![]() |
dacia 1300
cumpar dacia 1300 1972-1977,in stare buna de functionare(caroseria sa fie in stare buna adica fara prea multa rugina).astept raspuns.:-)
|
Re: dacia 1300
ceva nou.:shock:
|
totul sa fie original pe masina,atfel nu ma intereseaza
|
nici macar o oferta????????????
|
ofer pret atractiv
|
cat oferi p una? o 1300, cauciucuri, jenti noi, gpl 2005 omologat, bucsi, planetare si alte d'astea recent schimbate. arata bne masina. dak te intereseaza ma interesez si iti dau mai multe detalii despre ea.
|
salut.merci pt.inceput.as vrea niste poze pana sa ma pronunt cu privire la pret.oricum as dori ca masina sa fie in stare buna de functionare si sa fie cu piese originale fara modificari.:-) multumesc pt.intentie
|
Quote:
id de Y mess cineva2002ro iar nick-ul pe foarum doarr4u17 :))))))))))))))))))))))) |
pai eu vreau ceva anii 1970-1977 original si in stare buna.merci pt.oferta
|
https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/24478-dacia-gj-03-tna.html
E din `74 , cam tot original pe ea , mici modificari :P ! cat oferi pe ea ? |
nu stiu ce sa zic dar dupa ziceai e cam alergata,pe mine ma intereseaza o masina intretinuta si fara sa fie alergata la greu.merci oricum
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=23326...dk te intereseaza...suni si vb cu fratele meu...daniel il cheama...si la originalitate cred k te referi la piese de origine...k cele originale....nu cred k mai are cineva :D
|
salut.merci pt.oferta.;)
|
Delta tot zice k vrea 1300 si tot i se ofera 1310...ce ti-e si cu oamenii ashtia... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
|
chiar nu se gaseste o batranicA BINE intretinuta si in stare originala.
|
am gasit eu..am vrut s-o iau...de la primul proprietar..un tip d vo 55 ani.fara permis...o are de noua din 80, maxim 40.000km...la bord, in garaj, am vazut-o destul de fugitiv..si arata super OK...dar vrea s-o radieze..sa nu mai plateasca impozit.si mai vinde el..una, alta de pe ea :evil: :x :rolleyes2 :evil:
|
o masina din 70 fara rugina cu 10 000 km reali si motor perfect!!!vrei cumva sa fi tu cel care face al 2 schimb d ulei?:D
|
salut.ma intereseaza.detalii.poze.merci anticipat:-)
|
Am si eu una din 81 itp valabil 2008 ..asigurare valabila pana la sf.anulului....merge stas..motoru nu da gram de fum ....are tot original pe ea ..15 mil
|
din cate stiu eu delta a cumparat masina, una super chiar, si ar cam trebui sa anunte si el
|
se poate inchide.da am cumparat o "batranica"care se afla intr-o stare de functionare si estetic impecabila.deci am rezolvat .merci oricum pt.oferta.
|
poti sa ne-o arati si noua? ..si vrem detalii :)
sa ai parte de ea :wink: |
pai ce sa va zic,masina este fabricatie 1977,este o bijuterie.cel care a avut-o avut o ff mare grija de ea(merci fabian).nu am poze dar poti intra pe dacia club si o gasesti pe acolo.am sa revin cu poze.
|
si eu sincer te urasc pentru ca ai luat masina inaintea mea :D
sa o stapanesti sanatos |
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning