![]() |
Dacia dedicatie....
...stiti k sunt pe strazile romaniei niste dacii 1310 in 2 culori
adik Dacia Dedicatie dc? se numesc asa?????q stie kreva??? |
Re: Dacia dedicatie....
tocmai din faptul asta, ca au doua culori...
la capitolul dotari nu au nimic in plus fata de cea normala |
Nu au motor de 1.6?
|
Quote:
|
din cate am vazut...la noi in romania au fost primele dacii "tunate"
sunt pe strada de catziva ani buni singurul lucru schimbat din ce am observat este combinatzia in 2 culori a vopselei...si jantele schimbate...alte modificaru nu stiu s aive am si io una in fatza blocului...am sa ma uit mai atent s vad ce "dotari" are:D |
Pai si injectie, normal :D Doar sunt dupa 2001 scoase
|
dacia dedicatie nu e cumva fara turometru?
|
daca era fara turometru toate taxiurile erau dedicatie.Are turometru
|
dapz...deci pana acm din ce am aflat
se numesc dedicatzie pt k imita un pic "tuning-ul" adiq au jante mai misto, vopsea in 2 culori, motor modificat(1.6 injectzie) si cine stie ce mai are la interior schimbat |
Quote:
..si cms-urile dau bine pe ea n 2 nuante :)) |
Quote:
|
aveau tapiserie misto , motoare 1.6 , geamuri ionizate , jenti cms , si cel mai important ca erau mai bine lucrate. e una pe la mine impecabila , o sterge un moshulica toata ziua.
|
ai stat sa te gandesti destul.Intradevar erau mult mai bine lucrate asa cum am spus cred si eu...ideea era ca asa trebuia sa iasa toate dar vad ca na la noi doar daca dai mai mult se poate face lucru cum trebuie,in loc sa se faca de la bun inceput toate asa
|
..au fsot dacii romanesti kre au fost facut bine si pe sens de raspundere da au fost facut pentru export canada grecia india etc
|
Sunt prin pitesti cateva sunt in 2 culori dar in talon este trecuta decat gri deoarece culorile sunt 2 nuante de gri unul inchgis si altul deschis
|
Sunt sigur ca in curand o sa apara si logan dedicatie, facut oleaca de targ si cu jante cms
|
bai frate am si eu una acasa singurile dotari sunt jentile si cele 2 culori atat nimic mai mult
|
cred ca daca face logan dedicatie si o sa fie in 2 nuante o sa fie rosu toreador si bleu marin :)))
da si ai si turometru :P ca daca luai o dacie normala si o luai cheala nu aveai :)) |
pune si u niste poze cu masina :D
|
frate nu are motor 1.6 singurul lucru sunt gentile is culorile si apropo in talon scrie ca are 2 culorii
|
poate curand o sa pui si u niste poze cu masina sa o vedem si noi:D
|
stiu ca redeschid un topic vechi de mai bine de un an, dar pentru cine a ramas nelamurit:
dacia dedicatie beneficiaza de jenti aliaj din fabrica, finisaje mai bune, servodirectie si geamuri electrice. |
Servodirectie? Geamuri electice? Nu prea cred.
|
tapiteria difera, turometru in bord, 1.6 injectate, culoare in 2 tonuri (am inspectat una azi, daca nu ar avea acea dunga alba chiar pe linia masinii sar veea cat de buna este manopera la vopsea, adica de 2 lei) Jante CMS care au capacele DACIA, in rest totul este ca o dacie normala
|
si eu mi`am scos un vecin din casă in vederea analizării "dedicatiei" lui ... surpriză, nu are nici geamuri electrice, nici servodirectie ... masina cumpărată de la Pitesti de respectivul vecin .... si când l`am intrebat de servodirectie .. la bufnit râsu` .... ba mai mult, ma intrebat pe mine ce sistem am folosit la geamurile electrice .. asa că flăcăi luati`vă adio de la ideea adaptării fără probleme a servodirectiei :) asta dacă nu cumva cei de la Pitesti au cioclerit câte ceva la unele dacii :D ...
P.S.: speranta moare ultima... |
:shock::lol::lol:servodirectie,am vrea noi:lol:
|
cine stie ce nunate de gri se folosesc pentru a vopsi la fel ca la dedicatie
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
una din ploiesti,nu are geamuri electrice:arrow:
|
1 Attachment(s)
frumusel si break-ul!
|
daciile dedicatie au fost cum e acum sandero stepway :p (nu-mi sariti in cap)... cateva modificari de estetica.. si din cate stiu eu doar unele break`uri dedicatie au avut motor 1.6... berlinele au avut 1.4..
|
3 Attachment(s)
si de asta ce ziceti?:) cunosc proprietarul...:) mi se pare chiar frumoasa!:) replica un pic!:)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Una care arata inca bine!
|
Am uitat sa spun:
-jentile originale erau de aluminiu; -capota spate revopsita, prost din pacate; -usile dreapta revopsite, dungulite si scris executate la o firma de confectii reclame; -toate modificarile fiind efectuate de fostul proprietar. |
Dacia Dedicatie a fost facuta pentru celebrarea a 40 de ani a modelului Dacia 1300/1310 fabricate pe platforma lui R12 si nu ca au scos vreun model asa mai de "tuning"...a fost o editie limitata, cam cum fac toti constructorii de azi, cand pregatesc pensionarea modelului si asa ii aduce un omagiu sau ceva mai diferit, strident, fabricat in putine exemplare.
Singurul lucru ce stiu este ca au jante de aliaj CMS, 2 nuante de gri, inscriptia dedicatie, turometru au toate daciile pe injectie pana in anul 2003...cele fabricate in 2003-2004 nu au asa ceva decat daca optai ptr el. Si multe Dacii Dedicatie s-au facut prin 2001,2002. Pe Berlina era motoru de 1.4 injectie si pe Break 1.6 injectie acelas de pe Papuc/Nova. In Rest e aceeasi dacie, daca stiti un vopsitor bun, puteti face si voi o dacie dedicatie si gata... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Parca se vede si o alta pedala de acceleratie. A fost schimbat si pedalierul sau modificarea este facuta de catre proprietar?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning