![]() |
27 - 28 noiembrie ... tuning show la Arad!
|
1 milion inscrierea??? ha ha ha... si lumea se plangea ca e mult 500de mii participatul la curse......
mi se pare o mare aberatie... ah.. daca era vorba ca vin firme de tuning sa-si expuna realizarile mai ziceam, ca se considera ca-si fac reclama... dar asa... :roll: |
:blahblah:
|
wow , intradevar o idee buna , X-Ray :D nu te duci ? castigi si u ceva bani :P , ah de era sierra gata :) aveam si noi o sansa ... intrebarea mea e
concursul se refera la tuning motor/exterior . exterior . motor ? la amandoua sau la una dintre ele ? peace |
banii care se aduna de la participanti se vor oferi ca premiu adica vreo 30 de milioane de lei....din cate stiu eu......
|
Defapt trebuia sa fim si noi prezenti!!
|
1 milion .... vb lu Sonic shi lumea zice ca e mult 500 de mi pt curse !!!!HAHAHA :)
|
+ vine bug mafia sa cante......
|
Nu cred ca o sa vina multa lume ca este frig ...
Daca se mai imbunatateste vremea este bine :!: Da dupa cum am vazut la stiri nu cred ca avem vro seansa :( :!: |
we'll go check it out in caz ca nu ploua, dar deja nu mai e cazul sa ploua, ci sa ninga. asa ca RR will be there
|
Mai copii :) vad ca nu sunteti prea informati....showul va aveal loc la Expo Arad ..adika intr-o hala imensa.....caldura tot :)
e la iesire din Arad spre Nadlac...can`t miss it :) |
sa va fac o prezentare din ce stiu io de la organizatori:
Se va tine simabata si duminica ....in ambele zile va canta mafia...seara ..va fi un concurs cu premii destul de mari woofere...bani...si altele ce tzin de tuning....locul e ideal pentru astfel de manifestatii ..parerea mea....o sa fie un ecran mare. cu proiectie dvd .cu forje de prin arad si alte orase..oradea...si cu celelalte intalniri de prin oradea...buc...etc...care va merge in continuu...2 fete la fiecare masina pt a o prezenta..... formatii surpriza..pe langa mafia.... artificii la sfarsit daca nu e ceatza.... si o gramada de domnisoare:) |
Re:
Quote:
|
Multam pentru detalii...concursutile se tin si sambata si duminica?sau numai duminica?sa stiu si eu cand sa vin...Un nr de telefon , pentru contact?de unde fac rost?
Salutare si mersi mult ;) |
daca cineva poate contacta organizatorii ar fi bine sa ii avertizeze ca in acest weekend sunt alegerile ...... nu cred ca or sa poata sa tina expozitia...
pls .. nu vrem sa punem oamenii pe drumuri aiurea ... si unii sunt blocati cu alegerile |
mda, cred ca are dreptate zolia_t. la asta nu cred ca s-a gandit cineva, alegerile.
multumim pt informatii ar99, chiar nu stiam atatea. |
zoliat...si ce legatura au alegerile cu tuningu ?:)
concursu e si sambata si duminica iar sambata dimineatza trebuie lasata masina acolo(aia care participa) pana duminica seara cand e gata.... incepe sambata pe la 12 cred.....pt vizitatori.... pretzul biletului la concert = 100 de mii si restu mai ieftin vro 20 de mii cred... |
blana deci mergem...iupiii...sa inteleg ca ne intalnim si cu tine domnu'...AR-99-BMW
|
de mers merg sigur...da masina eu nu o bag..acolo...ca nu e gata ..e la vopsit :)
|
deci totul e stabilit...atunci ne vedem sambata dupa 12...la Arad
Sa speram ca o sa avem ce vedea...apropo, unde se tine concertul mafia? Salutare si ne vedem acolo... |
concertul se va tine in hala unde sunt masinile expuse !
|
totusi in al 12-lea ceas nu spune nimeni daca sunt si curse sau nu?ca pe un fluturas asha am vazut...ca sunt si curse
daca sunt sa-mi spuna cineva plz la ce ora incep...sa nu pierdem ceva!! Salutare si inca o data ne vedem acolo... |
astept poze:) cam vazut acuma la stiri si ii super:) pacat ca acuma is la cj acasa:( ca daca eram la oradea nu ratam :)... usper:) masina lui zozo nu am vazut-o........
|
poate baga cineva shi reportajul de la tv ca l-am ratat.
|
A fost super fain...si mai este si maine
O sa bag si eu ceva poze cand o sa am si filmarea pe care am facut-o...de fapt nueu, un prieten de-al meu. Am inteles ca trebuiau sa fie mai multe masini, cel putin de pe forum am intelels ca vin mai multi... Oricum a fost frumos si mai este si maine. Si Zozo nu a fost |
pacat ca nu a fost :( ca iara lua locul 1 la audio :) ;) asteptam poze si filmuletze.....;)
|
salut...inainte sa vina mafia s-au invartit nishte baietzi cu mashinile pe griblura....langa hala....i-a filmat cineva....m-ar interesa filmuletzul...in special cel in care se invarte Porschele :D
guess why :) |
da s-a filmat si asta..piruetele facute cu matizu ala, ceva astra combi si porschele ala, care banuiesc ca era al tau, morghen.
Astept sa puneti careva poze de la show.Eu din greseala mi-am uitat aparatul si astept si eu poze de la prieteni :)) si ceva filmuletze cu masinile.Sper ca pe luni, marti sa primesc si eu... Va salut si astept sa puna careva ceva poze!!! |
showl a fost reushit :) Cluju e mandru ca a luat un premiu ... fie el shi 3 dar pentru matiz io zic ca e bine... a cam luat maul la multzi .... oq showl a fost de style tuning nu de muzica... ca erau multe de spus daca era de muzica... am fost catziva cu ground zero power care dadeam ceva watti shi db :)
|
donu krushx, te-am cautat cu n0namee la show, dar erai plecat prin vecini ca sa zic assa. oricum, frumos aranjat matizul, mai ales cum e aranjat interiorul la partea de muzica. e ciudat dar in acelasi timp frumushel. puteai sa pui mocheta aia ce acopera toate difurile, cilindrii aia, etc, in culoarea masinii, a-r schimba aspectul imediat. oricum felicitari
|
hmm..sunt doua threaduri cu acelash subiect....acuma postez pe amandoua.....nu au aparut inca filmarile alea cu piruetele....franele de mana pe griblura ?
|
nu mai pune nimeni ceva poze pe aici?ca eu pana primesc de la cei care au pozat...imbatranesc :lol:
si poat si ceva filmuletze... cine a castigat, ca nu am inteles si cum duminica nu am fost si cei care au fost acolo au fost de negasit la telefon... puneti ceva poze sau spuneti-mi si mie de unde sa le iau... salutare si sa auzim de cat mai multe astfel de show-uri Inca ceva: care au fost masinile care s-au inscris duminica? fiincdca sambata seara au fost numai 20? :?: |
chiar nu are nimeni poze de la eveniment? 4tuning nu e interesat? :roll:
|
poze sunt pe forumul clubului afterdark...
|
|
astea sunt locurile
locul 1 bmw seria 3 care a si meritat sa castige locul 2 honda prelude locul 3 matizul din cluj |
o sa apara zilele astea un mic articol si ceva mai multe poze
|
pana la urma nu a mai aparut nimic...sau nu am gasit eu....deja m-am plictisit sa imi caut filmarea....cred ca iau o camera shi ma duc sa mai fac odata nishte cerculetze :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning