![]() |
Concurs Pt Sigla 4tuning International
Stimati colegi
Datorita faptului ca printre voi exista niste oameni talentati , noi , 4tuning international , ne-am gandit sa va cerem ajutorul Este vorba de o sigla , logo, idee , sau cum vreti sa-i ziceti voi! pt mai multe detalii referitor la idee v-as ruga sa consultati linkul : https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/23738-sigla-usergroup.html Orice idee e binevenita!(se va face un poll cu lucrarile dumneavoastra) Va multumesc si sunt curios ce zice ''ARTISTUL DIN VOI'' :idea: |
Re: Concurs Pt Sigla 4tuning International
1 Attachment(s)
o mica idee pe moment...:???:
|
Cautam o sigla (poate fi si masinutza deja emblema forumului 4T)
si o imagine pt ''sematura''! nu uitati check the link for IDEEAS ps: ANDREI .. esti MARE!;) |
Luati legatura cu FFocus poate o sa va ajute ;) , e tatic la chestii dinastea. BAfta
|
1 Attachment(s)
Sau ku Dshock si el se pricepe destul de bine ...
|
Puteti sa ii invitati AICI daca-i cunoasteti? .. nu am reusit sa ii contactez ...
multumesc |
nu prea se inghesuie lumea
|
va ajut cu cea mai mare placere ;) numai sa am timp liber (cat timp dureaza "concursul" ?)
|
Quote:
multumim! am zis ca pe weekend fac poll-urile asa ca Domnilor va astept creeatiile !!! |
1 Attachment(s)
! mai am de lucru...
|
si dc tre sa fie steagu americii!? :|
|
1 Attachment(s)
ceva mai simplist...
|
2 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
cv mai funny asa ptr inceput .... probabil o sa schimb masina da nu stiu ce masina sa pun:writers_b :lol: (poate avetzi o propunere/preferintza - cei mai vechi dp forum)
|
1 Attachment(s)
creata de la 0 :) ! si cu idei proprii ... va rog sa veniti cu pareri pro si contra , pentru a'mi putea perfectiona gandirea si conceptul de design :) !
|
mijto realizat dar parerea mea este ke cam lat.... incerk sa pui globul intre "4tuning" si "international".... sa o mai comprimi un pik ;) ....
|
incercati va rog sa va jucati putin cu masinutza aia ne intereseaza mai mult decat imaginea de semnatura ;) :D
|
masinuta e facuta pe topicul celalalt de mine ;) !
|
1 Attachment(s)
Daca pt. 4TuningRo au fost suficiente 2 benzi... pt. 4Tuning International punem o autostrada... :peace:
|
3 Attachment(s)
mai pun cateva variante.....( scrisurile dp pe fundal inseamna "4tuning international" in diferite limbi :lol: )
|
2 Attachment(s)
pun si 2 masinutze... sincer nu prea sunt multe variante ... + k au mai postat si altzii...:lol: :lol:
|
:rolleyes2 am facut logo-ul in format vectorial , dar aici postez un jpg ca e deajuns, cred.
https://img287.imageshack.us/img287/7641/4tixg8.jpg m-am mai jucat un pic cu logoul si l-am animat :D (pt semnatura) https://img168.imageshack.us/img168/8517/4tibn4.gif //edit : backgroundul gri e doar de proba , se poate schimba usor ! |
nu cred ca mai e nevoie de vreun comentariu .. e pur si simplu suuper :o
|
we have winner....felicitari dshock...superb k de obicei ;)
|
ce tare :peace: :peace:
|
mane esti bun de tot :)) ! knd ne gasim pe net la un schimb de experiente ?! :))
|
1 Attachment(s)
....o idee...
|
cred k la cea neanimata ar fi trebuit sa pui globu in dreptu europei sa se vada si romania :D
|
e 4t international (deci oriunde inafara de Romania) oricum nu mi-e aminte acum sa stai sa refac iar globul ...
|
parca mergea la globul animat sa fei tot alb negru ;) daca ai timp poate faci si asha ;) sau daca vrei
|
Quote:
Poza originala cu globul : https://img128.imageshack.us/img128/7...imationjx5.gif ...si am mai retusat un pic logoul: https://img89.imageshack.us/img89/664...edesigntc2.jpg |
aham , am inteles , ma gandeam ca e mai ushor :wink:
|
sincer am ramas f placut surprins !!!!! F BUNE LUCRARI !:tenisclap :tenisclap :tenisclap
multumim .. mai aveti l adispozitie pt alte variante cam 2-3 zile! img pt semnatura masinuta tuning sigla 4tun intl ---------------------- multumin |
neaparat trebuie sa fie o masina la rank (deasupra avatarului) ?
|
nu-i neaparat! !
astept idei!!! da nici o poza de 5 mega:lol: |
1 Attachment(s)
am facut eu mashinuta :wink:
|
1 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Ptuuu , nu mai merge sa editez (parca e mai bine un pic asa :) ) Attachment 154714
|
Quote:
e f frumos dshock ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning