Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   tra (x-team ) vs solenza alba de la 4ss parca (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/2391-tra-team-vs-solenza-alba-4ss.html)

x-28-TRA 04-11-04 11:28

tra (x-team ) vs solenza alba de la 4ss parca

poate dam si noi una bucata de dungulitza:)))

EvLSant0S 04-11-04 12:33

4SS nu are solenta alba , are o dacie alba insa , poate vrei sa. ... nu cred ca ar fii prblm...

ZoliaT 04-11-04 13:52

cred ca racing-team are una alba

Michael 04-11-04 14:49

nici Racing Team nu are solenza alba ! tipul care era la Prisma cu Solenza alba nu cred ca este in nici un club! am vb cu el !!!

EvLSant0S 04-11-04 14:54

gata stiu , era amicul lui NOStim tuning , el era cu solenza.. so da-tii pm lu nostim si vb cu el sa vb cu tipu cu solenza si sa vedem ce zice :D ...

Hondarul 04-11-04 22:44

Vorba lui Santos, estem una bucata SGM... Sa tregi inainte de ea si dupa aia SLZ... :wink:

SpeedeR 04-11-04 23:01

berlina alba de la 4ss....SGM ,the one and only ;)

vrei?!

B|shOp-VR6 04-11-04 23:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Vorba lui Santos, estem una bucata SGM... Sa tregi inainte de ea si dupa aia SLZ... :wink:

Eu zic mai bine invers... treci de solenza si apoi incearca si cu SGM :D

EvLSant0S 05-11-04 12:03

:) :) true... true... offtopic

tra .. ai inteles cum faci sa te dai cu el da ?

apelezi la NOstim tuning , e un tip dp forum il gasesti in lista de membri , si ii zici lui ... si rezolvi , succes

x-28-TRA 09-11-04 10:15

aha deci nu e la nimeni baiatuu
ca ma suparat acolo la raliu la indeminare si de asta vream sa ma dau cu el

Psycho 18-02-05 00:13

de ce :) la indemanare ? lols lasa`l mah k omu era calm .. era .. la locul lui ... :)

B - 85 FMD 07-04-05 00:31

De-abia de curand am vazut si eu sectiunea asta si mi-ar placea sa fac o cursa cu solenza rosie din Constanta.
De fiecare data a facut spectacol si cred ca si trage foarte bine.

HAL 07-04-05 00:58

e la mere baiatu!!!!
:shock: :shock:

SpeedeR 07-04-05 01:31

:lol: :lol: :lol: :lol: baiatu asta e cu solenza aia alba de care vb voi aici.... :lol: :lol: :lol:

x-28-TRA 10-05-05 22:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B - 85 FMD\"
De-abia de curand am vazut si eu sectiunea asta si mi-ar placea sa fac o cursa cu solenza rosie din Constanta.
De fiecare data a facut spectacol si cred ca si trage foarte bine.

te astept cu cea mai mare placere .
iar despre SGM am trecut de el nu intro cursa directa dar sa dat cu masina noastra (\"o dacie )si ia dat'o dacia noastra(but).
iar eu il fac pe but de aici rezulta ca.....................unde e solenza aia alba :))))))))

-=X-Team=-82-MDN 10-05-05 23:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
berlina alba de la 4ss....SGM ,the one and only ;)

vrei?!

ne`am lamurit acum la constanta ... mai bine zis la kogalniceanu` ce poate si SGM`ul ... ca parca .. din cate imi aduc eu aminte ... sa dat cu o berlina ... parca tot alba ... din constanta . BUT ... prieten cu noi .. si a cam ramas in urma SGM`u ... :) deci ... hhmmm ... suna interesant ... :)
uite si poza de la finish
https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=19152
TRA vs. SGM ... hhhmmm .... chiar interesant ... :)

Lucian 11-05-05 08:31

Mai mai .. ce se umbla cu \"manareli\" la Dacii :lol: . Daca treci de Solenza alba de la MR te astept langa Nova mea ! :lol:

D_M_X 11-05-05 14:44

Lucian
Quote:

Mai mai .. ce se umbla cu \"manareli\" la Dacii . Daca treci de Solenza alba de la MR te astept langa Nova mea !
LLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL LLLLL

UniculSGM 11-05-05 15:40

Dacia mea nu a mers bine deloc, pierde compresie la greu, acelasi lucru si la BUT. Drept dovada ca l-a batut o amarata de Solenza sau Nova standard,nu am vazut bine ce era.
Nici SGM nici BUT nu au fost in forma, avand motoarele uzate. Nu va mai hazardati, aveti rabdare sa facem si noi motoarele.

Lucian 11-05-05 15:42

Ce te superi SGM-ule asa. Eu am glumit .

UniculSGM 11-05-05 16:56

Unde vezi ca m-am suparat pe tine, Lucian? Nu am facut nici o referire la tine!

Nu sunt interesat de nici o cursa cu nici o masina, pt ca motorul meu e pe moarte, deja papa putin ulei, sa nu zic ca nu mai are compresie deloc.

Sa fac celalalt motor, sa il arunc pe masina, si o sa ma pot bate cu pestii mai mari, pana in 130 CP.

Lucian 11-05-05 23:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B-34-SGM\"
Unde vezi ca m-am suparat pe tine, Lucian? Nu am facut nici o referire la tine!

Nu sunt interesat de nici o cursa cu nici o masina, pt ca motorul meu e pe moarte, deja papa putin ulei, sa nu zic ca nu mai are compresie deloc.

Sa fac celalalt motor, sa il arunc pe masina, si o sa ma pot bate cu pestii mai mari, pana in 130 CP.

Pana in 130 cai ? :lol: Pai daca e motorul de Renault 5 GT Turbo ... nu sare el saracutzu de 130 cai ? ;)

-=X-Team=-82-MDN 12-05-05 00:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B-34-SGM\"
Dacia mea nu a mers bine deloc, pierde compresie la greu, acelasi lucru si la BUT. Drept dovada ca l-a batut o amarata de Solenza sau Nova standard,nu am vazut bine ce era.
Nici SGM nici BUT nu au fost in forma, avand motoarele uzate. Nu va mai hazardati, aveti rabdare sa facem si noi motoarele.

aham ... mersi pt. informatie .... vroiam sa vad daca e adv. ce am auzit de la BUT ... si asa se pare ... oricum ... am obs. ca masina lu BUT nu mergea... si nici a ta .... oricum ... dupa ce le faceti ce le`oti face .... si sa mearga ... poate poate ... mai merge una ...
mula bafta in continuare

UniculSGM 12-05-05 09:13

Re:

[/quote]
Pana in 130 cai ? :lol: Pai daca e motorul de Renault 5 GT Turbo ... nu sare el saracutzu de 130 cai ? ;)[/quote]

Va fi motorul de pe 5 Alpine turbo, cu pistoane fortaje, alimentat de 4 carburatoare, intercooler, pop-off, alta axa cu came, si presiune in turbina cat vor permite pistoanele forjate.O sa ii fac boost control reglabil din masina.
Nu voi merge cu motorul la puterea maxima pe care o poate da, pt ca mai mult ca sigur nu o sa pun pe asfalt.

P.S. Motorul de 5 gtt ca al tau,a fost dus in 280 CP chiar mai mult. Cauta pe net.

Lucian 12-05-05 09:15

Stiu ! Tocmai de aceea eram curios ... 130 cai ???? Pai inseamna ca o sa mergi cu presiunea la 0.7 :lol: Cu pistoane forjate parca suporta si 2 , nu ?

UniculSGM 12-05-05 09:27

Motorul de Alpine are 110 CP, un singur carburator dublu aspirat (montat inaintea turbinei, nu ca la tine), o axa cu came destul de slaba,fara intercooler din fabrica.

Cu un intercooler eficient,si benzina cu CO mare, se poate merge cu presiune destul de mare in turbina. Am garett T3, asigura maxim 3 bari, ceea ce este enorm.

Pot sa il fac sa sara 200 CP, dar nu stiu cat rezista pistoanele, si mai mult ca sigur datorita cutiei de dacie fara autoblocant, nu o sa pot sa plec de pe loc cu o putere asa de mare.

Mai am mult pana strang bani sa montez motorul. Voi experimenta treptat, marind presiunea in turbina pana incepe bata avansul. Cand aud ca bate avansul foarte tare, ma opresc.
Eu zic ca o sa pot merge cu 1.5 bar relaxat, sa vedem.

Hondarul 12-05-05 13:43

Ce caterinca e acest topic... Numai informatii de pe net si discutii de masini fictive... Dar vrem si noi sa vedem o cursa, ceva, in care o dacie iese castigatoare... :roll: Mai greu, nu ?

Lucian 12-05-05 13:53

Re:

Quote:

Ce caterinca e acest topic... Numai informatii de pe net si discutii de masini fictive... Dar vrem si noi sa vedem o cursa, ceva, in care o dacie iese castigatoare... :roll: Mai greu, nu ?

Trage Honda langa Dacia mea si ai sa vezi o Dacie castigatoare . :lol: Toata lumea vrea deja sa vada Dacia cum bate o masina de 180 cai . E mai greu un pic nu ?

Catalyn 12-05-05 19:10

Re:

Quote:

iti promit eu ca o sa vezi si o sa-ti schimbi parerea..daca ar fii si timp si bani numai de curse ne-am tine...o rezolvam noi cumva

Hondarul 12-05-05 19:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Quote:

Trage Honda langa Dacia mea si ai sa vezi o Dacie castigatoare . :lol: Toata lumea vrea deja sa vada Dacia cum bate o masina de 180 cai . E mai greu un pic nu ?

Pai tu la masini de 120 de cai te dai mah ??? Te credeam baiat serios... :lol: :lol: :lol: Nu zic de tine, ai Dacie turbo, bravo ei, stiu ce poate daca e in mintile ei. Dar doar subliniam ca numai vise si planuri pe aici, insa fapte... Mai tarziu.

Lucian 12-05-05 21:54

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Pai tu la masini de 120 de cai te dai mah ??? Te credeam baiat serios... :lol: :lol: :lol: Nu zic de tine, ai Dacie turbo, bravo ei, stiu ce poate daca e in mintile ei. Dar doar subliniam ca numai vise si planuri pe aici, insa fapte... Mai tarziu.

Pai cu a mea in mintile e tot am o teama de COX ....

79BYG 13-05-05 00:36

Re:

Quote:

Quote:

ha ha ha ha....Bv Lucian

All times are GMT +2. The time now is 18:48.

- Copyright 2026 4Tuning