![]() |
TOYOTA Celica `00
7 Attachment(s)
Salut pe toata lumea.
Sunt membru nou aici si m-am gandit sa imi prezint si eu masina. Cam asta ar fi jucaria mea. Almost stock. In rest ce se vede Astept pareri si comentarii |
Re: 2000 Toyota Celica
ai o masina frumusica foc,felicitari ,chiar ai gusturi !
jantele pe cat sunt ? par cam micutze :P |
Merci mult.
Jantele sunt cam micutze. Sunt pe 17. |
Superba!!!Unde ti-ai facut interiorul si cat te-a ajuns??
|
nu pot decat sa te felicit pentru masina..... cel mai tare interior pe care l-am vazut... Ce motor ai pe ea???? de 140 CP, sau TS-ul de 192 CP?????
|
Interioru l=am facut in Buc si ma costat cam 900 de euro
Din pacate e varianta de 143 CP :sad: :sad: |
Quote:
bani sa fie :P inca o data simt nevoia sa te felicit ptr bunul gust cu care ti-ai preparat masina .. felicitari .. |
Foarte misto ! Felicitari !
O mica propunere...ai putea sa incerci niste jante cu buza ,cat mai mare cu atat mai bine...chit ca pastrezi dimensiunea va arata mult mai bine... |
Nu mi-am dat seama initial cam ce talon mi-ar trebui la cauciuc daca imi puneam 18". Nu as fi vrut sa merg cu 35 ca e masina mea de toata ziua si la ce gropi sunt prin Buc ....
Dar dupa ce le-am cumparat mi-am dat seama ca mergea si 18" linistit cu talon de 40. Asta e, poate pe viitor :-) |
frumoasa masina... eu unu in loc de alb puneam negru sa mearga cu exterioru..in fine fiecare cu gustu lui ! :) bafta in continuare...e frumoasa si asa;)
|
10x ...........................
|
foarte frumoasa masina!! mai pune niste poze cu ea :D
|
11 Attachment(s)
In sfarsit tzi-ai pus superba masinutza pe forum de cand te asteptam :D :D :D
sper te superi k am pus aicea poze cu masinutza ta.........M-a INEBUNIT POZA NUMARU 6 CUM A IESIT TZIE ITZI PLACE???? :evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
p.s ce a patzit fata aia din poza a lesinat pe masina ta :D
|
Da, a iesit fain poza 6.
Sincer nush ce a patit femeia, probabil se odihnea :)) |
Si planuri de viitor ceva la motor sau cine stie...................
p.s nu aveai gentzile cromate inainte de paint job si de interior,iar dupa paint job nu tzi-ai facut si gentzile negre ??????? sper k te-ai asigurat k fata aia nu a patzit nimik nu????ai dus-o acasa i-ai acordat primul ajutor:lol: :lol: :lol: :evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
Planuri de viitor... cand or fi bani :)
Ba da am avut jentile cromate.. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) |
e beton pacat ca are doar 143 de caluti
punei la inmultit e bine sa ai mai multi |
Quote:
Daca te deranjeaza spatiul dintre roti si caroserie, coboar-o jos o idee. |
stiu asta.. am coborato deja
|
Bun, atunci ramai pe jenti de 17 inci. Mai mari si vei pierde din performante la acea talie de masina.
|
era lesinata nu te scoate. Frumaoasa jucariuta. cat despre comentariile despre jante nu au rost. tinand cont de faptul ca masina o plimbi nu isi au rost alte jante decat daca o duci la vreun show si atunci mergi cu ele in portbagaj si le montezi acolo apoi iar jos. lasa impresiile altora de nfs cu croame si jante uriase zi de zi, ca nu tin. o sa vezi tu pe pielea ta cat de repede ai de schimbat telescoapele cu jante pe 18 19, asa ca si 17 e prea mult :P
|
Da stiu asta... Pai tocmai fiindca e masina de zi cu zi nu am vrut sa fortez nota. Si asa e destul de joasa si am probleme din cauza asta
|
Quote:
|
merci frumos
|
e exact culorile care se potrivesc cel mai bine cum are si xray :D sooper masina ..pe departe una din cele mai frumoase dp forum ;) mie unul imi place la nebunie..bafta si la mai multe modificari ;) 10x
|
mercic.... bani sa fie ca idei sunt garla.. :P
|
dap, foarte frumoasa... bine ca ai schimbat aerisirea de pe aripi ca era ciudata rau... oricum te invidiez pentru numar... eu nu am gasit toy :(((
|
Pai era facuta de un idiot mai mult din greseala.. Mie mia picat fata cand am vazuto dar fapta era deja comisa
|
tu ai cumva un TS ?
|
nope, eu am tot varianta de 143... UBU la numar...
|
Ai vreo modificare la motor sau ceva evacuare, resoftare ?
Eu unu nu sunt multumit deloc cum trage masina dar nici prea multe lucruri in privinta asta nu se prea pot face in Romania |
Din pacate versiunea in 4 cilindri nu are performante notabile, cea V6 in schimb e decenta.
I4 cu turbo e cu totul alta poveste :) |
V6?? poate pe un model mai vechi... oricum versiunea de Celica din 90-92 a fost cea mai tare, 3.0 turbo 4wd... aia era o masina
|
Holy crap! Si eu care eram convins ca noile modele vin echipate cu V6, la fel ca si Eclipse GT, ca doar se bat in aceasi categorie. Teh suck!
Nu m-am interesat niciodata in detaliu, stiam doar ca le halesc si atat :lol: O mica mare scapare de partea mea. Cand aparusera cele noi, intrebare a fost cati cai putere au si cate kg cantaresc, deci scurt, la subiect si la esential. So sorry :oops: Uitati ce-am scris, discutia continua ;) |
nope, nici o modificare la motor, nu am gasit pe nimeni competent... oricum, cum ai spus si tu, se preteaza mai mult la un styling exterior... mie imi place cum trage, nu pot sa zic ca ma baga in scaun dar nici lenesa nu e...
|
Same problem here.. Piese am gasit (oarecum) dar atelierul este in Budapesta. Oameni sunt buni, sunt cei de la C2power dar e cam departe si e aiurea cu trimisu banilor pt avans si alte chestii de genu..
De ce oare toyota nu a mai pastrat motoru turbo de pe generatia anterioara?? Si mai ales de ce nu au mai pastrat motoru si transmisia de la modelul 90-92, ca era cam subaru impreza killer |
piese de unde faci rost?
poate ca pe urmatoarea generatie de celica o sa reuseasca sa pune un motor mai puternic... |
De piese am vb cu cei de la Dogtuning din arad si aduc cam orice, cred ca si RacingNick poa sa aduca ce piesa vrei.
Din pacate Celica a iesit din fabricatie anul asta si nu stiu daca si cand o sa mai reintre iar in fabricatie |
Quote:
sau confunzi cu Supra mkIII care, da, are 3000cc si arata .. greu, dar aproximativ la fel daca nu le cunosti bine |
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning