![]() |
Vand Piese E30
4 Attachment(s)
Vand bara Spate impecabila bmw e30 modelul vechi.Bara este cromata si este impecabila!
Vand Bara Fatza bmw e30 cu semnalizari ornamente chiar si fusta de pe modelul vechi!nu arata ca si cea de pe spate de bine dar este buna o sa i fac poze si la asta! Se mai vinde:Motor de 1.8 injectie modelul de (urs) Qiulasa ,bloc motor,Cutie, Panouri de usi coupe.Panourile sunt impecabile culoare NEGRU Jante originale bmw e30 bbs pe 14" Stopuri Modelu vechi TEl:0742721688 ID:[email protected] Trimit si prin courier! |
Re: Vand Piese E30
UP!!!!!
|
portbagajul(capota aia) de pe cel rosu se potriveste pe ursii fabricati pana in 87 ?
daca da, cat ar costa ? |
Hmm exact nu stiu.....Dar o sa masor si daca sunt la fel portbagajele unu il dau si o sa iti spun si pretz oke?
|
9 Attachment(s)
Niste poze cu piesele
Sunt 2 modele de fuste de vanzare! Bloc motor1.8 injectie Qiulasa Cutie Baie ulei Galeri de evacuare Toba itermediara Eleron |
sal. cit vrei pe fetele de usi pt coupe (fata si spate)?
|
Quote:
|
UP!!!!!
|
Preturi f bune UPP!!!
|
UN PRET PENTRU BARA SPATE SE POATE?
MERCI |
Up la 2 zile...
Capotele sunt la fel. Bafta la vanzare. |
Quote:
|
Usile de pe Coupe se vand!fara fetele de usi si fara iale.Geamuri spate!UPPPP
|
Oglinzile sunt electrice? un pm cu pretul lor cu tot mecanismul si butoanele te rog.
|
Mi-am adus aminte daca se poate un pret si pentru faruri daca sunt cu lupe nu ma intereseaza daca geamul este spart.
|
fa-mi o oferta de la care sa nu ma pot abtine la eleronul mic de pe portbagaj, in PM please
|
Quote:
|
Fetele de usi coupe s-au vandut.Mai este de vanzare:
Doua modele de fuste modele mai vechi de 87 Bara fatza modelul sub 87 Bara spate Cromata Stopuri inguste Portbagaj Eleron Usi coupe Bandouri coupe Panouri de usi berlina culoare MARO Motor 1.8 m10(qiulasa,bloc motor,cutie viteze,baie ulei) COntact: [email protected] 0742721688 |
up!!!!!
|
UPP!!!!!!!!!!
|
2 Attachment(s)
Se vand Urmatoarele piese:
USI COUPE IMPECABILE 50 ron bucata Geamuri spate COUPE!30 ron bucata Caroserie coupe impecabila Rezervor benzina Jante originale URS Casetofon original urs! Pentru detalii si preturi: [email protected] 0742721688 |
Valabil UPP!
|
poze cu cassul si jantele?
|
3 Attachment(s)
Quote:
Mentionez ca nu am codul la casetofon!Iar jantele sunt impecabile! |
3 Attachment(s)
pozele cu ornamentele!
|
Up!inca mai am piese!
|
salut
clapeta de acceleratie de la motorul din poza mai este? un pret si o poza daca se poate |
Nu mai sunt piese d motor...lam dus la fier vechi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning