![]() |
aloooo
mai traieste careva?
|
Re: aloooo
da :) mi`a facut unu masina praf azi :)
|
Cea din avatar?
|
naspa ..a ta sau a lu maica-ta ? da nr tau de telefon ca mi-a fost furat telefonu si nu-l mai am .. :)
|
ce telefon d500 ala? :))
|
nu , un v3 .. ala e D600 :)
|
Eram cu masina mea....si am aflat ca costa reparatiile mai mult decat masina....:)) cica ar ajunge undeva la 160 de mil.. :)
|
sambata am avut si eu buf cu a mea intr-un tir .. :)
|
tare ?
Eu mi`o fac pe casco si dupa aia se judeca cu aia... |
a fost destul de tare .. mi-a farmat toata fatza .. nu mi-a dat prioritate ..mi-a dat ala asigurarea lui, vinerea viitoare e gata daca ajung piesele.. hai ca ne mai auzim pe mess
|
a mea tot saptamana viitoare
|
Quote:
|
ai baeti...a picat netu la toti
|
ce bine arata acu orasu, mai ales calea nationala cu noile semafoare...s-ar parea k au facut treaba buna baetii...dak mai termina si bulevardul, respect
|
Aloo Aloo Mi`am Luat Mobil Misto :)
|
da intradevar, a fost facuta calumea calea nationala .. danielrx4 .. daca cumva esti la facultate , cand ai sa vii in botosani la weekend sau cand o fi ai sa ai o surpriza :).. au facut sens giratoriu la sindicat :)) e bun si ala ..
|
Quote:
|
n-am cum esp ... am maine bagate doua pregatiri si nu pot sa le sar ..
|
Quote:
|
am fost sambata , e ok giratoriul de la sindicat numai k stalpii aia mie nu prea imi plac. dak mai termina si bulevardul probabil k o sa fim cel mai frumos "oras mic" din moldova :) ... care ati condus pe str. dobosari, langa popauti, drumul care duce spre cismea, sunt si anl-uri p'acolo?
|
Quote:
|
mersi esp , sa fie :) daca are careva poze sa le puna . succes si tie stii tu cu ce .. :)
|
Misto cu semafoare dar tre sa ma obisnuiesc cu ele..ca nu prea le dau importanta :))
|
Quote:
aici gasesti poze |
mersi lucyfer
|
Ca lumea cu semafoare dar cele de la bazar naspa rau pozitionate.Trebuie sa ai grija sa nu dai in ele la cati stalpi sunt acolo
|
ft tari pozele:-) .....respect Lucyfer.....promit shi yo nishte poze cu un c300 din bt:shock: .....
|
Quote:
|
apropo de chrysler .. au aparut doua in oras super tari .. care poate sa vina cu o poza doua ..
|
poi eu o sa vin cu nishte poze dar nu azi:sad: .......ai mei sunt plecatzi shi au luat cu iei shi aparatul foto:x ......mane vin cu poze:lol:
|
ce fel de chrysler?
|
Quote:
|
stie careva a cui sunt ? unul il vad mai tot timpul parcat in fatza la fun city ..
|
o fi celui care are si 5`ul JXJ
|
unul stiu sigur ca e al celui care avea mercedesul ala clk model mai vechi ca al tau cu nr de Italia , albastru metalizat inchis. sunt frumoase oricum ..
|
Quote:
|
:):D baiatu o vrut sa puna ca a lui ela e model mai vechi ! :D
|
exact .... :)
|
da acuma am inteles.. care vine la bacau pe 19 si ma ia si pe mine? :)
|
da nu ti-e gata pana pe 19 ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning