![]() |
cumpar .. woofer alpine
cumpar urgent woofer ALPINE TYPE R SW 1221 D DE 30 CM CU 2 BOBINE DE 2 OHMi .........preferabil nou....
|
Re: cumpar .. woofer alpine
Quote:
sau sunati la nr 0742751975 -daniel..;) astept |
upppppppppp...
|
still uppppppppppppppppppp
|
Quote:
|
Scuze de off-topic , dar d c vrei neeaparat acest model de subwoofer?
(ca sa nu par tampit, type-r se foloseste incontinuu in U.S cu rezultate uimitoare , pe niste incinte mai "speciale" ) si de asta intreb...ma gandeam ca poate te bate gandul la ceva... |
Quote:
deci uppppppppppppppppppp :cry: :cry: |
de ce nu-l comanzi de pe **************** ?
ps: ce statie ai pentru difuzoare ? |
Quote:
statia momentan nu e la mine acasa... i-am lasat-o unui prieten e din modelele noi cu afisaj luminat super misto parac MRD-M605 daca nu ma insel DECI STILL UPPPPPPPPPPPPPPPPP |
te-am intrebat ... pentru ca si eu am o statie identica. o sa trec maine ... ca e un centru langa mine ... de fapt niste importatori alpine cu preturi chiar mai bune decat pe caraudioshop .. si sa vad daca ar putea ei sa aduca.
|
ma un swr 1241d...in icnta bass-reflex daca te intereseaza :)
|
Quote:
Quote:
mersi |
uppppppppppppp ..... astept indici
|
Quote:
astept sa imi zici ;) deci stilll upppppppp:arrow: :arrow: |
sal
da am fost acolo si mi-au aratat catalogul, iar singurul pe care il aduc este 500rms. |
Quote:
mersi in final cred ca il dau pe asta al meu cu 2 ohmi la schimb pe unu cu 4 si pun doua... de 4 ohmi.... :cry: astept raspuns mersi |
Da am eu o bucata ;) 2 bobine rms500 w1000 max aproape nou adus recent de dincolo dak te intereseaza 0724928828 shi am shi ceva stazi de putere una qo de 1000x1 shi 500x2 sau pe 4 iesiri . shi condensatoare am unu de 25 la 250euro sau de 1 farad la 100 euro sunama sau dami email [email protected]
|
1 Attachment(s)
cutie bass reflex mdf.
cat dai pe el ? |
Am Eu Unul De Vanzare La 380 Ron
E Folosit Si Il Dau Cu Cilindru |
Cred k s`a intzales gresit !!!!!
Am eu unul d vanzare mie nu imi plac " alpine " dupa parerea mea e cel mai ordinar Brand :idea: deoarece eu nu is multumit de el am shi stazie Alpine MRD-M605 am dat foarte multzi bani pa ea shi dejaba is alte difuri de bass sau sub`uri k`r fac ravagi prin majina :rolleyes2 aja k am decis sa imi iau mtx`uri deacum incolo merita fratzilor :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning