![]() |
2007 Honda Civic Type R
5 Attachment(s)
ype: Inline-4
Displacement cu in (cc): 122 (1998) Power bhp (kW) at RPM: 198(148) / 8000 Torque lb-ft (Nm) at RPM: n.a. Redline at RPM: 8000 Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/disc Tires F-R: 225/40 ZR18 Driveline: Front Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: n.a. Weight lb (kg): n.a. Performance Acceleration 0-60 mph s: 6.4 Top Speed mph (km/h): 146 (235) |
Re: 2007 Honda Civic Type R
ea arata foarte bine numai ca dupa parerea mea eleronu ala nu prea pica bine...puteau sa puna eleron sus la haion nu in mijlocul lunetei oricum ft tare masina
|
prima honda care imi place la nebunie!
|
Dupa cum arata la interior zice ca pilotezi o nava spatiala,nu o masina. Exteriorul e OZN,singurul lucru care nu imi place e ca nu imi pot permite una.Deocamdata....
|
mult prea OZN pt strazile romaniei masinutza asta,dar..de ce nu? :)
|
Arata mai bine Type R ca un Civic stock la care "nasul cu oglinzi" e cam kitsch
~Nautilus |
Am vazut o Honda in Bucuresti ...
Nu stiu daca era Civicul asta nou ... dar spatele arata la fel ca asta ;) |
deci .. masina asta e mult prea tare ... :D
|
singurul repros pe care l-as putea aduce acestei masini este: motorul ar fi meritat o mica crestere de putere,ca sa se deosebeasca de modelul pe care l-a inlocuit,si se putea avand in vedere s2000-ul.asta nu inseamna ca nu are performante foarte bune si in pas cu concurentii directi.designul este pe gustul meu...si se vede ca e adresata direct tineriilor.
|
2 Attachment(s)
colorata maine-i gata :)
|
singurul nu-mi place care kilometraju electronic ......nasoll ..restu 10x
|
eu zic sa iti vezi de masinutele tale acolo...
cum poti sa spui asemenea tampenie... masina e geniala! si acum o sa fie si pe gustul celor care spuneau ca fostul TypeR nu are destule "brizbriz-uri in interior".... |
superba... cu mult peste concurenta... ca de obicei honda nu ne dezamageste cu aceasta minunata creatie a lor :) ....
|
1 cal in plus :sad:
megacool |
Chiar k e superba!stiti cat costa?
|
Modelele JDM vor fi echipate cu in jur de 225cai. Deci vor fi o placere mai ales ca am inteles ca sasiul este facut pt a sporii manevrabilitatea.....
Designul interior este SUPER. Pt cei care se plang ca dc are asa multe electronice...GET A LIFE...Honda a reactionat incepand cu modelele dupa 2000 la cei care se plangeau ca sunt prea simple in interior, prea zgomotoase...etc ...si au ingreunat ITR-ul si CTR-ul...acum vin altii ca are prea multe.... Nu uitati ca suntem totusi in 2006....doar nu vom avea masini cu ace indicatoare pt totdeauna. Concurenta......am inteles ca vine VW cu Scirocco....Si ala are un design misto rau de tot. Cred ca e motor de pe Golf GTI pt ca ziceau ca va avea 200cai din 2 ltr tbo. |
superba....
|
5 Attachment(s)
I think I'm in love!
|
interesanta masina .. spatele este chiar frumos
|
apoi ce poti sa zici la o asemenea masina ...... si eo vreau :D
|
Vreau, Vreau, Vreau, Vreau.......:D
|
ce spate aglomerat are... zici ca-i pom de craciun:shock:
|
Quote:
|
arata bine......
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de curand m-am plimbat cu Civicul normal (1.8i) si masina in interior e geniala si nu se compara cu nici un rival din clasa ei din acest punct de vedere cel putin... |
Singurul lucru care eu nu-l inteleg la Civic-ul 1.8 este ca nu se simte deloc acceleratia de 8.6 care este declarata de producator. Masina mea are 9.6 s pana-n suta si se simte mult mai rapida fata de acel Civic. Masina este geniala si Type-R-u' o sa fie cel putin racheta.
|
exact asta am simtit si eu... mi s-a parut mult mai lent dekt accordu meu desi nu este :(
|
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/...Type-R/223991/
Este review-ul din autocar! Nu prea i-a dat pe spate! Si cred ca le-a placut mai mult vechea versiune! p.s. Mie oricum imi place f. mult atat exteriorul cat si interiorul masinii! Si am condus si versiunea de 1.8 ce mi-sa parut destul de performanta pt un 1.8! Sper sa aud in curand impresii si de la posesorii din romania! :) |
Stiu ca nu e relevant si ca mai conteaza si soferii din masini, pneuri, etc dar cred ca accelerati pt motorul de 1.8 este un pic exagerata! Pt ca a stat in paralel cu o mazda 3 a unui prieten (2l si 150 de cai) la o liniutza de la stop! (mazda are declarat 0-100km/h: 8.9 s) Si am mai repetat testul inca odata!
p.s. Sper sa aud in curand impresii si de la posesorii din romania despre type r! :) pt ca, cel putin din punct de vedere al designului, este the coolest hot hatch la ora actuala! Nota 10+ pt design! |
Masina e bestiala. Kilometrajul electronic ma innebuneste de-a dreptul. De ce nu se fac toate masinile cu kilometraj electronic la bord oare?
|
tot pe siteu care la dat UNLORD puteti vedea si un filmulet cu hot hatch mega test, cei care nu il stiu deja. M-au mirat performantele relativ scazute ale type-r-ului actual comparand cu ce avea fostul "la vremea lui". Intr-adevar 10 pt design...
|
sincer mie nu prea imi place masina ...are o forma zici ca e avion .... dar vorba aia aparitie noua...:))))
|
au fost prea increzatori cand au lasat acelasi motor,cum i-ar fi stat oare cu 240 cai sub capota? ( S 2000...) distrugea toata concurenta.imi pare cam rau.. oricum ar trebui sa fie cel mai rapid hatch din clasa ei,dar totusi.. 240 era alta cifra..
|
Quote:
Asa cum s-au lansat zvonuri despre lansarea crx-lui pe piata (conducerea Honda nu prea stie ce vrea la acest capitol pt ca prea multa lume striga un "encore") sau inlocuirea nsx-ului in 2009 asa exista zvonuri ca Honda avea motorul k20 pt ITR DC5 si noul CTR gata de aruncat in masini in fabrica testat pt toate punctele critice de fiabilitate si cu un consum decent inca de anul trecut. Insa acel motor nu era cel de 200cai (europa CTR) si nici varianta de 220 (japonia ITR) ci un motor cu o putere devastatoare de 300cai (2000cmc, non-turbo, 4 in line). Motivele pt care nu au ajuns in masini? Raspuns: "?". Daca pt viitoarea generatie de ITR sau CTR Honda va avea motoare non-turbo de 150cai pe litru ma duc sa imi fac tatuaj "Powered by Honda" pe spate!!!! |
2 Attachment(s)
Eu unul nu stiam de asta....vazut pozele de abia azi si nici nu am vazut cursa din japonia.....:shame: Deja vreau unul. :2gun:
Civic Type R Prototype Named Official Car For 2006 F1 Japan Grand Prix Honda announced today that the prototype 4-door Civic Type R, the sports version of the Honda Civic, has been selected as the official car for the 2006 F1 Japan Grand Prix. A production model, currently under development, is scheduled for release in Japan in spring 2007. The 4-door Civic Type R prototype, fitted with a 2.0l DOHC i-VTEC engine with an output in excess of 220PS and a specially tuned sport suspension, delivers exhilarating driving performance in keeping with its bold, dynmaic styling. In addition to serving as the official car (red flag car) for the F1 Japan Grand Prix, the Civic R prototype will also be on display at Honda's exhibit at Suzuka Circuit. Civic Type R Prototype (4 door) Specifications Engine: 2.0l DOHC i-VTEC Output: over 220PS Dimensions (L x W x H): 4,540 x 1,771 x 1,425mm |
era momentul sa scoate un sedan gen STi sau Evo... sunt constient ca nu e de calibrul lor (dpdv al tuningului), dar "din mers" sigur nu e mult mai incet ;)
|
http://www.channel4.com/4car/media/1...onda-civic.jpg civicu din 72' si ce e acum ..vis:X:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning