![]() |
Vand acte+serii e36 318is
baia parbirz+placuta cu serie de pe semiaripa din laterala bateriei
cartea masinii+certificat fara ITP+asigurare valabila pana in aprilie masina de pe care am luat seriile e din iunie 93,nu avea trapa si avea clima manuala pe 2 zone culoare diamantschwartz metallic pret 500 EUR 0769190124 |
Re: Vand acte+serii e36 318is
up...
|
precizare : actele sunt de coupe
|
sus,pret fix
|
up....
|
chiar crezi ca se sudeaza seriile fara sa se vada diferenta la pisica ?:)
|
Quote:
ca daca ai timp de pierdut iti sugerez sa ti-l pierzi in alta parte si nu,nu cred,stiu ca am mai vazut |
up....
|
up....
|
up.....
|
up....
|
Trimiti seriile prin Posta Romana ?:)
|
Quote:
te-am vazut indoit cu seriile,daca chiar vrei sa cumperi acte pentru recarosare iti dau caroserie+acte si acolo n-ai ce sa mai carcotesti ca iei caroseria cu totu,numai buna de RAR BONUS: pe carte scrie ca nu are serie motor |
actele merg la schimb cu motor 2.5 TDS,exclus TD, complet cu accesorii+transmisia completa(pana la planetare)
|
s-a rezolvat cu tds-ul,actele revin la vanzare doar pe bani
|
up....
|
Quote:
|
Quote:
si masina la rar din secunda 2 e stiuta daca a fost "sudata" sau nu !!! |
Quote:
si da,stiu unde se mai gaseste seria la pisici dar nu cred ca asta are vreo legatura cu ce am eu la vanzare cat despre rar...hai sa nu intram in subiect ca nu cred ca avem acelasi nivel de experienta in domeniu nu stiu ce ai AUZIT tu,dar eu nu vorbesc din povesti,vorbesc din experienta P.S. seria de sasiu nu se gaseste "pe oale" la pisica, mai documenteaza-te prietene bagacios ca musca @jaku : 24-09-2008 |
Quote:
stiu ca seria masinii o mai poti gasii si pe multe alte accesorii ale interiorului si nu numai... stiu pisica la noi in Bucuresti "sudata" DESFACUTA....ETC...ERAM LANGA OM CAND LUCRA LA EA... Insa eu nu ti-am scris tie ;) atunci cand am postat am scris lui MANIAK si cunostinte la RAR am si eu destule.... insa nu avea legatura POSTUL MEU CU TINE !!! Si daca ai vreo plangere in legatura cu mine !!! Te anunt ca plangerile se depun la cosul de gunoi !!! |
pentru cabrio s`ar putea face ceva...? o mik modificare ceva ar merge ??:suspiciou
|
Quote:
ia spune-ne tu pe ce accesorii ale interiorului mai gasesti seria masinii? da repede un telefon la cunostintele alea ale tale de la rar sa ne spuna sa nu murim si noi prosti teach us o great master.... sau mai bine zis ...vrei sa cumperi sau doar te bagi si tu in seama de plictiseala? eu unu cred ca suferi de deficit de atentie P.S. buna faza cu cosul de gunoi...da' din pacate cu glume de-astea m-au dat afara de la gradinita.vino cu ceva mai proaspat ca asta e mai expirata ca o conserva de pe vremea lu' nea Nicu Quote:
eventual sa ii pui un hardtop si sa nu-l dai jos niciodata ...si sa te mai rogi sa fie prosti toti militienii care te-ar putea opri vreodata :)) serios acum...nu...nu te sfatuiesc |
eu ma gandeam sa modific langa "cupeu" sa pun coupe-cabrio:eyebrow:
|
Quote:
nu mai ai bataie de cap,te costa si putin si mai nou bulgarii au legislatia care permite inmatricularea pe numele tau |
Prietenash intereseaza-te tu mai bine !!!
daca masina mai are seria de caroseria pe alte componente ;) !!! nu doar sub parbriz !!! si apoi incearca sa faci pe desteptul cu mine ! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning