Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Propuneri moderator Piatra Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/237577-propuneri-moderator-piatra-neamt.html)

ReLLaXX 03-02-11 01:35

Propuneri moderator Piatra Neamt

Titlul spune tot. Propuneti nume (nickname pe forum), eventual argumentati.

Cand avem suficiente propuneri organizam si un Poll.

Acum aveti ocazia sa decideti voi. Bafta!

Ali_ump 03-02-11 13:24

Re: Propuneri moderator Piatra Neamt

Sa vedem propunerile :P!

johnson 03-02-11 13:49

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 4048686)
Sa vedem propunerile :P!

Eu pe tine te recunosc de moderator de ani de zile, de ce nu poate sa ramana tot asa?

stefan_88 03-02-11 13:59

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 4048752)
Eu pe tine te recunosc de moderator de ani de zile, de ce nu poate sa ramana tot asa?

Bine punctat , propun pe Ali_ump.

Ali_ump 03-02-11 14:02

Sunt sigur ca sunt anumite motive pentru care nu mai indeplinesc calitatile functiei. Multumesc oricum de sustinere@ Apreciez!

ReLLaXX 03-02-11 14:13

Alin stie de ce nu mai este moderator momentan. Nu-l invinuiesc de nimic si inteleg ca poate exista incompatibilitati intre activitatile lui de zi cu zi si functia de moderator. Nu face sens sa intru in detalii dar daca trebuie, o voi face in privat cu el, ca si pana acum.

Problema este relativ simpla, faptul ca Alin nu mai este moderator acum nu inseamna ca este dat la o parte sau exclus din comunitate! Atata doar ca momentan nu are cum sa indeplineasca sarcinile acestei pozitii.

Sau propuneti un moderator care, sa speram, se califica, sau ramaneti cu moderare externa (restul echipei 4tuning.ro). Cum doriti, asa se intampla.

morpheusmaster 03-02-11 14:31

si moderarea asta e benevola, in folosul comunitatii sau viitorii moderatori o sa aiba anumite beneficii, remuneratii poate?

Later edit:

Ca sa fim ontopic si te rog Aline sa nu te superi pe mine, eu il propun pe DarkNightRacer (stiti voi)

ReLLaXX 03-02-11 14:49

Ca sa-ti raspund mai exact, de cand sunt moderator pe acest forum am muncit (pe tot forumul, nu doar pe o sectiune) in folosul comunitatii. Un beneficiu major a fost ca acum cateva zile mi-am pus sticky un anunt prin care doream sa cumpar ceva. Sper ca te-am lamurit.;)

In prima faza ma intereseaza mai mult capacitatile moderatorului, si mai apoi curiozitatile sau pretentiile lui. Daca doriti (voi, comunitatea) sa aveti o sectiune curata, echilibrata si intretinuta, o sa faceti acest lucru. Altfel...o face altcineva pentru voi. Dar parca e mai frumos sa-ti faci singur curat acasa, nu? Fara sa trebuiasca sa te plateasca cineva ca sa o faci. Sau nu. ;)

GhostRider63 03-02-11 14:55

Il propun tot pe Ali_ump

ReLLaXX 03-02-11 15:10

Si eu il propun tot pe el (cum s-a mai intamplat), dar nu se mai poate. :-) Nu momentan.

Deci...? Inchidem topicul si va mai luati timp de gandire 1-2 saptamani? Graba mare oricum nu e.

stefan_88 03-02-11 15:15

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4048961)
Si eu il propun tot pe el (cum s-a mai intamplat), dar nu se mai poate. :-) Nu momentan.

Deci...? Inchidem topicul si va mai luati timp de gandire 1-2 saptamani? Graba mare oricum nu e.

Mai lasa topicul deschis macar pana maine dimineata , sa se mai faca propuneri si din parea celorlalti membri ai comunitatii P.Neamt , parerea mea.

ReLLaXX 03-02-11 15:17

Absolut, nici nu ma gandeam sa-i punem lacat acum. Atata timp cat face sens, ramane deschis. Pana acum avem:

1) DarkNightRacer

kosty 03-02-11 21:19

b16six

buddy_lexx 03-02-11 21:20

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4048884)

Ca sa fim ontopic si te rog Aline sa nu te superi pe mine, eu il propun pe DarkNightRacer (stiti voi)

ce caterinca pe tine :))))

B16SIX 03-02-11 21:36

eu propun : buddy_lexx

morpheusmaster 03-02-11 21:51

Eu imi acord mie votul. Nu ati mentionat daca ne putem vota pe noi sau nu :)) fac asta ca vad ca nu va place de DNR :)) poate pe mine ma placeti mai mult :))

ReLLaXX 03-02-11 22:21

1) DarkNightRacer
2) B16SIX (By Alin)
3) buddy_lexx
4) morpheusmaster
5) ?

:)

iuly@no'Sme 04-02-11 00:54

morpheusmaster ! se aproba :)

StreetRacing 04-02-11 08:39

Dar dupa ce criterii se aleg moderatorii ?dupa clasa politica sau dupa anturajul lor extern 4 tuning. EU SPER SA RAMINA CEL DINAINTE PENTRU CA ISI FACEA TREABA DESTUL DE BINE .

DarkNight_Racer 04-02-11 08:48

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4048974)
Absolut, nici nu ma gandeam sa-i punem lacat acum. Atata timp cat face sens, ramane deschis. Pana acum avem:

1) DarkNightRacer

Claudiu daca vezi k face ala panarama si stou(k probabil are ceva cu mine), asta nu inseamna k tre sa-l iei in serios!....doar ma stii si nu cred k are rost sa mai inceapa vreo cearta pe aici)

razvan1485 04-02-11 08:49

Din cate stiu eu un moderator trebuie sa fie impartial, Aliump, reusind sa faca acesta chestie chiar daca in piatra sunt niste rivalitati intre magazine si firme....oricum cele mai bune variante, avand in vedere ca in pn nu prea sunt oameni impartiali, ar fi Aliump sau stefan_88

Red_zone 04-02-11 11:39

Atributiile unui moderator nu ar trebui sa aiba vreo legatura cu firmele, clubul sau bisericuta din care face parte, atata timp cat el trateaza aceasta functie cu obiectivitate, totul e OK! Mai ales ca functia de moderator nu iti aduce nici un beneficiu material, dimpotriva, ai parte pe langa mult timp pierdut in fata calculatorului si de oprobriul public mai mult decat ti-ai imagina!

Ali_ump 04-02-11 12:02

Deci asta era motivul principal pentru care nu mai sunt bun de moderator...asa ca sa stiu nu de alta dar nu am primit nimic in privat de la nimeni :). Cand lucram la Red Zone nu a fost nici o problema (sau la Romexpert's) acum brusc are de a face cu locul meu de munca! Ma rog...
Succes noului moderator! Si multumim 4 Tuning ca a ajutat sa formam o comunitate de tuning si in Piatra Neamt! Eu mi-am terminat treaba si consider ca am reusit multe din ce mi-am propus! Mai multe poate vor reusii altii!

Red_zone 04-02-11 12:08

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 4051881)
Deci asta era motivul principal pentru care nu mai sunt bun de moderator...asa ca sa stiu nu de alta dar nu am primit nimic in privat de la nimeni :). Cand lucram la Red Zone nu a fost nici o problema (sau la Romexpert's) acum brusc are de a face cu locul meu de munca! Ma rog...
Succes noului moderator! Si multumim 4 Tuning ca a ajutat sa formam o comunitate de tuning si in Piatra Neamt! Eu mi-am terminat treaba si consider ca am reusit multe din ce mi-am propus! Mai multe poate vor reusii altii!

Imi pare rau daca asta s-a inteles din ceea ce am postat...

Ali_ump 04-02-11 12:10

Ai spus clar FIRME...ce voiai sa se inteleaga...? :lol:

stefan_88 04-02-11 12:19

Mai sunt si alte propuneri ?

buddy_lexx 04-02-11 12:41

Vai cum mai vorbesc unii... nu`mi vine sa cred... nu vreti sa ne adunam cu totii si sa plangem putin?? Ce aveti fratilor nu-i sf lumii !
Rivalitati tot timpul vor fi atata timp cat unu`i mai tare ca altu...are bani mai multi sau nu stiu ce ...pentru ca asa-s oamenii.
Eu zic ca tot alin ar trebui sa se ocupe.
Oricum observ ca a inceput sa fie o caterinca totala ,chiar si in topicul asta!
E curios ca pana acu toata lumea a facut misto de tine alin ca esti ungur sau ca nu stiu ce.. sau ca mergeai pe jos desi erai moderator pe forum auto ...sau ca lumea din jurul tau nu a fost dreapta cu tine ...si ai ramas de atata timp cu functia de moderator si a fost totul ok. Si de o data pac...nu se mai poate?de ce??

Ali_ump 04-02-11 12:58

Nu au legatura toate mistourile ...si ce ai zis tu buddy... cred ca e clar de ce nu se poate :lol: e scris mai sus

ReLLaXX 04-02-11 13:04

Alin... Nu aveai ce sa primesti in privat. Ti-am spus acum mai bine de 6 luni cand am avut de moderat in urma ta ca daca nu poti sa-ti faci treaba impartial, mai bine nu o faci. Eu pot sa delimitez foarte usor munca de moderare de orice altceva. Tu nu ai reusit. Si daca nu stii nici acum ce ai gresit, atunci nu are sens sa-ti explic. Stai si analizeaza ce am moderat eu aici in ultimele 12 luni (au fost cel putin 3 episoade mari si late, in care tu trebuia sa-ti faci treaba fara retineri). Daca nu aveam eu nimic de facut insemna ca tu ti-ai facut treaba cum trebuie.

StreetRacing... Cu tot respectul, posturile dublura pe topicuri diferite sunt considerate SPAM, si la 3 astfel de posturi sterse luati in mod normal BAN pe 7 zile, indiferent cata reclama platiti, si unde. Nu ma intereseaza legaturile si interesele voastre comerciale. Pe forum sunteti egali toti, si daca v-a placut un moderator care a vazut mai putine, va priveste. Nu incercati sa va sustineti punctul de vedere, nu aveti nici un argument serios. Daca "cel dinainte isi facea treaba destul de bine" v-ar fi moderat postarile si tu ai mai fi avut aprox o zi pana sa poti sa postezi, ca sa-mi raspunzi.

Voua, lui Alin si celor care mai insinuati diverse interese de piata, inainte sa va faceti de kko stati si judecati putin. Va sfatuiesc sa nu riscati aprecieri gresite la adresa mea, atata timp cat nu stiti despre ce vorbiti. Situatia de pe Piatra Neamt e in atentia noastra de mai bine de 6 luni. Deznodamantul acesta este EXCLUSIV urmarea celor petrecute pe forum.

Alin, nu ai fi fost la primul avertisment si la ultimul (acum mai bine de 6 luni) ti-am spus ca data viitoare nu o sa mai avem nici o discutie. Daca vrei mai multe explicatii, iti stau la dispozitie. Consider ca m-am tinut de cuvant. Urmareste sectiunea in urmatoarea perioada, vezi ce s-a schimbat si ce o sa se schimbe si intelege ce ar fi trebuit sa faci. Nu lua pozitia de victima, nu lucrezi de ieri la AudioClass. Daca tot insinuezi asta, ma gandesc ca trebuia sa ti se intample de mult.

Pe scurt, pentru ceilalti:

Moderatorul trebuie sa respecte si sa vegheze respectarea regulilor forumului, indiferent de factorii implicati. Sunteti in stare sa va alegeti unul dupa propriile criterii, foarte bine. Daca nu, gasim solutii.

Singurele noastre criterii sunt eficienta, impartialitatea si corectitudinea. Exista un regulament, acesta trebuie respectat. Sper ca e usor de inteles.

buddy_lexx 04-02-11 13:06

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 4052060)
Nu au legatura toate mistourile ...si ce ai zis tu buddy... cred ca e clar de ce nu se poate :lol: e scris mai sus

sincer n-ai ce face... serios. II clar...totu se duce de rapa

l.e : Relaxx si daca nu se alege o persoana ce se va intampla??

Ali_ump 04-02-11 13:17

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4052077)
Alin... Nu aveai ce sa primesti in privat. Ti-am spus acum mai bine de 6 luni cand am avut de moderat in urma ta ca daca nu poti sa-ti faci treaba impartial, mai bine nu o faci. Eu pot sa delimitez foarte usor munca de moderare de orice altceva. Tu nu ai reusit. Si daca nu stii nici acum ce ai gresit, atunci nu are sens sa-ti explic. Stai si analizeaza ce am moderat eu aici in ultimele 12 luni (au fost cel putin 3 episoade mari si late, in care tu trebuia sa-ti faci treaba fara retineri). Daca nu aveam eu nimic de facut insemna ca tu ti-ai facut treaba cum trebuie.

StreetRacing... Cu tot respectul, posturile dublura pe topicuri diferite sunt considerate SPAM, si la 3 astfel de posturi sterse luati in mod normal BAN pe 7 zile, indiferent cata reclama platiti, si unde. Nu ma intereseaza legaturile si interesele voastre comerciale. Pe forum sunteti egali toti, si daca v-a placut un moderator care a vazut mai putine, va priveste. Nu incercati sa va sustineti punctul de vedere, nu aveti nici un argument serios. Daca "cel dinainte isi facea treaba destul de bine" v-ar fi moderat postarile si tu ai mai fi avut aprox o zi pana sa poti sa postezi, ca sa-mi raspunzi.

Voua, lui Alin si celor care mai insinuati diverse interese de piata, inainte sa va faceti de kko stati si judecati putin. Va sfatuiesc sa nu riscati aprecieri gresite la adresa mea, atata timp cat nu stiti despre ce vorbiti. Situatia de pe Piatra Neamt e in atentia noastra de mai bine de 6 luni. Deznodamantul acesta este EXCLUSIV urmarea celor petrecute pe forum.

Alin, nu ai fi fost la primul avertisment si la ultimul (acum mai bine de 6 luni) ti-am spus ca data viitoare nu o sa mai avem nici o discutie. Daca vrei mai multe explicatii, iti stau la dispozitie. Consider ca m-am tinut de cuvant. Urmareste sectiunea in urmatoarea perioada, vezi ce s-a schimbat si ce o sa se schimbe si intelege ce ar fi trebuit sa faci. Nu lua pozitia de victima, nu lucrezi de ieri la AudioClass. Daca tot insinuezi asta, ma gandesc ca trebuia sa ti se intample de mult.

Pe scurt, pentru ceilalti:

Moderatorul trebuie sa respecte si sa vegheze respectarea regulilor forumului, indiferent de factorii implicati. Sunteti in stare sa va alegeti unul dupa propriile criterii, foarte bine. Daca nu, gasim solutii.

Singurele noastre criterii sunt eficienta, impartialitatea si corectitudinea. Exista un regulament, acesta trebuie respectat. Sper ca e usor de inteles.

Eu stiu ce am avut de moderat si cand si e mai mult la mijloc decat stii sau crezi ca stii si nu m-am bagat ;) am lasat sa o faca altii ca sa nu am eu de tras ca si asa le trag ale mele destule de pe urma "moderatorului" si nu numai! Intelege tu ce vrei din asta ...sau oricine sa inteleaga ce vrea:)

Nu sunt suparat ci bucuros , dar puteai macar sa spui cum faceai tot timpu :) : Domnu' vezi ca... sau dute dreacu ...asta e situatia...la revedere!
Nu e vorba nici de avertisment nici de preaviz nici de nimic , nu eram angajat...o faceam din placere nu inteleg de ce chestia cu avertismente si alea...

Nu insinuez nimic...nu pozez ca victima ca n-am de ce! Am asteptat totusi un mesaj ca pana la urma suntem pe un forum creeat din pasiune si urcat cu sprijinul multor prosti ca mine!

Sincer acum imi pare rau ca m-am lasat convins sa nu renunt la moderare acum mult timp :)

Numai bine!

ReLLaXX 04-02-11 13:20

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4052081)
sincer n-ai ce face... serios. II clar...totu se duce de rapa

l.e : Relaxx si daca nu se alege o persoana ce se va intampla??

Asta nu poate sa-mi spuna decat ca in cazul de fata comunitatea Piatra Neamt de care vorbeste si Alin nu este atat de bine cladita si unita cum crede (varianta asta e sustinuta si de alte incercari din trecut). Momentan am timp suficient incat sa moderez eu. Nu este o activitate pe care mi-o doresc, dar daca este necesar, am sa fac si acest lucru.

ReLLaXX 04-02-11 13:28

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 4052117)
Eu stiu ce am avut de moderat si cand si e mai mult la mijloc decat stii sau crezi ca stii si nu m-am bagat ;) am lasat sa o faca altii ca sa nu am eu de tras ca si asa le trag ale mele destule de pe urma "moderatorului" si nu numai! Intelege tu ce vrei din asta ...sau oricine sa inteleaga ce vrea:)

Nu sunt suparat ci bucuros , dar puteai macar sa spui cum faceai tot timpu :) : Domnu' vezi ca... sau dute dreacu ...asta e situatia...la revedere!
Nu e vorba nici de avertisment nici de preaviz nici de nimic , nu eram angajat...o faceam din placere nu inteleg de ce chestia cu avertismente si alea...

Sincer acum imi pare rau ca m-am lasat convins sa nu renunt la moderare acum mult timp :)

Numai bine!

Alin, pentru mine lucrurile stau mult mai simplu. Moderez pe oricine si orice pe acest forum, de la Gratian pana la ultimul user, atata timp cat e conform regulamentului si stiu ca am dreptate. Ai astfel de retineri? Imi pare rau. Nu e activitatea potrivita pentru tine. Eu nu-s curios de nimic si de nimeni, atata timp cat stiu ca-mi fac treaba bine. Si nu intamplator, pot sa-mi fac analiza ultimlor 5 ani si sa sustin imaculat acest lucru.

Puteti sa va serviti si sa va impartiti interesele cum doriti. Chestia asta nu ma priveste si NU are legatura cu moderarea acestui forum. Poate altii gandesc altfel si actioneaza altfel, dar acesta este punctul meu de vedere.

Nu lua cuvantul "avertisment" in sensul dur. Tocmai, fiindca nu esti angajat si e o munca benevola, asta este un motiv in plus sa o faci DOAR daca poti sa o faci bine. In primul moment cand ai preferat sa lasi pe altii sa-ti faca treaba trebuia sa renunti. Era cel mai simplu, si era alegerea corecta!

Inca o data, nu transformati situatia intr-o tragedie. Nu e cazul. Si ca sa fiu cat se poate de clar. Inclusiv Alin se califica pentru fostul lui post, atata timp cat isi face treaba BINE, fara retinerile exprimate de el. Oricine poate sa faca asta se califica.

ReLLaXX 04-02-11 13:30

PS: Alin, tocmai din RESPECT pentru acei "prosti ca tine", unde poti sa ma incluzi, daca iti aduci aminte, TREBUIA sa-ti faci treaba bine. Fata de toti, pana la ultimul.

Ali_ump 04-02-11 13:38

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4052137)
Alin, pentru mine lucrurile stau mult mai simplu. Moderez pe orice si orice pe acest forum, de la Gratian pana la ultimul user, atata timp cat e conform regulamentului si stiu ca am dreptate. Ai astfel de retineri? Imi pare rau. Nu e activitatea potrivita pentru tine. Eu nu-s curios de nimic si de nimeni, atata timp cat stiu ca-mi fac treaba bine. Si nu intamplator, pot sa-mi fac analiza ultimlor 5 ani si sa sustin imaculat acest lucru.

Puteti sa va serviti si sa va impartiti interesele cum doriti. Chestia asta nu ma priveste si NU are legatura cu moderarea acestui forum. Poate altii gandesc altfel si actioneaza altfel, dar acesta este punctul meu de vedere.

Nu lua cuvantul "avertisment" in sensul dur. Tocmai, fiindca nu esti angajat si e o munca benevola, asta este un motiv in plus sa o faci DOAR daca poti sa o faci bine. In primul moment cand ai preferat sa lasi pe altii sa-ti faca treaba trebuia sa renunti. Era cel mai simplu, si era alegerea corecta!

Inca o data, nu transformati situatia intr-o tragedie. Nu e cazul. Si ca sa fiu cat se poate de clar. Inclusiv Alin se califica pentru fostul lui post, atata timp cat isi face treaba BINE, fara retinerile exprimate de el. Oricine poate sa faca asta se califica.

Singura problema este ca nu imi mai surade ideea dupa tot ce am vazut in acesti ani!

Multumesc oricum! Stati linistiti ca nu e nici o tragedie! Va veni altcineva si in sfarsit stau mai linistit in privinta telefoanelor :)
Succes in continuare

ReLLaXX 04-02-11 13:41

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 4052155)
Singura problema este ca nu imi mai surade ideea dupa tot ce am vazut in acesti ani!

Multumesc oricum! Stati linistiti ca nu e nici o tragedie! Va veni altcineva si in sfarsit stau mai linistit in privinta telefoanelor :)
Succes in continuare

Astept cu nerabdare telefoanele pe care le primeai. Iti promit 2 lucruri:

1) O sa-mi placa. :-)
2) Perioada cu telefoanele o sa fie tare scurta. ;)

Haideti sa revenim on-topic. Propuneri, idei?

Ali_ump 04-02-11 13:41

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4052142)
PS: Alin, tocmai din RESPECT pentru acei "prosti ca tine", unde poti sa ma incluzi, daca iti aduci aminte, TREBUIA sa-ti faci treaba bine. Fata de toti, pana la ultimul.

M-am referit doar la mine si stiu eu si poate altii mai bine de ce! Nu m-am referit la alti moderatori sau colegi ca nu stiu ce au facut si cum!

GabelloU 04-02-11 16:51

Ali_ump sau Stefan_88 ..

Teo MTM 04-02-11 17:39

Ali_Ump

morpheusmaster 04-02-11 20:31

Fratilor voi sunteti pe naspa? Daca omu NU MAI VREA si NU MAI ESTE LASAT ce tot pusca mea il propuneti? nu aveti 2 clase sa cititi? (imi cer scuze pt unii).

In alta ordine de idei eu zic sa va lasam fara moderator sa vedem ce o sa se intample :))...problema e ca tot forumul asta a devenit o bascalie adica toti ca's pe aici is dau niste aere de parca'i sufla lui Dzeu in ureche nu alta...EU PROPUN CA DIN CEI 3546457 MODERATORI CARE SUNT, sa trageti la sorti pe unul din ei si sa ia sub aripa si sectiunea piatra neamt. Period!

Eu nu am votat pe nimeni la bascalie :)) am votat doar pe cine as pune la munca in folosul comunitatii, oameni care fac mizerie pe forum sa invete sa faca si curat ;) deci a fost data cu manta dar voi ati inteles altceva.

Va salut, succes in gasirea "alesului"

All times are GMT +2. The time now is 18:32.

- Copyright 2026 4Tuning