Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Leduri albastre (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/239670-leduri-albastre.html)

boolundu 12-02-11 13:53

Leduri albastre

Buna.De vreo 2 sapt mi-am pus leduri albastre pe pozitii...si ieri m-a oprit un prost si a vrut sa imi ia talonu pt ele.Am sunat pe cineva care lucra la circulatie si a zis ca nu stie daca e voie sau nu.Pana la urma e voie sau nu??

Predator 12-02-11 14:42

Re: Leduri albastre

Nu. Bine ti-a facut. Eu v-as impusca.
Daca vrei sa fii special, fa-o prin inteligenta, carisma, etc.

boolundu 12-02-11 16:01

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4077763)
Nu. Bine ti-a facut. Eu v-as impusca.
Daca vrei sa fii special, fa-o prin inteligenta, carisma, etc.

Bine.Dute tu impusca-te.Daca nu stii raspunde frumos te rog sa te abtii.

G0rdy 12-02-11 16:03

Quote:

Originally Posted by boolundu (Post 4078021)
Bine.Dute tu impusca-te.Daca nu stii raspunde frumos te rog sa te abtii.

scurt..Nu ai voie

RideTheRiddle 12-02-11 16:07

este destul de simplu, este modificare a sistemului de iluminat al masinii, contraventie care duce la suspendarea talonului. nu ai voie sa pui LED-uri de nici o culoare decat becuri cu lumina normala, si in plus de asta e URAT!!!

Dj_kyd 12-02-11 16:15

Daca tot va apucati de prosti din astea facetile naiba cu cap copii. Luminile de la masina trebuie sa fie albe-galben. Daca domnul "cap de creta" vede alta culoare cum a vazut la mine la faza scurta mov poate sa iti ia talonul si te intalnesti iarasi cu el dupa ce treci pe la RAR:lol:

boolundu 12-02-11 21:36

Pai pur si simplu nu am gasit atunci becuri normale de pozitii si am zis sa pun ceva pt ca ziua urmatoare am avut un drum pana in oradea si am zis sa nu ma opreasca pt ca nu am pozitii si au ramas asa.Oricum ms de raspuns acum am sa le schimb inapoi sa nu mai am probleme

Dj_kyd 13-02-11 07:13

Speram ca ai invatat lectia:lol:si data viitoare vei fi mai precaut si vei avea macar un bec de rezerva in portbagaj.(bineanteles daca permite):lol:

22VIN 13-02-11 13:52

Quote:

Originally Posted by boolundu (Post 4079019)
Pai pur si simplu nu am gasit atunci becuri normale de pozitii si am zis sa pun ceva pt ca ziua urmatoare am avut un drum pana in oradea si am zis sa nu ma opreasca pt ca nu am pozitii si au ramas asa.Oricum ms de raspuns acum am sa le schimb inapoi sa nu mai am probleme

Becuri normale de pozitii exista in orice benzinarie.
Ai voie sa pui si LED-uri dar doar albe. Nu exista "masina trebuie sa aiba lumini alb-galbui" ci albe. Xenonul de 4300K este alb pur nicidecum alb-galbui iar daca te uiti la farul aprins pare alb-albastrui.
Acum dupa voi or fi ilegale si becurile Philips BlueVision, nu?:lol: Sa fim seriosi...

Predator 13-02-11 14:18

Alb pur nu exista. Lumina alba nu este de sine statatoare ci este formata din alte culori sau procese.
Ce naiba. Nu si-a batut Newton capul degeaba.

22VIN 13-02-11 15:54

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4080664)
Alb pur nu exista. Lumina alba nu este de sine statatoare ci este formata din alte culori sau procese.
Ce naiba. Nu si-a batut Newton capul degeaba.

Cred ca stii clar la ce m-am referit, nu era nevoie sa faci pe desteptul cum vad ca-ti place sa faci pe forumul asta. Nu prea are nevoie nimeni de manifestarile tale de superioritate inutile.

Predator 13-02-11 18:43

Imi pare rau ca ma intelegi gresit. Singurul lucru ce nu-mi place, este o afirmatie care desi este bine intentionata, tinde spre exagerare.

Ca fac pe desteptul sau nu, asta ramane la nivelul fiecaruia de perceptie. Ar fi urat sa fac pe prostul.

Marius 14-02-11 10:42

Se interzice montarea la autovehicul a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini, dispozitive ori accesorii de avertizare decat cele omologate.
Cele omologate sunt cele cu care masina a iesit din fabricatie.

CyberCSX 14-02-11 10:59

Quote:

Originally Posted by boolundu (Post 4077633)
[...]t mi-am pus leduri albastre pe pozitii...[...]

Fara suparare dar tu mai esti īntreg la minte?

Lumina albastra are voie numai POLITIA / POMPIERII / SALVAREA !

Ar fi trebuit sa-ti confiste masina, sa-ti faca acte penale si sa-ti suspende permisul asa cum e si īn restul europei.
Tu nu esti autoritate de stat ca cele mai sus mentionate sa ai dreptul sa porti lumina albastra pe masina !

Tu indiuci īn eroare partenerii de trafic dīnd impresia ca esti autoritate de stat īn misiune. Este inadmisibil asa ceva.

_anaconda_ 14-02-11 11:09

Politia are albastru dar nu la pozitii ci la girofare, sunt o idee mai vizibile =)).

CyberCSX 14-02-11 11:29

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 4083506)
Politia are albastru dar nu la pozitii ci la girofare, sunt o idee mai vizibile =)).

Da. Politia romāna are numai girofaruri rosu / albastru.
Daca ai umblat putin prin europa cred ca ai observat flashurile cu LED albastru īn botul masinilor, īn pozitie sau chiar integrat īn faruri.
Politia civila are si pe bord.

Ia uite de ex. ce are salvarea asta īn bot.

Vezi si ASTA, prima masina, politia civila, ce are īn bot, grila radiator.

Acuma pune tu flash-uri din astea LED īn pozitie sau īn faruri, lasa-le numai constant fara flash si sa vezi ce rapid esti confundat si ajungi īn conflict cu legea.

Nici unde īn europa asta (sau chiar īn lume) nu se permite lumina albastra īn botul masinii indiferent daca LED sau bec vopsit cu Edding, atīta timp cīt nu esti autoritate de stat. PUNCT!

Ce se tolereaza chit ca īn multe tari europene este interzis, sīnt POZITII GALBENE īn semnalizatoare (bec cu filament dublu) si cīnd semnalizezi creste intensitatea luminii ca la americane (am si eu din fabrica).

_anaconda_ 14-02-11 11:33

Si daca ai un XENON cu temperatura mare de culoare (= albastru) ce faci ? Poate imi schimb becurile OEM 4300k cu unele de 10 000, instalatia de spalare a farurilor ramane, autoleveling-ul ramane, schimb doar becurile. Ce imi fac astia ? Nimic. Una sunt niste pozitii care de la mai mult de 5 metri nu se mai vad, alta sunt flash-uri si alte jucarii cum au pe salvare, etc.

Predator 14-02-11 12:04

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 4083587)
Si daca ai un XENON cu temperatura mare de culoare (= albastru) ce faci ? Poate imi schimb becurile OEM 4300k cu unele de 10 000, instalatia de spalare a farurilor ramane, autoleveling-ul ramane, schimb doar becurile. Ce imi fac astia ? Nimic. Una sunt niste pozitii care de la mai mult de 5 metri nu se mai vad, alta sunt flash-uri si alte jucarii cum au pe salvare, etc.

Nu e OEM. MOT-ul la englezi prevede clar 4300K ca si temperatura. Nu le ai, pici.

CyberCSX 14-02-11 12:42

@ _anaconda_

Diferenteaza te rog īntr-e albastru proeminent perfect si tuseu termic albastru.
Sīnt diferente ca īntr-e cer si pamīnt incomparabile.

Predator 15-02-11 17:34

Si in Anglia masinile de politie au lumini albastre in grila si langa proiectoare, in bara.

O sa fiu offtopic. Imi cer scuze.

Cyber, tu ai mai tinut contact cu hi-fi ? Mai nou vad ca nu merge. Ai idee unde s-a mutat lumea ?

CyberCSX 15-02-11 17:45

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4087822)
Cyber, tu ai mai tinut contact cu hi-fi ? Mai nou vad ca nu merge. Ai idee unde s-a mutat lumea ?

Nu. Cu Hi Fi nu mai am treaba de mult. Cred ca sīnt cel putin 2 ani de cīnd n-am mai dat pe acolo deoarece nu ma mai intereseaza. Am īncheiat-o de mult cu restauratul de magnetofoane. Singurul care-l mai am aici e un Akai GX 630 D care-l folosesc din an īn paste si acuma ma bate gīndul sa montez BluRay combo īn el si hardware de HTPC, sa-mi fac un magnetofon - HTPC unde hardwareul este cuplat cu decul intern al magului prin interfata analog / digitala :D :D :D :D

PS:
Acuma daca-mi spui ca am īnebunit, nu ma supar :lol: :lol: :lol: :lol:

Predator 15-02-11 17:50

Multumesc pentru raspuns. Credeam ca mai esti interesat de o boxa, de un amplificator, de certurile interminabile si de dealerii mascati :d.

Daca arata ca de fabrica, de ce nu. Spor cu proiectul.

CyberCSX 15-02-11 18:00

Trebuie sa arate ca de fabrica si totul trebuie sa fie asa de bine ascuns īncīt nimeni sa nu-si dea seama ca e HTPC īn mag.

Referitor la Hi Fi.... nu. Nu mai sīnt curios de "descreieratii audiofili" care-si ung mecanismul turntable-ului cu ulei de sarpe, īsi pun cablurile de boxe pe vata si-si ung braturile turntable-ului cu menstruatie de fatamare la miezul noptii pe luna plina ca sa "sune mai bine" si nici nu vreau sa ma las convins ca un Kashtan sau Maiac cu banda ORWO suna mai bine ca un CD :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Forumul ala ar trebui transformat īn PSIHIATRIE VIRTUALA :D :D :D :D :D

22VIN 15-02-11 19:04

Quote:

Originally Posted by Marius (Post 4083423)
Se interzice montarea la autovehicul a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini, dispozitive ori accesorii de avertizare decat cele omologate.
Cele omologate sunt cele cu care masina a iesit din fabricatie.

Da, cele omologate sunt cele cu care a iesit masina din fabricatie. Dar prin ce ai scris mai sus se intelege ca si becurile Philips sau alte becuri de calitate, pe care scrie ca au alta intensitate si ca dau cu 50% mai multa vizibilitate sunt ilegale.
Pe ce baza iti ia talonul pentru xenon 4300k aftermarket? Vezi sa aiba politistii luxmetre la ei ca sa-ti spuna ca becurile tale au intensitate mai mare?

CyberCSX 15-02-11 20:33

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 4088156)
Vezi sa aiba politistii luxmetre la ei ca sa-ti spuna ca becurile tale au intensitate mai mare?

Asta se vede si cu ochiul liber. Nu-ti trebuie luxmetru.

Eu am avut un timp pe masina halogene HELA facute īn ungaria cu faza lunga de 100 wati īn loc de 35 wati. Pai, tata, daca puneam faza lunga orbeam si orbii :D
Ziceai ca s-a facut zi īn miez de noapte.
La ultimul concediu īn RO, la intrarea īntr-un sat (īntr-e Lugoj si Resita), am pus faza lunga si am luminat tot satul :D
Noroc ca nu m-au prins "caschetarii" ca eram bun de plata :D
Avantajul, ca vedeam de la o posta jegurile de carute ce se tīrau pe sosea fara iluminat si l-e puteam evita fara probleme.
Īn Resita īn parcare am pus faza lunga ca vroia un vecin sa vada cum apare. Fraierul s-a uitat direct īn far dupa care cam 15 secunde a spus ca n-a mai vazut nimic decīt stelutze īn asa hal l-am orbit. :D
Bateria? Da duce. E High Energy de 1100 Ah solida (a costat 300 EURO). :D

Īntr-e timp le-am scos ca sīnt interzise si n-am chief de stress.

22VIN 15-02-11 21:00

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4088553)
Asta se vede si cu ochiul liber. Nu-ti trebuie luxmetru.

Nu poti sa iei talonul pentru ca ti se pare ca farurile sunt prea puternice. Trebuie sa determini cumva treaba asta. Asa te opreste si pentru viteza, ca dupa ochi a estimat ca ai 200km/h.
La fel cum pentru viteza exista radar, si pentru lumina ar trebui sa existe un instrument daca tot e vorba sa te amendeze bine pentru asta.

Predator 15-02-11 21:05

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 4088646)
ca dupa ochi a estimat ca ai 200km/h.

Intr-un stat din America, un speed officer are voie sa faca asta daca este considerat experimentat. Nu ai cum sa-l contesti.

22VIN 15-02-11 21:15

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4088657)
Intr-un stat din America, un speed officer are voie sa faca asta daca este considerat experimentat. Nu ai cum sa-l contesti.

Da, dar si in alte state din America politistii au, de exemplu, aparate pentru masurarea transparentei foliei de pe geamuri, deci nu peste tot merge "la ochi".

Oricum, Europa nu-i America, nu cred ca exista politisti instruiti special in mecanica auto, iar mie mi se pare abuz sa te amendeze dupa cum i se pare lui. Daca este lege legata de intensitatea farurilor atunci sa se stabileasca nivelul maxim de intensitate pe care un bec poate sa-l aiba si sa-mi arate ca al meu a depasit limita si atunci nu comentez nimic. La fel cum dupa ce sufli in etilotest el e obligat sa-ti intoarca aparatul si sa-ti arate valoarea asa sa faca si pentru treaba asta.

Predator 15-02-11 21:17

Total de acord cu tine, dar multe nu sunt dupa cum vrem.

22VIN 15-02-11 21:21

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4088679)
Total de acord cu tine, dar multe nu sunt dupa cum vrem.

Atunci contestam si ne aparam pe cat posibil drepturile :-)
UE-ul e fixat pe drepturile omului, pacat ca Romania e intrata doar cu numele si noi simtim doar dezavantajele.

CyberCSX 15-02-11 22:06

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 4088646)
Nu poti sa iei talonul pentru ca ti se pare ca farurile sunt prea puternice. Trebuie sa determini cumva treaba asta. Asa te opreste si pentru viteza, ca dupa ochi a estimat ca ai 200km/h.
La fel cum pentru viteza exista radar, si pentru lumina ar trebui sa existe un instrument daca tot e vorba sa te amendeze bine pentru asta.

Aici ai perfecta dreptate.
Asa este.
Trebuie īnsa sa ti cont ca romānia este alta planeta.
Nu mai vorbesc ca politistii pe acolo sīnt cam prostanaci.
Ei saracii au pe creier o singura circumvolotiune si aia e facuta de cascheta asa ca nu te astepta sa fie capabili sa si gīndeasca. Gīndirea este pt. ei un efort supranatural. :rolleyes2

rover_cabrio 16-02-11 00:01

am si eu o intrebare , o masina de POLITIE de circa are DREPTUL sa isi puna POZITII de culoare ALBASTRA ???? am vazut cu ochii mei in trafic !!!

quick_5hifter 16-02-11 02:11

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4088905)
Aici ai perfecta dreptate.
Asa este.
Trebuie īnsa sa ti cont ca romānia este alta planeta.
Nu mai vorbesc ca politistii pe acolo sīnt cam prostanaci.
Ei saracii au pe creier o singura circumvolotiune si aia e facuta de cascheta asa ca nu te astepta sa fie capabili sa si gīndeasca. Gīndirea este pt. ei un efort supranatural. :rolleyes2

Pe de o parte te inteleg, ca am apucat sa traiesc si eu o mica parte din viata in epoca "militienilor". Insa in prezent, treaba nu mai sta chiar la fel... s-au schimbat foarte multe, chiar si cei de pe vremuri n-au avut incotro si au fost nevoiti sa se adapteze. Inca mai sunt uscaturi in politie, dar nu te lua numai dupa ce vezi la stiri. Vorbeste cu 2-3-10 dintre ei si vei vedea ca nu toti sunt chiar atat de incuiati.
Am avut surpriza placuta sa intalnesc oameni extraordinari in randul lor, oameni cu care am avut posibilitatea de a purta o discutie civilizata si constructiva, oameni bine instruiti si bine intentionati.
Ultimul de acest gen, cu care m-am intalnit saptamana trecuta, m-a dezarmat complet... venisem hotarat sa-l fac praf, sa-i rup dosarul in bucatele, sa-l fac de ras in fata colegilor si sa-l fac sa invete (dupa plecarea mea) Codul de procedura penala pe de rost, insa din primele minute mi-am dat seama ca e bine pregatit (pentru gradul lui, agent sef adjunct), bine intentionat si foarte comunicativ... pai in felul asta, mai mare placerea sa colaborezi cu astfel de oameni, indiferent daca esti infractor, parte vatamata sau altceva...
Deja m-am abatut de la subiect... ideea era ca, treptat, s-au produs ceva schimbari in sistem, ceea ce e de apreciat, indiferent daca e vorba de angajati tineri in MAI sau doar alte dispozitii "de la centru"... important e ca totul sa fie in favoarea noastra, a celorlalti, iar cel mai important este ca aceste schimbari se fac simtite din ce in ce mai mult.
Nimic nu se poate schimba peste noapte, iar daca multi vorbesc cu rautate in spiritul evocarii vremurilor de mult apuse, o fac datorita faptului ca probabil au intalnit una sau mai multe din putinele uscaturi ramase in politie sau datorita faptului ca "avea tata o vorba" sau doar datorita unei uri innascute impotriva sistemului, indiferent cum o fi el. De remarcat faptul ca oamenii din ultima categorie precizata de mine exista si in Romania (mai ales in Romania), dar si in Statele Unite, si in statele europene mult mai evoluate si in general cam peste tot. Problema e ca astfel de persoane nu isi pun niciodata intrebarea daca ar fi mai rau fara rau decat cu rau (mai mare sau mai mic)... va spun eu, ar fi haos total.
Pentru cei sceptici, mergeti in Paris si dati-va smecheri seara... in cel mai fericit caz, petreceti noaptea la bulau si platiti amenzi usturatoare, iar in cel mai rau caz, nu mai apucati sa ne spuneti parerea voastra (ca va iau gatu' baietii veseli de la periferie, iar politistii... lor le e frica sa se amestece).

@CyberCSX: iti recomand cu caldura sa treci prin Albania, Muntenegru, Bulgaria, Serbia (mai ales), Macedonia etc. si o sa vezi atunci cu adevarat ce inseamna "militieni"... o parte din noi stim deja ca in Ungaria, Germania etc. este nemaipomenit din multe puncte de vedere... dar macar aici, in tara asta de 2 bani cu oameni de 2 bani, nu iti pune nimeni mitraliera la tampla pe motiv ca ai depasit viteza legala cu 15 km/h si nu-ti scoate nimeni dintii daca incerci sa scoti un buletin din buzunar, dupa ce ti s-a cerut asta.

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4089232)
am si eu o intrebare , o masina de POLITIE de circa are DREPTUL sa isi puna POZITII de culoare ALBASTRA ???? am vazut cu ochii mei in trafic !!!

Art. 101 alin. (1) pct.10 OUG 195/2002R: "Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a III-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice: [...] montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate"

Raspunsul e evident: NU, nici ei nu au voie, cum nu ai nici tu, nici fondatorul topicului. Intrebarile astea stupide nu-si au rostul din partea unor soferi, care se presupune ca stiu deja Codul rutier si Regulamentul de aplicare, inca dinainte de a obtine permisul de conducere (exclud din discutie varianta model "Arges", in care asa-zisii soferi sunt de fapt doar "posesori de permis" si atat).
Am vazut si eu astfel de specimene cu beculete albastre, le place si lor "tunNing"-ul si s-au inspirat de la soferii nostri "TeXani", la care luminile multicolore se gasesc din abundenta... insa imi vine greu sa cred ca politistii de la rutiera si-ar taxa vreun coleg de-al lor, pe tema asta... si in plus, dupa ce ca le-au taiat o gramada de fonduri (de au ajuns sa sponsorizeze Statul prin tot felul de mijloace, aducand de acasa calculatoare, imprimante, tus si hartie, spaland si alimentand masinile de politie din propriul buzunar), crezi ca-si permite vreun politist de la rutiera sa lase fara talon vreun Logan de Politie Comunitara etc.?

CyberCSX 16-02-11 07:13

@ quick_5hifter

Fi linistit ca am scris ironic. Stiu ca nu e asa. ;)
Am un prieten in Resita, am copilarit īmpreuna si el a fost politist (acum e la pensie) o viata īntreaga.

Nu-i bai ca te opreste cu mitraliera prin albania etc.
Īn BELGIA daca mergi prea repede pe autostrada, risti sa-ti traga īn cauciucuri cum am patit-o eu iar de SUA nu mai vorbesc.
Īn Belgia mi-au cerut actele la control īn timp ce īndrepta pistolul spre mine si mi-l tinea la 20 cm īn fata nasului. O miscare gresita si aveam un glonte-n cap.

@ rover_cabrio

Bineīnteles ca poate dar atunci le aprinde numai cīnd e īn misiune si nu aiurea.

rover_cabrio 16-02-11 08:58

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4089445)
@ quick_5hifter

Fi linistit ca am scris ironic. Stiu ca nu e asa. ;)
Am un prieten in Resita, am copilarit īmpreuna si el a fost politist (acum e la pensie) o viata īntreaga.

Nu-i bai ca te opreste cu mitraliera prin albania etc.
Īn BELGIA daca mergi prea repede pe autostrada, risti sa-ti traga īn cauciucuri cum am patit-o eu iar de SUA nu mai vorbesc.
Īn Belgia mi-au cerut actele la control īn timp ce īndrepta pistolul spre mine si mi-l tinea la 20 cm īn fata nasului. O miscare gresita si aveam un glonte-n cap.

@ rover_cabrio

Bineīnteles ca poate dar atunci le aprinde numai cīnd e īn misiune si nu aiurea.

nu ai inteles , un echipaj de sectie de politie de CARTIER (baietii veseli) aveay pozitiii in FAR albastre (nu in girofar)

CyberCSX 16-02-11 09:23

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4089697)
nu ai inteles , un echipaj de sectie de politie de CARTIER (baietii veseli) aveay pozitiii in FAR albastre (nu in girofar)

Ba. Am īnteles. Poate sa aibe lumina albastra pe toata masina ca un pom de craciun (far, pozitie, radiator, bara, spoiler etc.) dar l-e pot folosi NUMAI ĪN MISIUNE si nu de regula.

22VIN 16-02-11 10:29

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 4089345)
insa imi vine greu sa cred ca politistii de la rutiera si-ar taxa vreun coleg de-al lor, pe tema asta...

O cunostinta de-a mea, politist, a primit amenda de la colegii de la rutiera pentru centura. Si asta cand era la servici, in masina de politie.

CyberCSX 16-02-11 11:09

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 4089939)
O cunostinta de-a mea, politist, a primit amenda de la colegii de la rutiera pentru centura. Si asta cand era la servici, in masina de politie.

Trist ! :cry:
Cu asta ai spus tot la capitolul COLEGIALITATE si LOIALITATE. :???:

rover_cabrio 16-02-11 11:12

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4090086)
Trist ! :cry:
Cu asta ai spus tot la capitolul COLEGIALITATE si LOIALITATE. :???:

foarte tare ! ce bine imi pare :)))

CyberCSX 16-02-11 11:18

E de nerconceput asa ceva.
Sa-mi f**t proprii colegi numai pt. a ma da "perfectionistul lui peste" si pt. a ma da mare īn ochii sefilor.
La faza asta cred ca-i valabila treaba cu O SINGURA CIRCUMVOLOTIUNE PE CREIER SI AIA FACUTA DE CASCHETA de care am amintit mai sus.
Altfel nu-mi pot explica un astfel de comportament.
Īn loc sa-si vada de treaba, idiotii se f**t īntr-e iei.
Cretinism la kg.

Cred ca daca astia si-ar putea vinde prostia si cretinismul la ebay, n-am vai vedea īn Romānia Logan-uri de politie ci numai Lamborghini ca la italieni.

All times are GMT +2. The time now is 19:38.

- Copyright 2026 4Tuning