![]() |
INTAMPLARE ADEVARATA CICA...
Intamplare adevarata !
Un politist opreste seara tarziu un Jeep pentru control si face semn barbatului din masina sa deschida geamul. In masina, langa barbat, sta o bruneta superba. Barbatul deschide geamul, calm. Politistul se prezinta ( ca la carte ) si-i cere barbatului permisul de conducere si actele masinii pentru control. \\\"Nu-ti dau (Hac) dom\\'le nici un act ! (Hac)\\\"- zice printre sughituri tipul din masina politistului, sufland spre acesta un aer care cu siguranta s-ar fi aprins daca s-ar fi produs o scanteie in acel moment. Politistul se ingalbeneste intai, sufocat de mirosul de distilerie, dupa care se inroseste de nervi ca personajele din desenele animate ( adica de jos in sus ): \\\"Dom\\'le, dumneata esti beat mort, scoate imediat permisul de conducere !\\\". Facand eforturi vizibile sa-si mentina capul drept, barbatul il priveste pe politist cu ochi tampi si ii raspunde calm dand din umeri a neputinta : \\\"N-am !\\\" \\\"N-ai permis ?\\\"- urla politistul in timp ce culoarea rosie de pe fata lui devine din ce in ce mai inchisa, de parca ar fi fost cameleon iar venele gatului i se fac cat degetul mic de groase - \\\"Da-te jos din masina nenorocitule !...Puscaria te maninca !\\\" Barbatul, avand pe fata o expresie nedumerita, coboara ascultator din masina impleticindu-se si tinandu-se zdravan de usa sa nu cada. \\\"Uita-te la tine in ce hal esti de beat !\\\"- striga politistul inecandu-se de revolta. \\\"Recunosc (Hac)\\\"- zice omul - \\\"eu sunt beat dar tu esti prost !\\\" Politistul ramane un moment cu gura cascata, apoi se face negru la fata in timp ce cu mana bajbaia la brau cautand statia de emisie-receptie: \\\"Asa tupeu n-am vazut de cand ma stiu, esti mort de beat, nu ai permis de conducere si-acuma ma mai si insulti ! Esti terminat !\\\" Intre timp, vazand ca se ingroasa gluma, bruneta coboara din masina si vine langa politist spunand: \\\"Domnule agent, sotul meu este ingrozitor de beat, va rog sa-l scuzati !\\\" \\\"Ce sa scuz doamna, ce sa scuz ? N-are permis, e beat ca abea se tine pe picioare si in plus, nu l-ati auzit, m-a insultat spunandu-mi ca sunt prost.\\\" \\\"Domnule, e adevarat- zice tipa - n-are permis si e beat dar dumneata esti chiar prost, ia vino aici in fata si uita-te, pe ce parte are masina asta volanul ?\\\" ps: mesaj primit de la d-l GFD !!! Cu multumiri... |
Asta-i faza povestita de Emil (VEC-u')... si erau altele datele problemei ...
|
SUPER TAREEEEEEEEE!!! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
:D
Am zis si eu ma ... asa ca observatie ... Oricum ideea generala asta era ... |
Si je stiam de faza asta.. dar intr-adevar alte date ale problemei :D
|
:lol: :lol: :lol:
Marfa RAU! am ras d m`am spart! :wink: |
shit happends :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: am crzut ca pic sub birou de ras, marfa rau faza. dak e adevarata, demonstreaza unele chestii.....you kow what i mean :lol:
|
chiar aveam nevoie de asa ceva k aveam o stare mai naspa cand am citit bancu ...acum mi-am mai revenit un piculetz :roll:
|
:lol: :lol: :lol:
Super tare. Ce caterinca. Cand a iesit tipa din masina am crezut ca-i va propune ceva indecent dar a fost mortala. :lol: |
tare faza! cum e posibil asa ceva?
|
si cum au scapat cu ultrajul la adresa organului ?
|
hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
dap, tare faza. Da chiar s-a intamplat ?
|
e marfa rau faza, am ras cu lacrimi :))))
|
faza
Am vazut la Tv faza asta :D S-au facut de *** rau politia ca tot ei au chemat realitatea tv sa filmeze flagrantu cu omu beat care nu da actele...E reala intamplarea.
|
HAHAHAH/....am picat sub masa! :mrgreen:
|
comica rau faza frate...
prima data ma gandeam cine shtie ce bashtan o fii asta...shi apoi la sfarshit am cazut sub birou de ras... |
acu sa va zic eu una de aici de unde se atarna harta in cui
Eram pustan si mergeam cu parintii la tzara....ca iesire de week-end ne-am urcat toti in batrana dacie si hai la drum (acestea se intamplau prin 92' - 93') Am ajuns intr-un sat unde era drumul drept si taicamiu a apasat mai tare pedala de acceleratie........un politist il trage pe dreapta dupa vreun km -(gabor1)buna ziua actele la control.......comunicati viteza pentru XXXXXX -(gabor2)74km/h-in localitate - (tata)domnule politist nu are cum sa fi avut 74 ca ..uitati is cu copil mic in masina...bla bla bla -(gabor1)bine domnule eu va cred dar uitati cum facem mergeti si vorbiti cu domnul de pe radar zis si facut ....se urca tata in dacie ...intoarce si mergem sa ne intalnim cu tipul de pe radar vorbeste tata ce vorbeste...la un moment dat zice gaboru' -(gabor2)DOMNULE LASATI-O PE DOAMNA AICI SI DUMNEAVOASTRA MAI TRECETI ODATA CU ACEEASI VITEZA CU CARE ATI TRECUT MAI DEVREME!!!!!!!!!!!!!! concluzie: 1 gaborul stia ca radarul e defect sau 2 era prea prost |
Re:
Quote:
|
acum cativa ani ma ocupam cu treburi necurate....insusire de roti..jante...capace..oglinzi...etc
toate le ducem in apartament la un prieten ...dupa vreo saptamana il prinde pe asta un gabor cu 24 de cauciucuri cu tot cu janta...depozitate in balcon...la intrebarea fireasca \"De unde le ai ?\" omu nostru raspunde normal\"Le-am cumparat\" dar la intrebarea \"Ce vrei sa faci cu ele ..nebunul raspunde \"TIR\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: merci marian ca nu m-ai tras si pe mine |
Re:
Quote:
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: panarama adevarata :))))))) .......... faze super tari nu mai pot de ras :lol::lol::lol::lol: :D peanl rau de tot :D
|
nu a tinut din cauza unuia cu niste jante luate din magazin ..cica cu factura ..serie chestii din astea...dar...hai sa fim seriosi treb gaboru sa fi fost prea prost ca sa o haleasca pe asta
|
Vrajeala! Semana cu un banc! Pe mine m-au oprit in Italia, aveam in portbagaj o foarfeca de taiat gratii, un levier si o surubelnita. M-au dus la sectie si mie fara acte Ok mi-au dat drumul si masina cu tot tot in regula au sechestrat-o pe 3 luni! Si cand am iesit de ciuda le-am luat camera de fotografiat aia cu care le face poze la infractori. BTW o vrea careva ca e de vanzare!
|
Re: INTAMPLARE ADEVARATA CICA...
Quote:
ma opreste p la tzara un gabor, d'ala d sectie, se prezinta, printre dinti, cu un mare danf de alcool, imi cere actele, i le dau, ma intreaba dak am baut...faza tare...ma pune sa suflu spre el si observa k sntem mai multi. mai stau eu d vb cu el, ma scuz, o dau in diverse si il intreb dak pot sa plec, si nu mai stia d c m-a oprit=)). intr-un final isi aminteste(intre timp coborasera 3 din masina) si imi zice k sntem mai multi in masina. cum dom'le 1,2,3 si cu ink 2 in masina 5...la care el...a da,da,da, puteti sa va continuatzi drumul=)) acum nush ce sa zic...i se tragea d la bautura sau ...d la meserie:D |
am ras pe burta:):):)
|
daca e adevarata cred ca se adeveresc toate bancurile despre politisti
dar ma indoiesc de asta ,oricat de prost ar fi fost nu cred ca s-ar fi intamplat asa ceva |
din cauza stresului si a altor cauze...pot fi adevarate
|
si mie mi sa intamplat o faza tare tot cu ei : treceam pe trecere si ei cu o un microbuz trec tare si mai putin ma loveau ,si yo zic "politistu lu peste" si ridic mana in sus opreste masina si face "ia vino pana aici" merg si zice "de ce mai injurat?" yo "pai nu v`am injurat" si face el "pai crezi ca sunt prost te-am auzit in oglinda, vezi ca te duc la direcotu scolii " =))))))) deci jur am ras k prostu dupaia si mai am 3 care au fost cu mine pot confirma ca nu mint =)))))))))=))))))))))
|
=))) genial.. si sa fie 50% asa cum a povestit Hondarul si tot e tare.... iubesc romania.. imi tine moralul ridicat zi de zi ..
|
Dar povestea are acus 3 ani de cand a fost scrisa... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:46. |
- Copyright 2026 4Tuning