![]() |
Golf mk3 - SNS
7 Attachment(s)
Urmaresc forumul de ceva timp si cred ca a venit momentul sa-mi prezint si eu ride-ul. Este un Golf 3 din 1995, motor 1.6 AEA , coupe, culoare blue mystic, editie Rolling Stones.
Dotari: servo (evident), scaune incalzite, trapa el, 2x airbag, si specific editiei faruri gti, interior su tenta sport, ceasuri de bord albe etc Modificari aduse de mine, in afara consumabilelor: faruri cu lupe custom, set woofere fata, cd player Sony xplod, si alte elemente de mecanica (saboti, rulmenti etc) Pe viitor vor urma si alte modificari , in stilul german/oem+/propriu, deci astept si propunerile voastre! Attachment 1932381 Attachment 1932382 Attachment 1932383 Attachment 1932384 Attachment 1932385 Attachment 1932386 Attachment 1932387 |
Re: Golf mk3 - SNS
Salut! Bine ai venit :) Prima chestie ar fi o suspensie reglabila, si deja se simte de parca ai schimbat masina.... apoi un bot de vento, o bara fata clean, chestii de genul asta :) Spor si bani, ca idei gasim :D
|
Arata bine pana acuma. Niste jante ar trebui. Eu unu as opta pentru ceva cu buza, il face mai robust. Bafta la modificat ;)
|
ms ms , jantele exista, sunt pe 15 cu 7j , dar pana le revopsesc merg cu cele de iarna (table...yuck)
|
Bun venit! Foarte frumoasa si ingrijita masina. Asteptam pozele si cu jantele:lol:
|
2 Attachment(s)
update: kit ambreiaj Luk + bucse bascula (deja montate pe masina) si discuri de frana Ferodo
Attachment 1934813 Attachment 1934814 |
Discurile ca discurile... dar ce placute ai pus? :rolleyes2
|
discurile nu le-am pus inca, in zilele urmatoare cand o sa am timp...
|
1 Attachment(s)
ma gandesc ce culoare sa fac jantele (albe, grafit, antracit sau altceva) ? deci astept pareri, eventulal vt-uri , daca se pricepe cineva, cu modelul asta
Attachment 1949883 |
faina masinuta, am si eu una variant exact acelasi model cu aceleasi dotari. Am si eu o intrebare, farurile cu lupa au fost cumparate direct sau a fost lupa montata de tine in far? Daca ai montat tu lupa, spune-mi te rog de unde ai achizitionat lupele ca ma intereseaza si pe mine....
|
mersi , farurile au fost modificate de mine, iar lupele sunt luate de pe Mercedes C-class model 2009. se pot adapta lupe si de pe alte marci, dar sa se potriveasca la dimensiuni
|
Quote:
Imi plac la nebunie farurile :D. Jantele sunt de Bmw ? |
dap, facute de Tecnocast pt Bmw e30, urmeaza sa ma hotarasc asupra culorii si vor ateriza pe masina
|
Modelul este frumos.
Nu-ti recomand sa le vopsesti alb...or sa-ti creeze multi nervi, se vor murdarii foarte repede...antracit ar fi destul de indicat.Nu te tenteaza sa le vopsesti in 2 culori? |
ma gandeam sa le polisez buza, dar e de munca si e mai practic sa le fac o singura culoare
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ce-am mai vazut prin poze...si cu rosu ar arata interesant.E un contrast bun cu, culoarea masinii. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
din pacate nu am facut prea multe poze, astea sunt tot ce am:
Attachment 1953671 Attachment 1953672 Attachment 1953673 in locul unde ar fi venit becul de faza scurta , am decupat si am aliniat lupa pe pozitia fostului soclu, ca sa trimita lumina in aceeasi directie, atentie la pozitionarea fata-spate a lupei, sa nu atinga sticla sau spatele farului. |
mersi mult de tot, raman dator.
|
frumoasa masina sa ai noroc de ea si tot ce ti-ai propus sa i faci:D
|
4 Attachment(s)
lowered...
Attachment 1960147 (scuzati praful de pe masina) hayon clean , fara stergator Attachment 1960148 si pentru comparatie , cum arata suspensia inainte Attachment 1960149 Attachment 1960150 |
da bine suspensia, dar jantele alea de 13.... parca nu sunt din acelasi film.
|
pai chiar nu sunt din acelasi film , au ramas din "episodul trecut" , urmeaza cele noi , cred ca saptamana asta
|
update: ceva care nu se vede, se simte, am golit catalizatorul, acum se aude mult mai frumos la turatii mici, si peste 3000-4000 rpm avem sunet racing , desi nu sunt amator de asa ceva ... imi place!
|
ai ceva fotografii din timpul operatiunii? Ti l-ai golit tu sau ai fost la service?
Daca ai fost la service cum ti l-a golit? Cati bani ti-a luat? |
la service
|
1 Attachment(s)
nici cea mai mica bordura din oras nu pot sa o mai urc... si imi place :D
Attachment 1971016 |
daca ii mai pui si o buza de GTI/VR6 .... nu o sa mai poti nici macar merge cu ea. Bravo, imi place... Low is a lifestyle.
|
foarte frumos arata asa LOW...asa o aveam si eu :D..dar nu prea puteam merge cu ea pe strada..era foarte joasa...:|:|:| niste roti ii mai trebuie aqm :>
|
1 Attachment(s)
da e joasa tare, dar nu chiar asa sa nu poti merge cu ea. acolo era cu buza pe bordura...
Attachment 1972044 |
eu m-am prins, dar gandeste-te ca buza de VR6/GTI e mult mai joasa decat ce ai tu acum pe masina....
|
hai cu jantele pe 15" sa umpli golul de la roata/aripa :D
|
sper ca intr-o saptamana sa pice si jantele pe masina (vor fi albe) , si cu gume stretch
|
7 Attachment(s)
poze cu jantele, care urmeaza a fi montate pe masina
Attachment 2016324 Attachment 2016325 coaxiale Pioneer pe fata (nu ne mai jucam cu no name-uri) inainte (stock din '95) Attachment 2016326 si dupa Attachment 2016327 plastice "improspatate" pentru ce va urma Attachment 2016330 Attachment 2016331 Attachment 2016332 |
Quote:
Au iesit bine jantele, dar ... stiu ca e necesar, da capacul ii strica formele :(. |
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos , asteptam pozele cu jantele pe masina :)
|
3 Attachment(s)
si dupa multa asteptare si ceva pregatiri..... vopsea noua, culoare de vara ! :D (culoare e de editie Bon Jovi , Chagall blau se numeste)
Attachment 2028294 Attachment 2028295 Attachment 2028296 next: jantele pe masina |
:lol:...frumoasa culoare.Bafta in continuare!!
|
Quote:
Asteptam poze cu jantele, sa o vedem in toata splendoarea. Bafta! |
3 Attachment(s)
si pozele promise cu jantele pe masina
Attachment 2029580 Attachment 2029581 stopuri noi clare si sticker Down&out Attachment 2029582 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning