![]() |
Machetele mele - Gerhard_1300
2 Attachment(s)
Salutari la toata lumea. M-am hotarat sa va prezint colectia mea de machete. Sper sa va placa. Incep cu:
1. Lada 1500- 1/43- DeAgostini 2. Volga M21- 1/43- DeAgostini |
Re: Machetele mele - Gerhard_1300
Bine ai venit.:-)
Frumoase cele 2 Rusoaice...La mai multe |
Bine ai venit, in sfarsit inca un Oradean.
Frumoase machetele, le am si eu pe amandoua. Colectionezi cu precadere 1:43? Baga o poza de grup sa vedem ce frumuseti mai ai ;). |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoase, frumoase, spor la inmultit!
|
Frumoasa colectia ta :D am si eu cateva din ele.
La mai multe ! |
2 Attachment(s)
Pentru astazi tot 1/43:
1. Gaz 69 - DeAgostini 2. Wartburg 353 - DeAgostini |
Quote:
|
bine ai venit superbe astea vechi o astept pe aia albastra....e buik cumva?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pun poze cu doua machete noi 1/43, cumparate astazi:
1. Iveco Daily- Produs oficial Iveco 2. Peugeot 407 Silhouette - MotorMax |
frumos Iveco, urmeaza sa il iau si eu. spor la colectionat
|
banuiam eu ca e buick astept pozele cu el....si astea 2 sunt simpatice ....:D
|
2 Attachment(s)
Pentru astazi:
1. Ford Focus - Cararama Hongwell 1/43 2. BMW 745 - Cararama Hongwell 1/43 |
3 Attachment(s)
Astazi tot 1/43:
1. Range Rover 4.6 HSE - Cararama Hongwell 2. Un nou venit: Mercedes SL 500 - MotorMax |
5 Attachment(s)
Pentru astazi doua machete foarte vechi:
1. Peugeot 205 Turbo 16 - Bburago 1/43- am primit-o cand aveam 9 ani 2. O macheta rara, pe care am primit-o in anul 1997. Este nou nouta, fiindca pana acum nu stiam unde este, am gasit-o ieri prin debara, pusa intr-o cutie de pantofi. Este vorba despre un- Porsche 911 Turbo Cabrio Flatnose - Welly -1/43 |
Foarte frumoase si intretinute amandoua. Felicitari!
|
6 Attachment(s)
Mersi Calin, ma bucur ca iti plac.
Pentru astazi doua machete noi, sosite astazi: 1. Porsche Cayenne S Turbo - 1/43 - Cararama Hongwell 2. Porsche 911 GT2 - 1/43 - Cararama Hongwell |
Te salut ai o colectie foarte interesanta felicitarile mele.Spor in continuare si sa le inmultesti!:D
|
Quote:
Iar cu inmultitu, m-am pus pe fapte.:D:D:D Saptamana asta au ajuns 7 machete noi in colectie, astazi mai primesc cateva(seara vin cu poze),iar in cursul saptamanii trebuie sa ajunga inca 3 machete prin posta. |
1 Attachment(s)
Pun o poza de grup cu machetele noi, sosite astazi, iar de maine le voi prezenta separat.
|
Bine ai venit , spor la colecţionat ! ;)
|
3 Attachment(s)
MillionDollarBaby- mersi, la fel ;)
Pentru astazi: 1. O pereche foarte frumoasa: Chevrolet Corvette+ Corvette Cabrio - 1/43 - Bburago(multumiri lui sergiu_evo) 2. Lamborghini Murcielago Roadster - 1/43 - MotorMax |
Am sa te rog sa prezinti numai ce ar merita prezentat, si sa il prezinti mai bine. Mai multe fotografii, de preferabil facute afara si de o calitate mai buna. La cele SpeedTrack ma refer cand spun ca aceste machete nu prea merita prezentate.
Altfel voi fi nevoit sa iau masuri. O seara buna! Cu stima, Cozmescu Alin |
Va repet acesta este ultimul advertisment, va cer sa prezentati cat mai curand o situatia imbunatatita altfel voi fi nevoit sa va inchid topicul.
O zi buna, Cozmescu Alin |
Quote:
In legatura cu machetele: nu inteleg, de ce nu merita sa le prezint, astea sunt machetele mele, altceva nu prea am ce sa va prezint. In legatura cu pozele: o sa incerc sa le fac poze mai de calitate. O sa caut un loc undeva, fiindca stau la bloc, si nu prea am unde. Cu stima, Gerhard. |
Poti improviza ceva si in camera sa faci niste poze bune. Ajung 2 coli de hartie si o sursa de lumina puternica, ideal naturala. Data find scara mica cred ca poti lua una cu tine cand iesi la plimbare sa ii faci o poza in parc, etc.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Pentru astazi 1/24:
1. Fiat 500 - BBurago 2. Mercedes-Benz 300SL - BBurago |
frumoase foc amindoua ....felicitari pt poze au iesit mult mai bine afara....:D
|
Felicitări pentru poze. Au ieşit bine. Puţini de pe forum după atenţionare au schimbat ceva.
|
Quote:
Quote:
Cred ca esti pe drumul cel bun cu pozele...cat despre prezentarile care merita facuse eu zic sa lasam omul sa prezinte ce are, din moment ce il lasam pe RADU1976 sa prezinte tot felul de plastice si jucarii eu zic sa l lasam si pe acest user sa si prezinte colectia.......Acum daca el are 18 ani trebuie sa ii inchidem topicul si pe al lui RADU1976 sa il lasam deschis doar pentru ca are 50 de ani....Sa fim si noi cat de cat corecti....Bafta la prezentari prietene.... |
4 Attachment(s)
Mersi foarte mult baieti. SOF320- RESPECT man ;)
Pentru astazi tot 1/24 : 2004 Jeep Wrangler Rubicon - Maisto (din pacate nu au iesit asa de bine :cry: ) |
8 Attachment(s)
Pentru astazi adaug 2 machete 1/43:
1. Fiat 131 Abarth - Bburago 2. Pagani Zonda - MondoMotors |
Tare poza cu Jeep'ul in noroi :):)
|
frumoase machetele si imi place ideea de offroader :P
|
5 Attachment(s)
Mersi baieti ;)
Astazi va prezint o macheta la scara 1:50. Din pacate are niste lipsuri(mici), dar este intr-o stare impecabila: 1. 1974 CCI Citroen T46 Guinard - DelPrado |
m-am spariat o secunda ...am zis ca e un Bucegi.....foarte faina oricum...sigur e la 1/50 si nu 1/43?
|
Misto rau poza 2 cu Jeep-ul. Bravo. Foarte frumos si Citroen-ul. De Pagani si Abarth nu zic nimic ca le am si eu :lol:.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning