![]() |
Kia pro_Cee'd
3 Attachment(s)
Kia pro_Cee'd Kia Motors Corporation a facut publice primele fotografii ale noului model al gamei KIA, si anume pro_Cee'd, ce va fi lansat la salonul auto de la Paris pe data de 28 septembrie. |
Re: Kia pro_Cee'd
Ca parere personala... mi se pare o bijuterie in poze :) daca va avea si motoare pe masura, va avea un cuvant destul de greu de spus...
|
e tare masina asta.....................dar dak dai 10 mi taxe vamale....cine o cumpara?
|
dap ai dreptate numa ca va mai dura mult pana o sa apara pe strazi...
imi plac jantele si mai ales interioru.... |
e facuta in slovacia:D deci nu va avea taxe de 30%
|
Quote:
|
f tare interiorul... tare si masina..acest tip de caroserie incepe sa castige repede teren in fata tinerilor
|
faine jenti oricum toata masina ii misto:D
|
Dak are un motor tare, Vw Golf GTI ai grija c facy, s-ar putea sa-ti scada din vanzari.
|
nu cred ca va bate gti totusi
dar place interioru si ecranu din bord super misto a da o intrebare si ce masina vrea sa inlocuiasca?sau face inca un pas inspre masinile mici? |
Sper sa faca cat mai putine modificari la interior si exterio pt ca,parerea mea,vor da lovitura. Sper si la o motorizare de vreo 200cp si atunci sa vad concurentza pt GTI.
|
Dragutza masinutza,vb voastra dak va avea si un motor pe masura8) ......insa acuma mai conteaza si pretzul.....
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
...daca acesta e modelul ce va circula pe strada "din decembrie"....jos palaria...super meseriasa....foarte frumoasa...:lol:
|
foarte tare arata....dak ar scoateo asha cum ii acu pe strazi....si un o bomba de motor....ar rupe toate normele :P
|
intradefar arata super tare din cate am inteles astea sunt motorizarile 1.4, 1.6 2.0 litri CVVT si un diesel de 1.6 ..... am inteles ca o sa se fabrice in europa
|
Belea...mai ales interiorul si jantele.
|
da dc toata lumea vb d Gti?....knd mai sunt si altele in clasa asta?<<<scuze d offtopic>>>
|
foarte prezentabila masina ....avand in vedere de marca producatorului :)
nota 10 la design |
sa va zic o faza........astazi cand ma uitam la o emisiune am vaz un citroen care semana fffff mult cu aceasta masina
|
f misto masina :D
imi place interioru, desi nu are multe butoane si pare destul de simplu ii chiar misto ;) |
arata foarte bine in pozele astea
sa vedem cum o fi in realitate totusi parca design-ul aduce putin cu cel de la ford! e f sportiva si cu un motor pe masura ar fi super tare! |
f frumoasa..
exteriorul aduce mult a opel astra si interiorul putin asa a rs4.. oricum overall imi place. |
draguta seamana putin cu opel astra
|
Nu va mai lasati impresionati asa de usor de un concept! Randarea 3d e mediocra...
Versiunea de serie va impute strazile cu jante cu capace si "genialul" CRDi in 3 cilindri. Adica fa arata ca dracu si va face zgomot ca un un tractor in 3 cilindri... "Delicios!" |
Ii dau perfecta dreptate lui ShiniG...va aduceti aminte de loganu combi concept?...arata f. bine la salon si in poze bineinteles deocamdata tot in poze vedem si varianta ce o scot pe piata si ii destul de mare diferenta...sper sa nu fie asa si cu masinuta asta.In orice caz ii f. frumoasa ..ramane de vazut cum va arata cand va fi scoasa pe piata.
|
Mi se pare ca seamana al dreaq de mult cu fiat grande punto :D cel putin la bot ...
|
asta e concept...deci...nu o sa arate asa.
|
Sa speram ca ceea ce zic ei va fi adevarat si va fi produsa exact ca in poze, pentru k este senzatie... dar de obicei se intampla sa mai scoata din plan multe din elementele prezente in poze cand sunt produse de serie, iar ca motoare sigur va avea 1.5CRdi si 2.0 Crdi....
|
|
de fapt ai raspuns la un thread vechi de 2 ani cand inca masina era in faza de proiect:|
|
Quote:
e bine totusi sa facem o paralela intre cum arata atunci si de fapt ce a iesit de pe poarta fabricii... Si eu mi-am comandat unul :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning