![]() |
cea mai puternica masina din romania!!!!!!!!!!
sunt curios care e cea mai puternika masina din tara
voi ce stiti? |
la ce te referi cu cea mai puternica masina??la cp??ar fi gallardo,contintental gt..sau sl 65 amg am auzit ca exista unu in bucuresti.. :)
|
Auzisem de un Subaru de 1000cp... :lol:
|
da.. si eu stiam de un subaru impreza facut.. cica e din bucuresti, asa spunea cineva acum vre-un an pe un post local din pitesti dar se ferea sa vb de cati cp are..
|
Re:
...
|
gallardo / murcielago ... rs4 :d si supra
|
Re:
Quote:
|
Eu cred ca s-a referit la cea mai puternica masina din Romania, dupa ce a fost tunata.
Eu am auzit de Subaru ala de 500 Cp care cred ca sunt reali. La 1000 e deja tras de par. |
1000 hp on a Impreza ?! Jeez! Mai usor, ca moara Andrei Tentean de ciuda :wink:
|
In fata la Hotel Dorobanti, acum sub alt nume... Ferrari Enzo !!!!!!
Stiu, nu am poze... Dar este. Numai Tiriac ar putea sa aiba asa ceva. |
greu de crezut.. :shock: vezi ca parca tu ai mai luat tzeapa cu un f40.. si de fapt era o replica :lol:
|
Da, recunosc... Dar sa fie oare replici la Enzo deja la noi in tzara ???? Cert e ca era ceva... identic cu Enzo, ce naiba...
|
nu stiu ce sa zic... tre sa`l mai fi vazut cineva ce naiba :) e enzo :twisted: vrem poze :P) da avea numere pe el? sau nu ai vazut?
|
Habar nu am... Trebuie sa-l mai fi vazut cineva, asta e sigur !!!!!!
|
Re:
Quote:
|
Stai calm, ca eu daca o sa-l mai vad si tot nu o sa cred !!!!!!
|
din cate shtiam eu e pe bune faza cu enzo :lol: >>cici shi-a luat tziriac una :P :icon_kiss deci enzo ar trebui sa dezlege misterul care e cea mai tare mashina din tzara dar daca nu>>atunci ar mai ramane porscheul lu' lishinschi(sau cam asa ceva:lol:).Eu unu daca ash vedea enzoul parcat m-as duce sa-l salut :lol:shi sa-i dau un kiss de primire (daca nu v-am zis >>ador ferarri enzo <<my dream) :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
porsche 911 turbo :lol: are bani lishinschi asta shi plus ca nici macar nu e ptr el..... e ptr fiu lui :lol: cica a intrat shi intr-un stalp cu ea shi a mai luat inca una sau reparat-o>>aici la faza asta nu shtiu sigur :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
A dreaqu Andreea Marin, ii sta funduletzul ala dulcic al ei in Enzo? Ii sta...ferice de ea... :lol:
|
puey sincer nu pot sa itzi raspund ca nu l-am vazut decat trecand prin fatza ochilor :icon_kiss >>la exterior nika modificat iar motor.nu shtiu chiar nu shtiu ma interesez shi zic :lol: oke?
|
Va mai zic si eu de masini la noi. De Enzo nu stiu nimic ca nu am mai fost prin tara de ceva timp dar daca e al lui Tiriac pot sa aflu.
Catalin Jaguarul ala e scump dar nu e cea mai puternica. Dintre ale lui Tiriac care le are in tara cea mai puternica este Mustang-ul Mach 1 (1970) ala rosu care l-a aratat si la ProMotor, dar ceea ce cred ca nu stiti despre el e ca are 700 de cai si rotile din fata se cam ridica la plecare :D . Mai e cineva pe care il cunosc dar nu pot zice cum il cheama care sta in baneasa si are un porsche 911 GT2 pe care l-a luat si la trimis in germania. Are toata caroseria din materiale usoare (vreo 200 de kg mai putin) si motor preparat adevarat (din pacate nu stiu numele tunerului) care e aproape de 700 de cai. Ideea e ca omu are 50 de ani si nu o sa-l vezi la curse vreodata. |
Re:
Quote:
|
Probabil dupa cum arata e TechArt ca e mai colturos asa si ei cam (din cate am vazut si imi amintesc) asa le fac.
Sunt sigur ca pe circuit Jagu e mai rapid asa cum Mustangul e mai rapid pe 400 si 1000 m. Depinde ce intelegi prin cea mai tare masina! OFF TOPIC Eu am stat in Jaguarul ala si e superb ce sa zic, e expus la Romcar, in spate la hotel Parc. Acum un an si ceva avea 800 de km. Tiriac are angajat un om care o data pe luna se duce la Monte Carlo unde are multe masini (intre care si un Lambo vechi de nu stiu cati ani care costa peste 1 mil de dolari) si pe care \"i le plimba\" sa nu \"se infunde\". Misto slujba!! Cine se ofera?? |
Re:
Quote:
|
Mai, mai, si cum ajungem noi sa le dam o blana la masinutele alea?
N-ar fi rau. Si intr-adevar, am citit si eu undeva, mustangul ala are cam 700 cp si daca e vorba de 400 m cred ca ar rupe cam toate masinile din tara.Desi am vazut si eu zilele trecute un porsche GT3 in fata la NOProblem, dar nu sunt 100% sigur ca e al vreunui roman. Cert este ca avea numere de Germania si arata foarte frumos, mai ca matura cu spoilerul din fata asfaltul si svea 4 evacurai mari de tot.IN rest, nimic special...ca un porsche gt3 :lol: |
Re:
Quote:
|
Asa cred ca nici xj220-u ala a lui Tiriac nu e grozav in linie dreapta...depinde la ce ne referim...la 400m , la 1000m , la circuit...sau cate ceva din toate .Ca daca ar fi la \"cate ceva din toate\" cred ca pana la urma tot vreun porsche tunat ar castiga...no offense, dar daca e vorba de putere per total este un golf tunat care cu ajutorul nos-ului ajunge pe la 900 cp.era pe un topic pe undeva...
Si e din Romania...dar totusi sunt multe masini poate super tari dar de care nu stie nimeni.In Oradea este un italian care are 65 AMG.Dar tipu e cam batranel pt curse...a fost la crazy tuning show editia 1 si am ceva poze cu masina...si ala e destul de tare...cu limitarea scoasa a mers cu el pe autosrada cu 300 km/h si inca mai mergea, dar i-a fost frica bosorogului... :lol: Deci...sa ne gandim bine la ce ne referim. :)) |
Re:
Quote:
|
chetia cu golfu' e intr-adevar cam exagerata..cat despre datele lui xj 220-stiu si eu cate ceva de masini...nu chiar exact dar stiam ca are in jur de 540 de cai si ca a costatcam 700000de marci al vremea aia :)
Si eu cred ca daca ar fi sa luam per total , la utilizare cotidiana, reprize si siguranta, ca daca ne gandim bine conteaza si aia, la viteza mare pe sosea...tot un porsche ar castiga...911 turbo modelul noucand va aparea presuun ca o sa bata 320 km/h.Nu am mai urmarit ce se intampla cu modelul asta nou...dar sigur turbo-ul va fi supergrozav. Nu sunt neaparat un fan porsche, mai degraba prefer bmw-urile, dar daqca e sa fm absolut impartiali cred ca un porsche ar castiga o competitie de cel mai bun , per total , chair daca nu ar castiga detasat nici o categorie, poae doar cea de manevrabilitate... Ceilalti ce parere aveti? :lol: :arrow: |
Re:
Quote:
|
am gasit
cred ca e un mercedes sl 65 amg de 612 cai
eu personal nu l-am vazut da mi sa spus ca este in bucuresti orikum cred ca cei 612 cai merita lejer 225.000 euro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Pai sa-ti zic eu ceva de porcshe si stabilitate OFF TOPPIC dar recent -
Doi rusi, bani multi - unu in M3 altul in 911 turbo - pe bretea de autostrada dar mai larga care te baga pe alta autostrada, restrictie 80 - ei au venit cu 200 - rezultat porschele pe camp in balustrade, M3 a trecut - locatia Elvetia - rezultat expulzati amandoi din CH. Aveau 20 si 21 de ani. |
cred ca e un tico cu aripi si elice in spate la Marriot...care va decola cat de curand :lol: :lol: :lol: .eu nu stiu ce sa zic sunt in necunoshtintza de cauza dar cred ca si CTL are shanse la categoria BEST TUNING sau mai pe romaneste cea mai puternica masina din Romania!
|
Oameni buni, de unde scoateti asemenea masini, cu o asemenea putere, intr-o asemenea tara? Sincer, nici macar n-aude omu' de ele dar voi le scoateti pe banda rulanta.
Orlando: iar ai spus o prostie mai mare ca tine :lol: CTL-u' este surclasat de multe masini MULT mai puternice decat el. PS: cred ca cea mai puternica masina din Romania e Toyota Supra din Craiova, cu 220 cp :lol: |
Re:
ASA E :))))
Quote:
|
Explicati-mi si mie ce inseamna \"replica\" la o masina! :oops: Sorry pt off-topic, da' ... ma macina!
|
Replica = reproducere dupa un model de masina.
Explicatie simpla si pe intelesul tuturor + ca asta consider eu o \"replica\". |
Adica.... e o teapa? De genul , adidasilor din Europa si Niro? Si... cine face \"tepele\" astea? Care e treaba cu ele? ca nu inteleg nimic!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning