![]() |
E36-sedane
2 Attachment(s)
a mea pisica acum 2 ani de zile dupa multe cautari prin germania in sfarsit am gasito an 1994 e36 1.6 105cai geamuri electrice oglinzi electrice am cautat o masina cat mai stock in prezent masina a luat putin o alta forma
|
Re: E36-sedane
Felicitari... pune mai multe poze
App de ce ai cautat cat mai stoc? Depreciere? |
in prezent masina a primit toata bucsaraia si articulatia noua suspensie sport jante pe 17 proiectoare si un set angel eyes xenon pe faruri si proiectoare un eleron de luneta si portbagaj o toba sport care urmeaza a fii data jos.la interior scaune recaro piele +bancheta fete de usi cusatura indivifuala volanul refacut obc mic mansonane schimbator si frana de mana facute la cosmin in valcea.o sa urmeze o mica sedinta foto.astept pareri si sugestii.
|
de ce cat mai stock ? nu am vrut sa iau o masina facute dupa gustul altuia ci sa o fac dupa gustul meu.!
|
Quote:
|
mi se pare mie sau pe fata ai J'u mai mare la jante decat pe spate?
app: frumoasa masina! |
Quote:
|
Frumoasa pisica ta ;) Imi place ca ai luat-o stock pt tine, sa o faci cum iti place! Motoru e cam micut, mergea un 1.8. De ce dai jos toba? Pui ceva care suna mai bine sau nu-ti place zgomotul? Asteptam sedinta foto :D
|
Quote:
|
daca stie cineva unde se intalnesk baietii cu bmw-urile?sa-mi zica si mie sa fiu prezent:D mai ales acum ca ninge un cerculet 2 3
|
mergi si tu prin parcari la hipermarketuri :)) .
|
Quote:
|
Quote:
|
dami un buzz joi seara sa-ti spun unde sa vi..vineri
|
auu ca nu pleaca de pe loc cu jante de 17 si motor de 1.6:)
|
[QUOTE=Maniak22;4114153]auu ca nu pleaca de pe loc cu jante de 17 si motor de 1.6:)[/QUOT
stiu ca este puturoasa cu jante pe 17 dar nu ma deranjeaza pt orasul asta aglomerat trage destul de bine si la consum se tine destul de bine :D poate da domnu sa cada din cer un 1.8is:D |
[QUOTE=alex_coxxzs;4114791]
Quote:
eu am avut 3 motoare de 1.8 si acum am 2.0....este maaaaaaaaare diferenta :D !!! |
Asculta la Marean ca stie ce zice :lol: Mai ales daca nu ai ganduri d-alea cu omologari... 2.0 e perfect :D
|
Quote:
|
16 Attachment(s)
Hai ca toata lumea asteapta poze cu masina:D...
Sper ca nu am pus prea multe poze...:rolleyes2 |
Tati ai bagat boala in mine cu pozele astea! Pacat ca nu am putut sa vin si eu sa vad masina! Omule, s-o stapanesti sanatos :D
|
Salut! Am impresia ca stiu masina, cred ca e cea din berceni mai ales ca ai poze la sun plaza, arata oricum f bine, in privinta jantelor stai linistit ca trage si 1.6 jante de 17, am avut personal jante de 17 pe 1.6 si era ok, cu toate ca se simtea un pic diferenta....
Bafta, Ioan |
Quote:
|
frumos...si rar asa sedan ingrijit
|
Quote:
|
Quote: