Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   27-28 noiembrie - tuning show in ARAD (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/2392-27-28-noiembrie-tuning-show-arad.html)

TEKIN 04-11-04 12:09

27-28 noiembrie - tuning show in ARAD

pentru mai multe detalii o sa va anunt maine

TM82NOS 04-11-04 17:43

wow

ok

Corse 04-11-04 17:49

nice, asteptam detalii.

TEKIN 05-11-04 14:56

Salut!!!! Scuze ca am gresit in legatura cu data ( tunning ) o sa fie in 27-28 noiembrie .
Am vorbit cu cineva si mia dat detalii:
- pentru inscriere trebuie 1.000.000 de lei
- masinile sa fie deosebite nu toate cu acelasi tuning
- daca puteti sa-mi trimiteti pozele de la masinile voastre
- o sa fie premii
- la fiecare masina o sa fie cate o domnisoara frumoasa care prezinta masina :lol:
-o sa cante mafia si nu mai stiu cine :))
-daca vreti sa va inscrieti trebuie sa aduceti masinile sambata dimineata la ora 08.00 si nu o sa le puteti lua numai dumunica
- deci daca or fi 20 de masini premiul o sa fie invaloare de 20 milioane de lei si daca or sa fie 30 .30 mil lei
:) depinde de cate masini o sa fie ..deci se aduna toata lumea din romania.. :P eu unul cred ca o sa fie beton.. :)

n0namee 05-11-04 15:32

:lol: deci cine vine cu mine in masina?

Speedy 05-11-04 20:05

hehe ce bine ca sa anuntat din timp :twisted: :twisted: :twisted:

TEKIN 07-11-04 20:07

Salut!!!!! fratilor eu nu mai bag. pentru ca azi aud ceva maine aud altceva premile nu sunt alea si nu stiu care sunt si nu vreau sa va mint pe voi ..... stiu sigur ca tuning show o sa fie in 27-28 noiembrie , sper sa ma intelegeti eu nu mai comentez nimic despre show m-am enervat :evil: :evil: :evil: :evil:

n0namee 07-11-04 20:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
Salut!!!!! fratilor eu nu mai bag. pentru ca azi aud ceva maine aud altceva premile nu sunt alea si nu stiu care sunt si nu vreau sa va mint pe voi ..... stiu sigur ca tuning show o sa fie in 27-28 noiembrie , sper sa ma intelegeti eu nu mai comentez nimic despre show m-am enervat :evil: :evil: :evil: :evil:

man ... akimoto a castigat cu masina un concurs de tuning care s-a tinut pe net cu preluduri din toata lumea. ai toate sansele sa castigi. plus ca acum ai si muzicuta! organizarea unui eveniment e intodeauna cu cacaturi ... treci peste!! oricum daca e si votul publicului ... cei din timisoara ma gandesc ca stii cu cine voteaza!

Corse 07-11-04 20:54

da clar! Prelude power!
deci totusi mergem toti la arad, da?

n0namee 07-11-04 21:09

:oops: aaaaaaaaaaa ... eu unul o sa ma duc in 27. adica sambata!!! duminica sunt la votare ... stau si dau stampila! pana mea iau un bulion pe zi! mai pun 20 euroi sa imi iau rotile :D

akimoto 07-11-04 23:41

am sters ultimele posturi din cauza de OFF TOPIC

TEKIN 08-11-04 01:24

topic despre prelude: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3343

TM82NOS 08-11-04 13:07

toba

n0namee 08-11-04 13:46

TEKIN 08-11-04 14:35

florin_cars 09-11-04 03:00

pai atunci cine vine, cu cine merg?
'eu cu cine votez?'

Speedy5 10-11-04 20:11

vine si yo

Sc0OTeR 11-11-04 12:46

Pacat ca nu pot sa vin si eu :evil: dar in data aia ma duc la un show de tuning in Deutschland :twisted:

sebi{ 11-11-04 14:34

Re:

propunerea mea suna asa:duminica la 12 PLECAM de la selgros din parcare la 1 suntem la arad(ma gindeam la horica)belim ochi vre-o ora doua peurma mai o ora la karturi si.......eu mai am loc de doi contribuabili la benzina,doritori sa ma sune

n0namee 11-11-04 22:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sebi{\"
propunerea mea suna asa:duminica la 12 PLECAM de la selgros din parcare la 1 suntem la arad(ma gindeam la horica)belim ochi vre-o ora doua peurma mai o ora la karturi si.......eu mai am loc de doi contribuabili la benzina,doritori sa ma sune

nush de ce ... da cred ca ai incurcat duminicile! akimoto sa mor eu ce comunist esti!

akimoto 12-11-04 15:59

de ce-s comunist mah ?

F_L_R 19-11-04 13:19

Venim si noi doua masini deocamdata!!!!Am fost invitati de organizatori. Ne vedem acolo ....Sanatate

TEKIN 19-11-04 14:30

va asteptam sanatate 8) 8)

Corse 19-11-04 14:30

ok, ne vedem acolo :wink:

daflyer_oradea 21-11-04 15:59

Si cred ca o sa fie si oradea p'acolo.Mai mult ca sigur Ervin...adica cel cu Calibra cu paint-u ala fain o sa fie...SI is curios ...curse nu se fac, numai tunig...adiv=ca expozitie...ca ar fi si lume care s-ar da si la cuse mami mult ca sigur.
Si unde se tine si la ce ora incepe...ca eu n-am priceput in totalitate.
Va salut...cu respekt.

daflyer_oradea 21-11-04 16:06

Scuze cat de naspa am scris mai sus...dar ma grabesc.Astept sa mai aflu ceva noutati...Va salut cu respect...de abia astept.
Repet intrebarea:nu se tin si curse de viteza, sau indemanare?ca ar fi mult mami atractiva competitia atunci...pe langa tuning sa vedem si curse adevarate...
salutare inca o data...si poate ne vedem la Arad
;)

sebi{ 23-11-04 06:50

Re:

da am incurcat data dar duminica e tot duminica:)deci ramine duminica la 12 la selgros?daca da datzi si voi un tel,eu voi fi doar cu femeia si copilu deci mai e loc de sponzori:)

TM82NOS 23-11-04 14:02

dytjtyj

Hai ca ma risc si yo

CAUT 3 (tri) SPONSORI !!!!

0740488109

CrisRai 24-11-04 22:00

Mergem!!! :D

n0namee 25-11-04 06:11

:? mah ... da dintre voi stie careva unde trebe sa mergem acolo?? locatia ca sa zic asa?

Speedy 25-11-04 07:38

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
sa va fac o prezentare din ce stiu io de la organizatori:

Se va tine simabata si duminica ....in ambele zile va canta mafia...seara ..va fi un concurs cu premii destul de mari woofere...bani...si altele ce tzin de tuning....locul e ideal pentru astfel de manifestatii ..parerea mea....o sa fie un ecran mare. cu proiectie dvd .cu forje de prin arad si alte orase..oradea...si cu celelalte intalniri de prin oradea...buc...etc...care va merge in continuu...2 fete la fiecare masina pt a o prezenta.....
formatii surpriza..pe langa mafia....
artificii la sfarsit daca nu e ceatza.... si o gramada de domnisoare:)

si ce mai zice altu`

Quote:

Originally Posted by \"buick100\"
Din pasiunea unor tineri arădeni se naste prima întrunire oficială a iubitorilor de masini modificate din România. Masini puternice, muzică la maxim, concerte si fete frumoase vor încânta arădenii.

Adrian Oniga
Cristian Herman, Laurentiu Gornic, Radu Cheberesan si Oliver Nicolai sunt organizatorii ineditului eveniment. Pe cei patru îi leagă o singură pasiune – masinile cu sute de cai putere si boxe puternice. Din această pasiune este pe cale să ia nastere prima întrunire a iubitorilor de masini modificate din România, intitulată Power Tuning Show. Prin eforturi proprii cei patru, au reusit să adune la un loc zeci de iubitori de asemenea masini, din toată tara. Meritul organizatorilor este cu atât mai mare cu cât nu au beneficiat de nici un sponsor, toate cheltuielile fiind suportate de cei patru, sprijiniti si de părinti, „totul este organizat din ambitia si pasiunea noastră pentru aceste masini” afirmă cu deosebită satisfactie Cristian Herman, care nu se asteaptă să-si recupereze investitia. Dacă manifestarea va fi o reusită, initiatorii promit două asemenea evenimente anual, la Arad, cu participare natională si internatională.

La nivel national există doar la Bucuresti un club al pasionatilor de tuning si watt-i putere, însă acesta îsi desfăsoară activitatea într-un cadru mai restrâns. Organizatorii doresc, în premieră natională, să strângă la Arad cât mai multi detinători de asemenea masini.

Initiativa pare că se va materializa într-un show de exceptie. Evenimentul va avea loc în zilele de 27 – 28 noiembrie, la Expo Arad International. Vizitatorii, printre care vor fi invitate si VIP-uri locale, se vor putea bucura de un program aparte. Muzica, masinile deosebite si fetele frumoase sunt doar câteva dintre ingredientele cu care organizatorii doresc să-i cucerească pe arădeni. Concertul B.U.G. Mafia si al altor două formatii surpriză sunt alte elemente care promit să creeze un spectacol complet. Vor fi premii consistente pentru participanti, în valoare de sute de euro si premii surpriză pentru vizitatori. Criteriile după care vor fi evaluati participantii sunt design-ul masinii, puterea motorului si watt-i putere. Juriul va fi unul avizat, doi dintre membrii trupei Cargo vor evalua calitatea muzicii ce va răzbate din difuzoarele masinilor, iar un pilot de curse si liderul unui club auto vor decide cine are cea mai frumoasă si mai puternică masină.

Pentru Power Tuning Show, initiatorii vor pune la dispozitia publicului autobuze sau microbuze gratuit pentru transportul de la Podgoria la Expo Arad International.

sebi{ 26-11-04 06:47

Re:

toata lumea e deacord sa merem la arad dar nimeni nu zice nimic despre plecare,e vineri deja si nimic concret,ne trezim duminica si ne apucam de dat telefoane sa vedem cine cu cine vine cite locuri sunt si asa mai departe?ne trezim la locul faptei ca nu avem destule locuri in masini sau ca mergem cu masinile goale .deci........?eu nu mai pot intra pe net pina duminica asa ca am rugamintea sa ma anuntzatzi telefonic si din timp daca e posibil

n0namee 26-11-04 07:00

:? hehheheh ... pai lasa sa vina cu masinile ca oricum pana acolo nu prea ai cum sa ajungi ... si ne vedem cati om fi ... si cei care nu merg cu masina (ex. personal) le lasa in fata la blocul lu Speedy5.

aR99bMw 26-11-04 12:53

:oops: am scris iio un post ca biletu e 20.000 ziua si seara 100 de mii....ma scuzati....am gresit....biletul de intrare este de 100.000 lei si este valabil toata ziua inclusiv la concert....mafia va canta dupa ora 5pm.....

cya there...

TEKIN 26-11-04 14:07

ar99bmw trebe sa imi aleg eu manichina sau ce trebe sa fac ??? am zis la radu sa facem cunostinta inainte de concurs dar nu a vrut asta e :P :cry: :lol:

aR99bMw 26-11-04 15:24

hehehe..... :lol:
ai spalat masina..polish ? :) :shock:

TEKIN 26-11-04 19:25

maine dimineata o sa imi spal masina :P 8)

TEKIN 27-11-04 20:53

9 Attachment(s)
va place pozele ????/ :lol: :lol: :lol: 8) akimoto eu zic sa vii singur heheheh heheh

TEKIN 27-11-04 20:58

1 Attachment(s)
pardon am iutat asta :shock:

Corse 28-11-04 09:34

is ok pozele. hhmmm...prelude-u ala imi pare cunoscut :P :wink: . frumoase fetele, hai ca plecam si noi in 1 ora juma, ca akimoto e nerabdator sa ajunga, pretenii stiu dc :wink:

All times are GMT +2. The time now is 10:56.

- Copyright 2026 4Tuning