![]() |
Ce fel de tuning va place mai mult?
Clean tuning (germania)?
American tuning? Spanish tuning? Japan tuning? Tuning la parte mecanica? Daca mai stiti altele spuneti-le. Spuneti care preferati si argumentati. De ce? Cum? si In ce consta acel tip de tuning dupa parerea vostra. |
Re: Ce fel de tuning va place mai mult?
"lup in piele de oaie"
|
Quote:
Rat-Rod Hot-Rod Bosozoku Clean VIP Lowrider |
Quote:
|
Quote:
|
tuning mioritic !
sa lasam visele .. sa revenim pe meleagurile noastre ! |
Quote:
|
Eu cred ca tuningul se face in primul rand dupa posibilitati , partea materiala, si abia dupa asta vine tipul de tuning care imi place...
Cred ca stilul clean e cel mai tare. ;) |
Trebuia să faci un poll....eu personal prefer "clean look"
|
Quote:
Eu cred ca mai conteaza si in baza la ce masina ai, pt ca nu cred ca pe o japoneza ar sta bine un clean tuning. Dar despre donk style, parca asa, ce parere aveti? |
Quote:
PS: da , la japoneze nu prea se poate sleeper |
Quote:
Romanian style: Jante pt 12 cu talon la cauciuc undeva la 75 si o suspensie +60/+40. Acum fara glume, nu sunt chiar asta de rele strazile din Romania, cel putin in ultima vreme au inceput sa arate mai bine. Si nu credeti ca pe afara in orase drumurile sunt mult mai bune, probabil ca multi au simtit pe pielea lor, eu sunt in Torino dar va zic ca este rau. |
mai nou drumurile judetene au inceput sa arate bine,iar cand intri in orase e jale...
|
hmmm....
rat, hot-rod, VIP, lowrider, cult, clean |
Cel mai frumos si realizabil (ptr traiul nostru) este cel clean.Parerea mea.
|
Partea de mecanica + clean... pana la urma originea cuvantului "tuning" inseamna sa reglezi.. si se refera in special la imbunatatirea performantei...mecanice..
|
Am scris postul acesta la kitch tuning dar a fost sters, si zic ca se potriveste aici, cam ce cred eu despre curentul tuning:
Am niste reviste Tuning&Stereo din Ungaria de prin 2001-2005 pe care le-am rasfoit zilele astea, cred ca daca as scana pozele la masinile prezentate acolo, majoritatea voastra ati zice moama ce kitchoase . Poate pentru ca unele sunt tunate in stil NFS (desi nu stiu care e problema voastra cu stilul asta), poate pentru ca unele au jante cromate (iara nu inteleg ce e in neregula), sau unele sunt vopsite in 10 culori diferite.Poate ca tuningul ca si moda sa mai schimbat in ultimi ani dar mai nou nu ai voie sa pui eleron pe masina de sub 500 cp, nu ai voie cu stickere daca nu e japoneza, nu ai voie cu angel eyes daca nu e BMW, si nu ai voie sa NU ai BBS daca ai VW si asa mai departe. Sper ca intro zi sa ma plictisesc de plictiseala si sa scanez cateva poze cu masini deacolo care mie imi plac la nebunie sa vedeti despre ce vorbesc si sa va dati cu parererea. Voi nu va-ti saturat de atata "fao clean, scoate bandourile, ia niste jante, las-o pe burta, etc etc" ??? |
nu zice nimeni sa nu pui roti cromate pe masina, mie chiar mi-ar placea sa ii pun, totul tine de model si majoritatea rotilor cromate au niste modele oribile, cu eleroanele e la fel si atat timp cat e mai jos decat plafonul, nu e facut in lemn, umerase sau mese de calcat e ok, stikerele le pui cand reprezinta ceva si bbs-ul pentru o VW este ca un costum facut pe comanda, ai mai avut costume, dar niciunul nu ti-a venit asa de bine ca ala :lol: totul tine de "bunul simt" in materie de "adaugiri" pe o masina.
ontopic: in general DUB-ul imi surade cel mai mult |
Eu am inceput deja cu clean look la masina, iar pe viitor o sa incep si modificarile pe partea tehnica, stabilitate etc!
|
clean tuning
sound tuning engine tuning |
Clean tuning
|
3 Attachment(s)
Hmm, DUB sau Sleeper.
E amuzant sa vezi fata altora cand vad ce motor ai pe masina care nu e diferita la exterior de celelalte :) DUB + clean - imi place o masina facuta clean insa nu cu jante minuscule sau care nu o scot in evidenta. Ceva cromat cu o dimensiune... mare, care sa-i arate calitatile s-ar potrivi la fix! LE: Niste foto cu tipul meu de tuning! ^^ |
parerea mea ca clean look se potriveste cel mai bine la logan
|
Ford-ul Mondeo visiniu e splendit.....
Eu as zice clean + engine tunning :) |
Clean Look + niste jante + o suspensie si ai cam tot ce iti trebuie:lol:
|
sleeper tuning
|
DUB - If it aint rubbin' , It aint dubbin' 8)
|
Quote:
|
Imi place foarte mult deutsch tuningul si DUB.Imi place si japanu.Dar in general cleanurile.Ah da sunt si unele raturi frumoase...
|
Folie Tuning e tuningul romanesc:lol:
|
Quote:
|
Eu n-am inteles niciodata de ce sa-ti pui eleron pe masina cu tractiune fata. Nu am pretentia ca stiu multa fizica, dar am impresia ca incurca mai degraba decat sa ajute la ceva.
|
Quote:
|
Ca bine zice Shuba88 ;) Ok , am inteles sunt mai multe stiluri de tuning , dar .....si cel din NFS nu putem sa-l excludem , pt ca ..imaginati-va acum pe strada o masina tunata ca in NFS BAG MANA in foc ..ca va place . Tiganismele alea de Dacii cu folie pe geamuri ( park's vopsite cu spray ) si ....Peste folie un NIKE si mai jos BOS ( cu un S ) da....ala e un ...rahat. Dar sa nu confundam . Deci in concluzie.....Shuba88 chiar are dreptate in comentariul sau aterior . Pentru ca si eu am auzit multa lume....aaa nu se mai poarta cu Eleronu ala mare.....nu se mai poarta domne .....jantele cromate...si alte chestii.
|
cel mai reusit "tuning" este "custom",parerea mea
|
Quote:
|
TUNING LA PARTEA MECANICA , la ce te ajuta frumusetea ? intradevar arata diferit dar mai bun e un motor "diferit" .
|
HELLASTOCK
|
Eu unul sunt adeptul clean&low rider o combinatie intre astea doua cred ca da bine pe fff multe masini.
|
In 2003-2004 toti erati pe spate cand vedeati niste masini gen NFS. Am poze de prin 2005-2006 cu niste masini de la showuri din Romania pe care azi le-as numi niste masini de prost gust, dar atunci toata lumea isi facea poze cu ele si toti le apreciau.
Oricum, preferinta: clean, cat mai joasa si un motor sa isi faca treaba:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning