![]() |
Fifa 07
cred ca toti avem fifa 07 demo dar are cineva full vreau sa il cumpar :D
|
Re: Fifa 07
Foloseste odc...de la mine din cls il au ;)
|
Quote:
|
Daca chiar il vrei merita...daca esti cu adevarat fan...jucam si eu fifa mai demult dar m-am plictisit...mai degraba ies la un fotbal pe afara :lol:
|
nu merita sa il cumperi! la grafica e la fel ca 2006!? e cea mai mare dezamagire!
|
Poate noutatile sunt la gameplay si parerea mea e ca e mai important la gameplay decat la grafica dar nah...ca tot romanu` daca n-are grafica "misto" e jaf....BLEAH!!!
|
intradevar, gameplay-ul e schimbat! dar grafica e la fel , mai ales meniul din cariera!de ce sa joci un joc a carui grafica e la fel ca a celui precedent!si nici gameplay-ul nu e schimbat prea mult!
|
doar ce am luat jocul , rip , are doar 500 mega ..e cu setup.bat :D
|
imaginea e de 2.79 gb
|
se misca mult mai bine ca 2006 ...
si merge mai biine in retea .... deja m am inscris in campionat :lol: |
cine vrea fifa 2007...il am eu full da nu imi place... daca vrei facem skimnb cu NFS carbon sau vedem noi..:)
|
Quote:
fifa 2007 full cu tot ce trb il gasiti pe torrents....nu va mai chinuiti cu odc-u ca va prinde si garda:lol: eu zic ca e mult mai misto ca 06 si la meniu...si dk e grafica prea buna dupa aia te plangi ca nu iti merge ca nu ai placa video buna:lol: ca pot sa faca si grafica mai buna da sau gandit sa mearga pe orice calc din zilele noastre;) |
mie imi place fifa 2007 e grafik belea da se putea mai bine jocu e pe torrnete...;)
|
cine are de vanzare8) fifa 2007 k mi sa stricat odc si nu mai merge ? :((
|
Man nai gasit si u prin tot BUCURESTIU ala sa ti-l dea cineva fara bani ca "mai e putin" si apare 2008;)
|
Totusi...a trecut o luna si 10 zile de atunci, fii sigur ca si-a facut rost.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning