![]() |
Vand Daewoo Tico
An 2000 ... masina este intr`o stare bunicica...a fost lovita anul trecut ...
ma intrebatzi ce vretzi sa stitzi despre ea ... ne intalnim ... o vedetzi...o testatzi...pana mea ... pretul e de 1000e negociabil ... |
Re: Vand Daewoo Tico
P.S. 60.000 km :P parca :)
|
a fost lovita si reparata sau inca e lovita? poti sa pui si tu o poza te rog? de e doar 1000 de euro, ce are muci?
|
2 Attachment(s)
Quote:
lovita si reparata ... singurele defecte in sec asta sunt: - radiatorul cred ca e fisurat (nu stiu sigur) ... se inchinge repede masina - se opreste motorul cand calci frana brusc si e incins motoru - trebuie reglate farurile - butonul de lumini trebuie inlocuit - capacul de pe pozitie stanga a zburat ... trebuie cumparat tot farul... 1.500.000 din cate am inteles ... ITP`ul e facut ... cam atat imi aduc aminte in secunda asta...masina este f bine ingrijita !! .. uite si 2 poze ... facute in primavara !! |
cum a fost lovita?
|
a franat una cu un Kalos in fatza lui mama :) ... a calcat si mama frana ... dar s`a oprit in aia :P ... Kalos o mica zgarietura...tico :P vai de mama lui :D:D:D radiator spart...aripi...capota ..faruri...semnale..bara fatza...etc :P
inca 2 "defecte" - de la impact usa fatza dreapta e putin stramba ... - rezervorul de apa pt geamuri e spart...adik nu rezervorul...traseul :P |
inteleg ca pozele sunt dupa accident? lasa un nr de tel. ms.
|
... Kalos o mica zgarietura...tico :P vai de mama lui
ESTI TARE OMULE!!!imi place de tine ca esti sincer, ai tot respectul:D |
pai la pretul pe care il cere isi permite sa spuna orice, ca masina oricum o vinde.
|
0743.78.36.74
ideea e urmatoarea..masina pot s`o predau doar cand imi cealalta..asta o sa se intample pe la sfarsitul lui octombrie (sper) .. |
in afara de faptul ca masina a lucrat pt Tuborg ce ne mai poti spune despre ea (km reali, reparatii la motor etc ) nu de alta dar...pretul este suspect de mic
|
Quote:
NU a lucrat la tuborg ... km reali 58100 parca ... interventii majore inafara de cea de dupa accident nu a avut ... vreau sa scap de ea...am comandat un VW Polo...Tico este mult prea periculoasa ..si vreau sa scap de ea... pe langa asta masina necesita anumite interventii .... v`am zis mai sus cam ce probleme are...plm imi cer scuze fatza de cele 2 pers carora le`am promis ca ne intalnim azi s`o vada...am fost foarte foarte ocupat si pana mea...am uitat !!! |
s`a rezervat masina...altfel zis e cam data :) .. sorry..next time :P
|
:)
e data masina |
Quote:
|
frate..ce pana mea nu raspunzi la telefonul ala ..pana acuma era deja la medgidia masina .asta daca raspundeai..
|
Quote:
pey daca citeai mai sus realizai ca nu pot sa dau masina pana pe la sfarsitul lunii...d`aia am preferat s`o lungesc ;) oricum..nu cred ca mai are imp acum ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning