![]() |
Logan Provoaca !
DACIA Logan,1,6L 8v, tanara, frumoasa, talentata, cu studii superioare :D, cau partener (partenera) pe 400 M, Clasa A, ( pana in 100 CP ).
:-P |
Re: Logan Provoaca !
Quote:
si mai am ptr tin megane II bicorp 1.6 si clio bicorp 1.4 ... ce zici ? |
Quote:
Iar boltarul.....dupa ce mai fac "mici ajustari", vorbim. Cand ? unde ? Cum ? Iar dupa aia postam rezultatele aici. :D Vrb cu shadow sa stabilesti. |
Quote:
daca sunt pana in 100 e ok :) |
First victim!!!!
Logan 1,6l 8v 2 Espero 1,8l 8v 0 Ne-am dat de doua ori. Nu a reusit Loganul sa se distanteze mai mult de o masina si jumatate prima oara iar a doua oara, doar o masina dist. P.S. Voi posta si cand pierd..... stati linistiti:p |
care ma ala alb care era aseara pe faleza ?
ala trage destul de rau frate. in cazul asta next please. :) |
Quote:
Multumim domnului Shadow pt. increderea acordata Loganului..... :p 2nd victim Logan 1.6 8v 3 masini. Nu mai este nimeni interesat?:) |
bravo ma ....... Cred k eshti foarte mandru de tine
|
Quote:
hehehe...... Vrei sa ne dam? :p |
omu se da sa vada ce poate masina lui nicidecum sa ii bata pe altii sau sa ia bataie... cu siguranta va spune cand l-a facut cineva... deci nu se da sa dea din gura apoi ci sa vada ce poate masina,cat poate cum poate :)
|
Quote:
poate vrei sa incerci maine cu Nova mea ... parca tin minte ca am fost provocat candva de dumneata :) deci ... ce zici ??? ps - vorbim si de avans nu e problema ... |
tu zici ca bati crx vtec si vrei sa te dai cu loganu' ... chiar asa de tare te plictisesti ?
|
pai daca a fost provocat... ;)
|
scrie clar pana in 100 de cai , inclusiv.
cand a zis mai demult era la plesneala. acum stie cam cum trage masina si nu are rost. |
Quote:
ps-mi-am adus aminte de un post de-al lui in care nu era de aceeasi parere -nu imi baga vorbe in gura nu m-am laudat niciodata ca fac crx ul ... am zis doar ca ma dau cu el |
I hate you.. :twisted:
|
Quote:
|
cand vrei tu ......da astepta sa schimb si yo planetarele alea......... am gasit ceva care s-ar putea sa te intereseze.............. call me
|
Loganul este nedisponibil 3 zile..... e la doctorul de masini:( sufera un facelift. :p
|
Loganu e BAW?alintat de noi drept spider?:-) mare admirator al masinii tale :) si al daciei lu george :) chiar frumos loganu
|
poze ;) q golanul
|
zi de la cine ti-ai mai luat-o in freza :) unu cu o toyota ... ia vezi poate itzi aduci aminte :))
|
eu park lam vazut acum cateva zile ... erai la vale pe bada 1 si te'ai luat putin dupa rx8'u ala rosu .. :D te'ai tinut bine cativa metri da' dupaia cred k a apasat ala cu mazda pe acceleratie :P :)) !
|
Quote:
Cu banii de pe golan faci un Swift de rupea gura la toate masinile din galati... :D |
Quote:
poate nu toti vor rachete de masini ... :D poate omu mai vrea si lux :-" :P |
si de curiozitate imi spui si mie ce lux ai in logan?
Cred ca in trun swift ai mai mult lux si daca mai e si gti si 4wd si pui si niste carburatoare de busa ai si lux si rupi si chiloti la mergedese si bmx-uri PAREREA MEA |
parerea mea e ca sunteti offtopic :)
|
ink asteptam poze cu loganul ala alb care ziceai ca a fost la doctor, pt facelift ! si poate ajungi si prin braila ;)
|
poate facem cumva sa ne intalnim sa ne dam si noi.eu sunt cu loganul verde negru de la buzau.
|
vii in galati :)
daca vii ma dau si eu cu tine :)) |
Da. Mi-am luat-o de la un Avensis de 116 CP . Proprietate a susnumitului ShodowRO :p.... La a I-a si a II-a, stau bine tare langa el. pe aIII-a se duce putin in fata:D(cam 2 masini). Pierd foarte mult pe aIII-a.
Acelasi lucru l-am patit si cu un Golf de 90 cp cu flash pe el. :( Cu RX8-ul..... ma tin fix langa el ..... pana ajunge pe la 5500 rpm:D dupa aia..... |
daca te bate tdi de 90 de cai cipuit,mai ai de lucru la masina.cu toyota,dupa cum spui ca stai,nu ai nici un fel de modificari la masina.exact asa sta toyota de fabrica cu logan de 1,6 stock.incearca sa te dai cu logan cu 16 valve sau megane 1 1,6 16 valve de 107 cai,si daca ii bati,ne intalnim sa ne dam,daca te bate vreunul din astia,mai asteptam.
|
1 Attachment(s)
masina mea merge mai bine decat a vazut-o shadowro la buzau.atunci dadeam loganului cu admisie,evacuare si cip,cateva masini,acum vorbim in tiruri.
|
acum vorbesc in numele lu maus.
dupa ce s-a uitat la film a zis ca nu e asa de rapida masina si ca dupa parerea lui sunteti pe acolo pe 400m , cea mai simpla varianta fiind sa va gasiti 1data si sa rezolvati problema. daca vii in galati te combinam cu mai multe masini de teapa ta. poate chiar o honda de 1.6 ... ce zici ? e aceeasi cilindree ca si la tine :) |
Quote:
|
Quote:
daca omu a zis ca se da stabiliti unde si cand mi se pare de prost gust asta ca daca il faci pe ala si pe ala te dai cu mine daca nu mai asteptam ori te dai ori nu ... parca zici ca ai si tu vreo racheta si nu te dai decat cu vedete |
Quote:
vezi ca raspund oameni cu maisni mai apropiate la provocari si te dai deoparte da cu astia mici te bagi in seama :) |
Quote:
|
cand aveti timp,sambata dupa amiaza sau duminica dimineata,ne vedem la braila.daca nu ploua.
|
Quote:
liniutze sa fie |
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning