Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Ce fel de tuning va place mai mult? (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/243933-tuning-place.html)

Sevastian_Vr6 01-03-11 13:39

Ce fel de tuning va place mai mult?

Clean tuning (germania)?
American tuning?
Spanish tuning?
Japan tuning?
Tuning la parte mecanica?

Daca mai stiti altele spuneti-le.

Spuneti care preferati si argumentati. De ce? Cum? si In ce consta acel tip de tuning dupa parerea vostra.

JunKer_hP 01-03-11 21:48

Re: Ce fel de tuning va place mai mult?

"lup in piele de oaie"

marian92 01-03-11 22:43

Quote:

Originally Posted by Sevastian_Vr6 (Post 4132354)
Clean tuning (germania)?
American tuning?
Spanish tuning?
Japan tuning?
Tuning la parte mecanica?

Daca mai stiti altele spuneti-le.

Spuneti care preferati si argumentati. De ce? Cum? si In ce consta acel tip de tuning dupa parerea vostra.

DUB
Rat-Rod
Hot-Rod
Bosozoku
Clean
VIP
Lowrider

Sevastian_Vr6 02-03-11 12:19

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 4133988)
"lup in piele de oaie"

Asta e tuning romanesc. :)

quick_silver2 02-03-11 17:43

Quote:

Originally Posted by Sevastian_Vr6 (Post 4135446)
Asta e tuning romanesc. :)

Probabil se referea la " curentul " sleeper ;)

SynTheLaZ 02-03-11 18:12

tuning mioritic !

sa lasam visele .. sa revenim pe meleagurile noastre !

JunKer_hP 03-03-11 15:38

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 4136377)

logic:lol:

cosminel_dyz 04-03-11 17:33

Eu cred ca tuningul se face in primul rand dupa posibilitati , partea materiala, si abia dupa asta vine tipul de tuning care imi place...
Cred ca stilul clean e cel mai tare. ;)

Daniel_DRV 04-03-11 19:30

Trebuia să faci un poll....eu personal prefer "clean look"

Sevastian_Vr6 05-03-11 18:57

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 4136377)

Am inteles, doar glumeam si eu.

Eu cred ca mai conteaza si in baza la ce masina ai, pt ca nu cred ca pe o japoneza ar sta bine un clean tuning.

Dar despre donk style, parca asa, ce parere aveti?

JunKer_hP 05-03-11 22:07

Quote:

Originally Posted by Sevastian_Vr6 (Post 4144919)
Am inteles, doar glumeam si eu.

Eu cred ca mai conteaza si in baza la ce masina ai, pt ca nu cred ca pe o japoneza ar sta bine un clean tuning.

Dar despre donk style, parca asa, ce parere aveti?

la ce gropi aveam cred ca ar fi binevenit :))

PS: da , la japoneze nu prea se poate sleeper

Sevastian_Vr6 08-03-11 22:14

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 4145414)
la ce gropi aveam cred ca ar fi binevenit :))

Tare asta, dar nu merge, ca au talonu mic la gume.

Romanian style: Jante pt 12 cu talon la cauciuc undeva la 75 si o suspensie +60/+40.

Acum fara glume, nu sunt chiar asta de rele strazile din Romania, cel putin in ultima vreme au inceput sa arate mai bine.

Si nu credeti ca pe afara in orase drumurile sunt mult mai bune, probabil ca multi au simtit pe pielea lor, eu sunt in Torino dar va zic ca este rau.

julaikos 09-03-11 09:26

mai nou drumurile judetene au inceput sa arate bine,iar cand intri in orase e jale...

Manson 18-03-11 10:39

hmmm....
rat, hot-rod, VIP, lowrider, cult, clean

ReleaseD 20-03-11 00:40

Cel mai frumos si realizabil (ptr traiul nostru) este cel clean.Parerea mea.

Dumitru Cristian 23-03-11 08:50

Partea de mecanica + clean... pana la urma originea cuvantului "tuning" inseamna sa reglezi.. si se refera in special la imbunatatirea performantei...mecanice..

Shuba88 24-03-11 04:22

Am scris postul acesta la kitch tuning dar a fost sters, si zic ca se potriveste aici, cam ce cred eu despre curentul tuning:

Am niste reviste Tuning&Stereo din Ungaria de prin 2001-2005 pe care le-am rasfoit zilele astea, cred ca daca as scana pozele la masinile prezentate acolo, majoritatea voastra ati zice moama ce kitchoase . Poate pentru ca unele sunt tunate in stil NFS (desi nu stiu care e problema voastra cu stilul asta), poate pentru ca unele au jante cromate (iara nu inteleg ce e in neregula), sau unele sunt vopsite in 10 culori diferite.Poate ca tuningul ca si moda sa mai schimbat in ultimi ani dar mai nou nu ai voie sa pui eleron pe masina de sub 500 cp, nu ai voie cu stickere daca nu e japoneza, nu ai voie cu angel eyes daca nu e BMW, si nu ai voie sa NU ai BBS daca ai VW si asa mai departe. Sper ca intro zi sa ma plictisesc de plictiseala si sa scanez cateva poze cu masini deacolo care mie imi plac la nebunie sa vedeti despre ce vorbesc si sa va dati cu parererea.
Voi nu va-ti saturat de atata "fao clean, scoate bandourile, ia niste jante, las-o pe burta, etc etc" ???

RideTheRiddle 24-03-11 05:12

nu zice nimeni sa nu pui roti cromate pe masina, mie chiar mi-ar placea sa ii pun, totul tine de model si majoritatea rotilor cromate au niste modele oribile, cu eleroanele e la fel si atat timp cat e mai jos decat plafonul, nu e facut in lemn, umerase sau mese de calcat e ok, stikerele le pui cand reprezinta ceva si bbs-ul pentru o VW este ca un costum facut pe comanda, ai mai avut costume, dar niciunul nu ti-a venit asa de bine ca ala :lol: totul tine de "bunul simt" in materie de "adaugiri" pe o masina.

ontopic: in general DUB-ul imi surade cel mai mult

Logan100cp 03-04-11 09:00

Eu am inceput deja cu clean look la masina, iar pe viitor o sa incep si modificarile pe partea tehnica, stabilitate etc!

miler21 11-04-11 11:10

clean tuning
sound tuning
engine tuning

e N d Y 17-04-11 09:24

Clean tuning

Ålecx 20-04-11 19:28

3 Attachment(s)
Hmm, DUB sau Sleeper.

E amuzant sa vezi fata altora cand vad ce motor ai pe masina care nu e diferita la exterior de celelalte :)

DUB + clean - imi place o masina facuta clean insa nu cu jante minuscule sau care nu o scot in evidenta. Ceva cromat cu o dimensiune... mare, care sa-i arate calitatile s-ar potrivi la fix!

LE: Niste foto cu tipul meu de tuning! ^^

parerea mea ca clean look se potriveste cel mai bine la logan

o.s 22-05-11 22:19

Ford-ul Mondeo visiniu e splendit.....

Eu as zice clean + engine tunning :)

C T 19 K R A 23-05-11 12:34

Clean Look + niste jante + o suspensie si ai cam tot ce iti trebuie:lol:

tygi_one 27-05-11 15:35

sleeper tuning

razvyrulz 01-06-11 12:57

DUB - If it aint rubbin' , It aint dubbin' 8)

Sevastian_Vr6 15-06-11 12:47

Quote:

Originally Posted by Shuba88 (Post 4195816)
Am scris postul acesta la kitch tuning dar a fost sters, si zic ca se potriveste aici, cam ce cred eu despre curentul tuning:

Am niste reviste Tuning&Stereo din Ungaria de prin 2001-2005 pe care le-am rasfoit zilele astea, cred ca daca as scana pozele la masinile prezentate acolo, majoritatea voastra ati zice moama ce kitchoase . Poate pentru ca unele sunt tunate in stil NFS (desi nu stiu care e problema voastra cu stilul asta), poate pentru ca unele au jante cromate (iara nu inteleg ce e in neregula), sau unele sunt vopsite in 10 culori diferite.Poate ca tuningul ca si moda sa mai schimbat in ultimi ani dar mai nou nu ai voie sa pui eleron pe masina de sub 500 cp, nu ai voie cu stickere daca nu e japoneza, nu ai voie cu angel eyes daca nu e BMW, si nu ai voie sa NU ai BBS daca ai VW si asa mai departe. Sper ca intro zi sa ma plictisesc de plictiseala si sa scanez cateva poze cu masini deacolo care mie imi plac la nebunie sa vedeti despre ce vorbesc si sa va dati cu parererea.
Voi nu va-ti saturat de atata "fao clean, scoate bandourile, ia niste jante, las-o pe burta, etc etc" ???

Plictisestete de plictiseala si baga si tu pozele alea sa vedem la ce te referi. Eu zic ca daca este cu bun simt orice piesa este bine venita.

MrYonutz 15-06-11 20:29

Imi place foarte mult deutsch tuningul si DUB.Imi place si japanu.Dar in general cleanurile.Ah da sunt si unele raturi frumoase...

JunKer_hP 23-06-11 09:30

Folie Tuning e tuningul romanesc:lol:

C T 19 K R A 24-06-11 09:08

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 4416407)
Folie Tuning e tuningul romanesc:lol:

si pleoape facute din scoci:lol::lol:

mihaitarta 07-09-11 10:42

Eu n-am inteles niciodata de ce sa-ti pui eleron pe masina cu tractiune fata. Nu am pretentia ca stiu multa fizica, dar am impresia ca incurca mai degraba decat sa ajute la ceva.

Sevastian_Vr6 07-09-11 22:29

Quote:

Originally Posted by mihaitarta (Post 4570337)
Eu n-am inteles niciodata de ce sa-ti pui eleron pe masina cu tractiune fata. Nu am pretentia ca stiu multa fizica, dar am impresia ca incurca mai degraba decat sa ajute la ceva.

Mai informeaza-te, nu are treaba eleronul cu tractiunea, eleronul isi face treaba la viteze peste 100 km/h. La Vw corrado de exemplu are eleron de fabrica care se ridica singur la 120 km/h (creaza efect numit downforce) si la 200km/h creste aerodinamicitatea cu 45%, si are tractiune fata.

ionutpuff 05-10-11 21:49

Ca bine zice Shuba88 ;) Ok , am inteles sunt mai multe stiluri de tuning , dar .....si cel din NFS nu putem sa-l excludem , pt ca ..imaginati-va acum pe strada o masina tunata ca in NFS BAG MANA in foc ..ca va place . Tiganismele alea de Dacii cu folie pe geamuri ( park's vopsite cu spray ) si ....Peste folie un NIKE si mai jos BOS ( cu un S ) da....ala e un ...rahat. Dar sa nu confundam . Deci in concluzie.....Shuba88 chiar are dreptate in comentariul sau aterior . Pentru ca si eu am auzit multa lume....aaa nu se mai poarta cu Eleronu ala mare.....nu se mai poarta domne .....jantele cromate...si alte chestii.

valy1233 04-02-12 13:13

cel mai reusit "tuning" este "custom",parerea mea

B997NDL 12-02-12 01:35

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 4179198)
hmmm....
rat, hot-rod, VIP, lowrider, cult, clean

ma poate lamuri cineva care e diferenta intre tuningurile astea?! ca din poze nu imi dau seama. sau pe goagal nu afiseaza ce trebuie sau sunt eu blocat :D

pokemonu` 20-02-12 12:40

TUNING LA PARTEA MECANICA , la ce te ajuta frumusetea ? intradevar arata diferit dar mai bun e un motor "diferit" .

cangri 20-02-12 13:33

HELLASTOCK

florineluspr 22-02-12 21:26

Eu unul sunt adeptul clean&low rider o combinatie intre astea doua cred ca da bine pe fff multe masini.

ALeXF12 24-02-12 02:01

In 2003-2004 toti erati pe spate cand vedeati niste masini gen NFS. Am poze de prin 2005-2006 cu niste masini de la showuri din Romania pe care azi le-as numi niste masini de prost gust, dar atunci toata lumea isi facea poze cu ele si toti le apreciau.

Oricum, preferinta: clean, cat mai joasa si un motor sa isi faca treaba:oops:

All times are GMT +2. The time now is 17:25.

- Copyright 2026 4Tuning