Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Accident Turcu !!! (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/244588-accident-turcu.html)

andrey17 04-03-11 11:24

Accident Turcu !!!

http://observator.a1.ro/observator06...-06_31996.html
Cine vrea sa mearga la el , ne strangem diseara la billa la ora 22 : 00....

morpheusmaster 04-03-11 11:35

Re: Accident Turcu !!!

A avut mult spirit de moment si nu s'a cramponat!!! TINETE BINE TURCULE, recuperare usoara si rapida!!!

ClaudyuNSL 04-03-11 13:01

Am fost la spital azinoapte,cu colegi de club si alti prieteni...l-am vazut,era constient de tot,vorbea era ok din punctul asta de vedere... are picioarele rupte si o mana... pe la ora 2 aseara a intrat in operatie...totul depinde de medici sa faca tot ce este mai bun pentru el....

Turcule suntem alaturi de tine si iti tinem pumni

andrey17 04-03-11 13:09

Si eu acum plec spre el , pentru ca nu cred ca o sa pot sa ajung diseara la billa ca nu cred ca o sa am cu cine .......INSANATOSIRE GRABNICA !!!

cristy_4speed 04-03-11 13:55

diseara voi fii akolo
ps. turcule suntem alaturi de tn!!!!!!!!!!

nese 04-03-11 14:16

Si cand ma gandesc k eu aseara la 2 ore dupa ce sa intamplat am trecut pe langa accidentul asta ma duceam spre casa . Multa sanatate Turcule si insanatosire grabnica ..i-mi pare rau sa aud k ai fost u implicat in accidentul asta ..:sad:

Claudia 04-03-11 14:27

Pfa... Sper din suflet sa se recupereze bine. Mare tarie sa se dea jos din masina cu picioarele lovite....

Z L R 04-03-11 14:28

sunt socat, ma bucur sa aud ca e bine... diseara vin si eu....

insanatosire grabnica

Tweety_rzw 04-03-11 14:29

Mi se face pielea de gaina cand au de accidente !

Insanatosire grabnica si multa sanatate !

Daca ai sanatate le faci usor usor pe restu !

ggd_87 04-03-11 14:52

Nu a intrat in operatie, joi va intra! Pana atunci trebuie sa-l stabilizeze.
Nu s dat jos pe picioarele lui, a fost ajutat de baietii cu care era (in masina din spatele lui) la fel si soferul dubei care a fost scos din masina tot de ei.
Ce am inteles azi, ca are 6 fracturi! :sad:

Mai multe diseara.

dony ddc 04-03-11 15:05

Ce sa intamplat din ce cauza sa intamplat accidentu???Ce masina are turcu ca nu imi suna cunoscut...:???:

Claudia 04-03-11 15:09

Pare un e39

26WRC 04-03-11 15:28

:sad::cry: Recuperare usoara Bixule!!

rx7tt 04-03-11 15:57

nasol, insanatosire grabnica si sa fi ca nou.
sper ca il vor cauta pe dubistu muistu si sa-i ceara daune...si morale si pt masina.

toate cele bune.

andrey17 04-03-11 16:01

Acum am venit de la el , din pacate dormea :sad: si nu avea nici un rost sa il trezesc mai ales ca mi-a spus asistenta ca are dureri foarte mari , din ce am inteles , ambele picioare rupte , o mana , dureri de sold , de organe interne afectate nu mi-a spus nimic asistenta .....oricum diseara vom merge iar la el si cu putin noroc o sa fie treaz :D.........Fii tare Turcule suntem alaturi de tine !!!

Yoghy_bwc 04-03-11 16:50

Imi pare extrem de rau sa aud asta! Insanatosire grabnica BIX-ule! Prezent si eu diseara la billa!

andrey17 04-03-11 17:23

Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 4141994)
Ce sa intamplat din ce cauza sa intamplat accidentu???Ce masina are turcu ca nu imi suna cunoscut...:???:

un e39 avea , vina a fost a celui ce se afla la volanul dubei , era baut si a intrat pe contrasens :shock::sad:

TOBA^ 04-03-11 17:31

Anonimii sunt alaturi de tine Turcule!!!! hay fate bine repede ,ca avem nevoie de tine !!!nu imi plac deloc vestile de genul asta ...

EvLSant0S 04-03-11 19:53

Insanatosire grabnica !
NU trebuia sa ti se intample asa ceva !

dillicar 05-03-11 14:34

Quote:

Originally Posted by andrey17 (Post 4141478)
http://observator.a1.ro/observator06...-06_31996.html
Cine vrea sa mearga la el , ne strangem diseara la billa la ora 22 : 00....

Cine vrea sa il ajute financiar pe Turcu (pentru ca are nevoie), o poate face la magazinul de piese auto - DILLI-CAR (Valea Argesului, nr.9, bloc A7, garaj 3 - tel. 0724.103.381)

kimi 05-03-11 15:58

Multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede iti dorim cu totii. :cry:

ggd_87 05-03-11 18:31

Maine, ora 18:00, Piata Constitutiei! Cine doreste sa vina!

TOBA^ 05-03-11 19:10

Pana acum am inteles ca o sa participe maine seara la ora 18:00, Piata Constitutiei:
No Speed Limit Romania
Midnight Racer
Pole Position Racers
Anonymous Motorsport

Hai fratilor sa ne strangem si noi mai multi poate avem cum sa facem sa treaca mai usor prin momentele astea grele pe colegul de pasiune Turcu !!!

flipper 05-03-11 20:37

Insanatosire grabnica si multa sanatate! Sper din tot sufletul sa iti revii repede si sa fii ok....toata lumea spera asta.

kimi 05-03-11 21:42

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 4144960)
Pana acum am inteles ca o sa participe maine seara la ora 18:00, Piata Constitutiei:
No Speed Limit Romania
Midnight Racer
Pole Position Racers
Anonymous Motorsport

+1 Exclusive Racing Club ;)

andrey17 06-03-11 00:27

Pacat ca trebuie sa se intample cate o nenorocire din asta ca sa ne strangem toti si sa fim uniti cum ar trebuii sa fim mereu , da na asta e lumea si nu avem ce face.........Turcule fii tare , suntem alaturi de tine !!!!

F_L_R 07-03-11 08:55

-In numele lui Turcu, va multumesc tuturor care aseara a ti venit in Constitutiei. Astazi intra in prima operatie , detalii cand voi afla .

DONU' 07-03-11 17:56

Mai aveti vreo veste? Ce mai face Turcu?
Am aflat si eu sambata seara.
Fii tare Turcule! Insanatosire grabnica!
Sa anuntati si voi cand e urmatoarea adunare. Vreau sa fiu si eu prezent cu ce e nevoie!
Te iubim Turcule!

Fi@tz3l 07-03-11 18:26

Insanatosire grabnica Bixule! Fii tare!!!

F_L_R 07-03-11 19:05

Vestile sunt bune astazi.....in sfarsit. Operatia sa terminat si a fost refacut integral pe partea dreapta. Are o tija la bratul drept , la genunchi..... interventia de care ne era la toti frica , a fost refacut integral fara adaosuri ...adica rotula este intreaga si la glezna dreapta s au montat placute metalice.
Joi urmeaza operatia pt femurul stang si dupa cum spun doctorii saptamana viitoare sunt sanse mari sa fie externat. Asta este tot pt moment ...sa auzim de bine.

TOBA^ 09-03-11 18:21

mai vrem sa stim si noi ce face Turcu !!!!

F_L_R 10-03-11 10:21

Astazi intra in a4a operatie .... picioru l stang (femur). Cum am vesti le voi comunica. Aseara am fost la el , frisoane, dureri la partile operate.

ggd_87 10-03-11 19:18

Azi a avut loc si ultima operatie,un pic mai grea,dar avand in vedere ca e la un doctor foarte bun,a fost OK.acum e la post operator,maine ma duc iar la el ca il va scoate in salon si luni din cate am inteles de la doctor ca il externeaza.a avut fracturi usoare.
e greu ca sta numai intr-o singura pozitie si nu e foarte confortabil.
maine o sa va anunt ce mai face.

tea_radu 11-03-11 21:09

Tucrule nu mai sta pe forum si spune-i Alinei sa nu mai stea pe messenger:)))
Apropo, m-a intrebat Bianca cand pleaca Alina ca vrea si ea sa te vada:))))

bix 12-03-11 03:52

nici n am cuvinte sa multumesc pe deplin gestul facut de voi, azi e prima zi in care m am bucurat ca traiesc (m am nascut a2a oara), pot sta cu laptopul in brate si scrie, mai incet ca la primele clase. nimic nu ma mai ajuta fluent
Va multumesc din toata inima cluburilor, prietenilor, tuturor celor au facut prin orice mijloc un ajutor pt mine. sa speram ca toate greutatile au trecut.
mi e greu sa scriu mai departe si asa mi a luat 30 min cateva cuvinte.
sa ne vedem pe strazi TOBA(toate aprecierile mele)

brownshark 12-03-11 07:20

chiar nu meritai asa ceva !!!
pe cretinul ala l-au identificat ?

TOBA^ 12-03-11 10:41

Gata turcule ti-ai revenit...treci la treaba ...ca vreau sa te provoc !!! :D imi pare foarte bine ca esti ok !!! pasiunea asta te face sa o yey de la inceput cu un alt fier!!!dar cu aceasi oameni !!!:D daca am fi asa uniti mereu si la bine ...in cativa ani am depasii cu mult tarile care ne sunt date exemple acum !!!!
Era sa uit ... e o vorba de mult... cine nu are batran sa isi cumpere!!! tu ai un avantaj ! il ai pe Florica langa tine !:)))

Z L R 12-03-11 12:38

Ma bucur ca esti bine Turcule.... daca ai nev de ceva sa imi zici...bafta

morpheusmaster 12-03-11 21:48

Felicitari turcule si multa muuulta sanatate in continuare!!!

59AFA 14-03-11 14:08

BINE TURCULLLEEEE !!!
Lasa vrajala , ca esti un om puternic atat fizic cat si mental , iar noi suntem cu totii langa tine ! Fa-te bine si hai pe strada.Sa nu mai mentionez ca trebuie sa va apucati de masina mea in curand ! :-P

All times are GMT +2. The time now is 12:13.

- Copyright 2026 4Tuning