Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My Car B-12-U L Y (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/24831-my-car-12-y.html)

B-12-ULY 07-10-06 02:57

My Car B-12-U L Y

10 Attachment(s)
Asta E Masina Mea!
As Dori Sa I Fac Si Eu Spoilare!cine Se Pricepe?astept Si Alte Sugestii!

B-12-ULY 07-10-06 03:19

Re: My Car B-12-U L Y

sunt mandru de masina mea ca pot merge cu ea aproape oriunde! am fost la munte cu ea pe unde rar vezi masini!!

graty 17 07-10-06 09:00

Daca se poate lasa mai jos ar fi bestial!

B-69-TAU 07-10-06 09:33

Quote:

Originally Posted by B-12-ULY (Post 577814)
sunt mandru de masina mea ca pot merge cu ea aproape oriunde! am fost la munte cu ea pe unde rar vezi masini!!

si este normal pt o masina de strada? masina ta este f inalta,in viraje cum se comporta?
daca ai lasa masina ar fi super.... si eleronul ala.....:oops:

peter 07-10-06 09:49

imi place evacuarea....

dar nu prea se potriveste eleronul...si daca ai lasa-o mai jos ar fi perfect...

B-12-ULY 07-10-06 10:23

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 577919)
si este normal pt o masina de strada? masina ta este f inalta,in viraje cum se comporta?
daca ai lasa masina ar fi super.... si eleronul ala.....:oops:

SAL TAU LE! CE SA ZIC???SE POATE NUMI MASINA DE STRADA CA DOAR MERGE PE STRADA!ha ha ha
e inalta si la viraje mi se pare ok!normal ca daca ar fi mai joasa ar fi ok dar am vazut un post de al tau unde ziceai ca sunt anuminte locuri pe unde nu poti sa mergi!daca ar fi mai joasa nu mi ar placea sa ocoloesc si as incerca sa intru pe acolo si sigur s ar strica ceva la ea!deocamdata o mai lasa asa
oricum nu pot sa o las ca nu am aripile umflate
ciao
aaaa de eleron stiam dejaca nu iti place ca mi ai mai zis!

B-12-ULY 07-10-06 10:25

Quote:

Originally Posted by peter (Post 577941)
imi place evacuarea....

dar nu prea se potriveste eleronul...si daca ai lasa-o mai jos ar fi perfect...

si ce eleron ar trebui sa pun?unii ziceau sa nu i mai pun dar eu zic cada bine cu eleron!
merci ptr evacuare

Eugen_TL 07-10-06 10:37

draguta...mai putin eleronu ! in fine..daca iti pui tu bari nu mai faci parcari dinalea pe X ca in penultima poza ;)

fiderzen 07-10-06 11:48

da,e dragutza,si evacuarea se aude super....;) bafta in continuare

Tim 07-10-06 12:39

...misto jantele sicauciucurile !
... vb lui B 69 TAU Eleronu ala...
Garda la sol trebui rezolvata neaparat
...evacuarea e dubla:D

B-12-ULY 07-10-06 13:02

Quote:

Originally Posted by Tim (Post 578092)
...misto jantele sicauciucurile !
... vb lui B 69 TAU Eleronu ala...
Garda la sol trebui rezolvata neaparat
...evacuarea e dubla:D

SI EU VREAU sa o mai cobor dar cu gropile astea!!!si pana nu umflu aripile nu pot sa o las ca acum imi mai freaca caucicurile!!

manciur 07-10-06 14:55

o sorcova.... Nu vreau sa te jignesc, o umila parere de dacist, te-am vazut prin Politehnica si cativa colegi, din Giurgiu, Teleorman, erau fascinati de masina ta! Gusturi... Asta ne face mai interesanti, faptul ca suntem diferiti. Poate faci ceva: cu eleronul, pragurile gti (scos scrisul!), paravanturile, scrisul alb de pe anvelope (parca se vede ceva pe spate?!!) si totusi este f sus... cat despre neoane.... Bafta.

Tim 07-10-06 18:29

[QUOTE=manciur;578231]interesanti, faptul ca suntem diferiti. Poate faci ceva: cu eleronul, pragurile gti (scos scrisul!), paravanturile, scrisul alb de pe anvelope QUOTE]

..aha si astea :)
la praguri ai putea sa le faci cu kit fibra frumos ,slefuit

B-12-ULY 07-10-06 20:32

Quote:

Originally Posted by manciur (Post 578231)
o sorcova.... Nu vreau sa te jignesc, o umila parere de dacist, te-am vazut prin Politehnica si cativa colegi, din Giurgiu, Teleorman, erau fascinati de masina ta! Gusturi... Asta ne face mai interesanti, faptul ca suntem diferiti. Poate faci ceva: cu eleronul, pragurile gti (scos scrisul!), paravanturile, scrisul alb de pe anvelope (parca se vede ceva pe spate?!!) si totusi este f sus... cat despre neoane.... Bafta.

SAL!sorcova!!!!!e parerea ta!nu ma supar stai linistit!fiecare e cu parera lui!unii vor sa ramana in anonimat,sa fie ca toti ceilalti dar altii vor sa fie remarcati,sa faca ceva sa iasa in evidenta!fiecare e asa cum la lasat d zeu
ciao
p

B-12-ULY 07-10-06 20:34

[QUOTE=Tim;578413]
Quote:

Originally Posted by manciur (Post 578231)
interesanti, faptul ca suntem diferiti. Poate faci ceva: cu eleronul, pragurile gti (scos scrisul!), paravanturile, scrisul alb de pe anvelope QUOTE]

..aha si astea :)
la praguri ai putea sa le faci cu kit fibra frumos ,slefuit

de acord cu tine!si eu vreau sa le fac dar e nevoie de:bani,timp si cineva care sa stie sa faca, nu doar asa sa fie!

peter 07-10-06 23:00

1 Attachment(s)
daca ai vrea sa atragi atentia trecatoriilor....ar trebui sa o faci mai simpla...dar de efect...

uite aicia un proiect..e doar cu titlu informativ..toate modif sunt facute ...in2-3 min..doar asa de prezentare..:roll:

B-12-ULY 08-10-06 00:22

Quote:

Originally Posted by peter (Post 578612)
daca ai vrea sa atragi atentia trecatoriilor....ar trebui sa o faci mai simpla...dar de efect...

uite aicia un proiect..e doar cu titlu informativ..toate modif sunt facute ...in2-3 min..doar asa de prezentare..:roll:

E CEVA SA STII!
esti prima persoana care a facut un proiect pe masina mea!
bafta

Tim 08-10-06 09:57

...la suspensi ai putea sa ii faci kte ceva de exemplu
Fata; bara torsiune de papuc arcu de nova si amortizoare treb sa cautzi
spate; itzi mai pui o bara de torsiune adik de break si tot itzi pui arcuri de nova :D

danutSZY 08-10-06 14:52

Quote:

Originally Posted by Tim (Post 578865)
spate; itzi mai pui o bara de torsiune adik de break si tot itzi pui arcuri de nova :D

........apropo de bara de torsiune........pe spate eu am mai montat inca una.......sunt intercalate intre ele.....adica am pus inca una tot de dacie berlina......sta foarte bine in curbe dar pe fata eu am incercat sa pun de papuc diesel dar are alta configuratie(e mai groasa).....de dreak nu stiu sigur daca e mai groasa fata de cea de berlina.....daca stie cineva care se potriveste sa scrie ca si eu sunt interesat de asa ceva!!!

B-12-ULY 08-10-06 15:19

Quote:

Originally Posted by Tim (Post 578865)

IMI ADUC AMINTE CA AM CUMPARAT DOAR ARCURI,DAR NU MAI STIU DECARE SI PARCA LE AM PUS PE FATA SI PE ALEA DE PE FATA LE AM PUS PE SPATE
SI AMORTIZOARE AM PUS MONROE CU PRELUNGITOR PE SPATE
PANA ACUM LA BARA DE TORSIUNE NU AM UMBLAT,PARCA AM SCHIMBAT DOAR BUCSELE ALEA DE CAUCIUC

Tim 08-10-06 15:27

Quote:

Originally Posted by danutSZY (Post 579085)
........apropo de bara de torsiune........pe spate eu am mai montat inca una.......sunt intercalate intre ele.....adica am pus inca una tot de dacie berlina......sta foarte bine in curbe dar pe fata eu am incercat sa pun de papuc diesel dar are alta configuratie(e mai groasa).....de dreak nu stiu sigur daca e mai groasa fata de cea de berlina.....daca stie cineva care se potriveste sa scrie ca si eu sunt interesat de asa ceva!!!

..pune bara de torsiune fata de papuc k soto e mai groasa

danutSZY 08-10-06 16:12

Quote:

Originally Posted by Tim (Post 579123)
..pune bara de torsiune fata de papuc k soto e mai groasa

...........clar e mai groasa ca am masurata si eu dar am masurato doar bara care se pune la papuc diesel......problema e ca are alta configuratie(curbura unghiurilor difera)daca sti la ce ma refer.......cea de papuc benzinar nu stiu daca se potriveste........

Tim 08-10-06 17:08

Quote:

Originally Posted by danutSZY (Post 579171)
...........clar e mai groasa ca am masurata si eu dar am masurato doar bara care se pune la papuc diesel......problema e ca are alta configuratie(curbura unghiurilor difera)daca sti la ce ma refer.......cea de papuc benzinar nu stiu daca se potriveste........

da te intzeleg
dar nu vad dc sa nu se potriveasca de la papuc benzinar orcum dute intrun magazin si vezi kre e treaba
un prieten deal meu sia luat

CT 22 MRO 08-10-06 17:29

Quote:

Originally Posted by B-12-ULY (Post 577976)
si ce eleron ar trebui sa pun?unii ziceau sa nu i mai pun dar eu zic cada bine cu eleron!
merci ptr evacuare

parerea mea...ori il scoti de tot , ori pui unu mai mic ... in rest e ok

B-12-ULY 08-10-06 20:01

Quote:

Originally Posted by CT 22 MRO (Post 579266)
parerea mea...ori il scoti de tot , ori pui unu mai mic ... in rest e ok

unu mai mic am mai vazut si pe alte masini dar mi se pare hids rau,daca il stii pe ala mic clasic!as vrea unu dinala smeker la cateva sute de euro,numai sa dea bine!dar si daca pun si vine un tzarana si trage de el!!!!!!!
ciao

Florin Vlad 09-10-06 11:29

Imi plac jantele. Un mare plus pt. look-ul masinii. La fel si evacuarea. Totusi...
1. Renunta URGENT la eleron ! E oribil... spre deosebire de Dacia 1300, unde forma portbagajului ar permite cat de cat un eleron, la tine nu merge deloc. Nu mai pune nici un eleron.
2. Renunta la GTi-urile de pe praguri. Cumpara un kit de reparatii fibra si fa-o singur, nu e mare lucru.
3. Renunta la triplele negre si ia-ti unele clare. Vezi ca s-a discutat pe forum, costa 110 RON.
4. Pune bani deoparte pt. spoilere din fibra + vopsit. Daca tot vrei sa atragi priviri, macar sa fie priviri admirative.

Daca nu ai bani sa facu un lucru k-lumea, mai bine mai astepti. Succes pe mai departe si evita kitch-ul !

B-12-ULY 09-10-06 16:13

Quote:

Originally Posted by Florin Vlad (Post 580104)
Imi plac jantele. Un mare plus pt. look-ul masinii. La fel si evacuarea. Totusi...
1. Renunta URGENT la eleron ! E oribil... spre deosebire de Dacia 1300, unde forma portbagajului ar permite cat de cat un eleron, la tine nu merge deloc. Nu mai pune nici un eleron.
2. Renunta la GTi-urile de pe praguri. Cumpara un kit de reparatii fibra si fa-o singur, nu e mare lucru.
3. Renunta la triplele negre si ia-ti unele clare. Vezi ca s-a discutat pe forum, costa 110 RON.
4. Pune bani deoparte pt. spoilere din fibra + vopsit. Daca tot vrei sa atragi priviri, macar sa fie priviri admirative.

Daca nu ai bani sa facu un lucru k-lumea, mai bine mai astepti. Succes pe mai departe si evita kitch-ul !

sal
merci de sfaturi
in fibra nu am mai lucrat niciodata dar niciodata nu e timpul trecut!apropo de unde as putea sa cumpar?
triple transparente,nici astea nu am vazut pana acum
cand fac spoilerele vreau sa mi umflu si aripile si sa schimb si pragurile,stii pe cineva care se pricepe?
merci
ciao

Slim29 09-10-06 16:38

bha dute la alex langa nufaru... sau iau dat garajele jos.. drq sta langa tine ..

Florin Vlad 09-10-06 16:51

Citeste postul lui fenyx sau vezi:
1. Stopuri clare: https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/18884-1310-verde-metal/page-3.html
2. Adresa atelierului: https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/17439-reparatii-faruri-stopuri-semnale-auto.html

Kit de reparatii fibra - gasesti in targ, la Vitan. Sau, mai bine, ti le modifica baietii care iti vor face spoilerele si evazarile la aripi.

Pentru recomandari... daca stie cineva si vrea sa te ajute, e bine venit. Eu n-am apucat sa-mi mai modific Dacia. Mi-am luat MII Sedan...

B-12-ULY 09-10-06 18:09

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 580492)
bha dute la alex langa nufaru... sau iau dat garajele jos.. drq sta langa tine ..

nu mai sunt garaje ma la noi in cartier si oricum am auzit ca lucreaza cam scump dar face treaba k lumea

B-12-ULY 09-10-06 18:30

Quote:

Originally Posted by Florin Vlad (Post 580504)
Citeste postul lui fenyx sau vezi:
1. Stopuri clare: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=18884&page=3
2. Adresa atelierului: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=17439

Kit de reparatii fibra - gasesti in targ, la Vitan. Sau, mai bine, ti le modifica baietii care iti vor face spoilerele si evazarile la aripi.

Pentru recomandari... daca stie cineva si vrea sa te ajute, e bine venit. Eu n-am apucat sa-mi mai modific Dacia. Mi-am luat MII Sedan...

merci mult!
sa vad ce fac cu stopurile!
ciao

B-12-ULY 12-10-06 21:44

In Sfarsit Geamuri Electrice Ptr U L Y!!!!!!!!
Mai Am Ceva De Munka Ca Nu Mi Le Au Montat Aia Super Bn
Dar In Cateva Zile Sper Sa Rezolv

B-12-ULY 22-10-06 16:56

Incredibil!!!
Iar Mi Am Gasit Masina Lovita In Parcare!!
E A-3a Oara!!!!

topser 22-10-06 17:34

oare are cineva pica pe tine ? :P pacat :(

B-12-ULY 23-10-06 11:27

Quote:

Originally Posted by topser (Post 594714)
oare are cineva pica pe tine ? :P pacat :(

CINE STIE FRATE!SUNT MAI DUR DIN FIRE!!!
MULTI DUSMANI S INVIDIOSI DAR LASA CA ROATE SE INTOARCE SI VAI DE ULA SI IZDA LOR!!!!!!
BYE
FRUMOASA MASINA

puercolino 24-10-06 17:17

fratioreee !!! iti spun ceva dar sa nu mi-o iei in nume de rau ! e prea nasol eleronul ala si nu se potriveste cu ea , pt k masina are ea deja din fabrica eleronul ala mic (umflatura de pe portbagaj)
da-l jos !
numai aia cu nr de tr si gr au asa ceva

All times are GMT +2. The time now is 05:08.

- Copyright 2026 4Tuning