Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Inscrieri pentru OCTOBER TUNING FESTIVAL (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/24240-inscrieri-october-tuning-festival.html)

sfigmo 27-09-06 08:45

Inscrieri pentru OCTOBER TUNING FESTIVAL

Incepand de azi incepem inscrierile masinilor si a cluburilor participante la OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca.
Categoriile de concurs vor fi :
- EXTERIOR;
- INTERIOR;
- BEST TUNED CAR ( aceasta reprezinta premiul cel mare );
- BEST CLUB;
- inscrierile pt dBDrag se fac in data de 14 Octombrie la fata locului;
Alegerea celor mai frumoase masini se va face prin votul publicului. Pentru a evita eventualele tentative de inselaciuni, taloanele de vot vor fi inmanate de catre oficialii evenimentului, odata cu biletele de intrare si vor fi stampilate astfel incat ele sa nu poata fi falsificate. Taloanele de vot vor avea casute cu toate categoriile de concurs unde publicul va scrie numarul de concurs al masinii pe care o prefera.
Pentru ca masinile voastre sa fie acceptate in concurs, va rog sa puneti pe acest forum, la acest topic poze cat mai detaliate ale masinilor si o descriere cu modificarile pe care acestea le au. Nu se vor face discriminari. Cei ce hotarasc ce masini vor fi acceptate in concurs sunt membri ai forumului si numele lor va fi facut public dupa ce se incheie sesiunea de inscrieri.
Pentru detalii, va rog sa folositi cealalta sectiune de forum dedicata O.T.F.
Orice post care nu este legat de inscrieri va fi mutat sau sters.
Sponsorii si colaboratorii evenimentului sunt :
SAL prin TELEZIMEX Cluj, PARROT prin PlusGSM, M'N'C', BRIXs-chip tuning, TimeCafe, SPIDER Tuning, DXX Blue Line, SPINNERS-paintjobs cycles&parts, HERTZ, SILVER Tuning, VIMORE Developement and Design, PretexT Advertising, Auto Business, ALSTEEL- Flanse Auto, DANIEL S.R.L.- esapamente auto, ATLAS TAXI, RM AUTOMIRCEA- suporti de numere personalizati, MASTERFOL LLUMAR- folii pentru parbrize, Restaurantul SUN, TUBORG BEER, Time Squad.
Parteneri Media : KissFM, 4tuning.
Mersi si BAFTA .

SpyBlue 27-09-06 12:53

Re: Inscrieri pentru OCTOBER TUNING FESTIVAL

6 Attachment(s)
Audi A4, an 2001, cu urmatoarele modificari la exterior:
-kit MsDesign – spoiler fata si spate, praguri
-grila MsDesign
-eleron portbagaj si luneta JeDesign
-jante Audi S 7spite 235/45/R17
-distantiere Simoni Racing 2cm/parte
-faruri AngelEyes FK
-stopuri In.Pro.
-2 iesiri evacuare

That's my car. Audi 4ever

sandrei 27-09-06 17:54

2 Attachment(s)
Nissan Almera n16 2002
https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/8848-nissan-almera-sport-coupe.html -descrierea

fiat500 27-09-06 20:46

5 Attachment(s)
fiat 500 f 1971...
interior - stage 1(provizoriu)
exterior -stage 2(provizoriu shi ala)

adam_82 27-09-06 21:22

3 Attachment(s)
OPEL Astra G, 2.0L DTi,
Spoiler fata IRMSCHER, Lambo doors, Faruri FK-angel eyes, Grila IRMSCHER, etc...

ZanDer 28-09-06 14:18

2 Attachment(s)
Renault 9 1987 ... exterior/interior customized, motor volvo etc.

-ZZ- 28-09-06 17:08

Re: OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006

4 Attachment(s)
Suna interesant.....as veni si eu cu dracusorul negru.....pacat ca e distanta cam mare....sa vad cum am programul si sa vad daca mai vine cineva........

Am vreo sansa cat de mica :???: :???:

florynu 28-09-06 18:48

Inscrieri pentru OCTOBER TUNING FESTIVAL

5 Attachment(s)
OPEL ASTRA COUPE CABRIO BERTONE
JANTE : BROCK 17``
STOPURI CLARE
EVACUARE FINAL BORLA
GRILA STEINMETZ
PLEOAPE STEINMETZ

shi putzina muzica :)

sineta 28-09-06 19:15

8 Attachment(s)
opel kadett gsi
tuning exterior si interior

Piry 05-10-06 12:23

asteptam alte inscrieri, pentru ca in curand inscrierile se vor incheia, iar evenimentul va incepe ;)

vsa 05-10-06 21:27

:shock: :shock: vezi pe bacau!!!!:shock: :shock: PIRYRYYYY

Andr3i 06-10-06 23:45

:D
Quote:

Originally Posted by fiat500 (Post 567528)
fiat 500 f 1971...
interior - stage 1(provizoriu)
exterior -stage 2(provizoriu shi ala)

Felicitari pt masina! ;) Prea tare masinutza.... :D

SFW 07-10-06 04:21

Am si eu o intrebare, pana cand se pot face inscrierile? ... vreau sa particip dar nu sunt ff sigur ca voi ajunge.

10x.

sfigmo 07-10-06 08:57

Inscrierile se vor face si la fata locului. Ideal insa e sa se faca pe forum pana joi 12 Octombrie.
Mersi.

protuning 08-10-06 17:13

18 Attachment(s)
baia mare e cu voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
la sigur vom venii cu masinile respective respectiv 5 buc.sincer am fi vrut ca pisoiu sa fie surpriza dar si asa e bine!ma intereseaza mai multe detali despre show,cum ar fii:daca este taxa de inscriere cat costa??la ce ora si unde trebuie sa fim in cluj sambata dimineata?

Piry 08-10-06 18:42

Quote:

Originally Posted by sfigmo (Post 566733)
Pentru ca masinile voastre sa fie acceptate in concurs, va rog sa puneti pe acest forum, la acest topic poze cat mai detaliate ale masinilor si o descriere cu modificarile pe care acestea le au. Nu se vor face discriminari. Cei ce hotarasc ce masini vor fi acceptate in concurs sunt membri ai forumului si numele lor va fi facut public dupa ce se incheie sesiunea de inscrieri.

atentie protuning momentan ai postat masinile care ar dorii o inscriere, o sa vedem daca o sa fie acceptate, am postat asta ca sa nu ai surprize neplacute, pentru ca vad ca nu ai citit cu atentie topicurile. pe topicul https://forum.4tuning.ro/37-cluj/23083-october-tuning-festival-cluj-napoca-14-15-octombrie-2006-a.html sunt mai multe detalii despre participare si inscriere cat si despre locatie, este si harta.

brautomobile 11-10-06 00:10

In calitate de coorganizator al evenimentului am rugamintea sa trimiteti poze cu masinile pe care vreti sa le inscrieti in concurs pana joi seara pentru a va putea anunta vineri dimineata daca masinile au fost acceptate sau nu.Asta deoarece avem nevoie ca vineri sa stabilim locatia exacta a fiecarei masini in cadrul Expo precum si a cluburilor si a evitarii surprizelor neplacute.Va multumesc.

SpyBlue 12-10-06 11:09

Banuiesc ca masinile vor sta la expo peste noapte. Nu?

Piry 12-10-06 13:46

daca informatiile pe care eu le detin nu s-au schibat atunci, DA masinile raman la expo peste noapte si transportul este asigurat de organizator.

SpyBlue 12-10-06 14:46

Eu mi-am gasit locul. Voi fi la standul celor cu folii auto, Llumar (Salstar), de pe Dorobantilor. Toate masinile participa la BEST TUNED CAR?

sfigmo 12-10-06 19:37

Masinile DEMO ale firmelor NU PARTICIPA IN CONCURS...
Bafta

GEF style 12-10-06 23:01

3 Attachment(s)
Vin si eu cu cele doua masini... Vectra B... si Matizu' Stage 3. Inca asteptam colantul cu Chio Chips pt Matiz. Condoleante celor doi prieteni care au incetat din viata in timp ce lucrau la Matiz...

ReLLaXX 13-10-06 00:10

1 Attachment(s)
Condoleante....

sonyscorpion 13-10-06 00:56

2 Attachment(s)
Vin si eu cu bestiuta!

smoke 14-10-06 02:24

3 Attachment(s)
preview cu ce vine SmokeDesign si EmotionCustoms la show...

DaNuTzU' 14-10-06 07:35

si danutzu rupt de bat=))))

smtraxx 14-10-06 08:25

bafta multa la totzi participantii si la masinile lor..! sa speram ca va fi un show super.

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning