![]() |
volvo 480 1.7 turbo
2 Attachment(s)
de curand am schimbat marca masinii, si am trecut la suedeze :) tot turbo
|
Re: volvo 480 1.7 turbo
uau ... baga si tu niste poze cu a ta si da-ne niste impresii
|
o masina rara pe la noi dar foarte frumoasa
sa o stapnesti sanatos ;) |
o masina de vis la un pret foarte rezonabil...si eu mai9 caut una, un last edition cu piele si aer conditionat...dar deja merg spre 5000 euro !!!!!
:rolleyes2 |
Ca performantze dinamice e modesta,insa nu ma-ndoiesc ca pe mainile lui yknot ,va invatza si asta sa scoata macar 14sec:D. Probabil ca fiind in tema si stiind unde sa caute ce trebuie la motoarele regiei nationale franceze(ceea ce se regasete si sub capacul ei:D),destul de rapid va face rost omul nostru de niste pistoane forjate(de la "dealerii" de s-h din cnr:D) si biele serioase,ca sa-i poata baga un aspirator d-ala mare pa' admisie,sa simta si el ca misca cum e obisnuit:)). partea neplacuta este greutatea sensibil mai mare decat R5 si aceeasi tractiune,la fel de fara visco sau autoblocant(insa cu inertie mai mare,cum spuneam)...eh,se poate pleca si p-o roata destul de bine...stie el,a demonstrat-o;).
S-o stapanesti cu grija si placere:) |
Masina este cu aer conditionat, abs, o groaza de automatizari, de gadgeturi electrice, ia ca inceput ma gandesc doar la un 170cp. Va urma o cura de slabire serioasa pentru masina de unde sper sa ii dau jos 200kg. Intr-adevar, acum este mult sub fostul meu r5 ca performante(dar las' ca o fac eu mare :) ), insa este de 100 de ori mai confortabila.
greul de abia incepe... am de treaba destul... Va urma. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
atata iti zic sa ai grija ce faci cu ea ca arata bine
|
si ca sa fie treaba ok, am mai luat un volvo 480 1.7turbo, asa ca pot pune bazele unui volvo 480 club :) :) :)
lumea se uita la una "ca la masini straine" dar cand vad 2 una langa alta se uita nedumeriti tare.... |
Unde dracu' ai mai gasit inca una ?!...Io n-am vazut in bucuresti+tara decat una inscrisa...dintotdeauna.De unde trag concluzia ca nu ar fi foarte multe aici.
Aproppos,este inmatriculata si cea de-a doua? |
-bineinteles ca amandoua sunt inmatriculate, altfel cum ar merge sotia cu ea zi de zi....
-una e luata din buc, cealalta din galati -cea de-a doua are o problema la o supapa si o sa dau chiulasa jos cand o sa am chef ;) -amandoua sunt cu aer conditionat, una are in plus piele, trapa si abs |
1 Attachment(s)
astea sunt:
|
4 Attachment(s)
alte poze..
|
yknot sa t vdm in primavara la raly-uri la braila k se mai pregateste un gsi...mare gresealka ai facut k ai dat si r5 si nova :(
|
nu am facut nici o greseala ;)
|
2 Attachment(s)
imi place din ce in ce mai tare :)
|
sincer masina arata intr-un mare fel...desi nu ma atrag foarte tare strainezele asta chiar imi place...imi place ca o ti curata :D ...mult spor la ea
|
din pacate in imagine nu e masina mea, ci una asemanatoare, iar de spalat masina mai rar...
|
Quote:
|
Heeei?! ... mult imi place 480! Felicitari!
Am vazut, in schimb, inmatriculata pe RO, un 780! Asta mi l-as dori! vrea pe ea 3.500 EUR si e la Cluj. ... Nu mai am nr de tel, dar era pe AUTOVIT! ... SUPER! Bafta cu 480! |
3 Attachment(s)
multumesc, si ca sa fiu in ton pun poze mai recente a masinii
|
de curiozitate ce capacitate are motorul si viteaza maxima atinsa :D
|
Quote:
capacitatea cilindrica este identica 1721 cm 3... :rolleyes2 |
Quote:
motorul are 1721cmc, 120hp, 175nm, @0,5bar, 1100kg.... 8,5sec/100kmh cu doua pers in masina |
cu ce presiune mergi la turbo ?
|
nu am masurat-o cu acuratete.... cred ca 0.5-0.6, urmeaza probabil sa o duc in 09... la asta de strada, ca la cea la care lucrez o sa incep cu 1-1.2 ;)
|
si de atunci lucrezi, lucrezi, lucrezi...mai continui ?
baga domnle aprinderea aia ca iese din garantie si dai boost sa rupa asfaltu'. la ce naiba ti-ai luat biciicleta ? ie aglomerata Braila ? Deci ? |
hehehe.... stii cum este cand esti impartit in mai multe treburi deodata... tu pune mana pe ambreiajul ala si arata-ne ce mananca la aperitiv a ta ;)
|
interesanta masina
|
mi-am luat ustensile :)
https://i15.photobucket.com/albums/a3...02-08_0910.jpg |
salutare yknot am o intrebare la modelul tau de volvo cutia de viteze e in spate masinii?? k m-ar interesa si pe mine sa imi pun un motor 1,7 turbo pe un volvo 360 si vroiam sa stiu exact unde e cutia la 480. ms mult
|
motorul si cutia sunt amplasate in fata, transversal.
|
Ce putea sa isi ia Puiu... :))
|
poze cu interior please
|
Salutare!!am Si Eu Un Volvo 480 Turbo Si Sunt Ffffff Multumit De El .e Super Ok Si Se Comporta Beton La Viteze Mari.eu Am Mers Constant Cu Ea La 200 Si Am Fost Super Multumit De Tinuta Lui De Drum
|
:DAuzi am o intrebare.,NU mai vrei o masina ?
|
un 480,se afla pe bulevardul energeticienilor,spre targul vitan,stie cineva ceva de el?al cui este?etc....
|
Masina e super k dar am mare nevoie de bani , e din 92 a11 euro 2 si taxa e de 298 e o dau sub pretul pietei si la un pasionat as dao chiar pe bani putini ,masina intre timp a mai suferit modificari ,acctuator mai mare ,deci tine mai tare tija ,toba finala schimbata ,o am si pe cea stoc putin in ecu lucrat ,suspensii si bine inteles consumabile noi ,placute frina ,ulei ,filtre ,curele cam tot si acum victime ., r11 turbo zender ,r5 motor clio 1,8 16v ,volvo 240 turbo ,bmv325 pisicuta ,saxo vts ,calibra 2l 24 v si altele care nu mai inseamna nimic cred ca e foarte tare in momentul de fata in romania printre suedezele de teapa ei
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning