![]() |
de vanzare Audi S4
Audi S4 -1997
argintiu,jante vara pe 17,iarna pe 16 FULL OPTIONS 1 singur proprietar 9500 EURO 0742 359 634 |
Re: de vanzare Audi S4
ceva poze?
:lol: |
Poze cu ea nu am.Poate fac in weekend.
Masina este a unui prieten care nu are nici o treaba cu tuningul sau cursele. Are un singur proprietar si nu e alergata. Se poate viziona oricand in Bucuresti. Daca sunteti interesati 0742 359 634-0722171786. Multumesc. |
s4 de care? b4 sau b5? 2.2 20vt sau 2.7biturbo v6? cati km are?
|
Ar trebui sa fie B5 2.7 Biturbo...
|
eu stiu ca ala s-a facut din 98 d-aia am dubii
|
cand am vazut ce a postat GTI m-am documentat si am vazut ca productia lui s4 b5 a inceput din 1997 pana in 2000. cred ca GTI are dreptate.s4 2,2 20V T a inceput productia de prin 92-93 parca (nu sunt chiar sigur).
|
eu tot ma uit dupa S4 biturbo de vreo 3 saptamani pe mobile si n-am gasit nici una din 97
|
da intr-adevar era gresit pe site-ul unde m-am uitat initial...am gazit o caracterizare completa a modelului s4 b5 si a aparut prima data in europa in 1998.
http://www.audisport-iberica.com/ftp...4%20history%22 |
are baiatu S4 si "nu are nici o treaba cu tuningul sau cursele", tare neobisnuit prietenul asta al tau, sigur e macar iubitor de masini (bune si adevarate). spor la vanzare
|
Din cate stiu eu,primul S4 (pe caroserie C4-audi100/90-'97{a6}) a aparut in '91 si in 94 a primit numele de S6 impreuna cu diferentialul controlat electronic si alte cateva schimbari minore.Prin 96 a aparut si S6 cu V8(plus).Primul S pe caroseria lui A4 mk1 a aparut in 98 odata cu S3-ul.
Concluzia mea este ca ar putea fi ori singurul S4 care a existat intre '94*-2001(2.7biturbo),ori este un S6 din 97-98 (230 sau 290CP) Voi afla maine(azi) exact despre care-i vb.Nu cred ca-i cel biturbo...daca ar fi....:) *-a nu se intelege ca afirm existentza pe piata a vreunui S4 intre '94-'98 ci dimpotriva,subliniez intervalul asta ca neavand nici un model denumit astfel;) |
bravo uite un cunascator ... si cind te gindesti ca prima data cind i-am citit posturile am zis ca e doar un pusti... ideea este ca masina este un S6 de 230 de cai nu esti modelul biturbo asta a aparut dupa 2000 sigur si motorul asta se gasea si pe audi allroad 2.7biturbo
BRAVO LASCARICA cind vin in buc poate ne intilnim la o bere,suc etc |
prietene in 98 a aparut s4 biturbo si a fost pana-n 2001...dupa spusele tale a aparut in 2000 si cat l-au tinut pe piata? 1 an? lol
|
am vb cu baiatu care a dat anuntul si din cate am inteles ii motor de 2,7 dar ceea ce nu am inteles ii ca are 320cp
din cate stiam eu trebuia sa fie 265?! nu?! |
o avea soft pe ea...biturbo are 265 de fabrica asa e
|
3 Attachment(s)
DECI : Masina de vanzare aici este S6 plus din 1997(caroserie C4),V8(32v...:D incep si eu ca un bolovan care m-a disperat in semnatura lui cu "24valve"-de parca ar vorbi de vreun reactor,in mintea lui crede ca-i vreo ultratehnologie...folosita pe masini de strada doar de vreo 37ani..;)) ) 4200 cmc aspirat natural,CV man. 6viteze, vreo 320CP ,integrala, si care scoate vreo 5.7sec 0-100km/h.
Mai multe detalii si mai precise gasiti AICI Am avut si eu ocazia sa cumpar una dar era cam tavalita si m-am sucit...era a unui om din targoviste,argintie,si avea cam multe...bubitze...una dintre cele decisive pt mine a fost faptul ca avusese un incendiu in zona bateriei,fiind afectat tot interiorul.Pe langa faptul ca fusese revopsita de nenumarate ori,ultima data foarte prost:(.Restul se puteau rezolva,insa si pretul era mic;).Eu n-am avut personal nici un S C4,insa am folosit una ~1luna,dar cu motorul 2.2turbo 20V si in 5 viteze,tot S6 nu S4(vorbim exclusiv de generatia C4) si tot avant. PS: cel argintiu din imagini nu-i plus(nu-i v8 ci 2.2turbo,230HP) dar este tot din 97 ,cu 6 viteze,xenon,etc.Caroseria arata la fel (asta are grila schimbata si "supraaripile":D alea,inplus fata de stock...) |
ESTE S4 pe caroseria cu 5 usi-AVANT.nu este ca cea din poza de mai sus.Cu prorietarul a vb unu din baietii de pe forum nu mai stiu care ca au sunat mai multi.Masina are pe ea motor de 2,7 de 320 de cai.Este primul proprietar,a luat-0 de noua,este absolut full options si are vreo 190 000 km. Cine e interesat o poate vedea in orice Zi in Bucuresti.
Bafta. |
up up up up up up
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning