![]() |
Am nevoie de ajutorul vostru !!!!!!!!!!!!!!
1 Attachment(s)
In special al alora care o cam dau pe manele, :oops: :oops: :oops:
eram in herastrau cu cineva , si mi-a ramas o melodie in minte , se asculta pe acolo ... nush cum se cheama or .. insa am un mic film, in care se auda o MICA parte din ea , o bere merge la cel care zice ce melodie e , plzzzzzzz , am nev. de melodia aia. |
Nu prea se aude mare chestie... Dar suna a Adrian - Stau si plang in fata ta.
|
n-am nevoie de caterinci , vreau pe bune , imi aduce inapoi multe amintiri , din ziua aia , in care bishop la faacut pe turbo110 :D , daca ash mai pune filmele care le-am facut in ziua aia :D cef frumos ar fi
dar mai bine nu |
nu e aia , e mai veche de vara asta , iulie / august ... atunci se asculta...
|
aha...Adrian ....Stau si plang in fata ta...da e mai lautareasca..si nu am..da soto ea e!(sunt manelist se stie)!
|
hmm
nu mi se pare sa fie asta , nush .... la vremea aia stiam cum se cheama , dar acum .. am uitat.. vezi poate-mi faci si mie rost de melodia asta , var. mai lautareasca :) |
Mai santos.. am intrebat eu pe cineva care le are cu astea.. dar in 7secunde nu-si da seama.. si nici macar nu canta atunci..e greu rau :P
|
stiu , apropo nu e melodia aia , care atzi zis-o voi 2 , singurelu si hondaru , nu e aia... sotto nu e aia
|
ii faina apa :)
|
stick 2 the subject !
|
mama ei de melodie...am sa o iau sa o pun cu incetinitoru........atunci si am sa vad...dar raman la Adrian!
|
incearca plz , imi sta pe creier si ma dispera ...
|
santos,eu o stiu
din pacate,o am doar pe aia originala...aia e prelucrare,care se aude acolo...e in herastrau,nu?...ca am stat si eu odata acolo cu prietena mea si am ascultat pe ala cu \"poti sa fii frumos cat zece\"...stai sa vad cum se cheama...oricum,stai linistit,esti salvat...o canta guta,si e ceva cu fratii mei,vorbesc serios... PS:nu-s manelist,dar mai ascult si eu pe ici,pe colo... PS2:s-ar putea sa fii dezamagit de felul in care suna piesa originala...astea cantate la terase suna mult mai bine,fiindca-s live si tu esti live ca bei si capata o alta rezonanta... :lol: :lol: :lol: |
well... 10xz astept , stiu , parca gutza o canta ..
|
santos .. mama da si tu te-ai dat pe manele ?? :P
|
Santoase ia fredoneaza niste versuri din melodie poate pot sa te ajut 8)!
PEACE :peace: |
hai ba ma lasi ? :D una imi place si mie si gata , asta e , fiecare cu gusturile lui + gusturile nu se discuta
|
Da, gusturile nu se discuta, dar manelele nu sunt subiect de discutie pe un forum de masini, cai putere, motoare & co...
Intra si tu dreq pe mirc sau cauta un forum de manelisti, ceva, si slabeste-ne ca oricum suntem satui de zgomotele alea scoase de indivizi dubiosi... Sper sa intelegi ce-ti spun, dar la varsta ta poate o sa-ti dea cu virgula. Oricum ar fi, lasa-neeeeee, lasa-neeeee....!!!!! |
doamne , mai MadMax... vrei sa ma lasi in pace ? melodia aia o sa-mi aduca aminte de multe chestii frumoase intamplate in ziua aia ===>> bishop l-a facut pe turbo110 in ziua aia si tot asa.. de ce te bagi in seama , lasa-ma in treaba mea , te rog frumos , pana atunci , b37..... ziceai ca ma ajuti ? ai gasit ceva ?
|
1 Attachment(s)
sper ca asta sa fie...ti-am zis...difera f mult de ceea ce se canta acolo...
|
fff ciudat.. e nush , melodia are aceiasi baza , adica se observa ca e cam aceiasi si totusi e diferita.. ciudata rau treaba , anyway , mersi mult .. dar cum o downloadez de aici ? ca nu mere decat ascultata.. macar sa vad cum se cheama sa gasesc un instrumental
|
habar nu am cum se cheama...eu o am pe un CD si am copiat-o pt a o pune pe site,de aia e wma...prelucrarile de genul celei pe care ai auzit-o pastreaza linia melodica,dar au cu totul alt ritm,si cuvinte,poate...eu ti-am zis ca seamana,dar e foarte departe originalul de ceea ce ai auzit tu...si,sincer,ce se auzea pe terasa aia e mult mai rasarit decat ceea ce canta nenea Guta...parerea mea!
|
pe mine cine ma ajuta??? caut o melodie gen Kosheen - hide you... e pe posturile de radio! o canta o tipa...
PLEASE HELP ME :cry: |
Macar un indiciu...
|
dragos.. dak nici tu nu esti manelist.. atunci cine :lol: dovada e faptu ca aveai asa o panarama pe cd :P
|
Re:
Quote:
o am eu ! dar nu merge atashata !!! |
pai spune kum se numeste man :lol: :D
|
aaa stai ca am inteles ca vrea Kosheen - Hide you !!!
poate e Nina Sky - Move your body ??? sau NARCOTIC TRUST - I LIKE IT |
mey,sinner,soarele apare dinspre vest la o inclinare de 45 de grade,eu nu pot sa scot carburatoarele...sa fugim cu totii de aici...numai kiki stie de gradina zoologica...asa ca taci din gura,om pe suprafata caruia este mult depasita orice densitate de cercei intalnita pe planeta...
scuze de offtopic...stie el sinner ce e cu nonsensul de mai sus |
mai multe variante de la i l ike it
Code:
http://www.narcoticthrust.com/default2.htm |
atata timp cat... nu
|
nu e nici una din alea :cry: :cry: VREAU MELODIA AIA!!! ... O canta o tipa.... e mai dance asa.... Si e difuzata pe posturile de radio :lol: :lol: :lol:
|
Am aflat care e melodia!!! :lol: :lol: :peace:
ce inseamna sa ai \"pile\" la radio 8) |
zi-ne si noua , plz cum se cheama
|
deep dish - flashdance :P
|
CEA MAI TARE MELODIA LA ORA ACTUALA:
STELLAR PROJECT - GET UP STAND UP 2004 PEACE :peace: |
e veche moxxule :D da e super tare :)
|
Ce melodii house gen Narcoti Trust - I like it stiti?? zic... house deasta cantat de fete ... :lol: :lol: :oops: dar gen Narcotic Trust nu dina vas :P
|
Re:
Quote:
|
Barry Kunzel - Supervisor Va rog frumos , cautati si voi melodia , eu am cautat-o si .. oha ... n-am gasit-o ... plzzz care poate sa mi-o gaseasca ? 10xz...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning