![]() |
DAEWOO CIELO 2000 SFI 16V
10 Attachment(s)
sal......sunt nou pe aici si as vrea sa ma prezit masina mea....
ca dotari are: 4 geamuri el, inchidere+alarma sistem audio, aer cond, servo cotiera de pe e46 ca modificari: motor 2000 sfi +cutie f16cr discuri +etriere de calibra pe fata punte cu discuri pe spate de kaddet gsi amortizoare +arcuri sport de astra G jante 15 filtru sport+toba sport scaune de astra GSI pe fata volan sport momo in rest nu pot sa zic decat ca ....masina trage grav de tot pt un cielo:D |
Re: DAEWOO CIELO 2000 SFI 16V
Quote:
bine ai venit, ingrijita masina....poate colaboram pe viitor:twisted: |
Mistooo...ne`ai luat din prima cu SFI...dar cotiera de e46 nu ne spui si noua cum ai adaptat`o/montat`o ?
|
[QUOTE=andreiorga;4131994]Mistooo...ne`ai luat din prima cu SFI...dar cotiera de e46 nu ne spui si noua cum ai adaptat`o/montat`o ?[/QUO
am luat cotiera de pe un e46, am mai taiat din ea la partea de jos, dupa care am dat calul ala de la cielo jos , am pus 2 sruburi lungi care s-au prins perfect in cotiera , daca nu se vedeau sruburile era si mai bn:))) |
frumoasa masina,si puternica bineinteles,insa jantele nu dau prea bine pe ea:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Superba masina, imi place cum arata! Jantele "de vara" dau mai bine pe masina, cele din primele poze nu sunt asa frumoase.... Poate ai timp sa faci un filmulet cu sunetul tobei :) Alte planuri pentru viitor?
|
Quote:
pai deocamdata detin cielo acesta sfi, o astra gsi si un urs e30 de 3.5 si din motive financiare trebuie sa raman doar cu una din toate, si aceea care va ramane ultima pe aia o voi modifica. pot spune ca mi-am gasit kitu turbo pt motoru meu c20xe de la un prieten din cta la pretul de 250 e insa va trebuie sa merg cu presiune 0,5 maxim 0,8 pt ca cam atat poate duce motorul, asta ar fi unul din planurile pe viitor si un vopsit integral |
Hmm... arata bine cielino... daca ai nevoie de ceva modifcari pe la ea nu ezita sa ma contactezi... ar merge un pic lasata in jos ceva arcuri de pe vectra A, faruri clare semnale clare proiectoare clare, un bad boy faruri cu lupa etc etc.. insa inceputul e unu promitator
|
Cand ma dai o tura cu ea sa simt si eu adrenalina de sfi
|
Bine ai venit printre noi.
Masina are bine si dupa parerea mea SFI-ul este de ajuns pt un cielo de zi cu zi, acuma depinde exact si ce vrei tu sa faci cu masina, in caz ca vrei turbo iti urez mult succes. Imi place foarte mult cotiera de e46, poti pune mai multe poze ? |
Quote:
|
Quote:
cand vrei , eu ies zilnic cu masina, de obicei imi fac veacu la iesire din oras la rompetrol(vaporas) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
|
E bine ca iti afisezi numarul cand mergi cu 140 km/h prin oras ;)
|
Bordul iti indica tot corect? Turometru, vitezometru, temperatura, benzina. Daca da, au mers asa direct, sau ai facut adaptari/inlocuiri la cele de opel?
|
Quote:
la 0,8 mergi maxim 5000 d km... |
Asta da masina! 8) Imi place mult....inafara de jantele alea....in rest...no comment! Sa il stapanesti sanatos si fara incidente!
|
:D foarte tare Cielino asta ,mi-am rupt masina ca sa ma tin dupa el ...
|
Salut
Super tare masina Te-am vazut cand ai trecut pe la delfinariu la petromu ala Cred ca aveai in jur de 130 Sunetu e demential Bafta in continuare |
Imi place mult Cielo tau, simpla si rapida iar la 1750 de euro chiar e pomana, ma mir ca n-ai dat-o pana acum.
|
frumoasa masina...la multi km fara incidente neplacute:!:;)
P.S. imi place nr tau...PET;) Numai bine! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si mie:))) |
|
https://www.youtube.com/watch?v=rwUXHsIR5xA
cielo sfi vs audi a4 2.5 tdi 180 cp stoc + modificari cred = winner cielo:D |
trebuie să te credem pe cuvânt că-n film nu se vede ...
|
Quote:
sa te comvingi:) |
frumos cielo, ingrijit, motor nu mai zic, f vioi :d. o intrebare am si eu este omologat motoru? toate cele bune
|
Quote:
|
nu cred ca este vreunu in RO sa aibe SFi omologat pe cielo ..
|
Quote:
|
Care e rolul A6-ului in 'liniuta'? A vazut multe liniute si cateodata mai exista si a 3-a masina in spatele lor (sau in paralel)... alta camera cumva?
|
a existat/exista o nexia verde in craiova cu c20xe omologat pe bune ,omologarea facandu se acum cativa ani
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:40. |
- Copyright 2026 4Tuning