![]() |
Battle || Chevrolet Cruze x7
8 Attachment(s)
1. Original
2. al3xxxxx 3. borcanel 4. cannonball 5. CrazyMan 6. Fear - DESCALIFICAT 7. edinho_realmadrid 8. cobbo |
Re: Battle || Chevrolet Cruze x7
Vot cannonball.
Ma bucur sa vad lucrari din ce in ce mai bune. Felicitari tuturor! Ati reusit sa faceti lucrari destul de bune. |
Vot dildau :)))))
|
Vot cannonball!
Lucrarile ies mai frumoase cand masinile sunt mai grele.Pentru ca nu se baga toti . |
Mie imi place fundul lui al3xxxxx . Daca mai zic si ca teava lui de esapament m-a atras cel mai mult , o dam in perverse ... :D Ideea e ca imi place toata lucrarea , mai putin patern-ul de carbon , care e mult prea mare. Felicitari tuturor ! Frumoase lucrarile !
|
Vot al3xxxxx
Apropo cat tine votarea? |
Vot cannonball. Frumoase lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
Da, deoarece castigatorul va posta noua tema.
|
Vot Cobbo, pacat ca a iesit pixelata ... in rest e bestiala sa vede ca ai lucrat intens la ea :)
|
Votat CrazyMan...prea misto si masina si bg.
off: ce intorsatura interesanta a luat acest battle:rolleyes2 |
off: ce intorsatura interesanta a luat acest battle:rolleyes2[/QUOTE]
Ai mare dreptate cannonball...Fear nu te supara ca iti spun dar nu prea dai dovada de fairplay, in primul rand te-ai votat singur, iar in al doilea sunt multi useri ce te-au votat si care abia azi si-au facut conturi pe 4Tuning... Scz de off!!! Si sa fiu ON : am votat pe al3xxxxx ptr backgroundul super tare si ideea tevii de esapament. Bafta in continuare! |
Quote:
|
Cata nesimtire
anyway eu propun ca maine seara pe la ora 20 castigatorul sa puna urmatoarea masina |
Quote:
|
Fear a fost descalificat!
@borcanel - castigatorul se va afla doar in data de 30 Martie, pana atunci se pot face battle-uri intre 2 useri. Daca ai chef de lucru, provoaca pe cineva, primul care accepta, intra in battle. |
Vot Crazy Lazy ...:D Carbonu ala nu prea ti-a iesit ,dar lucrarea ta mi se pare cea mai curata si mai corect executata, urmata de cea a lui al3xxxxx , respectiv cannonball.
Bafta tuturor ! :-) |
Quote:
:D |
Vot CrazyMan.
|
Felicitari CrazyMan! Te rog posteaza masina pentru battle-ul urmator.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:46. |
- Copyright 2026 4Tuning