![]() |
Peogeot 206 Provoaca Supra
Eu(peugeot 206) il provoc pe Santos(Supra) la o liniuta :lol: cursa se va tine la urmatoarea etapa organizata de LR & NSL :lol: :lol:
poza cu bolidul: https://www.4tuning.ro/upload/imag0025_198.jpg P.S. : e vb de masinutze teleghidate! :lol: :lol: |
pun pariu pe alex am auzit ca pgt lui are calitati \"aerodinamice\" :)))
|
Pe langa faptul ca a zburat de la etajul 1 si s-a mai usurat de niste piese(printre care si o roata care e lipita cu Super Glue) ...e \"gantza\" masina! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Daca peugeotul e intradevar tare iti aranjez o cursa de teleghidate. Daca e slabuta...nu are rost.
|
daca gasesc motorul de 7000 de rotatii p m , ne dam :D daca nu... sry , nu are rost , si asa nu are rost , a mea e cat 2 doape de pepsi...
|
Castigi la greutate ;)
|
Si cand te strecori printr-o gaura de soarec... Faceti si voi indemanare...
|
La indemanare ma face ca a mea e mare ... si are si ceva probleme cu directia(asta de la plimbarea aeriana de care a avut parte :lol: ) ...oricum Santose ne dam de placere ...si cum spunea Bishop : castigi la greutate ! :lol: :lol:
|
ehh a ta e mare :D ce sa-ti spun asta sa o zica gagicata :) , da mai, sa vedem..
aporpo , cat de mare e masinutza ?serios vorbind... |
sa nu uitati sa faceti film :lol: :!:
|
Ar trebui sa alerge unu cu, camera sa filmeze de la nivelul pamantului cursa sa para mai reala. :lol:
|
sa intelegem k te oferi? :D
Lasa alexius k si supra a fost accidentata...in urma unui drift preiculos,a piedut controlul si a plonjat de pe masa fix in gresia rece,unde a lasat o bucata de spoiler si o turbina... :D |
:lol: :lol:
Ar fii penal sa vad cursa asta pe aeroport!!! :wink: |
Ady ? dc ar fi penal ? :roll: :roll: :roll:
santos pe cutie scrie ca e la cota 1:24 sau ceva de genu asta... :roll: deci cam de 24 de ori mai mica decat masina reala ! :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Sa fie totul k si cum s`ar fii dat 2mashini adevarate(pe acceashi pista).. si sa fie si pe 400m! acu` intzelegi c vreau sa zic... :wink: |
1 Attachment(s)
Ma bag si eu cu un evo...ce ziceti va tine? :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
pai cine a zis sa fie pe 400 m ? ...oricum e distanta prea mare ca ni se termina bateriile pe 400 m ! :lol: :lol: ar merge pe 40 m :lol: P.S. : Mikey eu accept ! :P :twisted: :twisted: :twisted: |
de doamne iarta-ma sa fac eu cu dracia mea care e cat 2 capace de pepsi
|
Castigi la greutate man !! :lol: :lol: oricum ar fi fun ! :lol:
|
normal dude , de fun , dar sa fie ca lumea asfaltu ca a mea pe aeroportu baneasa nu merge :D ca-s placi si etc. :D
da , auzi .. i-a zi , ma gandeam s-o dam pe 3000 de coco , ce zici ? ca si asa vreau motor nou :D mai nou , dastia gasesti pe aici :D cu ce citesc prin presa , pariuri de mii , asa , si spoilere laterale... :d peace |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
V-am spart, sa moara ma-sa lui Stefan cel Mare calare pe un stutz de intervevier...
1300 cp Skyline !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Care esti smecher acuma... bey, onerosilor ce estetzi ????? :wink: |
e teleghidata ? NU deci degeaba :D
|
Mare diferenta... Intre carabushul tau teleghidat si ata pe care o imping cu mana... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si daca ma oftici... Bag Honda F1 de 800 cp de la Suzuka... Dar e in tuning :lol: acuma... |
*
Bay.. nici nu ma bag cu Ferrariu meu F50 de acasa ca va spulber pe toti... :lol:
|
ma bag sio un un sl 55 amg :)
|
:shock: :shock: :shock: :shock: moaaa!! ce belea e SkyLine`u sa moara... FRANTZA :P
|
baieti pregatiti masinile ca urmeaza o etapa de indemanare la PRISMA :lol:
veniti cu niste cutii de coca-cola sau bere poate organizam un mic traseu special pt voi :lol: |
Coobra, beton ideea!!
Eu ma ocup de cronometrare ;) Timpi, penalizari, clasament ! :lol: :lol: :lol: :lol: poate ne salta ca nu avem autorizatie :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
eu 200SX cu o masina de teren (cu tractiune spate) va provoc pe toti, si pe 206 si pe supra si pe evo si care o mai fi, oricand (ca doar cursele cu masinutele de jucarie n-or fi ilegale) mentionez ca masina este stock si foloseste pe post de combustibil un acumulator de 9.6V
PS: pe Hondaru nu-l provoc, nu de alta da masinutza lui de 1300CP cred ca nici nu pleaca de pe loc ;) PPS: io ma bag la acceleratie viteza, la indemanare mai subtzire |
Care veniti cu laptop-ul si o imprimanta portabila ca sa va tin timpii ca lumea, si sa va dau si foaie cu cat ati scos ;) pe loc . :lol: :lol:
Inca ceva, inscrierile se fac la Coobra. :lol: :lol: :lol: |
Pacat ca nu ajung la Prisma si Baneasa ca veneam cu \"bolidul\" ...oricum la urmatoarea cursa la care ne intalnim va luati teleghidatele si facem show :lol: :lol: :lol: !
P.S. : 200sx eu accept provocarea ca doar ne dam de placere :lol: si nici nu e ilegala cursa(ar fi ceva sa ne ducem la locurile unde stie politia ca se fac ilegale cu teleghidatele sa vedem ce ar zice :lol: :lol: ) PPS : Hondare tare skyline-ul ala dar pacat ca nu se misca(decat impins :P ) ...deci ti-o da si buburuza lu santos :lol: :lol: |
daca poti sa faci cerculetze cu ea si daca ai putea sa dai kiar si un burnout cu ea......sigur castigi tu cursa :lol: :lol: :lol: da vezi daca e telechidata sa iti pui baterii duracell ca sa nu te lase in mijlocul competitziei!eu sincer daca o sa vad asa o intrecere o sa musc din prosop cu inima in gat de emotzii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
5 Attachment(s)
Buey, va luati de Skyline-ul meu ??? :lol: :lol: :lol:
Sa vezi liniutze ce fac astia la mine aici pe strada... Ieri s-a dat un Accord super rau cu o Supra mah... A plecat mai bine Supra, dar dupa aia, a lucrat-o Accord-ul... Pentru ca Supra avea statii in portbagaj sa asculte manele pe cand Accord-ul avea altceva... :wink: |
:shock: :shock: :shock: :shock:
Pfff.... sunt belea belea! 1. Sunt ale tale? 2. Nu sunt teleghidate nu? :( |
Nu... Tocmai de aia mi-e sa nu-mi sara copiii astia care au deschis topicul, ca nu detin masinutze teleghidate... Mia culpa baietzi !!!!!
Dar tot va fac... NOS-ul din portbagaj este real... :lol: |
|
uite cu ce pierd vremea ... si cu ce incarca forumul
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:01. |
- Copyright 2026 4Tuning