![]() |
Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
10 Attachment(s)
Noul Logan cu motor 1.6MPI 16V 105CP poarta denumirea de PRESTIGE. |
apreciez ceasurile de bord , sunt frumusele :) da numi place consola centrala , kiar nu puteau sa buna nijte butoane mai rotunjite ? :D oricum ma bucur pentru dacia pentru motorul de 1.6 16v acuma parca mai are loc si loganu pe la linii :P
oricum astept sa vad daca vor scoate varianta sport pentru logan :) in 2 usi |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
da ceasurile de bord arata ff bine...si puteau sa-i puna ceva jante mai faine!!!;)
|
e chiar dragutzel acest facelift!
|
arata super masina... si idee cu cotiera e tare... aku sunt curios cum se comport la mers sportiv :)
|
arata bine,dar butonul d deschidere al portbagajului este un mare chitch!!!
|
sa vad daca reusesc sa fac un test drive cu ea.... sunt si eu curios de performante... de look macar arata mai bine decat celelalte... jantele imi cam plac :D
|
daca tot era propaganda aia k logan 1.6 8v lua cam 190 km/h oare asta nou ar putea depasi pragul de 200 km/h?? Asta da Logan, si cealalta culoare, albastru sau cum e e frumoasa, parca Prestige asta nu mai e asa de urat.
|
Mda, e un pas inainte intr-adevar, numa' ca smecherii au pus motorul de pe megane I de 104 cai!!
|
putem sa spunem ca avem o masina demna de adimirat totusi am trecut pragul de 100cp cred ca e un record al firmei dacia care pana acum aveau motorizarii pe masinile de serie sub 100cp.dupa cum au mai spus si altii e un pas inainte si sper sa mai urmeze pasi din astia :D
|
e un nou pas spre bine pt cei de la dacia
|
Quote:
|
dragut !!! dar oricum tot logan e .........
|
Nah! Oficial avem Logan cu 16v. Cate discutii aprinse a generat pe forum treaba asta...acum stim cu totii o treaba: A aparut Logan de 105 cp stock! Haide-ti sa-l laudam acum,cat l-am vazut in poze ca dupa ce il vor rasturna la teste si ii vor cauta nod in papura multa lume se va uita cu scarba la el si e pacat....
|
Arata chiar bine...e un facelift reusit. ;)
|
mie imi place:)
manerul de la inchizatoarea portbagajului ii bine venita ;) |
cel mai mult imi place ca au vopsit in sfarsit ornamentul ala de plastic, de desupra spoilerului.... era f inestetic! Acum parca are o forma altfel, nu mai are aspect de jucarie!
|
ii prinde bine aceasta mica schimbare...
|
fratilor , si cati dintre voi o sa dea 10.000e pt un logan??? e foarte bine ca in sfarsit s-a depasit limita de 100cp pt dacia , dar totusi e prea scump....
|
Da Baieti Inaintam , O Luam Inainte Cu Incapatanare , Totusi Parerea Mea Este Ca Dacia Tot Dacia A Ramas Dar Vad Ca Cei De La Dacia Nu Se Lasa Shy Cauta Sai Imbunatateasca Comportamentul , Faceliftul , Etc. Multa Admiratie Pentru Ei Shy La Mai Mare
|
Hmmmmmmmm devine interesant modelul acesta imi plac la nebunie ceasurile de la bord,dak faceau si alte gentzi era si mai si......................................oricum un pas inainte sper sa urmeze si altzi pasi si mai mari,dak scoteau asa de la inceput loganul era alta macare de peste
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
Quote:
|
Chiar reuist acest facelift din toate punctele de vedere consumul insa a ramas tot mare insa macar cu niste performantze mai bune...dar ca pret...mi se pare exagerat
|
Ii frumusel parca are un eleron de M3 :) oricum e binisor pt dacia ca au si ei o masina "RS" :)) oricum sa speram ca vor avansa si mai repede ca pana acuma
|
Arata chiar bine fata de cealalta normala,oricum si celelalte pot fi vopsite,dar ceasurile de bord din asta chiar sunt frumoase...e o schimbare placuta pentru Dacia...
|
interesant
|
Ce pret va avea ?
|
Quote:
|
Quote:
|
DACA TOT AU LANSAT-O SHI E A "noastra" (MACAR CU SIGLA SHI CU MANA DE LUCRU) HAIDE SA O LAUDAM CA SE VEDE CEVA CHIAR DACA NU AU PREa UMBLAT LA CORESERIE MERITA CATEVA PALME (aplauze , macar pentru cele 8 supape in plus) ASTA PANA NU APAR BAIETZII CU MASHINI DE LA TATA" SHI DAU CU NOROI
|
...ceasurile de bord si finisajul interior e super OK, motorul OK, puteau sa umble un pic la design-ul exterior, alte jante mai frumoase.......dar in schimb deschiderea portbagajului "KITCH" puteau sa faca sa se deschida din interior sau barem ascunsa sub sigla de la DACIA.....
...oricum ma bucura aparitia acestui nou model LOGAN...Felicitari!!! |
S-au uitat si astia de la Dacia pe forum ,au vazut ce si-au facut baietii ,si au facut si ei. Nu mi se pare mare lucru ,avand in vedere ca motorul e de pe Megane I .Mai impresionat am fost cand am vazut ce au facut majoritatea persoanelor la logan. Sincer pentru o varianta sport 104cp mi se pare putin .Puteau sa mai lucreze la asta . Nu mai comentez pretul ,iar ce am vazut acolo Cotiera, Buton Portbagaj, Volan piele,Nuca schimbator , mi se pare ca sunt optiuni care se adauga la pretz (sau poate ma insel). Bravo Dacia pentru o noua versiune de top, dar sa nu negam faptul ca lucrurile astea le-am mai vazut de "n" ori !
|
motorul e de pe megane I de 107 cp dar se aliniaza la normele eur4 si deaia are 105 cp fata de eur3 cat avea megane
cutia de viteze este cu totul alta fata de cea de megane care facea ca motorul sa para mult mai "nervos" in schimb nu era la fel de precisa la schimabrea treptelor (actuala cutie de pe logan este ferma se regasesc usor treptele dar e lipsita de sportivitate - dar oricum nu s-a dorit acest lucru) per total masina este f reusita se misca simtitor mai bine fata de 1.6 90 cp si la un pret mai mult decat rezonabil tinand cont si de dotarile in plus |
Quote:
pentru ce poate e bun pretul totusi... cat de cat... in rest eu zic ca isi merita banii... |
intr-adevar arata mai bine,nu-s multe modificari dar sunt destul de importante ( mai ales cotiera :) ) ,dar tot masina aia masiva a ramas, si am auzit k o sa mai bage binisor in plus la pretz...k asa e la romani :|
|
Quote:
|
eh asa parca e mai bine ........acum putem sa zicem ca avem si noi o masina!
|
performante bune pentru o Dacie,observ ca au pus un Blaupunkt cu mp3...bun....e un inceput......imi cer scuze dar nerpotu meu a desenat jantele cand lam dus la cresa.....puteau macar sa le schimbe...........
|
si ne trezesc la realitate... ca tot o masina romaneasca este si nu va putea egala niciodata "greii"...
|
Quote:
in perioada cat a fost pe megane I a fost considerat cel mai fiabil motor din gama impreuna cu cel de 1.9 dti tinand cont ca au fost ceva motoare disponibile (1.4 eco , 1.6 8v , 1.6 16v ,2.0 8v ,2.0 16v ,2.0 Id 16v ,1.9 dti ,1.9 dci) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning