![]() |
skoda octavia (x-team ) vs golf galben insomnia
ct-83-dta vs golf galben insomnia . amindoua diesel si si cica amindoua 110:))) :lol:
|
Care este greutatea Skodei? Si cam pana la ce putere este ea ridicata?
|
Golful galben. parca avea la inceput 130cp....
|
Re:
Quote:
|
we know :)
|
:D
:lol: :lol: Da golful galben e ala de'i glontz nu........ :oops:
|
nuuuuuu.... :lol: :lol: 8)
|
mai toate-s glontz :) dar avem si noi un glontz din `94 care , o sa fuga mai repede decat multi , sa-si i-a revansa ..:D
|
Re:
Quote:
|
de la o japoneza pe la 190 si ceva decp
|
Si unde vretzi sa va datzi ??? si cand?
Dta si Golf insomnia |
La legale, bineinteles... :wink:
|
Re:
Quote:
|
Santos & Bishop:
Quote:
Quote:
Va ashtept... cu modificari! :wink: :twisted: |
in prima secunda , dupa ce se termina upgrade-ul primesti un telefon :D si vorbim , te salut
|
banuiesc ca toata treaba se va tzine la ceva legale ca noi nu facem ilegale :P.
motoarele sunt la fel adica aproape la fel 110 si 130 inca o intrebare stie cine ce marca e toba de pe golf???? |
De pe Golful din Insomnia? Noua toba e Borla... cand a participa la indemanare nu stiu ce toba avea dar sunetul scos de masina nu era de la toba ci de la un accesoriu pus la ea :D
|
Re:
Quote:
K din filme mi`i se parea k se auzea NASOL RAU! :roll: |
Un fluier la capatul tevii :D :P
|
Re:
Quote:
|
Ma, daca ma ofticati mult, il aduc pe George Zamfir sa-mi faca evacuarea in nai... :lol: sa vedeti ce tonalitati am atunci...
Stiu, offtopic, dar nu m-am putut abtine... Ca sa fiu ontopic, eu zic ca Golful castiga... |
era fluierul piciorului ...
acuma e pe sev fluierashul ... oricum ... golf`ul e pregatit pt. orice! |
din nou banii mei sunt pe golf :)
|
Re:
Quote:
bai.... fratilor? acela nu este un fluier din capatul tevii ci, din capatul targului Vitan. Oricum a scapat de el Nu mai este pe Golf galben........ acum este Golf negru cu nr.de OT ha ha ha Sory pr. oftopic |
Pan` la urma va mai datzi sau nu? :D
|
nici o secunda nu cred ca golful ar putea pierde ...
dar ca sa se califice octavia tre sa treaca de mine .. eu sunt golful ala cu \"fluier\" , dupa cum spuneti voi ... 130cp tdi .... stock inca .... deci .. eu sunt pe asfalt zi de zi .... |
si o sa se califice mah. :lol: :lol: no ofence
|
ehhehehehehheh eu am provocat dar nu a fost sa fie
eu pariez pe skoda :twisted: cu sigurantza |
tra , imi dai si mie un pm sa-mi zici ce si cum are masina aia ? octavia... ? ma sperii , golfu asta face celica .. dunno .. tu stii mai bine
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nu are nici`o sansa ocatavia... stiu golful de cand era stock :shock: |
Face shi nu face.... depinde!
Am mai facut shi eu ceva la mashina! :twisted: Dar oricum...suntem cam egali.... deci rupe in gura orice de clasa lui! :D |
Re:
Quote:
|
stock are 192 , cred ca a urcat-o mai mult , nu se uita ducu la 8 cp ;) :P :P
|
Re:
Quote:
dak are peste 200CP si a pierdut in fatza la Golf TDI inseamna k e prea tare mashinutza si Octavia nu prea cred eu k are shanse... :? Poate ne lamureshte Andu ce are Skoda Octavia modificat... |
EvLSant0S wrote:
Quote:
Ce sa va zic... nu cred ca are ce sa ai fii facut la skoda ca sa-l faca... :roll: Sincer nu cred... dar multzi nu il cred pe Dan cu golful... :lol: ... deci : Pina nu se dau ...NU VOM SHTI! CORECT??? Ashtept materializarea ei! Bafta! :twisted: looooool... am uitat ca s-a logat polifem de la mine... sunt DUCU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
hehehehehe pacat ca nu a a apucat skoda noatra sa se dea la liniutze
la primele linutze sper sa se dea sa vedem care e mai bun |
Stau si ma intreb oare cum e posibil ca un golf tdi de 130 de cp sa faca o toyota celica de 200 de cp pe benzina? E logic ce srieti ? si e greu de crezut ca si cu modificari(pe care golful sigur le are) sa faca celica care cica mai e si cu modificari.......
|
CAI PUTERE NU INSEAMAN ACCELERTIA!!!!!!!!!!!!!!!
CAI PUTERE = VITEZA MAXIMA CUPLU = ACCELERATIA Nu e asa, ca el are 200, golf are 150, deci celica trebuie sa fie mai rapida! Contazea si graph, cum merge putera, cum merge cuplu, cat lung etc. Si, Golf are Turbo. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning