![]() |
Heico Sportiv Volvo S80
4 Attachment(s)
Heico Sportiv Volvo S80 Heico Sportiv vine cu o serie de modificari si pentru Volvo S80: |
Re: Heico Sportiv Volvo S80
e mult mai frumos decat cel vechi...e mai rotund ii sta mai bine.
|
e super frumoasa ! si arata mai bine decat cel vechi !
|
frumoase jentile:)
|
din unghiul pozei a-2a seamana cu A4 ...
|
o masina de invidiat ;)
|
superba , absolut superba
|
Nu mi-a placut niciodata S80 dar asta nou e marfa mai ales si putin tunat.
|
Nici mie nu prea imi placea volvo,dar acesta imi place mai ales cu ii sta cu aceste gentzi sunt criminale
|
arate bine volvo-ul asta in comparatie cu cel vechi si pot sa va marturisesc ca si ala era frumos cnd o aparut nu degeaba si-au luat ai mei unu dar l-au vandut dupa un an ca aveam nijte probleme cu partea financiara la care nu ne asteptam momentan stau la un golf 4 brek
|
arata super belea pentru o balena de masina ... mare si sportiva ... ciudat dar marfa :lol:
|
supeeeeeeeer
|
245 la 2.5 l ...not bad!
|
Quote:
ai dreptate....seamana foarte bine cu A4 asta nou...mai ales la far. personal mi se pare cam putzin 210 calutzi pt cat ii vaporu asta...oricum...k design exterior jos palaria :D |
Intr-adevar o masina frumoasa, nu stiu e asa simpla fara prea multe care sa sara in evidenta, pur si simplu, simpla, frumoasa, si jantele....sunt super misto....Pur si simplu VOLVO.
|
Am ramas fara cuvinte....
|
Pe modelul asta au si un V8 de 315 CP . Ala cred ca face fata si pe " balena " asta
|
O noua opera de arta de la VOLVO ;)
|
impecabila
|
Ei bine, am citit toate raspunsurile si de fapt unul singur!
Opinia mea este ca imi place mai mult la exterior cel vechi, de asta ma dau inca cu el, dar la interior va recomand sa vedeti, ami ales varianta cu piele bej! ... Mie imi place sa fie cat mai mare caroseria, iar asta noua e mai mica decat cea veche si ai o idee mai putin spatiu in spate, pasageri! ... Dar, cum Volvo e masina care imi trebuie, probabil ca o voi schimba pe a mea cu un AWD D5, dar peste vreun an sau 2! Acum nu e cazul! Deci, votez cu cel vechi pt designul exterior! ... E mai clasic, mai impunator! |
si mie modelul veki parca imi place mai mult.E mai mare si are un look mai elegant, parerea mea.Deci si eu votez cu modelul anterior de s80.Oricum si acesta nou este frumos
|
Esti invidios mai URSUle, sa vezi ce frumos toarce noul D5 de 205 CP, oricum AWDul nu e fun la Volvo decat pe XC si pe vechile R, in rest te cam limiteaza mult la performantele dinamice .
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning