Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

RIcKO 01-03-11 21:30

E36 - DARTH VADER

6 Attachment(s)
Tocmai am achizitionat un E36 Coupe din 94 320 24v non vanos

o sa scriu mai multe despre masina de indata ce ma intorc in tara , masina am cumparat-o prin cineva , deci inca nu am apucat sa o testez :D

Ca planuri de viitor , o sa fie M pack , Haion tip CSL, angel CCFL , niste jante undeva la 10J ( aripile au fost facute pt 10j ) , interior de piele ( alb sau negru) si o alta suspensie sport ( din cate stiu are ceva suspensie deja )

mai multe nu imi vin acum in mine dar daca mai imi aduc aminte o sa postez , poate Motzu stie mai multe ca a vazut masina si din ce am vazut in pozele de la el i-a si dat in goarna :))))))

pozeee

motzu 01-03-11 21:33

Re: E36 Coupe by RIcKO

SA AI NOROC DE EAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:lol::lol: SI EA DE TINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:lol::lol:
MERGE BINE TRAGE INTR-UN MARE FEL
AM FACUT AZI PUTZIN SHOW 20 MINUTE AICI DE SE UITAU ROMANII CINE-I CU PISIKA AIA:lol::lol::lol:

PS:A FOST SPECTACOL CU PUBLIC:))))))

Yo87_xXx 01-03-11 21:43

frumoasa fiara:twisted:
a rodat-o motzu....pe cand vii numa jaru ii place....la benzina o sa faca figuri ;)
sa ai noroc de ea....si sa iasa...ceva frumos, nu esec ca si g3 meu

haralex 01-03-11 21:45

felicitari Ricko pentru noua achizitie ... si bafta la modificari ;)

Nosfer 01-03-11 21:45

Super masina de inceput si planurile de viitor suna si mai bine :D Abia astept sa te apuci de ea!

Sein 01-03-11 21:47

Super tare ! astept si eu o tura daca se poate... cand ne vedem :D sa ma conving si eu o data ca e36 is mai tari decat e30 .. :) glumesc..

ii foarte faina si cu gusturile tale si un profesor ca domnu motzi garantezi eu ca iasa ceva tare de tot :-)

hai la o bere prin madrid in tro seara :D

RIcKO 01-03-11 21:51

Quote:

Originally Posted by Sein (Post 4133985)
Super tare ! astept si eu o tura daca se poate... cand ne vedem :D sa ma conving si eu o data ca e36 is mai tari decat e30 .. :) glumesc..

ii foarte faina si cu gusturile tale si un profesor ca domnu motzi garantezi eu ca iasa ceva tare de tot :-)

hai la o bere prin madrid in tro seara :D

ms ms la toti , bani sa fie

la o bere as iesii dar ajung tarziu de la munca 10 -11 tot asa ....vorbim pe mess

NXdev 01-03-11 21:54

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4133883)
Tocmai am achizitionat un E36 Coupe din 94 320 24v non vanos

o sa scriu mai multe despre masina de indata ce ma intorc in tara , masina am cumparat-o prin cineva , deci inca nu am apucat sa o testez :D

Ca planuri de viitor , o sa fie M pack , Haion tip CSL, angel CCFL , niste jante undeva la 10J ( aripile au fost facute pt 10j ) , interior de piele ( alb sau negru) si o alta suspensie sport ( din cate stiu are ceva suspensie deja )

mai multe nu imi vin acum in mine dar daca mai imi aduc aminte o sa postez , poate Motzu stie mai multe ca a vazut masina si din ce am vazut in pozele de la el i-a si dat in goarna :))))))

pozeee

Sa o conduci sanatos, fara incidente ;).
Arata foarte bine masina ... imi place volanul ca e cel in 3 spite.
Bafta la tunareala.
P.S:Culoarea e destul de rara la e36, nu?

RIcKO 01-03-11 22:00

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4134018)
Sa o conduci sanatos, fara incidente ;).
Arata foarte bine masina ... imi place volanul ca e cel in 3 spite.
Bafta la tunareala.
P.S:Culoarea e destul de rara la e36, nu?

ms de urari , la fel iti doresc si tie cu al tau e36 ,,,,,culoarea .....sincer nu am mai vazut sau nu am bagat de seama culoarea asta , eu initial eram hotarat ca pisica mea sa fie neagra neaparat , dar acum sincer cred ca o las culoarea asta :D

NXdev 01-03-11 22:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4134054)
ms de urari , la fel iti doresc si tie cu al tau e36 ,,,,,culoarea .....sincer nu am mai vazut sau nu am bagat de seama culoarea asta , eu initial eram hotarat ca pisica mea sa fie neagra neaparat , dar acum sincer cred ca o las culoarea asta :D

Mersi frumos.
Nu o vopsi...las-o asa ;), fi mai aparte.

Costantino 01-03-11 22:03

frumoasa...cat a costat?ca ma gandesc sa-mi iau si eu un e36 coupe!

RIcKO 01-03-11 22:05

Quote:

Originally Posted by Costantino (Post 4134075)
frumoasa...cat a costat?ca ma gandesc sa-mi iau si eu un e36 coupe!

1700 E ...a fost la reducere :D:D:D:D MOKA

DaNn.ZyX 01-03-11 22:49

Va facurati topic,si mie nu-mi spuseti nimic a? Hai sa fie si de la NAŞU' 100 de mii pt aia mica,sa fie intr-un ceas bun....sa stieeeee ! De la toti Legalii(DIesel Power), pa sistemmm !
https://www.youtube.com/watch?v=USSUpXOgebQ
P.S : vb lu Marean ,daca nu arzi si u 2 gume pe spate,nu se observa ca ti-ai luat "muscle car" varianta nemteasca :lol:
P.s2 : poate o dai cotita ,ca Motzu cand a fost la Sibiu,i-am zis da-i ma si u un burn da-i sa vedem si noi (poate nu poate)(domne nu dau eu burn ca sunt gumele scumpe) :lol::lol::lol::lol::lol:

Marian_nebunu 01-03-11 22:50

TURBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:drunk:

SI-A LUAT VARUL RIKO MOTAN PA SISTEM

:burn: SPER CA II DAI UN BURN ASA DE BUN VENIT PE FORUM DA RICKO ???

:burn::burn::burn::burn::burn:

RIcKO 01-03-11 23:03

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4134243)
TURBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:drunk:

SI-A LUAT VARUL RIKO MOTAN PA SISTEM

:burn: SPER CA II DAI UN BURN ASA DE BUN VENIT PE FORUM DA RICKO ???

:burn::burn::burn::burn::burn:

:burn: ....gata a venit pisoiul ...mai tre sa vin io cu cashcavalul sa ma bag in el :D
ce zici mareane ...merge ? e ok?

Marian_nebunu 01-03-11 23:06

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4134292)
:burn: ....gata a venit pisoiul ...mai tre sa vin io cu cashcavalul sa ma bag in el :D

Merge fratele meu normal auzi :D:D:D esti bine pa sistem

baga fortza un burn:burn::burn::burn::burn::burn:

DaNn.ZyX 01-03-11 23:19

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4134292)

Auzi intrebare la el : de ce sa nu merge ma? de ce sa nu fie ok,sa zici doamne da unde ai scos-o si mi-ai dat-o mie?:lol::lol::lol::lol: , hai cu burn ala ,dar nu sa faca Motz sa-l bagi pe youtube, te asteptam in capitala Romaniei sa ii dai u personal ...sa stieeee!

Marian_nebunu 01-03-11 23:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4134349)
Auzi intrebare la el : de ce sa nu merge ma? de ce sa nu fie ok,sa zici doamne da unde ai scos-o si mi-ai dat-o mie?:lol::lol::lol::lol: , hai cu burn ala ,dar nu sa faca Motz sa-l bagi pe youtube, te asteptam in capitala Romaniei sa ii dai u personal ...sa stieeee!

Dan presimt ca scrii totul cu verde,presimt ca totul in tine este verde:D ,observ ca esti verde,stiu ca iti place verdele :D:D:D:D

opreste-te !!!!!!!!!!!

DaNn.ZyX 01-03-11 23:23

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4134356)
Dan presimt ca scrii totul cu verde,presimt ca totul in tine este verde:D ,observ ca esti verde,stiu ca iti place verdele :D:D:D:D

opreste-te !!!!!!!!!!!

It's about combination's ...stii u ceva,stii ce zici.S-a facut,am tacut cel putin tonight(revenire) :D:D:D
P.S : thx pt. cascada... e pa sistemm :lol::lol::lol::lol:

Sein 02-03-11 00:09

nebunie pe sistem aici ...

in martie facem un burn eu filmez motzu la volan..

motzu 02-03-11 00:14

Quote:

Originally Posted by Sein (Post 4134479)
nebunie pe sistem aici ...

in martie facem un burn eu filmez motzu la volan..

m ai bagat in groapa repede=))))))

RIcKO 02-03-11 00:18

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4134486)

si eu unde plm sunt ?......

DaNn.ZyX 02-03-11 00:20

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4134504)
si eu unde plm sunt ?......

Tu faci bani acolosha ma ..nu ai inteles nik... si astia vor sa se destrabaleze cu pisica ta motzu' la volan , sein cameraman:lol::lol::lol::lol:

Costantino 02-03-11 09:41

2 Attachment(s)
ai luat-o f bine la bani...poftim un exemplu de masina cu culoarea ta...

https://www.youtube.com/watch?v=OcbiabhEjl0&hd=1 - watch in HD

motzu 02-03-11 09:47

Quote:

Originally Posted by Costantino (Post 4134984)
ai luat-o f bine la bani...poftim un exemplu de masina cu culoarea ta...

https://www.youtube.com/watch?v=OcbiabhEjl0&hd=1 - watch in HD

constantino l-ai spart cu filmu si pozele alea o sa vrea sa vina mai repede din spania:))))))

Sein 02-03-11 14:30

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4134486)

:lol::lol::lol: glumesc ma !

Svasti88 02-03-11 14:51

Iti urez si eu un bafta la ea:)

Maniak22 02-03-11 14:52

Succese!!!:):):)

FAST&FURIOUS 02-03-11 17:11

Riko, felicitari.
Uite asa pot sa ma dau si io cu un BMW la o linie cu Motu, el cu a lui si eu cu a ta, ca doar nu o lasi sa rugineasca in fata blocului ca-i pacat.

Costantino 02-03-11 20:01

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4134998)
constantino l-ai spart cu filmu si pozele alea o sa vrea sa vina mai repede din spania:))))))

ma bucur ca am creat senzatia asta...si eu ma uitam de o pisica in culoarea asta...si nu prea am vazut!

Bafta in continuare!

VladM 02-03-11 20:02

S-au abonat baietii la masina ta :))) Daca schimbi nuca la schimbator da-mi-o mie pe aia ca am o atractie pentru alea dar nu stiu de ce :)) E super mega chiuaua pisica,nu arata asa rau cum ma asteptam dupa ce mi-ai zis tu. Sa o porti sanatos. Te pupa fratele tau de la Roman :)

DaNn.ZyX 02-03-11 20:31

Motz,asa cum ai stiu sa o murdaresti,vreau sa o vad si spalata :lol::lol::lol:

motzu 02-03-11 20:33

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4136966)
Motz,asa cum ai stiu sa o murdaresti,vreau sa o vad si spalata :lol::lol::lol:

pfuuuu mai putetzi mahh tot pe mine????:)))))))))))))))))

ps: o sa o duc la un sexy car wash pe pisy sa se simta bine:lol::lol::lol:

RIcKO 02-03-11 20:35

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4135938)
Succese!!!:):):)

Ms frumos

@ Constantino frumoase masini acolo :D ms de poze , curand o sa fie ceva de genul ala
@Svasi88 Ms mult
@F&F .....stai la rand :D
@VladM Merci mult de urari , astept sa treaca odata timpul sa vin acasa sa ma apuc de ea , intre timp ddeja am inceput sa ma interesez de un interior si niste jante , chiar daca nu sunt in tara o sa le cumpar sa le am pe cand vin :D:D:D,

Vlad schimbatorul cred ca il schimb , te anunt eu cand e sa il dau jos :D:D:D

kingkahn 03-03-11 09:45

frumoasa pisica.. sa ai norocu cu ea..si bafta pt tuningul de viitor

RIcKO 03-03-11 19:40

Mda se pare ca nu am noroc cu ea ........masina a fost azi la RAR pt omologarea motorului 2.0 , masina la baza este 1,8 is , motorul a iesit non euro si nu se poate omologa deci a trebuit sa renunt la masina si sa imi recuperez banii ,

Aveam 2 variante .....sa schimb motorul ceea ce chiar nu doream , nu era vorba de bani ci de toata bataia de cap si a doua varianta , ca masina sa ramana pe numele fostului propietar , iar eu sa platesc impozitul si alea alea ceea ce nu era chiar rau dar fostul propietar avea pretentia ca ......, cartea masinii sa ramana la el , iar eu nu am sunt deacord ...asta ee , ghinion , chiar imi placea masina si avea un mare + pt motor ca in rest schimbam cam tot in fine rog un moderator sa NU inchida topicul pt ca in scurt timp voi achizitiona o alta pisica , va multumesc tuturor pt urari si alea alea si ne auzim cu urmatoarea pisica sa speram ca va fi cu noroc :D a 2 a oara . Numai bine la toti

haralex 04-03-11 08:45

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4139932)
Mda se pare ca nu am noroc cu ea ........masina a fost azi la RAR pt omologarea motorului 2.0 , masina la baza este 1,8 is , motorul a iesit non euro si nu se poate omologa deci a trebuit sa renunt la masina si sa imi recuperez banii ,

Aveam 2 variante .....sa schimb motorul ceea ce chiar nu doream , nu era vorba de bani ci de toata bataia de cap si a doua varianta , ca masina sa ramana pe numele fostului propietar , iar eu sa platesc impozitul si alea alea ceea ce nu era chiar rau dar fostul propietar avea pretentia ca ......, cartea masinii sa ramana la el , iar eu nu am sunt deacord ...asta ee , ghinion , chiar imi placea masina si avea un mare + pt motor ca in rest schimbam cam tot in fine rog un moderator sa NU inchida topicul pt ca in scurt timp voi achizitiona o alta pisica , va multumesc tuturor pt urari si alea alea si ne auzim cu urmatoarea pisica sa speram ca va fi cu noroc :D a 2 a oara . Numai bine la toti

sa fie urmatoarea ta achizitie cu noroc ... bafta ;)

RIcKO 21-03-11 20:18

re: E36 - DARTH VADER

Poate pe maine o surpriza ....160cp STOCK , de fabrica :D ....Doamne ajuta

haralex 21-03-11 21:25

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4188982)
Poate pe maine o surpriza ....160cp STOCK , de fabrica :D ....Doamne ajuta

sa dea Domnu sa fie totu ok ca e ce trebe ;)

RIcKO 21-03-11 21:34

Quote:

Originally Posted by haralex (Post 4189296)
sa dea Domnu sa fie totu ok ca e ce trebe ;)

vedem maine....

All times are GMT +2. The time now is 16:59.

- Copyright 2026 4Tuning