![]() |
Discutii/sugestii pe baza battle'ului tematic
Hello,
Azi cand stateam si ma gandeam la actualul challenge cu Chevroletul, mi`a venit o mica idee, propun sa se faca un battle lunar sau cel mult la 2 saptamani ,sa se poata lucra si la cel saptamanal, un battle cu o anumita tematica fara o masina stabilita [daca doriti sa fie un battle cu o oarecare asemanare intre lucrari, sa fie pus doar un background pe care sa il foloseasca cu totii], cum ar fii battlelul tematic de luna aceasta sa fie rat style,drift,expo,etc daca e sa luam asa, sau bmw, vw, audi,etc daca e sa o luam pe un anumit brand, fiecare user participant alegand orice model din gama brandului ales si sa il modifice. De ex: din gama bmw un user ia e30 .. altul e36 .. altul e24.. [fiecare cu masina care ii inspira mai multa creativitate] Pareri? [Daca nu am postat unde trebuie, rog sa`mi fie mutat postul.] |
Re: Challenges
Quote:
|
Re: Challenges
Quote:
|
Re: Propunere battle
Este o idee buna. Putem sa o punem in aplicare, numai sa fie participanti. :)
|
Si eu ma bag ! :D
|
i'm in...cat pot;)
|
idem Yackone
|
Ma bag si eu.
|
M-as baga si eu, daca ma primiti :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Eh, vad ca sunt si eu bun la ceva.. :lol:
|
Am putea face asta in saptamana in care doar se voteaza la saptamanal....ca un fel de alternativa de lucru in saptamana respectiva.Ce spuneti?
|
ok s-a stabilit ca facem acest tip de battle saptamanal... Propun sa facem un topic separat, gen battle saptamanal tematic... Vin si cu prima propunere... sa fim patrioti incepem cu autohtona noastra dacia...indiferent de model...;)
|
Am dat drumul concursului!
Prima saptamana, tema propusa de Yackone, DACIA. Topicul il gasiti aici :arrow: click Spor la lucru! |
Re: Discutii/sugestii pe baza battle'ului tematic
Daca aveti alte sugestii cu privire la regulament, va rog sa postati aici.
Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning