Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Poze spion: Noul Subaru Impreza (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/23772-poze-spion-noul-subaru-impreza.html)

RoSonic 18-09-06 13:26

Poze spion: Noul Subaru Impreza

5 Attachment(s)
Poze spion ce surprind viitorul Subaru Impreza:

Zerofast 18-09-06 13:34

Re: Poze spion: Noul Subaru Impreza

mistocut...parca e update la modelu vechi de prin 97-98

import_skillzzz 18-09-06 13:44

nu prea pot sa ma exprim pt k e foarte mascat . Cum a zis zero ... park e modelul '98, oricum sper ca subaru o sa contrazica spusele mele shi sa lanseze un super model de impreza

BogdanNZ 18-09-06 13:44

Imi pare rau pt Subaru, sincer...mai ales avand in vedere cum arata noul Evo X...
Din punct de vedere al vanzarilor cu ratzusca asta neagra Subaru nu va face fatza la noile Lancere si EVOuri doar daca sa zicem STIurile vor avea cu vreo 100 cai in plus fatza de EVO X ceea ce nu vad sa se intample...
Sper din suflet ca produsul final sa nu arate asa...

Pesso 18-09-06 14:17

Macar sa fak treaba in WRC!!!

shantzu 18-09-06 15:00

nush ce vb voi de evo X ca masina in cauza nu cred ca e STI ;)
e doar vs break al subarului impreza ;)

BogdanNZ 18-09-06 15:06

Da asa e...dar indiferent de ce model de Impreza e...nu e o frumusete

Florin D 18-09-06 15:49

Chiar nu vad de ce au recurs la o varianta hatchback, 5 usi si nu stiu daca cerinta publicului a fost aceea de a produce un astfel de model.
Pana la urma, caroseria in 3 volume este cea in care s-a consacrat Impreza.
Cert este ca s-a pastrat conturul farurilor de la modelul 2006, si, probabil, s-au adus unele modificari subtile la priza de pe capota si la grila fatza. Insa camuflajul isi face mereu datoria asa ca nu putem stii exact.

Sigur inginerii Subaru au alte planuri in ceea ce priveste EVO X.

OctaviaRS 18-09-06 15:56

e foarte mascat..nu-mi place la prima vedere..poate dupa lansare..oricum sper sa faca ceva k-lumea

puercolino 18-09-06 18:09

seamana mult cu forester asa cu autocolantele pe el !!! sa-l vedem dezbracat !

dexter_20 18-09-06 18:18

Prea bine camuflat ca sa imi dau seama cum va arata. Cert e ca pastreaza grila veche.

STREET 18-09-06 19:01

nuuu... ii uratele:)
mai frumos era sedan

Eugen_TL 18-09-06 19:52

sa asteptam pozele klumea nu cu masina camuflata ca degeaba ne uitam..nici macar o ideea sa ne facem nu putem

SHOGUN-A8 19-09-06 02:57

Asta ultima e chiar hidoasa...

BogdanNZ 19-09-06 03:39

Acum am intrat pe site-ul de unde au fost luate pozele spy si intradevar acesta(cel camuflat) este viitorul impreza si da este HATCHBACK!!!(NU BREAK)
si va semana cu conceptul postat de ScAcKi...
A si apropo, ei zic ca asta va fi versiunea WRX...oribil...WHAT ARE THEY THINKING?!:shock: :x
Textul care ar fi trebuit sa acompanieze pozele...

"This past month has brought several sightings of possible WRX test mules (in Legacy bodies), but now we’ve caught the very first pictures of an actual WRX prototype, and it doesn’t look like any WRX that you’ve ever seen before! Subaru gave us a big clue with the showing of their B5 concept, and the Impreza and WRX models are following the B5’s lead with a dramatic makeover which turns its trunk into a hatchback!

Yes, that’s right: The WRX, as seen here, will be a hatchback when the new model makes it’s debut for the 2008 model year! Just like the B5 Concept. And, we’re hearing the Impreza name may even change with the introduction of the new car, but we can’t imagine Subaru dropping the WRX designation. As for power – we’re anticipating a big update to their 2.5 liter H4 turbo, with an output of around 330-********** – and maybe even higher in some markets!"

draculas 19-09-06 06:43

de urata e urata cu spume masina pe langa cum va fi evo X dar cu 2.5l la motor nu cred ca va putea intra in WRC pentru ca daca nu ma insel acolo se poate maxim 2.0l ,in ceea ce priveste designul la subaru este execrabil in comparatie cu evo , dar cine stie poate vor scoate niste motoare si transmisi mai performante pentru in momentul de fatza sunt foarte slabe spun asta din pricina ca acum conduc un wrx din 2003 si dupa parerea mea e cea mai proasta masina pe care am avuto

sonik89 19-09-06 08:41

hmm ultimele poze sunt kiar ce o sa scoata sau conceptu ? pt ca nu mi se pare prea competitiv din punct de vedere estetic :D e un pic prea SF :P

pe numaru din spate e b5-tph asta imi suna mai degraba a nume de prototip decat de nume de masina de serie si in plus masina din ultimele poze nu e aceeasi cu masina din pozele spion , varianta aia camuflata dp strada are farurile mai alungite si grila diferita de asta :D

Bogdan_mb 19-09-06 10:35

Quote:

Originally Posted by sonik89 (Post 559095)
hmm ultimele poze sunt kiar ce o sa scoata sau conceptu ? pt ca nu mi se pare prea competitiv din punct de vedere estetic :D e un pic prea SF :P

pe numaru din spate e b5-tph asta imi suna mai degraba a nume de prototip decat de nume de masina de serie si in plus masina din ultimele poze nu e aceeasi cu masina din pozele spion , varianta aia camuflata dp strada are farurile mai alungite si grila diferita de asta :D

doamne , e un concept dupa care se vor inspira. Nu inseamna ca va arata la fel.

phanthoms_of_khw 19-09-06 11:05

fotografiile nu prea ne zic nik da asta care sunt postate mai jos indica o masina frumusica in general

mihaimicron 19-09-06 13:44

urata nu e .......dar nu este genul meu

Mandella 19-09-06 14:10

pacat de motoarele pe care le au, ca la exterior arata jalnic...( sper ca nu asta o sa fie ultimul impreza)

mihaimicron 19-09-06 15:08

ScAcKi mai bine nu postai pozele alea ca masina e hidoasa rau

BLinKY 19-09-06 18:33

Quote:

Originally Posted by mihaimicron (Post 559585)
ScAcKi mai bine nu postai pozele alea ca masina e hidoasa rau

sry :( ca am postat-o, dar despre modelul de mai jos, nu se stie nimik, sau a fost daor un concept
http://www.columbusdiscgolf.com/IMAG...ru-WRX-STI.jpg
http://img83.exs.cx/img83/2923/ps2wrc05.jpg

mihaimicron 19-09-06 19:06

Quote:

Originally Posted by ScAcKi (Post 559826)
sry :( ca am postat-o, dar despre modelul de mai jos, nu se stie nimik, sau a fost daor un concept
http://www.columbusdiscgolf.com/IMAG...ru-WRX-STI.jpg
http://img83.exs.cx/img83/2923/ps2wrc05.jpg

asa mai merge :D

BLinKY 19-09-06 19:25

Quote:

Originally Posted by mihaimicron (Post 559878)
asa mai merge :D

sunt fan Subaru si mi se rupe inima cand vad conceptul ala asa d urat, sincer

BYG'u 19-09-06 21:57

2 Attachment(s)
Se pare ca varianta hatchback a lui Mitsubishi Lancer va a avea un omolog si la rivalul Subaru. Conform presei britanice, varianta scurta a lui Impreza va debuta anul viitor, cu ocazia Salonului de la Geneva, inaintea lansarii succesorului in trei volume. Inginerul sef al niponilor, Hiroshi Mori, a dezvaluit si cateva detalii. Masina va avea un ampatament mai scurt, in timp ce rigiditatea caroseriei va fi imbunatatita. Nici “cura” de rigoare nu va lipsi, lupta cu greutatea in exces fiind luata foarte in serios de catre japonezi. Partea frontala va fi mai lunga ca in trecut, pentru ca standardele de protectie a pietonilor in caz de impact sa poata fi indeplinite. In acest scop, intercooler-ul va fi repozitionat (in fata propulsorului), riscul de accidentare al pietonilor la nivelul capului fiind mai redus.
Variantele mai ieftine vor fi propulsate de motoare aspirate, cu cilindreea intre 1,5 si 2 litri, in timp ce variantele de varf vor primi turbina (2 si 2,5 litri), toate avand tractiune integrala.

sprinter 21-09-06 21:59

Doamne ajuta sa nu fie ala bej .. noul impreza .... si sa fie ala albastru ... da plm ... nu cred ca sunt asa de fraierici japonezii sa skoata un subaru asa urat .... kred ca o sa fie o surpriza mare si sper .. placuta

baloo_cs 22-09-06 13:33

Ce hidosenie....ma rog sa nu fie ala urat si sa fie ala frumos albastru:-)

Todorutz 22-09-06 14:14

bai fratzilor dak va arata noul subaru k aia bej....crek nu va avea prea mult succes la public...e dea dreptul oribila....in schimb...cea albastra...seamana putzin cu ultimu model subaru impreza.....dar e mai de viitor.....continua park dinastia impreza

TheMagicPenguin 23-09-06 12:37

Quote:

Originally Posted by baloo_cs (Post 561005)
Ce hidosenie....ma rog sa nu fie ala urat si sa fie ala frumos albastru:-)

Same here! :lol: :lol: :lol:

mihaescubogdan 23-09-06 20:26

nu cred ca o sa se inspire dupa ala bej ca e oribil aia nu se poate numi masina ci altceva dar nu stiu ce, vreun animal ceva.Cat despre alea albastre din cate stiu eu se pare ca au fost schitele pentru modelul 2006 care este acum pe piata.Oricum sa asteptam pana in 2008 cand v-a aparea

mihaimicron 24-09-06 01:39

Quote:

Originally Posted by ScAcKi (Post 559921)
sunt fan Subaru si mi se rupe inima cand vad conceptul ala asa d urat, sincer

te cred...nu sunt fan Subaru........dar in nici un caz ce au scos pana acuma pe piata nu a fost urat sau prost...........ai si tu motive oricum :D

draculas 24-09-06 11:12

subaru nu este o masina asa de performanta precum se stie , spun asta prin prizma faptului ca detin un wrx din 2003 si pana in momentul de fata mi se pare JALNICA !

mcoreca 25-09-06 13:48

nu poti sa-ti dai seama din pozele alea spion cam cum o sa arate
oricum pare mai compacta!

Lucianos 25-09-06 16:14

Observ un model interesant la grila de motor...poate va fi o piesa cheie la un plus de frumusete.Iar despre pozele postate de skacki...nu cred ca e Impexa...vad un B5-TPH la spate...o fi un prototip(ala bej)...cat despre ala albastru...e numai bun :) .

cata_tm 25-09-06 16:50

bag p**a, parca l-au angajat pe ala care o proiectat seria 5, asa de penal arata... ce dracu ba, toti is beti cand iau creionu ala in mana?

p.s. de ce dracu, chiar in cazu lu subaru?

Ciro_zel 25-09-06 17:30

Tare am impresia ca in realitatea o sa arate mult mai bine ca in poze :-) . Cred ca va fi o masina care va naste controverse..fie iti place fie nu...mie unul imi place cel bej, este chiar frumos..dar este parerea mea...fan subaru de cand ma stiu :lol:

PS: Este un lucru stiut ca masinile controversate se vand mai bine..vezi treaba cu PT cruiser..multi au zis ca e urat..multi au zis ca e frumos...dar si mai multi l-au cumparat

cata_tm 26-09-06 15:53

l-au cumparat pentru ca e ceva nu foarte intalnit, si destul de exclusivist. in nici un caz nu imi place... nu mai e subaru ala ... imaginea aia de putere, se tampesc toti, pe zi ce trece. pacat, ca si io eram (si voi ramane) fan subaru.

bogdan C.E.T. 26-09-06 16:01

nu cred ca o sa fie hatchback in final, ca ar cam pierde publicitatea, castigata prin rivalitatea cu lanceru.

Burn_X1 04-04-07 19:40

Uite si ceva noutati, nu prea incantatoare :sad: :sad: :cry: :cry:
http://www.rsportscars.com/foto/11/imprezawrx08_01.jpg
http://www.rsportscars.com/foto/11/imprezawrx08_05.jpg
http://www.rsportscars.com/foto/11/imprezawrx08_04.jpg
http://www.rsportscars.com/foto/11/imprezawrx08_int.jpg

All times are GMT +2. The time now is 12:00.

- Copyright 2026 4Tuning