![]() |
Opel astra coupe 2.0T Z20LET (UNichip Master Tuner)
1 Attachment(s)
Masina ae gt3071r cu compresor de 76mm, de curand s-a bulit turbina si mi-am luat alta gt3076wg..
Injectoarele sunt de 470cc astra opc z20leh.. clar poate mai mult daca schimb injectoarele cu unele de 630.. calibrate injectoarele si debitmetrul de opc .. vreau sa merg cu 2bar .. Cand s-a facut aceasta masuratoare, bobina de inductie era pe duca, a picat intr-o luna si debitmetrul in 2sapt (stock 70mm) Va trebui sa scot si limitarea de turatie pentru ca dupa 6000rpm masina nu mai face cai.. Planuri de viitor : Galerie admisie eds pentru un hi flow . Softul e facut la master tuner si mergea la o presiune de 1.4 1.5 bari fara overboost.. Pe viitor trebuie sa fac un tandem (soft -corelare injectoare,debitmetru, eliminare limitare turatie si unichip) |
Re: Opel astra coupe 2.0T Z20LET (UNichip Master Tuner)
am uitat sa precizez ca masina avea downpipe 76mm, cat-back 63mm si finala stock..fara catalizatoare si intermediara.. oricum ma tinea clar pe loc si evacuarea..
|
internele sunt stock?
|
Crezi ca daca scoti limitarea de turatie o sa iti faca mai multi cai dupa 6000Rpm in aceeasi configuratie??
Slabe sanse. |
sa o vedem la curse, pe hartie si pe forum arata bine :)
|
o sa fie prezenta la curse cu siguranta, pana atunci o sa mai traga putin de fiare:)) steroizi eventual...
internele sunt forjate - pistoane woessner..biele forjate-de la courtenay sport |
Quote:
la ce te referi in aceasi configuratie? ai idee de ce pica curba de putere dupa 6000rpm? o sa-i schimb injectoarele si galeria de admisie oricum...o asteapta o finala magnaflow cu intrare pe 76 mm si traseul complet pe 76mm |
Pai cu siguranta nu pica din cauza limitarii de turatie.
Ma gandesc ca daca era totul in regula statea puterea sus pana intra in limitare. Graficul tau arata de parca nu ar mai avea aer motorul sus in ture. |
Quote:
|
Pai nu stiu.
Ceasul tau de boost ce zice? Afr banuiesc ca ti-a pus Florin pe masina. |
Quote:
boost face pana la capat, probabil ca nu are benzina sau inchide clapeta de acceleratie...nu-mi explic, poate ne lamureste Florin... |
Poate ai o chiulasa si galerie de admisie mai restrictive.
|
Quote:
|
sa inteleg ca s-a sters offtopicul.. f bine
|
dar se stie ca z20let este fff gatuit din fabrica si din chiuloasa si din admisie
|
Quote:
la galerie stiu ce e de facut.. una de la eds.. dar la chiuloasa ? ai vreo solutie? |
De facut la chiulasa :
http://en.wikipedia.org/wiki/Cylinder_head_porting |
5 Attachment(s)
Cu rabdare si tutun, poti face ceva de genul:
|
Frumoasa lucratura domnu Bitnet.
E facuta la Bz? |
Quote:
Cat la % rabdare si cat la % tutun ? Ca sa stie si lumea reteta :D. |
frumoasa masina, care o sa aiba parte de modificari mai ample, dupa cum se vede. succes cu proiectul tau si sa vedem lucruri deosebite pe masina asta si pe motorul asta potent.
ca o paranteza bitnet la bz face o treaba f buna, avand in vedere ca bz este cam plin de columbieni*, un oras cam mort cam in toate pct de vedere. nu il cunosc pe bitnet, nu ne-am intalnit, dar vad ca lucrurile merg bine la bz. se fac masini potente pe acolo. |
Da, la Buzau este facuta lucrarea.
Nemilosule, am muncit la ea cateva zile, uneori o ora doua pe zi, alteori mai mult. Admisia a durat mai mult ca nu aveam sculele adecvate, evacuarea am facut-o intr-o zi, de la 13 la 19. Tutun, la greu... A fost doar o ambitie, cu siguranta nu o sa mai repet activitatea asta. M-am saturat de gauri!!:lol: |
Bafta si abia astept sa vad gata atat Bertonele, cat si cele 20V ale lui Ginel.
|
Quote:
sau bi-ax? eu am muncit 2 ore la o janta si mi s-a luat de atata frecat..dar as putea sa incerc si la o chiloasa/// |
Quote:
Cu siguranta sunt multi pasionati in Buzau in raport cu nr de locuitori.. si ce-i mai important e ca au fost si rezultate bune obtinute. |
E mai mult decat polishat acolo.
Trebuie modificat traseul de curgere a aerului si eliminate toate obstacolele (pe cat posibil ) din traseul de aer. |
1 Attachment(s)
Am atasat un grafic tot de astra cu motor 2.0 turbo, aceasi configuratie ca a mea( gt3076wg) dar s-a facut un test si cu galeria de admisie de la Klassen
la 1.93 bari a scos 412cp, si la 2.03 bari cu galeria schimbata a scos 472cp, toti caii doar din galerie.. Ce nu-mi place e ca pierde aproape 100cp pe plaja 3500-5000rpm.. e cam nasol.. |
2 Attachment(s)
Azi am luat si noua galerie de evacuare.. ramane acum sa le montez pe toate si sa vedem ce putere obtin..
|
la puterea asta ai lsd? oricum bafta cu proiectul tau, cred ca o sa iasa ceva bun-bunut.
|
Quote:
mersi |
de la plecari tari cu slickuri o sa se desurubeze suruburile de pe masina, asta ca fapt divers. o sa zornaie toata.
ambreajul ce zice, sau este schimbat? la puterea asta si daca pleci tare de la 0 km/h o sa cada destul de repede la puterea asta, care vad ca este ascendenta. eu care am ~300 cp(cu benzina 100+ aditiv pt cifra octanica), am ambreaj stock si daca plec tare simt cum patineaza ambreajul. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am pus cateva poze cu galerie noua .. in curand voi posta si noul grafic.. cu puteri mai mari sper..
|
ai fost la tulcea? sau vii pe 3?
|
1 Attachment(s)
o harta cu 1.7 boost
|
frumos grafic si foarte liniar. felicitari.
vii la tulcea? |
pune-i o injectie wather&metanol!
|
se pare ca admin a sters ultimele posturi..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning