![]() |
........
Ready to burnuot...
No limits,No rulezzz,NO looking BACK...... 8) |
Oricand..
|
S-a mai nascut un roman cu impresii... Lasa, ca o sa fiu sigur ca se va face un topic cu toate masinile care te-au mancat...
Incepand cu VR6 si terminand cu fumul primit de la V12... |
Dai drumul
O sa ne vedem noi......
|
asta nu e ursuletzu ala TXA ?
|
nu este txa, nu arata asa, si in plus tipul este din timisoara vad.
apropo... oricand dupa ce termin rodajul! |
hmmm ... te dai cu akimoto ... el are motor doar de 2000. tu cu 323i ar trebui sa il faci! :D
|
mai arthur, aia e masina ta :?: , poza nici macar nu e facuta in timisoara (cel putin e 17 ani cat stau aici, n-am vazut nici o data decorul din spate la noi in oras) :?
|
:wink: bah ma ... eu am vazut decorul respectiv ... bine nu bag mana in foc ... dar mie cunoscut! oricum corse ... pe tine te-a facut ... are 18 ani gagiu!
|
din cate vad pe spate sunt tamburi, nu ma pricep la bmw`uri dar la o masina care \"rupe strada\" ar trebuii si ceva frane
|
cam ai dreptate DnI, dar el cum rupe strada, cand vine vorba de oprit, deschide usa si pune piciorul jos. :evil_laug
fara suparare arthur, dar cred ca te incorzi cam aiurea. \"150 hp vs orice smecher\" , sunt multe masini (si in tm) care i-ti dau rushinica :oops: asa ca nu cred ca e cazul sa te unflii in pene atata. sincer nici nu cred ca e masina ta aia. fara suparare |
Re:
Quote:
mai intai sa se dea cu celica lu nefastamea....daca o face, atunci se da cu celica lu one...daca il face, atunci se da cu hyundaiu V6 a lu vali...daca il face, se da cu lancia delta turbo a lu alalalt vali....apoi daca il face si p-asta, hatuncea ma dau cu el siii, bre...daca m-o face si pe mine....sunam la nenea subaru si am terminat discutia |
mda, ursuletul 323 si 325 are discuri pe spate :? de fapt, si rechinul 323 are :P :P :P
|
ce-s alea? trebuie sa ma si opresc? cum adica? pai pe mine nu m-a invatat nimeni asa ceva la scoala de soferi!
|
i-mi place ce raspuns ai dat akimoto.
|
ma gandeam ca trebuie sa aibe discuri la un motor de 150CP, din cate vad ori este un 318 deci nu are discuri ca in poza, ori a fost schimbat motorul si uitat de frane.
numa` bine. |
na hai mah ... si daca il face si pe ala cu Subaru ? noi cum mai scoatem obrazu pe strada? auzi ... da pot sa ma dau si eu???
|
Moaaaaaaa Frate ... ma dau eu cu tine !!
Am o dacie cu NOS si tamburi fata spate de innebunesti ! Te fac pachet ! A mea scartzaie si in a 5-a ! ( Usile ma ! Nu cauciucurile ! ) Si cel mai rau face cand ii dau din a 5-a marshalieru' ! |
ursuletzu ala e destul de frumos...dar atat ! :lol:
|
pentru toti care a-ti scris mai sus ca acceptati provocarea ... voi nu sunteti SMECHERI mah!!!!
rugam sa scrie doar persoanele cui se adreseaza da?? :punch: :zombie: |
si mai avea pedala
|
-Vad in multe posturi cuvantul \"Smecher\".
-Nu cred ca onoreaza pe cineva acest cuvant. Suna a periferie!!!!!! -Incercati sa folositi cuvinte Romanesti sau imprumutate din (\"limbi\") mai civilizate decat Romana . -In rest pe dinafara Ursul este \"Frumos Rau\" |
Da, frumos, pacat ca decat 316 si 318 au tamburi pe spate, restul au discuri. Vad ca baiatul n-a mai raspuns...
|
Si 320 pe urs are tot tamburi.
|
Oare de ce am impresia ca topicu' asta a fost facut din lipsa crunta de ocupatie ?
La 150 cp poti provoca orice smecher, dar orice smecher poate sa aiba peste 200 cp :punch: |
Re:
Cred ca ai dreptate Gabi ... omu a dat pastila si acum tace.
Quote:
|
ciao...
ciao,baieti,poza a fost facuta la mare....nu in timisoara...
dar lasa.... :) |
Deci, ceva concret? Cine sa da cu omu', cand si unde? As vrea sa-l vad cand se da cu X-Ray-Eyes si cu DnI ! (sunt fan Opel ce sa fac.... culmea, fan 2000 16v) :lol:
|
Inchideti mah topicul asta ca nu isia re rostul.
A bagat un sconcs un anunt de 2 lei, s-a dat si el cu un 323 si are impresia ca e mare avion. Ca sa nu mai zic ca s-a dat la fund de tot. Mai la fund, la apa rece, acolo ii place sa stea... NOROC !!!!! |
loool...
1 Attachment(s)
Mah smechere,te dai in figuri bmw tau,sa te vad cand o sa vin in Romania...sa te vad cat esti de tare....spui ca rupe strazile... :2gun:
Oricand... 8) ps:masina mea... |
Altu'...arata periculos...jantele alea... :lol:
|
:D eu propun sa fie mutat topicu la divertisment ... e chiar amuzant! apropos tu ce mai ai mah ... diesel?
|
Vino tu in Bucuresti si mai vb dupa aia. Aici e patria curselor. Nu o sa venim noi toti ca a zis unu ca e el tare si mare si sa vedem de fapt ca nu stie nimic. M-am plictisit de din astia.
|
numai reisări pe aici :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Mare fel de 324 o avea si asta... Numai basme, spuse de niste indieni fara nume si fatza, doar un nick si o poza luata de pe net...
|
sa-si mai faca si raising clab si e cel mai smecher :) :) :) :) :lol:
|
deja-i penibil topicu'.....deci: eu, cel mai mare shmeker dintre shmekeri, imi iau inima-n dinti si accept marea provocare ! 8)
am motor de doua mii cu saispe valve cand si unde Arthur BaDBoY ? |
In visele lui probabil :D cand conduce masinile din NFSU... :lol:
|
fara misto..ma bag si eu pe acolo...
|
akimoto, sa ai mare grija ca el rupe asfaltu :roll: :lol: nu de alta dar poate sare vre-o bucata de asfalt si i-ti loveste masina :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning