Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed ! (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/241848-live-for-speed.html)

Hawx. 20-02-11 22:09

Live for Speed !

Caut niste jucatori de LFS sa infiintam o echipa Romaneasca ...
Demo/S2.... daca e interesat cineva sa ma anunte aici sau la id [email protected]

nonameDesign 20-02-11 22:10

Re: Live for Speed !

Eu sunt interesat vb pe mass ;)

NOS_user 21-02-11 13:02

hopa o noua echipa de lfs :D

Hawx. 21-02-11 13:18

Quote:

Originally Posted by NOS_user (Post 4106071)
hopa o noua echipa de lfs :D

Daca ne iese .... Ar cam fi printre ultimele din Romania ..Nu am mai auzit de nici o echipa de Live For Speed din Romania in ultima vreme :sad:

cipry02 21-02-11 13:21

Ma alatur si eu

NOS_user 21-02-11 13:38

Quote:

Originally Posted by Hawx. (Post 4106100)
Daca ne iese .... Ar cam fi printre ultimele din Romania ..Nu am mai auzit de nici o echipa de Live For Speed din Romania in ultima vreme :sad:

este sidesmoke si este de S2;)sper sa nu iasa ceva urat de genu S-tuning:lol:

Hawx. 21-02-11 13:42

Dar S-Tunning ce are ?:twisted: Apropo eu am specificat ca nu prea mai sunt multe echipe ....

NOS_user 21-02-11 14:46

Quote:

Originally Posted by Hawx. (Post 4106159)
Dar S-Tunning ce are ?:twisted: Apropo eu am specificat ca nu prea mai sunt multe echipe ....

ce are?:lol::lol::lol:nu mai exista:!::lol: iti urez mult noroc;)

Hawx. 21-02-11 15:08

1 Attachment(s)
SideSmoke nu e S2 ...M`am interesat :-)

nonameDesign 21-02-11 15:15

Eu impreuna cu Hawx vom infiinta un forum de Lfs S2 si S3 cand va aparea pana atunci cautam echipa e moderatori si admini pentru forum www.live-for-speed.tk respectiv www.noname-design.tk < pentru forumul meu de design , jocuri si multe altele pentru inscrieri contactati-ma prin mesaj privat sau de preferabil prin yahoo user: [email protected]
Va asteptam!

NOS_user 21-02-11 15:44

Quote:

Originally Posted by nonameDesign (Post 4106442)
Eu impreuna cu Hawx vom infiinta un forum de Lfs S2 si S3 cand va aparea pana atunci cautam echipa e moderatori si admini pentru forum www.live-for-speed.tk respectiv www.noname-design.tk < pentru forumul meu de design , jocuri si multe altele pentru inscrieri contactati-ma prin mesaj privat sau de preferabil prin yahoo user: [email protected]
Va asteptam!

va urez noroc;););)

Hawx. 21-02-11 15:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NOS_user (Post 4106530)
va urez noroc;););)

Multumim !:-)
Am inceput Skinul XFG
Asteptram pareri despre numele Echipei !

NOS_user 21-02-11 16:02

Quote:

Originally Posted by Hawx. (Post 4106580)
Multumim !:-)
Am inceput Skinul XFG
Asteptram pareri despre numele Echipei !

va fi team de drift?daca da eu zic The Drifters;)

nonameDesign 21-02-11 16:03

Niste idei de ale mele

© RoUners
HighROllers
UniROacers
RoCkTeam Romania sau fara romania ...
Ma mai gandesc si am sa va postez niste idei aici ..

nonameDesign 21-02-11 16:04

Quote:

Originally Posted by NOS_user (Post 4106599)
va fi team de drift?daca da eu zic The Drifters;)

Nu va fi team de drift poti citii mai sus ca hawx conduce din maus si nu prea le are cu drifturile :) poate daca conducem din tastatura toti da asa da dar altef nu vad cum ;))

Hawx. 21-02-11 16:50

1 Attachment(s)
Update !:twisted:

cipry02 21-02-11 18:25

Hawx...mai bine ia un template si modifica-l.E mult mai ok.O sa ma apuc sa fac si eu unul :).Ma pot ocupa si de moderarea forumului, daca e treaba serioasa zic sa luam si un domeniu.

Hawx. 21-02-11 18:28

Ms ca te implici .Skinul tot dintr`un template e ....

nonameDesign 21-02-11 18:28

Pai ar fii dar nu stiu preturile si cum o sa procedam de unde il luam da sa luam un hosting serios ... nu unu din ala care are lag sau alte buguri , iar de forum il instalez ii fac forumurile , categoriile , tot il fac eu dar sa luam unu' mai intai sau ne facem unu gratis pe host :-?? Cum procedam?

Hawx. 21-02-11 18:31

Quote:

Originally Posted by nonameDesign (Post 4107131)
Pai ar fii dar nu stiu preturile si cum o sa procedam de unde il luam da sa luam un hosting serios ... nu unu din ala care are lag sau alte buguri , iar de forum il instalez ii fac forumurile , categoriile , tot il fac eu dar sa luam unu' mai intai sau ne facem unu gratis pe host :-?? Cum procedam?

Pentru inceput o sa luam pe un host gratis ...Daca nu reusim cu echipa sa nu dam bani degeaba sau ...Cand o sa fie totul gata forum/skin/echipa/jucatori atunci sa ne gandim la un host .ro

cipry02 21-02-11 18:33

Un host bun de la un reseller cred ca as putea sa fac eu rost:).Problema ramane serverul de joc de unde luam

Hawx. 21-02-11 18:37

1 Attachment(s)
Update !

69RUP 21-02-11 19:36

I smell trouble :)) daca nu faceti ca st va fi bine

Choby 21-02-11 19:57

auziti una peste alta voi faceti forum skinuri si alte alea dar echipa cum se numeste ? ... si vati hotarat de ce veti fi ? si app drift sunt multi care fac din mouse ..

Hawx. 21-02-11 20:02

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 4107503)
auziti una peste alta voi faceti forum skinuri si alte alea dar echipa cum se numeste ? ... si vati hotarat de ce veti fi ? si app drift sunt multi care fac din mouse ..

Numele inca nu ne`am hotarat.Echipa o sa fie Drift/Race ,daca eu nu pot face drift din mouse o sa particip la race ...Si ce e rau ca facem Forum/Skin ?

69RUP 21-02-11 20:18

Si nici experienta nu aveti la drift/race aveti 1 luna max de lfs si va faceti de toate ;) , oricum eu nu cred ca o sa rezistati foarte mult

Hawx. 21-02-11 20:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 4107621)
Si nici experienta nu aveti la drift/race aveti 1 luna max de lfs si va faceti de toate ;) , oricum eu nu cred ca o sa rezistati foarte mult

1 luna ?:))
Uitate la poza si Uimestete :)Drift nu stiu sa fac ..., dar race ...:twisted:

cipry02 21-02-11 20:35

propunere pt nume: Romanian Racing Syndicate

nonameDesign 21-02-11 20:38

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 4107621)

Eu personal joc lfs de 5 ani si am avut sute de servere. Dar tu pe cate servere ai jucat? ai jucat multi player sau nici nu ai iesit din grupul "Demo" :lol:
Stai linistit vom rezista avem deja 10 membrii in echipa , hosting asigurat dar peste 2 luni , nume avem tot mai lipreste skinurile
Am pus pentru tine niste poze cand faceam drifting in Y ;)

nonameDesign 21-02-11 20:41

Quote:

Originally Posted by cipry02 (Post 4107708)
propunere pt nume: Romanian Racing Syndicate

Merci de idee dar pana acuma am stabilit cum ne vom numii "Ro-Maniacii"

s0r1n 21-02-11 20:42

@69RUP , tu chiar tre sa fi asa mereu ? ... Nu poti sa fi si tu cu "Da'u" macar odata ? .... Ce ai tu si cu echipa asta noua ? .... Sper ca esti capabil cu un raspuns civilizat si fara ceva gen "boostere tu taci ca pe tine te fac si cu spatele" si asta ar fi o minciuna cat tine de mare defapt;) ....

69RUP 21-02-11 20:43

Quote:

Originally Posted by nonameDesign (Post 4107726)
Eu personal joc lfs de 5 ani si am avut sute de servere. Dar tu pe cate servere ai jucat? ai jucat multi player sau nici nu ai iesit din grupul "Demo" :lol:
Stai linistit vom rezista avem deja 10 membrii in echipa , hosting asigurat dar peste 2 luni , nume avem tot mai lipreste skinurile
Am pus pentru tine niste poze cand faceam drifting in Y ;)

de ce minti ai avut miii de servere :lol: acum imi spui ca ai si licenta si de toate ..... pozele nu dovedesc nimica :lol:

Quote:

@69RUP , tu chiar tre sa fi asa mereu ? ... Nu poti sa fi si tu cu "Da'u" macar odata ? .... Ce ai tu si cu echipa asta noua ? .... Sper ca esti capabil cu un raspuns civilizat si fara ceva gen "boostere tu taci ca pe tine te fac si cu spatele" si asta ar fi o minciuna cat tine de mare defapt ....
asa sunt eu am vazut multi cu vise de gen .....nu am nimica mi-am spus parerea .... ca te i-au cu spatele nu am spus-o eu da minciuna nu ii :)

. (PUNCT)

cipry02 21-02-11 20:44

Quote:

Originally Posted by nonameDesign (Post 4107745)
Merci de idee dar pana acuma am stabilit cum ne vom numii "Ro-Maniacii"

ook...desi lucram la skinuri.O sa le postez oricum cad termin (cu RRS)

nonameDesign 21-02-11 20:53

@69RUP Daca te dai asa de mare faci 1 la 1 cu mine in lfs? un battle scurt acolo 1 tura sau 2 daca te dai asa rotund.. Sau tie frica cumva?? :) In lfs ca alte jocuri nu am inafara de lfs si nu sunt coduri cum ar fii nos sau coduri de viteza etc.. nu pentru multy player si se numesc tweak! ma rog..
Faci??

s0r1n 21-02-11 20:55

Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 4107753)
de ce minti ai avut miii de servere :lol: acum imi spui ca ai si licenta si de toate ..... pozele nu dovedesc nimica :lol:

asa sunt eu am vazut multi cu vise de gen .....nu am nimica mi-am spus parerea .... ca te i-au cu spatele nu am spus-o eu da minciuna nu ii :)

. (PUNCT)

hai omu cand o dam cu martori ? .... app martorii sa nu fie sorin choby si skillzz sau toti membrii ss .... sa fie cineva care nu tine cu niciunu din noi ;)

69RUP 21-02-11 20:58

Quote:

Originally Posted by nonameDesign (Post 4107815)
@69RUP Daca te dai asa de mare faci 1 la 1 cu mine in lfs? un battle scurt acolo 1 tura sau 2 daca te dai asa rotund.. Sau tie frica cumva?? :) In lfs ca alte jocuri nu am inafara de lfs si nu sunt coduri cum ar fii nos sau coduri de viteza etc.. nu pentru multy player si se numesc tweak! ma rog..
Faci??

Nu ma dau mare ... ahhh nu exista nos in lfs eu pentru asta am luat jocu ce dezamagiree :lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 4107823)
hai omu cand o dam cu martori ? .... app martorii sa nu fie sorin choby si skillzz sau toti membrii ss .... sa fie cineva care nu tine cu niciunu din noi ;)

Stii si tu bine ca asta e imposibil nu exista asa ceva tot o sa se gaseasca

Scurt pe 2 - Va acept provocarile , da rezultatu se stie deja ;)

nonameDesign 21-02-11 21:01

Bun dami id de mass sa vorbim sa iti dau datele de server .
Restu intrati pe adresele ce vor fii postate pentru a fi spectatori sau martori ma rog :)

KrYpToN 21-02-11 21:01

O da o echipa noua :) o sa fiti ca S-Tuning :))? sper ca nu :)) CA daca o sa fiti ca aia o sa avem de cine sa facem misto :))

69RUP 21-02-11 21:03

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4107870)
O da o echipa noua :) o sa fiti ca S-Tuning :))? sper ca nu :)) CA daca o sa fiti ca aia o sa avem de cine sa facem misto :))

Y!M tudysvv

ma astept sa ai lapper

nonameDesign 21-02-11 21:04

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4107870)

Nici vorba eu cand joc lfs eu joc dau tot pe hard (sau pro , dupa caz..) cum ar venii si ii dau inainte fara sa ma uit inapoi ..

All times are GMT +2. The time now is 18:46.

- Copyright 2026 4Tuning