Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ford tuning (https://forum.4tuning.ro/143-ford-tuning.html)
-   -   Ford Focus ST ??? (https://forum.4tuning.ro/143-ford-tuning/23824-ford-focus-st.html)

Seby_16V 19-09-06 11:11

Ford Focus ST ???

Voi ce parere aveti de mashinutza asta ? mie unu,imi place f mult,incepand de la design pana la felul extraordinar in care se conduce...motor de 2500 bi-turbo si 220 de calutzi :) Am auzit ca sunt numai doua in romania...poate cineva sa imi confirme/infirme chestia asta ? chiar as vrea sa stiu

P.S. : http://www.fordeumicrosites.com/en-g...sst/flash.html

andrey_ctyn 19-09-06 19:11

Re: Ford Focus ST ???

Stiam ca sunt 3 .. 2 la reprezentanta FORD din Cta unu pe performance blue si unu pe electric orange si 1 la reprezentanta din Brasov ! Este foarte ... nush cum sa zic nu prea am cuv. prima masina care am vazut-o din parcare a fost portocaliu acela aprins kre cred k innebuneste pe toata lumea si iti dai seama repede k e un ST(normal cu 3 straturi de vopsea cred si eu) ! In mai 2007 o sa-mi comand si eu unu pt. pur si simplu am ramas surprins .. ! apropo nu stiam k este bi-turbo poate este poate nu .. ma rog ! Se preteaza f f bine modificarile aduse la motor .. 225 cai 0-100 km/h 6.5/6.8 am auzit de amandoua cifre ! Eu zic k isi merita banii ... si din cate stiu focusurile .. au stabilitate .... excelenta in curbe !!!
Numai bine

Cr1Sty_xxl 19-09-06 19:16

misto masina..oare ce pret o avea???

andrey_ctyn 19-09-06 19:22

Undeva intre 23-26 !!! Standard cu cateva optziuni ... dak vrei scaune recaro piele incalzite 4 pachete de securitate senzori s.a. poa' sa sara si de 30 !!! Mie mi se pare bun pretzu' fatza de Golf ... kre nu-mi place ... adik nu k nu-mi place .. mi-a placut da' nu ma innebunit ! cum a facut ST'u .. si calitatea interiorului habitaclu motoru' sist. de franare si de suspenise !!! Acum fiecare cu parerea lui ! Gusturile nu se discuta ! ;)

tase_astra 19-09-06 19:39

Andrei sunt mai multe St-uri in Romania in momentul de fata, dar ai vazut ca e o masina super speciala pentru pretul pe care il are si performantele sunt demne de o masina sport.
Te astept sa facem o tura week-endul viitor.

Seby_16V 20-09-06 00:28

Quote:

Originally Posted by andrey_ctyn (Post 559891)
Stiam ca sunt 3 .. 2 la reprezentanta FORD din Cta unu pe performance blue si unu pe electric orange si 1 la reprezentanta din Brasov ! Este foarte ... nush cum sa zic nu prea am cuv. prima masina care am vazut-o din parcare a fost portocaliu acela aprins kre cred k innebuneste pe toata lumea si iti dai seama repede k e un ST(normal cu 3 straturi de vopsea cred si eu) ! In mai 2007 o sa-mi comand si eu unu pt. pur si simplu am ramas surprins .. ! apropo nu stiam k este bi-turbo poate este poate nu .. ma rog ! Se preteaza f f bine modificarile aduse la motor .. 225 cai 0-100 km/h 6.5/6.8 am auzit de amandoua cifre ! Eu zic k isi merita banii ... si din cate stiu focusurile .. au stabilitate .... excelenta in curbe !!!
Numai bine

scuze pt greseala...225 hp,nu 220 :) 6.5 e suta,am reusit si 6.4 dar cre k am dat drumu prea repede la cronometru :)) masina nu este a mea,e luata cu 30.000,dar eu sincer nu as da banu asta,cu toate k este o masina extraordinara.

NWZeu 21-09-06 21:52

mai multe detalii despre masina gasesti la VERSUS (ST vs GTI) https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14987-ford-focus-st-vs-vw-golf-gti.html

Seby_16V 22-09-06 01:23

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 560328)
mai multe detalii despre masina gasesti la VERSUS (ST vs GTI) https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=14987

eu votez ST,lojic :D

hit-man 25-09-06 12:59

cum sa fie biturbo daca e motor in 5 cilindri?

UNLORD 25-09-06 13:44

1 Attachment(s)
focus st este doar turbo! personal am vazut 2 pana acum in bucuresti! unul in 5 usi condus de o tipa, portocaliu si unul parcat albastru! am mai vazut si in germania cateva dintre care unul tunat de loder1899 cu mult carbon si niste jante de 20 de inch (vezi poza)

zetemte 03-10-06 00:18

Am eu una ... Portocalie 3 usi.

https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/24527-focus-st.html

Masina este 2.5 TURBO, 5 PISTONE!!!

In Bucuresti din cate stiu eu sunt 4 ... una a mea, inca una portocalie in 4 usi si una portoco in 3 usi si mai este una albastru.
Pret DDP cu vopseua, xenone, mp3 player ajunge la 30 000 de Euro.

andrey_ctyn 03-10-06 00:59

S-o stapanesti sanatos ... ! S'ar putea in mai sa am si eu un ST ! Am mers cu ea ce pot sa spun ... NIMIC !!! Foarte frumoasa .. mai ales culoarea te innebuneste ..

Bobby boss 31-10-06 22:40

o adevarata piesa numai respect posesorului

UNLORD 09-11-06 19:32

Quote:

Originally Posted by Seby_16V (Post 560277)
scuze pt greseala...225 hp,nu 220 :) 6.5 e suta,am reusit si 6.4 dar cre k am dat drumu prea repede la cronometru :)) masina nu este a mea,e luata cu 30.000,dar eu sincer nu as da banu asta,cu toate k este o masina extraordinara.

cum ati masurat asa de precis ???

zetemte 09-11-06 23:29

cu cronometru??? atunci nu e preciz ... de loc!

Eu am cumparat acum accelerometru Beltronics o sa fac teste prin weekend si va zic ce mi-a iesit!

Zerofast 11-11-06 11:37

si in Bacau is 2

Andrey` 11-11-06 12:41

si eu am vazut nu pe magheru acum 2 zile,am trecut pe langa el :Pfrumoase masini...chiar am intors capu dupa ea

zetemte 11-11-06 18:48

A mea arata putin altefel ca am schimbat jante pentru OZ Superturismo pentru iarna!

UNLORD 12-02-07 22:04

zetemte ai facut vreo modificare la masina?

ysab86 13-02-07 01:43

Sigur alea albastre erau ST??? :-) Parca ST-urile vin doar in portocaliu sau stiu eu gresit... sa nu fi fost a mea sau una din celelalte 4 ca ale mele care mai exista. Toate albastre dar diesel... si cu un tuning radical. multi confunda cu ST-ul.

VS-99-BYE 13-02-07 11:06

Mie mi-a spus cineva care a mers cu un Focus ST ca a iesit cu ea la plimbare dar nu a putut sa se plimbe. Nu putea sa plece normal de pe loc ci doar smucit iar cand a trecut peste niste sine de tramvai ii clantaneau dintii in gura din cauza suspensiilor foarte rigide. Intreb un posesor, asa este? Mie personal imi place la nebunie masina. Nu am mers cu ea dar mi-as dori. Bye

Bicuss 13-02-07 11:23

masina e piesa:D

zetemte 13-02-07 20:40

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 746321)
zetemte ai facut vreo modificare la masina?

Inca nu, dar urmazea :D Vreau sa fac mai multe km inainte sa incep modificarile ... acuma am 9000 de km.

zetemte 13-02-07 20:42

Quote:

Originally Posted by ysab86 (Post 746732)
Sigur alea albastre erau ST??? :-) Parca ST-urile vin doar in portocaliu sau stiu eu gresit... sa nu fi fost a mea sau una din celelalte 4 ca ale mele care mai exista. Toate albastre dar diesel... si cu un tuning radical. multi confunda cu ST-ul.

Focus ST vine in portocaliu (care costa 1500 de Euro plus accize plus TVA), albastru, alb, rosu, negru, argentiu si cred ca am asa ...

zetemte 13-02-07 20:43

Quote:

Originally Posted by VS-99-BYE (Post 747102)
Mie mi-a spus cineva care a mers cu un Focus ST ca a iesit cu ea la plimbare dar nu a putut sa se plimbe. Nu putea sa plece normal de pe loc ci doar smucit iar cand a trecut peste niste sine de tramvai ii clantaneau dintii in gura din cauza suspensiilor foarte rigide. Intreb un posesor, asa este? Mie personal imi place la nebunie masina. Nu am mers cu ea dar mi-as dori. Bye

Nu e adevarat ... poti sa pleci normal ... plecarea mea e foarte buna, comparativ cu alte masini FWD ...

suspensia pentru mine nu e rigida de loc ... e chiar comfortabibla ... eu vreau sa o schimb pentru ceva mai tare si mai jos!

ysab86 13-02-07 21:03

Mai... N-are voie omu' sa se mai laude si el... sunteti asa seriosi... :lol: Care a auzit de Jeans Edition? :rolleyes2 (sau e off topic?) Si va mai numiti tunari lol ;) Daca vrea cineva sa conversam pe subiect: RS sau Jeans. Id-ul meu de yahoo-mess e ysab86 :D (sau imi fac reclama??? ca sunt nou p-aicea.)

ysab86 13-02-07 22:05

Daca cineva mi-a trimis mail. rog sa-l mai trimita o data ca l-am sters ca desteptu'. :oops: Scuze daca nu sunt pe topic.

VS-99-BYE 14-02-07 14:37

Quote:

Originally Posted by zetemte (Post 748134)
Nu e adevarat ... poti sa pleci normal ... plecarea mea e foarte buna, comparativ cu alte masini FWD ...

suspensia pentru mine nu e rigida de loc ... e chiar comfortabibla ... eu vreau sa o schimb pentru ceva mai tare si mai jos!

Atunci ai facut o achizitie super tare. Sa o porti sanatos si fara evenimente. Sper sa o vad live ca in poze e belea. Bye

zetemte 15-02-07 22:42

... Mersi! :)

dani3lll 15-02-07 23:43

e prea pericol fordul asta isi merita banii aia :)

silviu_tun 22-02-07 16:12

si eu am unul si sunt super multumit de ea
nu am mai putut rezista si am trecut pe la Colina si am schimbat evacuarea ( inafara de finala pentru ca are deja un zgomot impecabil si mai e si facuta in colaborare cu remus - m-am interesat mult ), dupa care am facut resoftare la Aspad. conform specificatiilor de la fiecare upgradare cred ca am ajuns undeva la 280 de cai.
s-a simtit o diferenta foarte mare de la varianta stock la cea a mea fapt vazut si la un paralel cu unul stoc pe care l-am dovedit bine
Salutari la toti, a fost o alegere f buna

zetemte 24-02-07 10:57

Daca ai veni in Bucuresti, te rog contacteze si pe mine ca as vrea sa vad ce ai facut la masina ca si pe mine interesazea aceste piese! Si putem sa vedem si diferenta intre noi :D

silviu_tun 06-03-07 18:06

apropo , m-am fugarit cu un GTI care e prieten de- al meu si l-am facut
inainte sa umblu la ea ma facea ca el are aproape 250-260 de cai mi=o tragea bine , dar dupa aia istoria s-a schimbat; i-am tras-o eu
salutari

Drakon 07-03-07 20:14

Salut cei doi psesori de St de aici si le adresez o intrebare.Am facut drive test cu St-ul din Constanta si ma bate gandul sa cumpar masina, are doar 1200 km si este full options , fara piele.Am observat doua probleme: Stand pe loc nu intra intr-a cincea, chiar daca in mers nu sunt nici un fel de probleme.Volanul trepideaza destul de puternicc pe la 100 la ora, semn ca cine a mers cu ea nu prea a iertat-o.Asta cred ca se rezolva prin echilibrare, dar cutia ma pune pe ganduri. Am citit mai demult ca mai era cineva cu o problema similara. Cunoasteti ceva amanunte?Merci

UNLORD 09-03-07 18:10

Nu cred ca e asa importanta si de vreun real folos chestia cutiei ce nu intra in viteza cand stai pe loc! ideea e sa mearga bine cand te deplasezi! Si oricum ai 4 (sau aproape) 4 ani garantie! Succes!

UNLORD 09-03-07 18:11

Quote:

Originally Posted by silviu_tun (Post 765350)
si eu am unul si sunt super multumit de ea
nu am mai putut rezista si am trecut pe la Colina si am schimbat evacuarea ( inafara de finala pentru ca are deja un zgomot impecabil si mai e si facuta in colaborare cu remus - m-am interesat mult ), dupa care am facut resoftare la Aspad. conform specificatiilor de la fiecare upgradare cred ca am ajuns undeva la 280 de cai.
s-a simtit o diferenta foarte mare de la varianta stock la cea a mea fapt vazut si la un paralel cu unul stoc pe care l-am dovedit bine
Salutari la toti, a fost o alegere f buna

nu ai pierdut garantia de la ford cu remaparea de la aspad?

NWZeu 10-03-07 11:32

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 789679)
nu ai pierdut garantia de la ford cu remaparea de la aspad?

dar crezi ca a declarat-o ;), merge "blat" :D

zetemte 24-03-07 02:21

Quote:

Originally Posted by Drakon (Post 786690)
Salut cei doi psesori de St de aici si le adresez o intrebare.Am facut drive test cu St-ul din Constanta si ma bate gandul sa cumpar masina, are doar 1200 km si este full options , fara piele.Am observat doua probleme: Stand pe loc nu intra intr-a cincea, chiar daca in mers nu sunt nici un fel de probleme.Volanul trepideaza destul de puternicc pe la 100 la ora, semn ca cine a mers cu ea nu prea a iertat-o.Asta cred ca se rezolva prin echilibrare, dar cutia ma pune pe ganduri. Am citit mai demult ca mai era cineva cu o problema similara. Cunoasteti ceva amanunte?Merci

E normal cu cutia de viteze ... La mine e la fel ...
Cu volanul ... din cauza gropirolr prespun ...

Drakon 15-04-07 12:53

De ce m-am temut n-am scapat. Am cumparat St-ul si m-am bucurat de el fix o saptamana. Dupa 1000 km in care nu am facut absolut nimic brutal cu masina, doar un drum pana la Bucuresti si alte trei prin judet, discul de ambreiaj a cedat. Am ramas impingand la ea intr-o intersectie din Constanta. Penibil!
Baietii de la service-ul Ford local au fost super de treaba, dar tot trebuie sa astept 14 zile lucratoare pana ajung piesele comandate...

NWZeu 15-04-07 21:26

poti sa vezi jumatatea plina a paharului - discul de ambreaj eventual alte repere vor fi noi si ai scapat de dilema neintratul in viteze, pacat de situatia jenanta cu ramasul in mijlocul intersectiei dar ST-ul se va revansa curand :D

All times are GMT +2. The time now is 12:43.

- Copyright 2026 4Tuning