Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   cea mai puternica masina din romania!!!!!!!!!! (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/2429-puternica-masina-romania.html)

razvan911 07-11-04 22:42

cea mai puternica masina din romania!!!!!!!!!!

sunt curios care e cea mai puternika masina din tara
voi ce stiti?

catalin rs4 08-11-04 02:40

la ce te referi cu cea mai puternica masina??la cp??ar fi gallardo,contintental gt..sau sl 65 amg am auzit ca exista unu in bucuresti.. :)

Bogdan_16v 08-11-04 09:59

Auzisem de un Subaru de 1000cp... :lol:

MMihai 08-11-04 10:06

da.. si eu stiam de un subaru impreza facut.. cica e din bucuresti, asa spunea cineva acum vre-un an pe un post local din pitesti dar se ferea sa vb de cati cp are..

DZ1 08-11-04 11:42

Re:

...

EvLSant0S 08-11-04 11:47

gallardo / murcielago ... rs4 :d si supra

catalin rs4 08-11-04 12:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Auzisem de un Subaru de 1000cp... :lol:

bogdan ala cu subaru de 1000cp eram..eu.. :lol: :lol:

luca 08-11-04 14:08

Eu cred ca s-a referit la cea mai puternica masina din Romania, dupa ce a fost tunata.
Eu am auzit de Subaru ala de 500 Cp care cred ca sunt reali. La 1000 e deja tras de par.

Gabi 08-11-04 14:10

1000 hp on a Impreza ?! Jeez! Mai usor, ca moara Andrei Tentean de ciuda :wink:

Hondarul 08-11-04 15:45

In fata la Hotel Dorobanti, acum sub alt nume... Ferrari Enzo !!!!!!

Stiu, nu am poze... Dar este. Numai Tiriac ar putea sa aiba asa ceva.

ESPinoza 08-11-04 17:29

greu de crezut.. :shock: vezi ca parca tu ai mai luat tzeapa cu un f40.. si de fapt era o replica :lol:

Hondarul 08-11-04 17:33

Da, recunosc... Dar sa fie oare replici la Enzo deja la noi in tzara ???? Cert e ca era ceva... identic cu Enzo, ce naiba...

ESPinoza 08-11-04 17:47

nu stiu ce sa zic... tre sa`l mai fi vazut cineva ce naiba :) e enzo :twisted: vrem poze :P) da avea numere pe el? sau nu ai vazut?

Hondarul 08-11-04 17:55

Habar nu am... Trebuie sa-l mai fi vazut cineva, asta e sigur !!!!!!

catalin rs4 08-11-04 19:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
In fata la Hotel Dorobanti, acum sub alt nume... Ferrari Enzo !!!!!!

Stiu, nu am poze... Dar este. Numai Tiriac ar putea sa aiba asa ceva.

hondare mie imi este greu sa te cred...dar te cred... :lol: ce numere avea de romania??sau straine??gata stiu carei cea mai tare masina din tara :) jaguarul lui tiriac xj220 :)

Hondarul 08-11-04 19:36

Stai calm, ca eu daca o sa-l mai vad si tot nu o sa cred !!!!!!

Edd 08-11-04 21:44

din cate shtiam eu e pe bune faza cu enzo :lol: >>cici shi-a luat tziriac una :P :icon_kiss deci enzo ar trebui sa dezlege misterul care e cea mai tare mashina din tzara dar daca nu>>atunci ar mai ramane porscheul lu' lishinschi(sau cam asa ceva:lol:).Eu unu daca ash vedea enzoul parcat m-as duce sa-l salut :lol:shi sa-i dau un kiss de primire (daca nu v-am zis >>ador ferarri enzo <<my dream) :lol: :lol: :lol:

catalin rs4 08-11-04 22:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Edd\"
din cate shtiam eu e pe bune faza cu enzo :lol: >>cici shi-a luat tziriac una :P :icon_kiss deci enzo ar trebui sa dezlege misterul care e cea mai tare mashina din tzara dar daca nu>>atunci ar mai ramane porscheul lu' lishinschi(sau cam asa ceva:lol:).Eu unu daca ash vedea enzoul parcat m-as duce sa-l salut :lol:shi sa-i dau un kiss de primire (daca nu v-am zis >>ador ferarri enzo <<my dream) :lol: :lol: :lol:

despre ce porsche vorbesti???lamurestema... :)

Edd 08-11-04 22:21

porsche 911 turbo :lol: are bani lishinschi asta shi plus ca nici macar nu e ptr el..... e ptr fiu lui :lol: cica a intrat shi intr-un stalp cu ea shi a mai luat inca una sau reparat-o>>aici la faza asta nu shtiu sigur :lol: :lol:

catalin rs4 08-11-04 22:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Edd\"
porsche 911 turbo :lol: are bani lishinschi asta shi plus ca nici macar nu e ptr el..... e ptr fiu lui :lol: cica a intrat shi intr-un stalp cu ea shi a mai luat inca una sau reparat-o>>aici la faza asta nu shtiu sigur :lol: :lol:

porsche turbo..dar stock??ca porsche turbo a,vazut cateva bucuati cand am fost ultima oara la bucuresti...presupun cai vreun 996 turbo..preparat..ceva tare...ca stock..ii tare..dar nui cel mai tare.. :)

Bogdan_16v 08-11-04 22:34

A dreaqu Andreea Marin, ii sta funduletzul ala dulcic al ei in Enzo? Ii sta...ferice de ea... :lol:

Edd 08-11-04 22:35

puey sincer nu pot sa itzi raspund ca nu l-am vazut decat trecand prin fatza ochilor :icon_kiss >>la exterior nika modificat iar motor.nu shtiu chiar nu shtiu ma interesez shi zic :lol: oke?

canan17ro 09-11-04 14:02

Va mai zic si eu de masini la noi. De Enzo nu stiu nimic ca nu am mai fost prin tara de ceva timp dar daca e al lui Tiriac pot sa aflu.

Catalin Jaguarul ala e scump dar nu e cea mai puternica. Dintre ale lui Tiriac care le are in tara cea mai puternica este Mustang-ul Mach 1 (1970) ala rosu care l-a aratat si la ProMotor, dar ceea ce cred ca nu stiti despre el e ca are 700 de cai si rotile din fata se cam ridica la plecare :D .

Mai e cineva pe care il cunosc dar nu pot zice cum il cheama care sta in baneasa si are un porsche 911 GT2 pe care l-a luat si la trimis in germania. Are toata caroseria din materiale usoare (vreo 200 de kg mai putin) si motor preparat adevarat (din pacate nu stiu numele tunerului) care e aproape de 700 de cai. Ideea e ca omu are 50 de ani si nu o sa-l vezi la curse vreodata.

catalin rs4 09-11-04 14:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"canan17ro\"
Va mai zic si eu de masini la noi. De Enzo nu stiu nimic ca nu am mai fost prin tara de ceva timp dar daca e al lui Tiriac pot sa aflu.

Catalin Jaguarul ala e scump dar nu e cea mai puternica. Dintre ale lui Tiriac care le are in tara cea mai puternica este Mustang-ul Mach 1 (1970) ala rosu care l-a aratat si la ProMotor, dar ceea ce cred ca nu stiti despre el e ca are 700 de cai si rotile din fata se cam ridica la plecare :D .

Mai e cineva pe care il cunosc dar nu pot zice cum il cheama care sta in baneasa si are un porsche 911 GT2 pe care l-a luat si la trimis in germania. Are toata caroseria din materiale usoare (vreo 200 de kg mai putin) si motor preparat adevarat (din pacate nu stiu numele tunerului) care e aproape de 700 de cai. Ideea e ca omu are 50 de ani si nu o sa-l vezi la curse vreodata.

sigur gemballa gt2 sau techart.. :D o avea mustangul ala 700 cp..dar tot nui mai tare..ca si jaguaraul..xj220 ii o masina..supersport..pe cand mustang ii un muscle car :)

canan17ro 09-11-04 15:15

Probabil dupa cum arata e TechArt ca e mai colturos asa si ei cam (din cate am vazut si imi amintesc) asa le fac.

Sunt sigur ca pe circuit Jagu e mai rapid asa cum Mustangul e mai rapid pe 400 si 1000 m.
Depinde ce intelegi prin cea mai tare masina!

OFF TOPIC
Eu am stat in Jaguarul ala si e superb ce sa zic, e expus la Romcar, in spate la hotel Parc. Acum un an si ceva avea 800 de km. Tiriac are angajat un om care o data pe luna se duce la Monte Carlo unde are multe masini (intre care si un Lambo vechi de nu stiu cati ani care costa peste 1 mil de dolari) si pe care \"i le plimba\" sa nu \"se infunde\".

Misto slujba!! Cine se ofera??

catalin rs4 09-11-04 15:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"canan17ro\"
Probabil dupa cum arata e TechArt ca e mai colturos asa si ei cam (din cate am vazut si imi amintesc) asa le fac.

Sunt sigur ca pe circuit Jagu e mai rapid asa cum Mustangul e mai rapid pe 400 si 1000 m.
Depinde ce intelegi prin cea mai tare masina!

OFF TOPIC
Eu am stat in Jaguarul ala si e superb ce sa zic, e expus la Romcar, in spate la hotel Parc. Acum un an si ceva avea 800 de km. Tiriac are angajat un om care o data pe luna se duce la Monte Carlo unde are multe masini (intre care si un Lambo vechi de nu stiu cati ani care costa peste 1 mil de dolari) si pe care \"i le plimba\" sa nu \"se infunde\".

Misto slujba!! Cine se ofera??

ce nas da sa fiu eu omul..ala :D :D :D

daflyer_oradea 09-11-04 23:55

Mai, mai, si cum ajungem noi sa le dam o blana la masinutele alea?
N-ar fi rau.
Si intr-adevar, am citit si eu undeva, mustangul ala are cam 700 cp si daca e vorba de 400 m cred ca ar rupe cam toate masinile din tara.Desi am vazut si eu zilele trecute un porsche GT3 in fata la NOProblem, dar nu sunt 100% sigur ca e al vreunui roman. Cert este ca avea numere de Germania si arata foarte frumos, mai ca matura cu spoilerul din fata asfaltul si svea 4 evacurai mari de tot.IN rest, nimic special...ca un porsche gt3 :lol:

catalin rs4 10-11-04 00:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
Mai, mai, si cum ajungem noi sa le dam o blana la masinutele alea?
N-ar fi rau.
Si intr-adevar, am citit si eu undeva, mustangul ala are cam 700 cp si daca e vorba de 400 m cred ca ar rupe cam toate masinile din tara.Desi am vazut si eu zilele trecute un porsche GT3 in fata la NOProblem, dar nu sunt 100% sigur ca e al vreunui roman. Cert este ca avea numere de Germania si arata foarte frumos, mai ca matura cu spoilerul din fata asfaltul si svea 4 evacurai mari de tot.IN rest, nimic special...ca un porsche gt3 :lol:

nui nimica special un gt3 :lol: nu sunt chiar asa de tari pe linie dreapta ..pe circuit sunt intradevar..foarte bune..ma repet pe linie drepta ma dau cu orice gt3 :D nar fi prima oara..... :D

daflyer_oradea 10-11-04 00:22

Asa cred ca nici xj220-u ala a lui Tiriac nu e grozav in linie dreapta...depinde la ce ne referim...la 400m , la 1000m , la circuit...sau cate ceva din toate .Ca daca ar fi la \"cate ceva din toate\" cred ca pana la urma tot vreun porsche tunat ar castiga...no offense, dar daca e vorba de putere per total este un golf tunat care cu ajutorul nos-ului ajunge pe la 900 cp.era pe un topic pe undeva...
Si e din Romania...dar totusi sunt multe masini poate super tari dar de care nu stie nimeni.In Oradea este un italian care are 65 AMG.Dar tipu e cam batranel pt curse...a fost la crazy tuning show editia 1 si am ceva poze cu masina...si ala e destul de tare...cu limitarea scoasa a mers cu el pe autosrada cu 300 km/h si inca mai mergea, dar i-a fost frica bosorogului... :lol:
Deci...sa ne gandim bine la ce ne referim. :))

catalin rs4 10-11-04 00:31

Re:

Quote:

Asa cred ca nici xj220-u ala a lui Tiriac nu e grozav in linie dreapta...depinde la ce ne referim...la 400m , la 1000m , la circuit...sau cate ceva din toate .Ca daca ar fi la \"cate ceva din toate\" cred ca pana la urma tot vreun porsche tunat ar castiga...no offense, dar daca e vorba de putere per total este un golf tunat care cu ajutorul nos-ului ajunge pe la 900 cp.era pe un topic pe undeva...
Si e din Romania...dar totusi sunt multe masini poate super tari dar de care nu stie nimeni.In Oradea este un italian care are 65 AMG.Dar tipu e cam batranel pt curse...a fost la crazy tuning show editia 1 si am ceva poze cu masina...si ala e destul de tare...cu limitarea scoasa a mers cu el pe autosrada cu 300 km/h si inca mai mergea, dar i-a fost frica bosorogului... :lol:
Deci...sa ne gandim bine la ce ne referim. :))

uite niste date despre xj 220 intai pretul masina a aparut in 1994 si a costat pe vremea aia..720.000 DM :shock: 100-in 4 sec..si 347km/h v/max 549 cp si 642 nm la 1555 kg..deci la plecare i destul de bun..daca stai sa te gandesti ca asta a fost acuma...aproape 11 ani... :D si in timisoara va fi cred ca la anul slr..dar tot unu asa ..care ii ma in varsta :D si chestia cu golfu ala de 900 cp chiar nu crezi nu?? :lol: sunt de acord ca cel mai tare ar fi tot un porsche ..daca ar fi.... :)

daflyer_oradea 10-11-04 00:54

chetia cu golfu' e intr-adevar cam exagerata..cat despre datele lui xj 220-stiu si eu cate ceva de masini...nu chiar exact dar stiam ca are in jur de 540 de cai si ca a costatcam 700000de marci al vremea aia :)
Si eu cred ca daca ar fi sa luam per total , la utilizare cotidiana, reprize si siguranta, ca daca ne gandim bine conteaza si aia, la viteza mare pe sosea...tot un porsche ar castiga...911 turbo modelul noucand va aparea presuun ca o sa bata 320 km/h.Nu am mai urmarit ce se intampla cu modelul asta nou...dar sigur turbo-ul va fi supergrozav.
Nu sunt neaparat un fan porsche, mai degraba prefer bmw-urile, dar daqca e sa fm absolut impartiali cred ca un porsche ar castiga o competitie de cel mai bun , per total , chair daca nu ar castiga detasat nici o categorie, poae doar cea de manevrabilitate...
Ceilalti ce parere aveti? :lol: :arrow:

catalin rs4 10-11-04 01:01

Re:

Quote:

chetia cu golfu' e intr-adevar cam exagerata..cat despre datele lui xj 220-stiu si eu cate ceva de masini...nu chiar exact dar stiam ca are in jur de 540 de cai si ca a costatcam 700000de marci al vremea aia :)
Si eu cred ca daca ar fi sa luam per total , la utilizare cotidiana, reprize si siguranta, ca daca ne gandim bine conteaza si aia, la viteza mare pe sosea...tot un porsche ar castiga...911 turbo modelul noucand va aparea presuun ca o sa bata 320 km/h.Nu am mai urmarit ce se intampla cu modelul asta nou...dar sigur turbo-ul va fi supergrozav.
Nu sunt neaparat un fan porsche, mai degraba prefer bmw-urile, dar daqca e sa fm absolut impartiali cred ca un porsche ar castiga o competitie de cel mai bun , per total , chair daca nu ar castiga detasat nici o categorie, poae doar cea de manevrabilitate...
Ceilalti ce parere aveti? :lol: :arrow:

deci eu sunt un fan..porsche absolut!!nam fost dar am devenit :lol: modelul vechi de 993 turbo...a facut porsche cu 3 feluri de kituri..de fabrica avea 408 cp si 4,5 100..iar cu step 1 avea 430..iar step 3..cu 450 cp..cea ce sau facut putin peste 6000 de bucati..iar versiunea de 450 cp...are 100..in 3,9 si 200 in 13,5.sec!! iar v/max este pe digitaltacho 324/kmh cunosc pe cienva care are asa o masinuta..ma batea gandul sami iau si eu..asa.. :) si masina ii din 96.. :D

razvan911 10-11-04 14:19

am gasit

cred ca e un mercedes sl 65 amg de 612 cai
eu personal nu l-am vazut da mi sa spus ca este in bucuresti
orikum cred ca cei 612 cai merita lejer 225.000 euro
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

canan17ro 10-11-04 19:48

Pai sa-ti zic eu ceva de porcshe si stabilitate OFF TOPPIC dar recent -

Doi rusi, bani multi - unu in M3 altul in 911 turbo - pe bretea de autostrada dar mai larga care te baga pe alta autostrada, restrictie 80 - ei au venit cu 200 - rezultat porschele pe camp in balustrade, M3 a trecut - locatia Elvetia - rezultat expulzati amandoi din CH. Aveau 20 si 21 de ani.

orlando 13-11-04 22:50

cred ca e un tico cu aripi si elice in spate la Marriot...care va decola cat de curand :lol: :lol: :lol: .eu nu stiu ce sa zic sunt in necunoshtintza de cauza dar cred ca si CTL are shanse la categoria BEST TUNING sau mai pe romaneste cea mai puternica masina din Romania!

Gabi 13-11-04 22:56

Oameni buni, de unde scoateti asemenea masini, cu o asemenea putere, intr-o asemenea tara? Sincer, nici macar n-aude omu' de ele dar voi le scoateti pe banda rulanta.

Orlando: iar ai spus o prostie mai mare ca tine :lol: CTL-u' este surclasat de multe masini MULT mai puternice decat el.

PS: cred ca cea mai puternica masina din Romania e Toyota Supra din Craiova, cu 220 cp :lol:

razvan911 13-11-04 23:04

Re:

ASA E :))))
Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Oameni buni, de unde scoateti asemenea masini, cu o asemenea putere, intr-o asemenea tara? Sincer, nici macar n-aude omu' de ele dar voi le scoateti pe banda rulanta.

Orlando: iar ai spus o prostie mai mare ca tine :lol: CTL-u' este surclasat de multe masini MULT mai puternice decat el.

PS: cred ca cea mai puternica masina din Romania e Toyota Supra din Craiova, cu 220 cp :lol:

Bestie 13-11-04 23:28

Explicati-mi si mie ce inseamna \"replica\" la o masina! :oops: Sorry pt off-topic, da' ... ma macina!

Gabi 13-11-04 23:30

Replica = reproducere dupa un model de masina.

Explicatie simpla si pe intelesul tuturor + ca asta consider eu o \"replica\".

Bestie 13-11-04 23:32

Adica.... e o teapa? De genul , adidasilor din Europa si Niro? Si... cine face \"tepele\" astea? Care e treaba cu ele? ca nu inteleg nimic!

All times are GMT +2. The time now is 15:34.

- Copyright 2026 4Tuning