Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/238015-masina-mea-opel-astra-bertone-cabrio.html)

bujuKYL 04-02-11 22:17

Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio

ar fi momentul sa-mi prezint si eu masina mea...

Opel Astra Bertone G Cabrio din 2005
1.6 16v 74Kw motor Ecotec
5+1 trepte
Geamuri electrice fata spate
Oglinzi electrice incalzite hemiolate
Reglaj faruri electric
Inchidere centralizata
Abs, Servo, Airbag, Computer bord
Decapotare electrica
Capotare-decapotare din telecomanda

MODIFICARI ADUSE MASINI:

stopuri tuning+pleoape pe ele
pleoape faruri
toba finala sport "Monza"
filtru aer sport "Monza"
amplificator Sony XM-ZR604 Xplod 4 Channel 600 watt
Tun de bas auto Magnat Streetracer 3000 XXL 1000w

planuri viitor:

evacuare cap-coada inox
kit tuning
culoare mov-negru mat
folie geamuri+faruri+proiectoare
angel eyes
eleron
jenti 17'' BBS, OZ sau in cel mai rau caz MAK
lambo doors

bujuKYL 04-02-11 22:21

Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio

sper ca maine sa revin si cu poze! interior, exterior si motor

valitataye 05-02-11 23:17

Hai cu niste poze ale masinii sa o vedem si noi:)

bujuKYL 13-02-11 21:46

12 Attachment(s)
in sfarsit ajung si eu pe aici cu pozele! "cerute"...

si o miza evacuare "Monza"!+ filtru aer sport tot de la "Monza"

C2_0LET 14-02-11 01:14

Frumoasa masina dar mi se pare mie sau nu are A/C/ ?

bujuKYL 14-02-11 10:11

bine se vede...nu are, dar nu ma deranjeaza deloc chestia asta!sunt foarte multmit de ea, vara nu am nevoie de AC, doar de aceea e CABRIO!

B-99-SAA 14-02-11 15:09

Triplele alea nu-si au locul acolo... Pune-le pe cele stock+folie neagra! Niste jante mai mari si o suspensie reglabila. In rest... spor la treaba :)

bujuKYL 14-02-11 21:37

te referi la jante?

GJ 64 GAB 14-02-11 21:59

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4085518)
te referi la jante?

La triple !

valitataye 14-02-11 22:53

Sa referit si la niste jante mai marii putin:D

bujuKYL 14-02-11 23:30

poi deocamdata nu cred ca iarna sunt indicate jante pe 17" sau 18"...sa vina anotimpul potrivit si cu siguranta vor urma jante mai mari, sunt pe lista de achizitie!

cristi.mk4 16-02-11 19:01

frumoasa masina....jmecherie mare

bujuKYL 24-02-11 22:43

momentan am o mica problema cu ea, 1.- de ce nu-mi mai merge dezaburirea apas butonul si nu se aprinde beculetul care indica daca merge sau nu dezaburirea si 2.-nu mai pot deschide portbagajul decat cu cheia!...un amic ajutor:D

iviTe 03-03-11 23:40

interesanta masina mai ai de munca la ea cat despre pleoape faruri eu unu nu le vad .. vad doar "pleoape" pe triple :shock: dale jos cat mai repede ca arata ca ceaiu parerea mea :oops: in rest tragei niste roti mai late un 16" ar merge si ceva mai jos cu ea si este foarte OK! spor in continuare cu ce ti`ai propus ;)

bujuKYL 04-03-11 10:20

mie imi plac pleoapele pe stopuri;), o sa le fac poza si la pleoapele care o sa vina repuse pe faruri numai ca sunt albe si de aceea le-am luat jos, pentru a le vopsi culoarea masini, la jante sunt in cautarea lor doresc sa achizitionez pe 17", de lasat nu o las mai jos, si asa e destul de joasa, si la drumurile noatre nu mi se merita absolut deloc!

bujuKYL 17-03-11 10:24

11 Attachment(s)
poze recente! acum masina este in reparatii, si unele schimbari de elemente!

volanta, disc ambreaj, pompa ambreaj, placa presiune, filtru aer mult mai mare pentru o respiratie mai buna!, filtru polen, distributie, schimb ulei, vor veni puse sus si pleoapele de pe far, si o pregatesc pentru o noua vopsea culoare ei originala plus un negru mat de la mijloc in sus, suspensie reglabila, disc frana brembo+palcute frana!(bineinteles toate piesele am optat sa fie noi, majoritatea au fost cumparate de la UNIX)...toate mau costa o avere! dar isi merita investitia

dupa ce va fi gata si cu vopseaua o sa arate ceva de genul!(opelu coupe din poza atasata mai jos!)

claubmw92 20-03-11 20:49

frumoasa, dar scapa de triple...
a si de stickerul de pe portbagaj :-)

bujuKYL 22-03-11 13:49

nu se vor da triplele jos niciodata!!!...iar stikeru? dc sa-l dau jos?, opelu cel alb cu nergu mat nu este al meu! doar un model dupa care doresc sa-l vopsesc si eu!cel gri cabrio este al meu

johnsonxxl 23-03-11 19:02

ziceai mai sus ceva ca nu iti mai merge dezaburirea..vezi releul..

B-99-SAA 23-03-11 20:08

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4190899)
nu se vor da triplele jos niciodata!!!...iar stikeru? dc sa-l dau jos?, opelu cel alb cu nergu mat nu este al meu! doar un model dupa care doresc sa-l vopsesc si eu!cel gri cabrio este al meu

Vai ce rau esti :lol: Sa stii ca nu sunt cine stie ce stopurile alea.... mai misto sunt alea stock cu o folie pe deasupra.

bujuKYL 24-03-11 13:27

nu sunt rau prietene! dar sincer ce urasc cel mai mult la opel sunt stopurile, nu-mi plac deloc cele stock...am avut si cele stock cu folie, dar din punctul meu de vedere nu sunt de efect si imi plac mai mult ce am acum:D, dar vezi tu fiecare cu gusturiile lui! cat despre dezaburire sa rezolvat treaba , era vorba doar de o simpla siguranta!:D

bujuKYL 15-04-11 10:57

2 Attachment(s)
noua achizitie...o sa revin si cu poze montata pe masina...sunet inconfundabil inox 100%, a fost anulata si toba intermediara!
Isotta blue boys!

valitataye 15-04-11 11:36

Pe langa poze urca si unh filmulet cu sunetul:D

bujuKYL 15-04-11 21:27

maine am timp...o sa pun si poza si sunet special pentru tine! promit:D

bujuKYL 28-04-11 08:41

3 Attachment(s)
in limita timpului disponibil am sa vin si cu un filmulet cu sunetul ei!

alex.jdm 05-05-11 21:53

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4257722)
noua achizitie...o sa revin si cu poze montata pe masina...sunet inconfundabil inox 100%, a fost anulata si toba intermediara!
Isotta blue boys!

Buna achizitie, japan styleee 8), astea sunt zgomotoase.

bujuKYL 10-05-11 08:29

5 Attachment(s)
da foarte zgomotoase si da foarte bine pe masina, acum masina este in proiect de tuning, m-am gandit sa mai pun o toba dar intrebarea este nu omoara motorul de 1,6 16v? nu afecteaza cu nimic 2 tobe isotta?

Asa va arata Bertone al meu in aproxomativ 4 luni de zile!...doar ca va fi putin diferit, mai diferit badboy look, alte culori si altfel prizele din capota!

Pe parcursul luniilor voi veni cu poze aferente la proiect!

NXdev 03-07-11 20:40

Hai cu filmuletul la evacuare :D.De unde ai cumparat toba?

Nu face masina asa...ii strici aspectul sincer.Culoarea e urata...prea impopotonata.
Cumpara-i suspensie sport, alta jante si se va schimba radical aspectul, mult mai bine decat acea vopsea si bare.

bujuKYL 03-07-11 22:03

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4440871)
Hai cu filmuletul la evacuare :D.De unde ai cumparat toba?

Nu face masina asa...ii strici aspectul sincer.Culoarea e urata...prea impopotonata.
Cumpara-i suspensie sport, alta jante si se va schimba radical aspectul, mult mai bine decat acea vopsea si bare.

vopseaua nu o vreau iti dai seama. arcuri sport are deja, jantele sunt la vopsit, culoarea va fi ceva roz custom alegerea fetei:D

cristi.mk4 11-07-11 18:29

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4315707)
da foarte zgomotoase si da foarte bine pe masina, acum masina este in proiect de tuning, m-am gandit sa mai pun o toba dar intrebarea este nu omoara motorul de 1,6 16v? nu afecteaza cu nimic 2 tobe isotta?

Asa va arata Bertone al meu in aproxomativ 4 luni de zile!...doar ca va fi putin diferit, mai diferit badboy look, alte culori si altfel prizele din capota!

Pe parcursul luniilor voi veni cu poze aferente la proiect!

deja au trecut 2 luni de cat ai finalizat inceperea proiectului......cum sta treaba.....speram ca peste o luna va fi schimbata masina radicat estetic....:) asteptam, si pune video cum la mai cerut cineva`

bujuKYL 11-07-11 20:48

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4458370)
deja au trecut 2 luni de cat ai finalizat inceperea proiectului......cum sta treaba.....speram ca peste o luna va fi schimbata masina radicat estetic....:) asteptam, si pune video cum la mai cerut cineva`

nici nu sa inceput inca, mai sunt cateva masini in fata mea din pacate! dar cu rabdarea treci si marea!...sunt prea ocupat in ultimul timp, de aceea nu am mai postat video sau poze...am sa pun acum cateva poze, grila fara semn JOM Look, portbagaj clear!

cristi.mk4 11-07-11 21:16

da bine grila pe ea.....

mai incalzesti si tu atmosfera cu ceva poze noi.....

apropo mai ai fnala care ai dato jos?

bujuKYL 12-07-11 13:40

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4458767)
da bine grila pe ea.....

mai incalzesti si tu atmosfera cu ceva poze noi.....

apropo mai ai fnala care ai dato jos?

am vandut-o de mult, la un coleg de servici!...o sa mai fac poze, doar sa-mi permita timpul...

nanuiuli08 13-07-11 16:31

intai ai vrut sa modifici acest "bertone",dar ai fost asa pasionat incat l-ai vandut.

NXdev 13-07-11 17:04

Quote:

Originally Posted by nanuiuli08 (Post 4462868)
intai ai vrut sa modifici acest "bertone",dar ai fost asa pasionat incat l-ai vandut.

Cred ca a vandut toba finala.

bujuKYL 13-07-11 19:42

nu e vanduta masina, sa inteles gresit, am avut o finala Monza, am vandut- si mi-am cumparat Isotta!...mai am cateva masini in fata pana sa-mi vina si mie randul la "tuning"!!!...sper sa nu dureze mai mult de 3-4 luni!

B-99-SAA 13-07-11 21:07

Intr-adevar, e portbagaj "clear", ca mai ai destule p-acolo pana sa fie clean ca la carte... E chiar un capat de tara garaju ala specializat?? Ce e, "Pimp My Ride" cu Snoop Dogg si au aglomeratie? Eu n-as fi stat 3-4 luni la coada la niste necunoscuti pt modificari, si daca erau cunoscuti nu mai era nevoie sa astept.... ca d-aia sunt prietenii si tovarashii, cunostintele etc... Mai bine apuca-te tu de ea ca in alea 3-4 luni o termini sigur :lol:

bujuKYL 13-07-11 22:50

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4463364)
Intr-adevar, e portbagaj "clear", ca mai ai destule p-acolo pana sa fie clean ca la carte... E chiar un capat de tara garaju ala specializat?? Ce e, "Pimp My Ride" cu Snoop Dogg si au aglomeratie? Eu n-as fi stat 3-4 luni la coada la niste necunoscuti pt modificari, si daca erau cunoscuti nu mai era nevoie sa astept.... ca d-aia sunt prietenii si tovarashii, cunostintele etc... Mai bine apuca-te tu de ea ca in alea 3-4 luni o termini sigur :lol:

nu ma prea pricep, semnul de la "playboy" e doar asa temporar pentru ascunderea gaurilor dupa luarea semnului jos!...urmeaza luata jos rama de la nr. de inmatriculare, masina va fi facuta de roby de la pro, cel care a modificat multe masini foarte frumoase in tara, precum GGD si multe altele!

bujuKYL 18-07-11 20:10

3 Attachment(s)
un mic, mare "necaz"....in drum spre cluj!...lovit din spate de o soferita blonda, care vorbea la telefon si nu ma obervat ca opresc la trecere de pietoni sa acord prioritate pietoniilor!

cipi_SKG 18-07-11 21:52

blonde :blahblah: cine le da ma frate permis :blahblah:

las ca o faci tu mai frumoasa , km multi in continuare si speram fara incidente dastea neplacute :x

stima,

Ciprian.

All times are GMT +2. The time now is 18:19.

- Copyright 2026 4Tuning