![]() |
va prezint pe fata mea!...
6 Attachment(s)
ce as putea sa-i mai fac?
|
Re: va prezint pe fata mea!...
cine poate sa-mi spuna si mie ce face mai exact pop off-ul sau blow off-ul...si daca as vrea sa pun pe motorul meu 1.8T 210 cp mai tre sa fac vreo modificare...
|
nush sa`ti raspund la intrebare da mashina e belea .cat te`a costat bijuteria asta ?
|
19500 euro...la 8700 km...primul proprietar luata de la o reprezentanta din italia
|
ai luat`o f bine tzinand cont ca avea 8700 de km .
|
super frumoasa
are cam de toate...ce sa-i mai faci :D:D:D poate ceva stopuri fumurii, angel eyes si cam atat asta dc nu esti maniac ;) |
super masina.ai putea sa-i dai talpa si daca nu te multumeste deplin te orientezi dupa
|
afurisita masina :)...felicitari!!!
|
:tenisclap :dribble: Foarte frumoasa!
Sugestie...poti sa ii pui niste stopuri de la FK...pe fond negru sau rosu...!oricum masina arata super! |
eu ma gandeam la un kit de suspensii hidraulice...ca asha de modificat ar foarte multe...dar in primul rand vreau sa-i pun blow off-ul dar nu stiu foarte bine ce face mai exact si daca mai trebuie sa modific ceva...din cate am inteles scoate suieratul acela la schimbarea vitezei...poate si un flash...
|
dar cel mai bine ii pun un kit de leon normal stock...jante mai mici si dupa aia ma iau dupa smecherii cu Bmw-uri ca se tine de nu se poate...si face mari surprize...asta pana nu imi gasesc nasu
|
oricum incearca sa nu il faci sorcova:)...e pacat...da faci modificari discrete... la motor se fac usor modificarile...
|
Quote:
te referi la faptul ca vreau sa-i pun kit-ul de leon normal?:D |
vezi ca daca-i pui jante mai mici s-ar putea sa nu mai pleci de pe loc cu ea
si cam la 3-4 plecari mai in fortza sa schimbi cauciucurile ;) sistemele de valve blow-off nu necesita modificari ale motorului,cunosc cazuri cand cu masini in garantie si-au pus.intr-adevar ele provoaca suieratul ala la schimbarea de viteza,dar rolul lor este de a elimina turbo-lagul daca vrei doar suierat iti poti pune un blow-off simulator..si ai doar fass-u ala |
eu i-as scoate semnul chinezesc de pe capota..(parca asa vad eu) alte jenti,geamuri fumurii,faruri(nu angels) si stopuri si un eleron dragut
|
si o sa arate ca o sorcova....masina vine cu un look fff periculos... cel mai bine e sa pastrezi imaginea clasica...nu sa faci masina ca un GT cu o scandura de 2m ca eleron.
|
pacat de ea sa o faci cu alte janet si ate prostii. ce sa-i faci? rempare daca rvei, pui rezervor plin si de plimbi. eventual suspenii mai sport daca nu te multumesc astea... si dupa aia..te duci la google, cauti ATP si vezi ce gasetsi. kitul turbo si alte jucarii catre 300 de cai. alte jante? asta e nebunie.. nu cred sa fie mai frumoase si ai fiabile decat cele de fabrica! neon? lasa-te! daca vrei sorcova, vinde-o pe asta cuiva care ii place, ia un leon de 1.6 si fa la ala sorcova vesela!
|
cred ca eleronul de la je design nu i-ar face rau,un interior portocaliu..2000w si suspensii hidraulice...cam de atat are nevoie...pana o sa ma plictisesc de cei 210 cai...ca apoi sa o duc la 300...
|
eu cred ca nu tre sa te atingi de nimik.lasal asa,e prea adevarat nea cupra.sa-l stapanesti sanatos
|
Quote:
|
Sunt de aceeasi parere cu majoritatea, "las-o ma ca merge asa" poate geamuri negre si atat.Daca vrei sa fraieresti BMW uri cu un chit normal de leon vino la mine sa facem schimb de bari si ce mai difera:D
|
Quote:
|
Culoarea jantelor e OK dar dau mai bine la un WRC .Ce am observat aiurea sunt stickerele de pe portierele fata.Da-le jos, e mai OK asa.
|
culoarea jantelor da mai bine in realitate decat in poze (poate s-ar potrivi mai bine altceva,o sa mai incerc)si eu cred ca sunt foarte tari ca model,avand in vedere ca iti da janta de rezerva tot pe 18 unde nici la marele CLS nu au,mi se pare f cool din partea celor de la seat....
|
Quote:
cat despre jante sa inteleg sa preferi jantele RIAL care sunt la oferta in Careffour Orhidea?sau cele care costa cat o masina? |
masina arata ...beton cat despre blow-off simulator.....este asaceva???
|
4 Attachment(s)
sper sa iti placa :P
|
prea exagerate astea! terminati-va cu NFS-urile astea! numai uratenii!
si te rog mult nu da jantele alea! toti au vazut numai NFS si alte Fast & Furios..dar adevaratele maisni nu acolo sunt, ci la WRC, CNR..dupa alea sa te iei! si vezi ca subaru vine din fabrica cu jante asa culoare! sunt perfecte pt masina. daca vrei, da un PM si iti dau eu OZ TITAN cu gume DUNLOP SPORT si diferenta pt jantele alea ale tale! |
Super pozele dar asemenea masini sunt doar de vitrina, nu sa ti-o zgarie "gheorghe" in parcare la Cora sau sa treci vreo linie de tramvai cu mai mult de 15 km/h
|
bai baieti masinile din poze nu cred ca vad lumina soarelui decat in momentul in care le scot din garaj ca sa le bage in camion sa le duca pe la diferite saloane..asha ca nu cred ca se bucura cu adevarat
de masina |
numai vbe ......bla bla si vbind de masinile din poza sunt marfa asa a facut si andrei wrc u acel opel astra ozn de se uita lumea ca la avioane dupa ea
|
ai putea sa imi vinzi mie spoilerul ala de pe fata, ca sant in cautare dupa unul de ff mult timp. :)
masina arata bestial. tineo tot asa. nu modifica nimic, eventual stickerul cum a zis tuning boy |
f frumoasa!s-o stapanesti sanatos!
|
e super masina
|
bai, blow-offu nu micsoreaza turbo lagu cum a scris cineva mai sus... mai degraba daca functioneaza bine BOV-u atunci nu-l mareste :P
daca vrei bov ia-ti unu reglabil la care o sa mesteresti ceva ca sa-l faci sa mearga cum trebuie... sa n-ai nici lag si sa n-ai nici compressor surge. eu daca as avea bani acu mi l-as lua pala de la hks.. da n-am :P P.S. tare de tot masina ;) |
am uitat: blow-offu descarca atunci cand simte schimbare de presiune pe furtunu de vacuum
|
Quote:
|
toba.... iti da f putini cai... tot cam ca filtru de aer, daca nu mai putin. mai degraba downpipe-u sau daca ai bani, toata evacuarea, dar ai grija la senzorii lamba ce catalizator iti pui sa nu-ti dea erori
|
Am si eu o intrebare:unde pot gasi body-kit de cupra k al tau sau cel de cupra 4???k nu gasesc pe nicaieri!:(
|
dupa cate stiu eu toba este de la supersprint,si cred ca daca nu-i dadea ceva "sprint"nu o puneau,eu sincer as vrea sa o inlocuiesc daca se geseste vre-un amator
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning