![]() |
LOTEC SIRIUS 1200 CP !!!!!!!!!!
3 Attachment(s)
Prototip cu motor v12 de pe un MB S600, dus pana la 1000-1200 cp.
Masina exceptionala. http://www.lenzmotorentechnikusa.com/LenzPrototypes.htm Ceasul arata viteza maxima (depasita pe pista) de 400 km/h. |
am vazut ierI la o emisiune tv despre mashina asta.. cica schitele de la ea sunt din 92... din fatza parca seamana cu saleen nu? sau koenigseg .. sorry nush exact cum se scrie :D :oops:
|
daca te uiti la cur ar putea fi schitele si din '82
|
lol , si asta seamana cu saleen ma ? wtf..
interesanta masina ... |
intr-adevar are un design din anii '90, cand apareau o gramada de prototipuri cu aspect de nava spatiala. Asa ceva nu o sa iasa de serie niciodata sunt facute doar sa atraga atentia asupra firmei, de reclama.
Chiar si atunci cand iese o masina de serie care are la baza un prototip, este cu totul si cu totul altfel. Exemplu: seria 6, care cica este prototipul Z9. Frectziee, ca nici nu seamana calumea.... |
1000 - 1200 cai putere....si atat
CA arata cam nasol, parerea mea.Si mai mult ca sigur ca e facuta numai de reclama...nu vom vedea niciodata asa ceva pe strada...sper |
Da.... Foarte nasoala.... Daca masina asta e nasoala... Atunci... Nu mai zic nimic.
|
E prea marfa masina! Seamana cu un McLaren... cel putzin din fatza... :)
|
mha ce draq avetzi????mashina arata super tare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1200cp?? :cry: :cry: :cry: why ain't i rich??whyyyyy???why ain't I president's son ??why???????????? :cry: :cry: :cry: :cry:
|
:shock: Cam nasoala? Ce are masina asta nasol?! Aa... ii gasesc eu un defect... nu e a mea :))
|
:blahblah: :blahblah: :blahblah: :P :)
...sa zicem ca ar fi a ta ..ce ai face cu ea ca pe strazile din Romania nu cred ca se poate circula. |
Pai cred ca mi-as permite si un ARO cu care sa merg in orash... :wink:
|
Re:
Quote:
|
frate masina e trasnet dar avetzi idee cam cata galagie de bani trebuie ptr masina asta....nu de alta ca vb cu gii becali sa ne-o doneze noua la un drag!:):):):):):):)
|
A fost o emisiune pe National Geografic despre autostrazile din Germania, si acolo se vorbea despre zonele fara limita de viteza, unde au aratat un tip care avea un Lotec Sirius facut dintr-un KIT cu care putea sa mearga cu 380 km/h deoarece nu duceau rotile mai mult, dar a spus ca masina merge cu 400-410 km/h.Intradevar o super exotica!
|
Sa traim noi sa vedem masini de serie ca asta! Si atunci sa vorbim de drumuri, de cheltuieli si alte aberatii! Omul a facut topicul sa vada tot romanul performantele masinii, nu sa se inceapa niste polemici pe tema \"daca si cu parca\". Iar eu cu replica mea de mai sus, am vrut sa subliniez ca imi place, nu ca mi-as lua-o daca s-ar putea. Dar bineinteles ca s-a gasit cine s-o ia pe campii in loc sa spuna ce ii place sau nu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning