Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Numai cei interesati de Nissan (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/24-interesati-nissan.html)

Xenon 03-08-03 14:00

Numai cei interesati de Nissan

Personal pe mine putine masini ma satisfac , dar singura masina pe care vreau sa-mi pun ghearele rau de tot e Nissan Silvia S15 200sx. Sunt superfan al S14 si S15 , ma obsedeaza de fapt si vroiam sa stiu daca mai e cineva care le adora asa mult.
Sunt perfecte pt drift-uri , asta a fost primul motiv pt care mi-au placut , dar atung si o viteza destul de mare si sunt cele mai bune si folosite masini pt cursele ilegale din afara.
Oricum , mai e cineva cu obsesia asta ?

tekno 04-08-03 23:49

hmmmmmmmm

Nissan 250 NSX?
arata bine... am 2 poze cu ea, sau 3 da nu shtiu prea multe date despre ea.... :?
ce ma inebuneshte pe mine de la nissan e Skyline-ul... :twisted:

ZoliaT 05-08-03 09:42

Haideti sa strangem ceva date si sa o punem de un articol. Ce ziceti ?

Xenon 05-08-03 10:29

Ce articol ? Ca date va dau eu cu gramezile !

tekno> da , de acord si Skyline-ul e marfa.

Dar nu stiu daca NSX e acelasi cu SX-ul.

ZoliaT 05-08-03 10:54

Avem o rubrica masina saptamanii in care doritorii pot posta cate un articol. Saptamana asta articolul a fost scris de Amytal. Daca tu scrii un articol despre nissan noi il publicam bucurosi.

Xenon 05-08-03 10:56

Hmmm..okay , nu stiam....o sa incerc desi nu prea cred ca ma pricep dar sa vedem ce iese.

ZoliaT 05-08-03 10:57

Poate or sa mai posteze si diversi membrii pe aici cateva informatii sa te ajute. In limita timpului disponibil o sa sapam si noi sa vedem cum te ajutam. Iti garantez ca pana la urma o scoatem la capat ;)

Xenon 05-08-03 10:58

Nu e nevoie ca la obsesia mea gaseasc eu destule resurse, crede-ma , dar multumesc oricum.

tekno 05-08-03 16:54

SX - NSX ???

http://www.importtuner.com/freestuff...02_800x600.jpg

nu despre asta vb-eai mah Xenon?

Xenon 05-08-03 16:57

Cred ca asta e S16....dar nu as putea sa spun sigur.

tekno 05-08-03 17:05

=)

okz...
orikum eu nu shtiu pre multe despre modelul asta...

Xenon 05-08-03 17:09

El oricum seamana cu S16 , dar pana acum din cate am cautat eu numai o singura imagine oficiala pt S16 a fost data , poza care mi-ai dat-o tu aici ( si care as vrea sa stiu de pe site ai luat-o :)) seamana Cu S16-le dar are botul un pic altfel si parca e un pic mai joasa, dar se poate sa fie un model de S15 ,dar nu SX.

tekno 05-08-03 17:14

www.importtuner.com la free stuff...
ideeea e ca ii modificata deaia are garda shi botu' diferit :?:

Xenon 05-08-03 17:17

Aaaaaa era wallpaper , ma asteptam la niste date.Aha. Mai , de modificat nu as baga mana-n foc....dar tot ce se poate.

tekno 05-08-03 17:25

nissan

http://www.importtuner.com/features/...n240sx14_z.jpg

???asta e silvia???

Xenon 05-08-03 17:26

Da , de ce te miri ? E probabil S14 sau un S15 de import.

Xenon 05-08-03 17:29

auzi , la cat de bine desenezi tu masini , ar trebui sa ne asociem intr-o zi ,ca eu nu ma pricep decat sa le fac frontal ( lucrez la niste benzi desenate :P )

tekno 05-08-03 17:30

nis

ok...
nu am miram :lol: intrebam shi yo ami colorat....
=))))))

tekno 05-08-03 17:34

mersi! :)
mi-ai vazut siteu? =)))) vezi ca pe adresa http://tekno-beatz.go.mysite.go.ro e varianta la zi a siteului ca ashtia de la go nu mi l-au acutalizat iar! daka intri pe varinata asta sa nu bagi www inainte ca nu o sa mearga

ar fi mishto sa tragem nishte benzi desenate
=))))))

Xenon 05-08-03 17:37

normal k l-am vazut , tre sa stiu si eu cu cine vb , nu ? :D si da, varianta asta am vazut-o. Deci , tehno, huh ? Scooter , ceva ? da aia-s mai mult rave..ma rog....

Haha, cine stie poate apucam intr-o zi ! Ar fi chiar marfa.Daca ne gasim intr-o zi la o 'intrecere' cu bolizii poate chiar ne-o iesi ceva . :lol:

tekno 05-08-03 17:45

=)

oki...
deokamdata mai am pana la carnet... :(

dace... techno... hous rave d'n'b, muuuuult muuuuuuuuult trance.... acid... bla bla bla.. daka am apuk nu mai gat.... :lol:

Xenon 05-08-03 18:19

Aaa si trance ? Esti omu' meu ! Ai ascultat Delerium ?

tekno 05-08-03 23:41

trance rullz!

Delerium - Silence [tiësto mix].mp3 e tot ce am... da promit ca o sa downloadez.... :twisted:

tekno 05-08-03 23:49

Re: =)

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
oki...
dace... techno... hous rave d'n'b, muuuuult muuuuuuuuult trance.... acid... bla bla bla... :lol:

nush ce e cu dace, la ce am vrut sa sciru da nu de dance sigur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?

am agsit de la delerium NRG, innocenete, ti'll the end of time shi wuphoria.....
cred ca ar trei sa ne mutam discutzia la subiectu' bum bum bum...
:lol:

Xenon 06-08-03 18:38

Haha ! Okay , hai k daca e vb noi pe mail sau pe Pm-uri sa nu innebunim lumea.

tekno 06-08-03 19:36

nu-i nevoie de pm sau mail...
doar avem un subiect.... \"bum bum bum\"

Amytal 10-08-03 12:36

Nissan Skyline e una din mashinile mele preferate. Cui nu-i place sa vada 2 fast 2 furious. este principalul concurent pt Supra in randurile tunerilor. Pot fi aduse pana peste 1000 cai. Exista modele de 1300. Avantajul ei este ca are tractiune integrala permanenta. Mashina este marfa de marfa,
Insa nu am auzirt de Model NSX de la Nissan. Exista Honda/Acura NSX.
Toata marfa mashina. POate gasesc eu ceva info despre Skyline. Am si ceva img spectaculoase...

Xenon 10-08-03 17:11

Eu ziceam de 200SX ca de NSX n-am auzit nici eu.Dar Skyline nu ma pasioneaza asa tare , desi nu e mare deiferenta intre S15 asta si Skyline-ul.Amandoua ating destul de mult si ce sa mai spunem de aspect :D

tekno 11-08-03 13:18

=)

gresheala mea... e 250 SX, NSX e Honda...
apropo... atz vazt cum conduce Alexandro Zanardi X-pilotu de F1 ce o ramas fara picioare NSX-u' lui?

Xenon 11-08-03 13:22

Spre rusinea mea vara asta n-am avut timp sa ma mai uit la curse.Anu trecut eram cu nasu-n televizor la 5 dimineata si cu mana pe cana cu cafea.

tekno 11-08-03 13:52

=)

np...
ca orikum nu la curse o aratat asta... cred ca pe discovery am vazut documentaru'...

Anonymous 28-08-03 10:08

Intrebare despre Skyline!!! care din variantele urmatoare este corecta
Nissan Skyline GT-r este interzisa in Europa
Nissan Skyline GT-R nu se exporta in Eu?

poate stie careva dintre cei cu Nissan!

tekno 28-08-03 23:01

hmmmmmmmmmmmmmmmm...
nu cred ca e interzisa.. dc ar fi??? :?
mai mult ca sigur nu se importa....

Anonymous 30-08-03 09:03

Quote:

Originally Posted by \"K_gula\"
Intrebare despre Skyline!!! care din variantele urmatoare este corecta
Nissan Skyline GT-r este interzisa in Europa
Nissan Skyline GT-R nu se exporta in Eu?

poate stie careva dintre cei cu Nissan!

Nici una dintre masini nu este interzisa , nu am auzit de asa ceva pana acum :shock:
Skyline-ul nu prea se importa in EU , la fel ca si restul de 'Silvia' , sunt fabricate redus in Japonia ,si daca vrei Skyline sau Silvia tre sa te duci sa le 'culegi' cu manutza ta de acolo , sa platesti taxa la vama , etc , etc.

tekno 01-09-03 18:14

Oare la ce scor ajungi sa aduci o skyline deakolo in tzara?
shi daca nu are eu3, iar mai ai de shpaguit....

catalin rs4 13-10-03 00:17

skyline nu se exporta in eu eu nu am vazut nici unu in toata germania ca si pret este destul de scump depinde ce tuning are masina eu sper sa pot sami cumpar unu asa cum vreau eu peste un an sau doi :D :D :D
pt mine este skyline cea mai tare masina :D :D :D

tekno 13-10-03 17:38

skyline

peste un an sau 2 poate apare o alta generatzie de skyline... yo am vazt nishte schitze destul de mishto pe net, prototipu de la editzie trrecuta sa salonului de la tokyo nu e chiar asha de mishto ca design shi din cate am intzeles nici ca performantze

catalin rs4 13-10-03 19:09

da probabil ca o sa apara alta generatie mie imi place la nebunie cum arata \"skyline asta vechi\" si eu nu cunosc alta masina mai buna care sa aiba performante mai bune decat skyline :D :D :D sami spuneti ce alternative mai exista in afara de skyline :D :D :D

tekno 13-10-03 19:55

eap skylineu asta aratas super mishto..
alternative:
Supra
Nissan 200SX

depinde ce vrei
...

Amytal 13-10-03 20:33

principalii concurentzi pt Skyline sunt
Mazda Rx-7 si Toyota Supra.
Skylineul \"vechi\" arata dementia desi nu e chiar atat de vechi.
Nu stiu daca exista versiunea cu volanu pe stanga ....
Eu n-am vazut.

All times are GMT +2. The time now is 17:25.

- Copyright 2026 4Tuning