![]() |
E36 - 316 Sedan HellRot
18 Attachment(s)
Salutare tuturor posesorilor de BMW!
De jumatate de an sunt posesorul unui BMW 316i din 1996 HellRot.Masina are ABS , 2 airbaguri , dublu climatronic digital si ce se mai vede in poze. La exterior i-am vopsit triplele , facandu-le din clare lexus style in M-look , i-am colantat narile in negru lucios , i-am cumparat jante Barracuda Voltec T6 (multumesc BAU_drift). La interior i-am cumparat un interior Hurricane format din bancheta spate de la BJP caruia ii multumesc pe aceasta cale si scaune fata Vader Hurricane. I-am pus si ornamente de praguri M3. De asemenea i-am mai schimbat si difuzoarele spate cu unele SPL Dynamics. La motor nu i-am facut nimic in afara unui filtru de aer conic K&N achizitionat de la Nastase Bogdan caruia ii multumesc pentru seriozitate.Ieri i-am schimbat uleiul si filtrele , am pus Liqui Moly Mos2 10W40. In poze veti vedea "evolutia" masinii de cand am cumparat-o pana in prezent. Ca si lucrari necesare mai am de umblat la suspensie si de vopsit capota avand lacul sarit. Cam atat ar fi de povestit , urmeaza si pozele intr-o ordine cronologica. Sper sa va placa :) Astept pareri si sugestii! :-) |
Re: E36 - 316 Sedan HellRot
Sa-l stapanesti sanatos, multi km la volanul lui si fara incidente.Interiorul m-a atras cel mai tare.O intrebare.........bancheta spate e de coupe sau de sedan?Observ ca sunt la nuanta scaunelor fata.Asteptam noi imbunatatiri si tuning de calitate.
|
Foarte dragutza matza .... interiorul face tot bani :D:D
|
Bafta in continuare cu proiectu punei o reglabila si laso blana jos.
|
foarte frumoasa culoarea..si interiorul nu mai are loc in discutie...felicitari....interesanta transformarea triplelor:D
bafta cu ea |
Va multumesc pentru aprecieri!
Cu interiorul este mai mult de povestit.Eu l-am luat de pe un Sedan , dar este de coupe.Cand l-am cumparat initial am luat doar scaunele fata si sezutul banchetei spate , acestea fiind din alcantara.Spatarul de la bancheta spate nu se potriveste de la coupe , doar sezutul.Norocul meu a fost ca am gasit la jmekerdemik bancheta spate de sedan completa , din acelasi set Hurricane , singura diferenta fiind ca bancheta de la el e din textil si nu alcantara. Asadar acum am rezerva un sezut dar nu e problema. Va urma o suspensie reglabila dupa cum mi-a fost recomadat dar mai trebuie stransi bani. Numai bine! |
Frumoase jantele, si masina 8)
|
Multumesc de aprecieri.Nici a ta nu este mai prejos.Sper si eu la o bara M si un difuzor M pentru bara spate :-)
|
Zuper... mai ales interiorul :):). Daca ai schimba semnalizarile de langa far cu unele originale ar fi beton:)
|
Caut unele OEM smoke mai ales ca astea se aburesc.Mai am o pereche de semnalizari galbene dar totusi arata mai bine cu actualele in opinia mea.
|
Frumos... interiorul meu preferat :x succes cu ea mai departe
|
Quote:
Inca odata nota 10+ pt interior.Asteptam sa o vedem trantita pe burta!:-) |
Foarte frumoasa masina, iar jantele sunt superbe:shock:
Sa ai grija de ea si sa vedem ce-i mai faci pe viitor. |
2 Attachment(s)
Va multumesc pentru aprecieri!
I-am vopsit etrierii si tamburii. Scuzati mizeria de pe jante dar vremea e cam ciudata si nu am spalat-o! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Multumesc de parere.Eu totusi cred ca se potriveste mai bine cu rosu decat "ruginiu" :-)
Paste fericit tuturor! |
Quote:
Ti-am zis jantele sunt....:shock::shock::shock: zi-mi pe pm cat ai dat pe ele te rog eu :D |
4 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva vreme aici.
I-am schimbat amortizoarele fata , am pus unele H&R cu niste arcuri mai scurte iar pe spate i-am schimbat doar amortizoarele arcurile ramanand cele originale.Masina este o idee mai joasa de fata acum.Mie imi place cum arata. Toba originala a cedat si a fost inlocuita cu una Powerfull. :-) |
Ne place, nota 10+ !:-)
|
combinatia rosu aprins + jante negre e foarte reusita.
mai pune-i niste semnale si stopuri albe oem si o bara m fata si va arata si mai bine!8) |
Arata super bine.
Bara fata cand cedeaza sa fie inlocuita cu una de M?:lol: |
dragutza masina, esti pe drumul cel bun cu ea... ma bucur ca ai schimbat stopurile alea de pe spate :) salivez deja dupa interiorul ala :D
|
Quote:
++++1 de la mine! |
1 Attachment(s)
Va multumesc pentru aprecieri.
Stopurile este posibil sa le dau la schimb pe unele originale cu semnalul alb.Ramane de vazut. Bara M pe fata ramane in topul prioritatilor dar momentan trebuie sa vopsesc capota si grila fata pentru ca s-a exfoliat lacul. Interiorul este posibil sa intre la vanzare la fel si masina pentru ca am gasit un E46 dragut dar inca stau in dubii. :) |
rosul nu este una din culorile mele preferate dar masina ta arata chiar bine...felicitari si spor la modificat!;)
|
arata bn matza :D .. bafta
|
Ar arata chiar mai bine daca ai mai lasa-o putin jos cu niste arcuri sport :) Imi poti da si mie un PM cu un pret aproximativ la cat te-a dus interiorul? Thanks.
|
Multumesc!
Arcurile sport vor veni si ele cat de curand dar prioritatea este vopsirea capotei. Referitor la interior nu pot sa dau un pret exact pentru ca au fost niste schimburi/datorii si nu este relevant. |
frumoasa foc pisica ta..te-am vazut de multe ori prin Galati si da,arata bine :)
si..interesante jante..ai grija de ea |
5 Attachment(s)
Multumesc! Nici a ta nu este mai prejos :)
Ca noutati , i-am vopsit capota+grila+aripa stanga din cauza unor probleme cu lacul. Masina arata cam asa acum :-) : |
Quote:
Mi se pare mie, sau acuma e mai joasa masina? Multa bafta in continuare. |
tot mai faina masina pe zi ce trece :) Ar da mai bine stopurile de M in locu' la astea dar sunt ok si stopurile de acum. Inca n-ai pus arcurile sport nu?
|
Momentan are niste arcuri mai joase doar pe fata pentru ca cele originale nu puteau fi montate cu amortizoarele H&R.Cele de pe spate sunt stock.Urmeaza un set de arcuri sport si probabil o modificare la bara fata , sau chiar o bara de M. :-)
|
In afara de "racing" ce mai scrie pe buza jantelor?:lol:
|
2 Attachment(s)
PureSports Barracuda Racing Wheels
Cateva poze de astazi cu masina unui prieten. :) |
12 Attachment(s)
Cateva poze dupa un mic detailing.La interior se poate observa suportul OEM de casete.Cu toate ca nu il folosesc , imi place cum arata cu el acolo. :-)
Va urma un update la interior cat de curand. |
Frumos bafta in continuare ...ai inceput un proiect frumos sper sa il duci la bun sfarsit.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hellrot is da' shiiitttt!!!
parca merge bine un pic mai pe burta...bara M au cam toti, in schimb o buza gen asta racing dynamics ptr bara normala, nu prea... |
3 Attachment(s)
Multumesc!
Masina va fi low cat mai curand posibil si am o intrebare referitoare la chestia asta.Am in plan sa cumpar un set de arcuri sport.Pe fata am amortizoare H&R iar pe spate am amortizoare normale dar in stare buna.Daca voi pune arcuri sport gen -30 sau -40 voi avea probleme sa imi atinga rotile in aripi ? Jantele sunt 8j ET 38 iar gumele sunt 225 45 r17. Referitor la bara fata , am in plan o bara de M dar cum fondurile sunt o problema deocamdata m-as multumi si cu o prelungire de laguna sau espace(ceva mai lata). |
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning