![]() |
Polish la buza janta.Sfaturi va rog
Salut baieti.Am si eu o intrebare.Cum pot face buza la o janta polish.ele acum sunt normale gri,aliaj normal...vreau sa fac spitele auri si buza asa mica cum o au polish.ce modalitate aveti?vreau sa le fac cu mana mea.Astept sfaturi .Numai bine si drumuri fara gropi.:D
|
Re: Polish la buza janta.Sfaturi va rog
Quote:
Un filmulet face cat o grmada de explicate cretine;) Bafta la polisat si ai grija la degete;) P.S. pe net mai gasesti o gramada de filmulete de genu, trebuie doar sa cauti:-P |
Mersi mult de tot.am sa caut si pe net si poate mai sunt colegi care vor sa mai de-a sfaturi mersi inca o data:!::oops:
|
O intrebare am. Unde gasesc pasta de polish pentru asa ceva ?
|
Pai daca vrei pasta de polish sti cum sa faci.zi-mi si mie egoistule:oops::lol:.glumesc.Acu serios poate daca sti imi zici si mie.numai bine:caffine:
|
1 Attachment(s)
Pai treaba e exact ca-n clip. cu smilgher de la mare la mic+apa , iar final, spalat bine cu apa si data cu pasta de polish. Efect garantat. Scuze de calitatea pozei e facuta cu telefonul
|
Stai linistit.deci in timp ce dau cu smirghel dau si cu apa ?si pasta de polish cu ce o aplic ?mai zi-mi te rog eu vreau sa vopsesc si spitele jentii .ce pasii fac inainte sa aplic vopseaua(spray).mersi frumos:hug:
|
Deci smilgher mare sa ca uniformizezi, uscat. cand treci la cel mai mic foloseste apa ca sa nu mai existe charieturile alea adanci lasate de smilgherul mare. apoi speli bine cu apa. si cu o carpa dai cu psta de polish.
Pt spite cam la fel. Decapant/diluant smilgher fin. Degresat bine, splat bine si vopsea. |
Mersi mult de tot.ai idee cat costa pasta aia de polish ?:oops:
|
asta caut si eu acum. Mia mult de 40-50lei nu are cum sa fie
|
Dc ai de gand sa polishezi spite o sa faci infarct cat de multa munca este.....Vopseste miezul electrostatic si buzele polisheaza-le dupa sfatul colegilor!
|
Salut.Poate nu m-am exprimat nici eu calumea.Spitele le vopsesc doar buza o vreau polishata.stiu ca as fi luato razna la cate spite sunt.:lol::lol:
|
Pune o poza cu jantele
|
1 Attachment(s)
Din cate am inteles eu printre cele mai bune paste e de la sonax >>CLICK<< eu nu am gasit in magazin numai una mai naspa e vreo 5-10 lei tubul nici nu mai stiu cat a fost , tie daca vrei numai buzele cred ca iti va ajunge un tub, eu cu 2 tuburi am facut toate patru jantele.
|
1 Attachment(s)
aha.mersi mult de informati.o sa vad si eu ce gasesc.jantele sunt bbs-uri originale pe 15".
|
nu le face spitele negre...O sa para mai mici decat sunt. Foloseste o culoare mai...Ciudata...de exemplu portocaliu, galben, roz, rosu, in functie de ce culoare e masina.
De exemplu eu am BBS originale de E30 , o sa polishez buzele si le vopsesc portocalii sau roz cand o sa fac masina albastru mat. :lol: |
Sunt de acord cu Stefi , nu face buza neagra!! Incearca un auriu , un albastru inchis metalizat sau un marin ceva sa iasa in evidenta dar nu negru arata groaznic , intreba-i si pe ceilalti..
|
Ehe baieti se pare ca ne intelegem.Gandul meu e sa le fac aurii:evil: si buza polishata.ce ziceti?abia astept sa ma apuk de ele.hehe.:o
|
1 Attachment(s)
Quote:
interiorul poti sa il faci si alb..se vede cel mai frumos cu buza polish(parerea mea) |
CUm gasesc smirghelu asta de toate marimile...cat costa ?niste informatii te rog.:-)Si lac dupaia e bun si spray sa dau peste?sau dau efectiv dupa ce si vopsesc si si polischez si dau odata la amandoua? Sa mai zica baietii pareri...alb cu polish sau auriu cu polish :D?????
|
9 Attachment(s)
Quote:
lac ar fi bun la pistol ..da merge si ala la spray LE: uite aici cateva poze sa iti alegi...tie sa iti placa ca doar e masina ta |
Eu am acasa smirghel de mai multe marimi dar nu chiar toate ce leai enumerat tu.oare e bun ?sau e special pt asa ceva?eo stiam ca smirghel e tot la fel nu ?:oops:
|
3 Attachment(s)
Smirgel gasesti la orice magazin de vopsele, magazine gen baumax, etc. nu e foarte scump depinde de magazin poti sa il iei si la metru (cativa lei) sau patratele taiate deja !
De lac sincer eu nu leam lacuit pentru ca nu sunt foarte sigur ca prinde pe suprafete lucioase ! Mie imi place cel mai mult alb dar asta e decizia ta ce iti place , pun niste poze cu bbs-uri (rm) cat de cat asemanatoare cu ce vrei tu ! |
Pai eo o sa incerc cu ce smhirghel am pe acasa sa vad dak fac ceva daca nu o sa cumpar altele.Da Venom asa ceva vreau inca nu stiu ce combinatie de culori sa folosesc?masina e albstru inchis.Ce zici?Ce ziceti ?:D
Laure2Fast u ce zici daca masina e albastru inchis ?alb sau auriu ?am nevoie de parerile voastre.eu nu sunt hotarat.:sad: |
Baieti :???:probleme.am incercat cu smirghel da se zgarie urat jantele si se inegreste urat locu unde dau..plus ca mai sunt portiuni unde e umflata vopseaua veche.ma gandeam daca dau cu smirghel unde sunt umflate si se inegreste asa cum dau dupaia daca dau cu diluant pe ele si vopsesc (pe spite ca si alea ar trebui sa le fac la smirghel) se mai vede?la fel si la buza si acolo tre sa dau cu smirghel si dupa ce aplic pasta de polishare se mai vede nu merge?prinde vopseaua unde ramane vopseaua veche ?prinde polisharea pe buza unde frec....sau prinde unde ramane vopseaua veche?ajutati-ma va rog:oops:
|
Daca e unflata vopseaua decat sa o dai jos cu smirgel si sa ramai fara degete intre timp ,te duci frumos la un magazin policolor sau undeva si intebi de Decanol sau daca gasesti Kromfag (varoianta ungureasca e mult mai buna) ,defapt orice decapant pt inlaturarea staturilor de vopsea vechi dai frumos jata cu solutia magica o lasi cateva ore (daca e frig dureaza mai mult) si cade singura vopseaua ca prin minune costa pe undeva pe la 10 lei! Apoi folosesti numai smirgel fin cu apa pt buze(sau daca ai zgarieturi adanci faci de la mare la mic pana dispar) buza o poti polisa si apoi le vopsesti dar sa maschezi bine buza, eu asi zice mai bine sa le vopsesti inainte si numai apoi sa polisezi buzele ca daca scapa un pic de vopsea iti strici toata munca !
|
Gata.azi ne apucam iar.ieri a fost doar o incercare:oops::lol:Azi ma apuk serios.sper sa-mi iasa ceva.:-P
|
2 Attachment(s)
Am incercat cva in photoshop am gasit un golf 3 albastru cu bbs-uri, nu prea am talent dar cat de cat sa iti faci o imagine
|
1 Attachment(s)
Ei oameni buni am avut de tras cu curatarea buzei ...e degeaba decapantu ala:rolleyes2...am folosit alta metoda...le-am curatat pe toate si am reusit sa si polisez zic eo una din ele.astept parerii:oops:
|
Daca leai avut afara in frig nu isi prea face treaba decapantul, eu am asteptat vreo 3 zile si am dat de 3 ori sa cada lacul dar la caldura a cazut in 15 minute !
Pareri .... Treci la frecat ca mai ai 3 lasa pozele :p A iesit chiar foarte bine ! |
2 Attachment(s)
mai sunt 2:peace:..azi am treaba ca altfel le facem si pe celelate 2 si treceam la vopsit:dance:asta e .inca 2 poze.:lol:
|
Bravo ! Chiar au iesit foarte frumos !
|
Mersi mult!:hug:
|
salut! despre polish cu pasla stie cineva ceva ? a lucrat cineva cu pasla pe jante?
la o buza cromta vreau sa folosesc |
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Salutari .am revenit.nu prea am avut chef de ele.acu am terminato pe prima si de lacuit.pun o poza pentru paeri.e cam aiurea facuta da asta e.macar sunt multumit ca leam facut eu.Numai bine.
|
Haideti ma baieti ?Nimic de zis ?macar de rau numa ziceti:lol:Venom u ma trimiteai la munca.uite am fost.ce am facut?:lol:
|
Quote:
bravo |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc baieti:oops:!Poze cand da putin caldura si pac o incalt.ii pun is suspensia.pff abia astept.pana atunci am vopsit si capacele.Sper ca azi sau maine sa termin jantele total si fac o poza la toate cu tot cu capace.Mai astept pareri,sfaturi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning