![]() |
Ce e cu dacia asta? A cui este?
1 Attachment(s)
cei cu dacia asta a cui eee super tare lasata asa in paragina si sa rupa gura la lume
|
Re: cei cu dacia asta a cui eee
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=X5z4V1F52is Ti a placut scoala cum ii place magarului fuga ... |
Masina e in Baia Mare din cate am inteles. I se schimba / s-a schimbat motorul (din pacate) si s-a montat mecanica cu 4 prezoane (din nou, din pacate). Motorul "de familie" e de vanzare la un pret modic, jantele (Gotti) si mecanica fata s-au dat. Altceva nu se mai da de pe ea (nu de alta, da' as mai fi vrut si eu una alta).
|
5 Attachment(s)
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...e-6081767.html
Anuntul e destul de vechi,cine stie ce s-a intamplat cu masina..... |
va pot ajuta eu cu id baiatului....masina e din Maramures....1.6 4 carburatoare.... crazyfox_wrc ....din cate stiu masina a fost desmembrata...pacat de ea :(
|
din pacate nu e ce zici u masina a capatata o noua viata si veti vedea cat de curand sper sa puna chiar eu poze
|
Masina din cate am inteles va reveni pe strazi si momentan se afla in lucru,nicidecum sa fie dezmembrata.Din cate am discutat cu proprietarul nu are de gand sa renunte la proiect.
|
Imbucuratoare informatie.:D Ar fii fost pacat ca motorul ala sa ajunga la fiare vechi sau cine stie pe unde.;)
|
Motorul cu axa in cap este de vanzare,sau cel putin era acum cateva luni.Daca este cineva interesat de motor, sa il contacteze pe proprietar, ca e pacat de el sa stea degeaba si in plus era si destul de ieftin.Masina acum are ceva motor de renault dar nu mai retin exact de care....
|
Re: Ce e cu dacia asta? A cui este?
Sa inteleg ca dacia asta a fost facuta de uzina adica modificata acolo la ei la Colibasi.In vremurile bune.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
M-am gandit ca nu are rost sa fac alt topic ...
Am gasit pozele astea pe un forum vecin, masina este in Brasov, an de fabricatie 73, nu a mai fost scoasa din garaj de 4 ani. Are motor de 1.5 Turbo de Renault si alte modificari, gen inchidere centralizata, spalatoare de faruri... asa spune cel care a postat-o. Stie cineva mai multe detalii? :D |
Nimeni nimic? :sad:
Cine stie cate dacii sunt in situatia asta ... pacat de ele. |
Quote:
|
Am si spus mai Cosmine ca nu avea rost sa fac alt topic, asa ca am postat informatii despre Dacia asta aici, normal ca nu e aceeasi masina.
|
cine mai stie detalii despre dacia care a postat-o Andreynyo?
se pare ca s-a lucrat destul de mult la masina... |
Motorul ce-i de ea..
|
Asa este,e din Brasov si nu am mai vazut-o personal din 2005.Din ce am auzit mai demult,auzisem ca proprietarul ar fi plecat din tara,masina sta intr-un garaj undeva prin zona Onix.
Ceea ce stiu sigur este ca fugea rau de tot si nu numai motorul e de ea,asa cum a spus cineva mai sus.E facuta cu cap masina. |
Sa dam praful jos: http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...-11406166.html
|
Quote:
|
se poate sa fie aceasi dacie
|
Imi pare rau ca nu am specificat in ultima mea postare, si nu pot nici sa editez dar este aceeasi.
|
tot ea este https://www.youtube.com/watch?v=0O8UdjbyYsg
|
ce se mai aude de masina
|
5 Attachment(s)
Este de vanzare.
1500 negociabil. |
vreau si eu nr propietarului
|
Misto rau aia alba.
|
I-al din anunt puya http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...-11406166.html
|
pacat ca i-a schimbat look-ul CN1 si a pus porcariile alea de faruri :( In rest masina e beton.
|
vin si eu cu un post in topicul asta, scuze daca deranjez...
Deci de azi, 2 saptamani sunt 10-12 ore pe zi la CAMPINA! am fost mai peste tot in tara, dar dacii ca la campina nu am vazut pe unde am fost...dacii de tot felu...chiar imi pare rau ca nu prea vad pe forum'ul asta, masini de la campina, sa si specifice...ce si cum... Nu postam nimic pe forum in seara asta, daca nu aparea cireasa de pe tort pe la ora 18.. o dacie stil Gordini, alba cu dungi negre, deci era de nedescris era tipla...niste lumini puternice... Stiam dacia stil gordini Alba cu dungi rosii....sunt pe gogu cateva...chiar renault 12 dar nu cu negre...oricum era de admirat...daca era oprita ma opream si ma uitam la ea pana venea propietarul :)) sa vad ce mai gasesc maine...poate o sa pun si niste poze aici daca nu deranjez... Oricum masini dacia am vazut azi peste 60-70 numai dacii in campina... sunt curios cum merg preturile pe acolo... |
1 Attachment(s)
Asta?
|
da colegu cred ca asta este, era pe inserate nu am vazut'o bine...oricum am ramas masca...am si eu una la reconditionat alba...si ma uitam intens sa vad ce culoare sunt dungile...eu ma gandeam sa le fac rosii dar nici pe negru nu arata rau....
mai multe poze ? :D as vrea sa o mai vad zilele astea, sa ii fac niste poze :X sunt curios ce are sub capota...nu se auzea a dacie :D am fost si azi la campina, dar nu l'am vazut..... arata bine rau grila din fata, si akm o am in minte :lol: si farurile puternice...cum avea a mea odata... |
2 Attachment(s)
Inca 2 poze.
Daca vrei, iti dau Facebook-ul proprietarului. |
mama da bine arata....
busonul ala nu e in regula :lol: pentru mine... da vreau facebook'ul la propietar... |
Cred ca Dacia este nemuritoare. Cred ca preturile la Campina sunt putin mai mari decat in restul tarii, daca zici ca sunt asa multe de ex...cum e asta alba, pe putin 1500 E. Unde am mai intalnit Dacii scumpe in Pitesti originale, tunarite etc. Ma tenteaza si pe mine iar sa iau Dacia, nu stiu ce sa fac..am mai avut una si tot as vrea sa am un exemplar in garaj, chiar daca nu merg des cu ea.
|
multe, multe....daciute la campina...
pregatesc si eu ceva vara asta...dupa placul meu...asa cum imi place mie sa arate o 1300...cu ceva imbunatatiri...chiar si la caldura.. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning